Και που βεβαια το μεγαααλο θεμα με τα σουπερ-ντουπερ κινητα ειναι οτι το πρωι ξεκινας και μετα το απογευμα δεν εχεις μπαταρια,και κουβαλας μαζι σου αηδιες power bank και αηδιες.
Πηρα το Zenfone Max και ησυχασα,τουβλακι αλλα τρεις μερες γεματες χρηση στην δουλεια και δεν λεει να ψοφησει η μπαταρια
Ευτυχως στα λαπτοπ την ψυλλιαστηκαν την δουλεια και ολα τα καινουργια μικρα ειναι με πανω απο 9 ωρες διαρκεια μπαταριας και καποια στις 14-15 ωρες
Καλο ειναι να εχεις κατι μικρο,δυνατο και ελαφρυ αλλα να μην εισαι κι ολη την ωρα ψαχνοντας μπριζες.
Το Max εμενα σε εκτακτη περιπτωση με εβγαλε μια ολοκληρη μερα με την μπαταρια στο 10%,αξια ανεκτιμητη.Σκασιλα μου τα σουπερ Snapdragons,τριπλες καμερες και ντουπερ οθονες που μολις τα χρησιμοποιησεις ψοφαει το τηλεφωνο σε μιση μερα!
Οποτε αγαπητοι κατασκευαστες βαλτε στην εξισωση και μπαταριες που να μπορουν να ταϊσουν αξιοπρεπως τις επιδοσεις που διαφημιζετε στα τηλεφωνα
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Είναι σαν να λες ότι το 990 καίει, οπότε πήρες Xioenhei 250, που βγάζει 500 χλμ με ένα ντεπόζιτο. Συγχαρητήρια, αλλά οκ, δεν είναι για όλους.![]()
Life begins at 45°.
Αντίστοιχα, εγώ πήρα το 1290 για να πηγαίνω στην καφετέρια μόνο και τη βγάζω 3 μέρες με την ίδια μπαταρία.
Τρου στόρι.
Life begins at 45°.
Μου κάνει εντύπωση γιατί έχω 2 ,1 note 4 και το note edge τα οποίο αμφότερα βγάζουν 24ωρο με φουλ χρήση.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μόνο στην φωτογραφία τα χαλάει.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ε αγοράζεις και μια κινέζικη φωτογραφική με 100€ και ξένοιασες.![]()
Life begins at 45°.