Σελίδα 67 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Και εγω θελω κληρωση Βερντερ - Παο

αφου την κερδισε ο γαυρος, ευκολη θα ειναι ...

πανελλήνιοι βάζελοι
    και το φιλαράκι το βαζελάκι σχεδόν το ίδιο είπς
    "6 της ρίξατε εμεις δεν θα της βάλουμε 1"

η απάντηση ήταν "1 θα της βάλετε το θέμα είναι πόσα θα φάτε"
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

πανελλήνιοι βάζελοι
    και το φιλαράκι το βαζελάκι σχεδόν το ίδιο είπς
    "6 της ρίξατε εμεις δεν θα της βάλουμε 1"

η απάντηση ήταν "1 θα της βάλετε το θέμα είναι πόσα θα φάτε"
    σωπα ρε αδερφε τωρα...

λες να μας βαλουν επτα; (7)

παίξτε εσείς μαζί της κ βλέπουμε

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    παίξτε εσείς μαζί της κ βλέπουμε

λέμε να περάσουμε πρώτοι στον όμιλο

αλλά αφού επιμένεις την παίζουμε στο μεθεπόμενο γύρο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για Πόρτο συμφωνώ.... αλλά για Σεβίλη;;;;

Σημειώστε οτι τερματίζει πρώτη στον όμιλο της , που έχει και Άρσεναλ. Αν δεν γνωρίζετε η Αρσεναλ είναι μια ομάδα που έχει γνωρίσει μόνο 3 ήττες μέχρι τώρα! Η 1 μόνο στο CH.L.!!!

Αν πέσετε με Σεβίλη , δεν σας βλέπω καθόλου... μα καθόλου καλά. Θυμηθείτε το αυτό.

Οχι δηλαδή οτι σε αυτό το επίπεδο πλέον υπάρχουν εύκολες ομάδες! Όλες έχουν αξία και δύναμη. Απλά νομίζω οτι η Πόρτο είναι η πιο "αδύναμη" απο τις υπόλοιπες ... και αυτό μόνο βάσει ονόματος που ουσιαστικά δεν λέει και τίποτα.

Tespa...

Με τα δικά μας τώρα.

Σε παγωμένο γήπεδο θα παίξουμε (λόγω καιρού). Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι η ΑΕΚ θα κατεβάσει 5 επιτελικούς χάφ και 3 αμυντικούς. Ας ρισκάρω και μια 11αδα σαν προπονητής εξέδρας (ουουουου ρε ψώνιο!)

----------------------------------Μορέτο--------------------------------------------------
    -----Παπασταθόπουλος--------------Δέλλας---------------Αλβεζ-----------------------
    Ράμος--------------------------------------------------------------------Αρουαμπαρένα-
    ----------------------------Ζήκος-----------Ενσαλίβα------------------------------------
    -------------------------------------Ριβάλντο---------------------------------------------
    --------------Λυμπερόπουλος----------------------------Μπλάνκο-----------------------

Ένα σχήμα δηλαδή που πολύ εύκολα θα μπορεί να γίνει 3-5-2 (επίθεση) ή 5-3-2 (άμυνα) ανάλογα με την κατάσταση του αγώνα. Μοναδικές αλλαγές που σκέφοτμαι είναι ίσως εκείνες του Αρουαμπαρένα με τον Λαγό (λόγω ταχύτητας του Γκαλέτι) και του Μπλάνκο με τον Μαντούκα (κυρίως επειδή ο δεύτερος έχει καλύτερη πάσα απο τον πρώτο)

ίδωμεν πάντως.

Gandalf

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueblack
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 30.................MH ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ......

ΟΣΦΠ-ΒΕΡΝΤΕΡ

1..........Έσύ
    2..........Έγώ..........τό Χ κανενός 30 εύρώ.........

Άν δέχεσαι γράψτο ............νά τό διαβάσει όλο τό forum.......!!!!

ΥΓ.
    'Αν μαζευτήτε κι άλλοι σάς πάω χωριστά τόν καθέναν άλλά άπό 20........
    Δέ μου έπιτρέπουν παραπάνω τά οίκονομικά μου.........
    Μέχρι 5-6 άντέχω σάς παίζω,παραπάνω δυσκολεύομαι....

μάγε

πόρτο ή σεβίλλη προτιμάμε
    μπροστά στα υπόλοιπα ονόματα
    και πάλι όμως όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο

μπορέι να σου πέσει πόρτο και να φας μια ξεγυρισμένη
    κ να σου κάτσει τσέλσι και να περάσεις
    λέμε τώρα

αλλά βάση ονομάτων κ δυναμικότητας σεβίλλη ή πόρτο,χωρις αυτό να σημαίνει ότι αν μας κάτσουν αυτές περάσαμε

αν ήταν η άρσεναλ πρώτη δεν θα την θέλαμε

Πόρτο με τίποτα,πολύ δυνατή(μην κολάτε με το όνομα).

ούτε Σεβίλη(πολύ γρήγορη)

ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η καλύτερη κλήρωση που μπορεί να έχει ο Ολύμπιακός
    είναι η ΙΝΤΕΡ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    Πόρτο με τίποτα,πολύ δυνατή(μην κολάτε με το όνομα).

ούτε Σεβίλη(πολύ γρήγορη)

ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η καλύτερη κλήρωση που μπορεί να έχει ο Ολύμπιακός
    είναι η ΙΝΤΕΡ.
    δεν ταιριάζει το στυλάκι του Ολυμπιακού με την Ιντερ...δυσκολα θα την αποκλεισει ....
    Πόρτο με διαφορά ο ευκολοτερος αντίπαλος λόγω ονόματος και μονο, οχι λογω δυναμικοτητας καθως δεν νομιζω οτι ειναι πολλοι από εμαας αυτοί που την εχουν παρακολουθήσει .....

οι άλλες ολες ειναι ιδιες και ειναι ολα θεμα timing....αν θα ειναι σε φόρμα, αν θα έχουν τραυματισμούς κτλ...και το ίδιο για τον Ολυμπιακό....

θα γελάσετε αλλά με το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού εγώ θα προτιμούσα αγγλική ομάδα...και μεταξύ των δύο αγγλικών θα προτιμούσα Μάτζεστερ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    θα συμφωνούσα με Αγγλική ομάδα αν δεν είχε πρόβλημα ο ΟΣΦΠ με κέντρο και κάθετες μπαλιές σε άμυνα και στημένα. Όμως με δεδομένο αυτό το πρόβλημα... ούτε λόγος για Αγγλική ομάδα που θα έχει ακριβώς αυτά τα σημεία σαν "δυνατά ατού"!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ελα μωρε τωρα με την φιλολογια...

Οποιαδηποτε ομαδα σε αυτη την φαση ειναι ικανη για το καλυτερο και για το χειροτερο.

Σιγουρα υπαρχουν ονοματα που μονο και μονο απο το ''βαρος'' της φανελας μπαινουν με αλλο αερα στο γηπεδο, αλλα κι οι γαυροι μπορουν να εκμεταλευθουν το γεγονος οτι παιζουν πολυ μελετημενο ποδοσφαιρο εναντια στον εκαστοτε αντιπαλο.

Προσαρμοζονται και μου κανει τρομερη εντυπωση οτι το καταφερε ο Τακης αυτο...

Αλλωστε ποια ελληνικη ομαδα μπορει να κοιταξει καταματα μεγαθηρια του ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου; 100% εκμεταλλευση του δυναμικου που εχεις χρειαζεται και εξυπνο παιχνιδι..(αυτο που οι γαυροι λενε τσουκου-τσουκου)

Τεσπα, προγνωστικα δεν γινονται ευκολα , ο γαυρος εχει την καλυτερη ομαδα -μακραν- των τελευταιων χρονων και παιζει ποδοσφαιρο ουσιας - οχι παπαριες.

Ξεχωρα απο το ποια θελω να ειναι η πορεια του , δεν μπορω παρτα να αναγνωρισω οτι μπορει να κανει πολλα πραγματα.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Περα απο την Πορτο που η αληθεια ειναι οτι φετος δεν την εχω δει αλλα απο ονομα
    και μονο ακουγεται σαν η πιο ευκολη,απο τις υπολοιπες μεγαλες ομαδες η πιο
    αντιμετωπισημη ειναι ισως η Ιντερ,μια ομαδα που εχει χρονια να παει καλα στην
    Ευρωπη συχνα κανει τις γκαλες της με υποδεεστερες ομαδες δν την θεωρω τοσο γρηγορη οσο
    τις αλλες και ειναι και μια ομαδα που σπανια σκοτωνει τον αντιπαλο βαζοντας 4η5 γκολ..
    Βεβαια ουτε η Μιλαν το κανει συχνα αυτο αλλα αυτοι κανουν την πλακα τους και σε τρωνε λιγο λιγο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εγω παντως γουσταρω να κληρωθει με Μπαρτσα και να δω τον Παντο να σβηνει τον
    Μεσι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ

σε περίπτωση κλήρωσης αυτών των ομάδων καλό ειναι να επέμβει μια ανεξάρτητη αρχή προστασίας του ποδοσφαίρου ώστε να αποτραπεί αυτή η ιεροσυλία.....
    να δω τον Πάντο να κυνηγάει το Μέσι και ότι αλλο....

(αλλά πάλ να μου πεις εδώ έχουμε δει τον Βυντρα να σβήνει τον Ροναλντίνιο ...άρα τα εχουμε δει ολα...)
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Περα απο την Πορτο που η αληθεια ειναι οτι φετος δεν την εχω δει αλλα απο ονομα
    και μονο ακουγεται σαν η πιο ευκολη,απο τις υπολοιπες μεγαλες ομαδες η πιο
    αντιμετωπισημη ειναι ισως η Ιντερ,μια ομαδα που εχει χρονια να παει καλα στην
    Ευρωπη συχνα κανει τις γκαλες της με υποδεεστερες ομαδες δν την θεωρω τοσο γρηγορη οσο
    τις αλλες και ειναι και μια ομαδα που σπανια σκοτωνει τον αντιπαλο βαζοντας 4η5 γκολ..
    Βεβαια ουτε η Μιλαν το κανει συχνα αυτο αλλα αυτοι κανουν την πλακα τους και σε τρωνε λιγο λιγο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πως πηγες στο στοιχημα......

Καλα ???

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF