Εγω πηγα την περασμενη εβδομαδα.
Δεν το ειχα σκοπο, αλλα υπηρχε μια προσφορα με ενα ευρο, εφαγα μια φλασια και πηγα.
Ειχε πλακα, γιατι αναρωτιομουν τι θα γινοταν αν με εκοβαν, κι ετσι οταν πηγα τους ρωτησα και φυσικα μου ειπαν οτι πρεπει να γινει επανελεγχος μετα απο 20 μερες.
Τοτε του ειπα "φιλε, κοιτα να δεις. Αν με κοψεις, ειμαι ανεργος και δεν θα μπορω να φτιαξω το προβλημα. Κοιτα τι θα κανουμε. Επειδη γνωριζω πολυ καλα οτι το μηχανακι δεν εχει προβλημα, κι αν του βρεις σημαινει οτι δεν ξερεις να κανεις σωστα τη δουλεια σου, περασε το απο καυσαερια που ειναι το μονο που δεν γνωριζω πριν δωσω τα χαρτια μου, κι αν δεν εχει θεμα εκει, δεν εχει θεμα πουθενα και συνεχιζουμε κανονικα".
Το δεχτηκε. Το βαζει λοιπον στα καυσαερια (προσεξτε πολυ οταν βαζει αυτο το χωνι στην εξατμιση μη σας τη χαλασει) , τελειωνει η μετρηση και μου λεει "αριστο". Αριστο; αναρωτιεμαι εγω. Αριστο που εχω μια sebring ξεταπωτη κι εχω να του κανω service πανω απο τρια χρονια; Anyway, αφου αυτος λεει "αριστο", ε, αριστο θα πω κι εγω...
Παμε παρακατω. Σειρα εχει το φρενομετρο. Σιγα μη καταφερει να το μετρησει... Κουμπι, φρενο, βυθισμα. Κουμπι, φρενο, βυθισμα. Αντε αλλη μια. Κουμπι, φρενο, βυθισμα. "Οβαλ" μου λεει τελικα. (δεν ξερω πολλα, αλλα απ οτι καταλαβα, το μηχανημα του εβγαλε στραβη πλακα). Προσπαθησε δυο-τρεις φορες και μετα λεει "Οβαλ. Ελα μωρε, ολες ετσι ειναι". Και μετα μου εβαλε το ταμπελακι (στην πραγματικοτητα ουτε το ταμπελακι εβαλε, αφου ειχα πλαστικο στην πινακιδα και το πηρα και το εβαλα εγω στο σπιτι)...
Ευτυχως τωρα ξερω οτι εχω ενα ασφαλες μηχανακι.....