Σελίδα 67 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277117167 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    [B

ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ................ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ......!!!!

[/B]
    etsi apantame mono se sena man.....giati les oti sou katevei kai opws se voleuoun kathe fora.

parousiases san epixeirima ena prwtoselido kai malista omados pou adikithike opws les!!

( αληθεια αφου αυτο ειναι επιχειρημα για σενα, γιατι δεν δεχεσαι και τα πρωτοσελιδα του γαυρου που λεει οτι αδικηθηκε φανερα;;;; )

kai thes na se paroume kia sta sovara....kai amesws meta APO MONOS SOU anabathmizeis to oti to epixeirima sou einai akuro...se kontra metaxu efimeridwn athinas kai salonikis...kai meta mou les oti den eisai kai koblexikos...... ok....

otan duskoleueteis opws sou eipe kai o gauros, eite to rixneis stin trelitsa....eite stin kolotouba i kati paremferes..

kai thes kai na sou apantame kai sovara.

Νά ξεχάσω τό τί έκανε, άποκλείεται...!!!

Κάνω ύπομονή καί έλπίζω νάρθει μιά μέρα κάποιος άλλος πού θά μάς κάνει νά
    τόν ξεχάσουμε φέρνοντας τίτλους καί κάνοντας τήν όμάδα νά παίξει καί
    πάλι τή μπάλλα πού όλοι θαυμάζατε ....
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ............ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ

ΜΟΝΟ.............

ΑΕΚ.............ΑΕΚ..............ΑΕΚ.............

kai omws αν και μεγαλος ανθρωπος αυτο που λες ειναι .....δεν πειραζει...ας με κοροιδευει καποιος...ας με ξεφτιλισε...ας με προδωσε ...ας .ας ...ας......εγω σκυβω το κεφαλι και ριχνω την περηφανεια μου και τον δεχομαι...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    βρε, βρε, βρε....πως αλλαζουν οι καιροι ρε γαμοτο...

πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που αδικηθηκε ο γαυρος...η μαλλον για να το θεσω στις πραγματικες του διαστασεις, ποτε ηταν η τελυταια φορα που ο γαυρος αντιμετωπιστηκε οπως ολες οι ομαδες, που μπορει να χασουν παιχνιδι λογω λαθος διαιτητικης αποφασης...

ουτε οι γαυροι θυμουνται, για αυτο και ο τεραστιος "ντορος" σημερα στα ΜΜΕ που ακομα δεν εχουν προσαρμοστει στη κατασταση...ακομα ναι οι "αντικειμενικες" εφημεριδες βγαινουν με πηχαιους τιτλους "τον αδικησαν", "αλλοιωση αποτελεσματος" κτλ-κτλ....

η αληθεια ειναι οτι η εξελιξη του αγωνα εχθες στο Καραϊσκακη ειναι ενα πρωτοφανες γεγονος, που προκαλει εκπληξη σε ολους! Δεν εχουμε συνηθισει σε τετοια ρε παιδι μου πως να το κανουμε! "Κανονικα" θα επρεπε ο γαυρος να σπρωχνεται στη περιοχη της αντιπαλης ομαδας με ανυπαρκτα φαουλ, θα επρεπε αν εχει βγει καμμια κοκκινη, θα επρεπε να εχουν φυγει με σπασμενα ποδια οι παικτης του Ηρακλη απο τα "σκληρα" αλλα ατιμωρητα φαουλ των ολυμπιακων και κυριως θα επρεπε το γκολ να μετρησει 110% ακομα και αν ηταν ομως ακυρο 120%...

τιποτα απο τα παραπανω δεν εγιναν εχθες και ο γαυρος υπαστη μια γκελα, οπως εχουν υποστει τοσα χρονια οι υπολοιπες ελληνικες ομαδες...welcome to the club γαυροι...πως αισθανεσται αληθεια; πειτε μας τις αποψεις σας....

υπαρχει παρασκηνιο; ειναι κατι μεθοδευμενο; θελουν τον γαυρο πισω στην βαθμολογια αλλοι κυκλοι;

εεεεμ...εγω τουλαχιστον δεν προκειται να συμφωνησω...τα αρνουμαι ολα και λεω οτι βλεπετε φαντασματα και πιπιλατε καραμελες...οτι εισαστε αντυπαρκτοι και καταπιανεστε με τη διαιτησια λογω μικρης δυναμικης της ομαδας σας, οτι ειστε πουθεναδες και εχετε ετοιμες δικαιολογιες....αλλωστε αυτη δεν ηταν η υπερασπιστικη γραμμη που ακολουθουσατε τοσα χρονια για την ομαδας σας; φατε τη στα μουτρα τωρα και ευχομαι εις χειροτερα απο εδω και περα! πριμενω και προσβλεπω στο να γινουν μεγαλυτερες "αδικιες" εις βαρος σας, για να δειτε τη γλυκα! και μετα να βγαινω και να βαζω πανηγυρικα βαθμολογικες διαφορες με χαιρετουρες...αυτο δεν κανατε τοσα χρονια; ε; σας αρεσει τωρα;

Φυσικα εχετε και εχουμε να διανυσουμε αρκετο δρομο ακομα για να αντιστραφει εντελως η κατασταση...επι της ουσιας το χθεσινο δεν ηταν αποτελεσμα παραγκας αντιστοιχης αυτης που ειχατε στησει επι σειρα ετων στο ελληνικο πρωταθλημα, απλως χααστε ενα ματς απο λαθος αποφαση, τι να κανουμε συμβαινουν αυτα...οταν ο Παναθηναϊκος παρει καμμια 10αρια πρωταθληματα με σπρωξιμο, οταν σας κανουμε τσαμπουκαδες αντοιστοιχους της Ριζουπολης και υπερηφανευομαστε κιολας λεγοντας "ελα μωρε και τι εγινε;", οταν εχουμε την απολυτη καβατζα τις διαιτητικης ευνοιας (φετος εχουμε ενα ψηγμα, μην μπερδευσετε) τοτε θα μπορουμε να πουμε οτι εξισωθηκε η κατασταση...

φυσικα με αυτη την εξελιξη το ελληνικο ποδοασφαιρο θα εχει απαξιωθει πληρως αλλα εσεις το φτασατε εκει που ειναι...δε γουσταρω -σε αντιθεση με εσας- να παιρνω πετσινους τιτλους, ουτε και μπορω, τουλαχιστον σε οπαδους αλλων ομαδων , να βγαινω και να λεω "πηραμε το πρωταθλημα" ενω γνωριζω οτο εχουν γινει "οργια" στη διαρκεια της χρονιας!

Αν τα πραγματα εξελιχθουν ετσι, οι μονοι που αξιζετε τετοιας συμπεριφορας ειστε εσεις! Με το ιδιο νομισμα πρεπει να σας πληρωσουν και δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι ο Παναθηναϊκος που θα σπρωχνετε, η ΑΕΚ, η οποιος αλλος...μου αρκει να σας τα λενε μεσα στα μουτρα και να το παιζουν πρωταθλητες της φουτσας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Ο Ηρακλης δεν με επεισε οτι ειναι καποια απο αυτες αν ο Ολυμπιακος ειχε + 3,4,5, βασικους μεσα.....

τι σημασια εχει αυτο ρε κωστη....ας ερχοντουσαν και τα σουρμενα να παιξουν...

δεν εβαλες γκολ....επαιξαν οι αλλοι, εκαναν ευκαιριες (εστω και 2 ) αξιζαν κατι καλυτερο....τελος.

γιατι να το στερησεις με ενα σφυριγμα;; αυτο λεω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ ΠΕΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ......ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΥΘΕΙΑ
    ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ !!!!

χαχαχαχαχχχααχχαχαχαχχαχαχαχαχ
    αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

ρε γαμωτο μερικοι βαζετε τα χερακια σας και βγαζετε τα ματακια σας μονοι σας...ρε πτμ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες και τους διαμορφώνουν την άποψη.

+1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [B]βρε, βρε, βρε....πως αλλαζουν οι καιροι ρε γαμοτο...

πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που αδικηθηκε ο γαυρος...η μαλλον για να το θεσω στις πραγματικες του διαστασεις, ποτε ηταν η τελυταια φορα που ο γαυρος αντιμετωπιστηκε οπως ολες οι ομαδες, που μπορει να χασουν παιχνιδι λογω λαθος διαιτητικης αποφασης...

ουτε οι γαυροι θυμουνται, για αυτο και ο τεραστιος "ντορος" σημερα στα ΜΜΕ που ακομα δεν εχουν προσαρμοστει στη κατασταση...ακομα ναι οι "αντικειμενικες" εφημεριδες βγαινουν με πηχαιους τιτλους "τον αδικησαν", "αλλοιωση αποτελεσματος" κτλ-κτλ....

η αληθεια ειναι οτι η εξελιξη του αγωνα εχθες στο Καραϊσκακη ειναι ενα πρωτοφανες γεγονος, που προκαλει εκπληξη σε ολους! Δεν εχουμε συνηθισει σε τετοια ρε παιδι μου πως να το κανουμε!

Εγώ μπορώ να σου θυμίσω αρκετά λάθη σε βάρος του ολυμπιακού και μάλιστα σε ντέρμπυ άλλωστε τα έχω αναφέρει σε παλιότερα post. Η διαφορά είναι ότι και τότε ο ολυμπιακός τα γύρισε τα παιχνίδια λόγω ανωτερότητας και δεν έκατσε πάνω σε δικαιολογίες.
    Στο καραισκάκη 2 συνεχόμενες χρονιές ο παο προηγήθηκε με ψεύτικα γκολ αλλά πήρε μόνο μια ισοπαλία
    Κι αν θες τη γνώμη μου εκτός που ο ολυμπιακός χθες όφειλε και μπορούσε να κερδίσει ανεξαρτήτως διαιτητών, η φάση που αδικήθηκε ήταν πολύ γρήγορη και μπορούσε να ξεγελάσει έναν μέτριο επόπτη και να κάνει ακούσιο λάθος

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar

Εγώ μπορώ να σου θυμίσω αρκετά λάθη σε βάρος του ολυμπιακού και μάλιστα σε ντέρμπυ άλλωστε τα έχω αναφέρει σε παλιότερα post. Η διαφορά είναι ότι και τότε ο ολυμπιακός τα γύρισε τα παιχνίδια λόγω ανωτερότητας και δεν έκατσε πάνω σε δικαιολογίες.
    Στο καραισκάκη 2 συνεχόμενες χρονιές ο παο προηγήθηκε με ψεύτικα γκολ αλλά πήρε μόνο μια ισοπαλία
    Κι αν θες τη γνώμη μου εκτός που ο ολυμπιακός χθες όφειλε και μπορούσε να κερδίσει ανεξαρτήτως διαιτητών, η φάση που αδικήθηκε ήταν πολύ γρήγορη και μπορούσε να ξεγελάσει έναν μέτριο επόπτη και να κάνει ακούσιο λάθος
    Για θυμισε μου....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Kαποιοι ακομα συνεχιζουν να γραφουν διαφορα κατεβατα για την διαιτησια του Ολυμπιακου με τον Ηρακλη......

Ρε κανεις....... Μα κανεις δεν εχει πει οτι μια ομαδα που πρωταγωνιστει σε ενα πραγματικα ανταγωνιστικο πρωταθλημα με -9 βασικους οτι......

δεν θα πρεπει να συζητηγαμε με τιποτα οχι για εναντιον της διαιτησια αλλα μονο για καταρευση της....

Παρολα αυτα..... Καποιοι συνεχιζουν να εκτιθενετε ακομα πιο πολυ φωναζοντας γιατι πρεπει να αισθανομαι ασχημα οταν με αδικησε η διαιτησια με -9....-9 βασικους παιχτες......

Ρε... Κανεις δεν σκεφθηκε οτι αν επαιζαν ολοι αυτοι οι παιχτες ποιο και γιατι θα ηταν το φυσιολογικο αποτελεσμα...????

Απλη ερωτηση ειναι...????

Η πλακα ομως ειναι.. Οτι η απαντηση που θα δινατε εσεις εδω μεσα ειναι οτι θα εβαζε 3-4 γκολ ο Ολυμπιακος με την βοηθεια ομως της διαιτησιας και θα ξεμπερδευε......

Πολυ θα ηθελα να κανατε αυτον τον διαλογο με ενα φιλαθλο αλλης χωρας που δεν θα ειχε ιδεα απο ελληνικο πρωταθλημα.......

Μονο την φατσα του μετα την απαντηση σας θα ηθελα να εβλεπα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Για θυμισε μου....
    πρόχειρα θυμάμαι αν και δεν τα έχω μαζεμένα σε DVD
    με αντίπαλο παο:
    -στο 1-4 στη λεωφόρο ο λυμπερόπουλος έκανε το 1-2 με μούφα πέναλντυ εκτελεσμένο 2 φορές γιατί το πρώτο το έπιασε ο ελέ. αντί να μασήσω έβαλα άλλα 2 γκολάκια
    -την ίδια εποχή στη λεωφόρο για το πρωτάθλημα σε ένα 0-0 χωρίς ευκαιρίες έχω να θυμάμαι πέναλντυ-μαρς στον άλβες που δεν δόθηκε
    -πέρσι οακα 0-0 έκανες μια(1) ευκαιρία με μάντζιο 2 μέτρα οφσαιντ αλλά ο αντώνης ήταν εκεί αλλιώς θα κέρδιζες. ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ
    -κόκινη σε τζοβάνι στο δούρειο πρωτάθλημα
    + 2 φάσεις γαργάρα που ανέφερα πιο πάνω
    όλα τα παραπάνω τα τελευταία 6-7 χρόνια. Στα χρόνια της παράγκας. Για να μην πάμε πιο πίσω
    ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ;
    Έχω και με αεκ 2-3 καλά αλλά βαριέμαι
    ΦΑΣΕΙΣ έχουμε να μετράμε όλοι
    ΚΟΥΠΕΣ μόνο ο θρύλος

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar

ΦΑΣΕΙΣ έχουμε να μετράμε όλοι
    ΚΟΥΠΕΣ μόνο ο θρύλος
    χοχοχο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    στον αστείο χωρίς όνομα,που αμφισβητεί το ότι την "δουλειά" του καράφλα (και του επιτελείου του) την πληρώνουμε τώρα,έχω να πω κιπ γουόκινγ.τόσα ξέρεις τόσα λες.

Έσύ θά γελοιοποιούσες κάποιον πού θάγραφε μαζί μέ τούς παίκτες ένα κομμάτι
    τής ίστορίας τής όμάδας σου....???
    ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ......??
    Χωρίς νά έχεις λόγο άφού έσύ τόν έδιωξες...??
    Πώς θά χαρακτήριζες αύτόν τόν τύπο ....??
    Πού άγνοεί ότι ένα κομμάτι ίστορικό τού συλλόγου του είναι δεμένο μέ αύτόν τόν
    άνθρωπο...??
    Τίτλοι ,διακρίσεις,καί καλή μπάλλα...??
    ΑΝΤΕ........ΠΕΣΤΟΥ ΤΟ ΕΣΥ.....!!!!
    Είναι τυχαίο πού παρόμοια συμπεριφέρθηκαν καί στό Ριβάλντο....??
    Τούς άκουσες ποτέ νά χειροκροτήσουν άντίπαλο στό Καραισκάκη πού τούς κέρδισε...??
    Έδώ κόντεψαν νά σκοτώσουν τούς Γιαννιώτες όταν τούς έστειλαν
    στό κύπελλο....!!!!

ρε μπάρμπα σε πήγα με το καλό μια,σε πήγα με το καλό δυο,ε στην τρίτη άντε και γαμήσου στην τελική.
    γιατί αυτο που (κατ'επανάληψη) κάνεις είναι ΑΝΕΝΤΙΜΟ, και βαρέθηκα να διαβάζω τις αφ'υψηλού μαλακίες σου,
    τη στιγμή που έχω γράψει σε τόσα ποστ σεντόνια τα γιατί και πως και για τους δυο (Μπάεβιτς,Ριβάλντο)

Άμα έχεις πρόβλημα κατανόησης των γραπτών, ή/και πρόβλημα γεροντικής άνοιας,δε σου φταίει κανείς άλλος
    οπότε τράβα βγάλε τα απωθημένα σου κάπου αλλού.(πήγαινε για....ψάρεμα ίσως? )
    Ήμαρτον ρε πούστη μου,μεγάλος άνθρωπος είσαι,φέρσου ανάλογα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    μπλα μπλα μπλα
    ρε χυμαδόρ με ποια λογική βασίζεις τα συμπεράσματα σου για μας,στο τι γράφει ο Τύπος??

ήμαρτον ρε φίλε κάθε φορά τα ίδια θα λέμε?
    ντάξει καταλαβαίνω το ότι σας έχουμε πονέσει,και το χθεσινό σας χαροποίησε,αλλά μη λέμε ότι να'ναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    χοχοχο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Βαγγέλη μη το γελάς.
    δίκιο έχει ο φίλος σε αυτό.
    ξέρεις πόσες φορές όλα αυτά τα χρόνια σκέφτηκα να κάτσω να φτιάξω μια λίστα με κραυγαλέες φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός?
    στο επόμενο δευτερόλεπο όμως,έδινα ένα χαστούκι σοτν εαυτό μου και έλεγα "σύνελθε"

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Kαποιοι ακομα συνεχιζουν να γραφουν διαφορα κατεβατα για την διαιτησια του Ολυμπιακου με τον Ηρακλη......

Ρε κανεις....... Μα κανεις δεν εχει πει οτι μια ομαδα που πρωταγωνιστει σε ενα πραγματικα ανταγωνιστικο πρωταθλημα με -9 βασικους οτι......
    stoubi αυτο το -9 ειναι μια πολυ ομορφη λυση (και εν μερη ρεαλιστικη) για να δικαιολογησεις την εικονα της ομαδας σου.

το θεμα ειναι οτι ο γαυρος(οπως και ο βαζελος) ΥΠΕΡΠΛΗΡΗς εχει φαει χοντρο αγγουρι και αλλες χρονιες μεσα στο καραισκακη απο "μικρες" ομαδες, αλλα λογω σφυριγματων δεν χανατε βαθμους.
    δεν σημαινει οτι εχω και τους 11 και τους ξεσκιζω ολους, δεν παιζεις μονος σου στο γηπεδο

αυτο που συζηταμε εδω και ειναι ποιο σημαντικο ειναι οτι χτες χασατε βαθμους οπως μπορει να συμβει σε ολες τις θνητες ομαδες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II