αστα αυτα κοπελια κανεις δε σε πιστεψεΑρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
[B χτες μέγαρα,πήγαινα με σταθερή πορεία [/B]:rotflmao:
![]()
αστα αυτα κοπελια κανεις δε σε πιστεψεΑρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
[B χτες μέγαρα,πήγαινα με σταθερή πορεία [/B]:rotflmao:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ρε μπας και είχε πρόβλημα στο ψεκασμό και κλώτσαγε το μοτόρι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
σε είδα χτες γυρνώντας από μέγαρα, χοντρέ με το άσπρο μπούσα και το φρικτό σου στυλ, που πήγαινα με σταθερή πορεία και με τσίγκλαγες όλη την ώρα,
μία με πέρναγες μία με περίμενες, αλλά δεν κατάφερες τελικά να ασχοληθώ μαζί σου κομπλεξικέ λιγούρη..![]()
Με sixpack και λίγο καλλίτερο στύλ, θα τσίμπαγες δηλαδήΣ...?Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
σε είδα χτες γυρνώντας από μέγαρα, χοντρέ με το άσπρο μπούσα και το φρικτό σου στυλ, που πήγαινα με σταθερή πορεία και με τσίγκλαγες όλη την ώρα,
μία με πέρναγες μία με περίμενες, αλλά δεν κατάφερες τελικά να ασχοληθώ μαζί σου κομπλεξικέ λιγούρη..
Κομπλεξικά λιγούρια βιεσ φαλλοκρατικά γουρούνια.
υγ: Ρε ινδιανάκι, δεν παίζεσαι λέμε...![]()
-1Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
μία με πέρναγες μία με περίμενες, αλλά δεν κατάφερες τελικά να ασχοληθώ μαζί σου κομπλεξικέ λιγούρη..
εσυ ήσουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
-1![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εσυ ήσουν;![]()
οχι ρε συ! ΚΤΜ καβαλαει αυτος! Που να φτασει μετα τα Μεγαρα απο Καλαματα?
:a24:
Σε ειδα φιλε μου στο κρεβατι του νοσοκομειου. Δεν θυμοσουν καν πως βρεθηκες εκει και σου ειπαν οι αστυνομικοι οταν ειχεσ συγκρουση με αλλο δικυκλο και μετα επεσες πανω σε σταθμευμενο αμαξι (εγινε 8.40 το πρωι στην βουλιαγμενης υψος αγ.δημητριου αν ειδε κανεις τιποτα να μου πει). Την εβγαλες με μερικες μελανιες και 2 σπασμενα δοντια.
Ειδα το κρανος σου ΣΠΑΣΜΕΝΟ σε 2-3 διαφορετικες μεριες. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που το φορουσες, αλλιως θα μας ειχες μαλλον αποχαιρετησει. Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κρανος (HJC FS-15) σε καποια φαση γιατι πραγματικα αξιζουν.
Κριμα γιατι ετοιμαζοσουν να πουλησεις το σκουτερακι και να παρεις το ER που τοσο σαρεσει...
κρανακι shoei xr 1000 camino
dainese δερματινο εφαρμοστο...μεση δαχτυλιδι
τζινακι ξεβαμενο
μποτακια δερματινα...μαλλον camper
και για το τελος επανω σε ενα κουτα street triple κουκλα και συ και αυτο.
πηγαινες σιγα απο τη λιοσιων μεχρι την αλεξανδρας και εστριψες αριστερα στη δημητσανας προς ΓΑΔΑ(και αστυνομικινα να 'σαι δε με νοιαζει, αγγελος του τσαρλι ησουνα)
παντα τετοια ωραια να βλεπουμε στην αθηνα.
ωραιο στυλ,σαν απο ταινια ησουνα κοπελια.
![]()
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
Πω ρε φίλε τι λες τώρα! Το διάβασα και ανατρίχιασα! Πως έσπασε τα δόντια με full-face κράνος;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
...και 2 σπασμενα δοντια.
Ειδα το κρανος σου ΣΠΑΣΜΕΝΟ σε 2-3 διαφορετικες μεριες. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που το φορουσες, αλλιως θα μας ειχες μαλλον αποχαιρετησει. Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κρανος (HJC FS-15) σε καποια φαση γιατι πραγματικα αξιζουν.
Και πες μπορεί να το είχε λυτό ή να ήταν λάθος μέγεθος και να του γύρισε όταν χτύπησε.
Το κράνος γιατί ΕΣΠΑΣΕ;;; Βάλε φωτογραφία όταν μπορέσεις είμαι τρομερά περίεργος και ανήσυχος.
Περαστικά στο παληκάρι.![]()
NAi το αφηνε συχνα λυτο. Ειναι ο μονος τροπος που μπορω να σκεφτω, εφαρμογη παντως του ειχε καλη γιατι παινευοταν για αυτο. Δοκιμασα και με το δικο μου κρανος λυτο να δω πως μπορει να ερθει σε επαφη με τα δοντια (nolan n84) αλλα δεν τα καταφερα, δεν ξερω πως εγινε και δεν νομιζω να μαθουμε και παραπανω πληροφοριες ποτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Πω ρε φίλε τι λες τώρα! Το διάβασα και ανατρίχιασα! Πως έσπασε τα δόντια με full-face κράνος;;;
Και πες μπορεί να το είχε λυτό ή να ήταν λάθος μέγεθος και να του γύρισε όταν χτύπησε.
Το κράνος γιατί ΕΣΠΑΣΕ;;; Βάλε φωτογραφία όταν μπορέσεις είμαι τρομερά περίεργος και ανήσυχος.
Περαστικά στο παληκάρι.![]()
Οσο για τα σπασιματα, νομιζω δεν ειναι απαραιτητα κακο πραγμα αφου εκαναν την δουλεια τους . Ισως γνωριζει καποιος καλυτερα ;o
Σε είδα φίλε με το AFRICA χθες το μεσημεράκι στην Ιονία οδό στην διασταύρωση ερχόμασταν από Γιάννενα φουλ εξοπλισμένοι και χαιρετηθήκαμεΚαλούς δρόμους να έχεις!
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
σε παρακαλω,οχι και ΚΤΜ. CB1 εχω,φτανει πιο ανετα μεγαρα απο οτι ενα ΚΤΜ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι ρε συ! ΚΤΜ καβαλαει αυτος! Που να φτασει μετα τα Μεγαρα απο Καλαματα?
:a24:
απλα η κυρια ειχε πολυ τουπε,για αυτο πηρε το μειον![]()
θα εκλεισε η μασελα απο το τρανταγμα ισως..Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
NAi το αφηνε συχνα λυτο. Ειναι ο μονος τροπος που μπορω να σκεφτω, εφαρμογη παντως του ειχε καλη γιατι παινευοταν για αυτο. Δοκιμασα και με το δικο μου κρανος λυτο να δω πως μπορει να ερθει σε επαφη με τα δοντια (nolan n84) αλλα δεν τα καταφερα, δεν ξερω πως εγινε και δεν νομιζω να μαθουμε και παραπανω πληροφοριες ποτε.
Οσο για τα σπασιματα, νομιζω δεν ειναι απαραιτητα κακο πραγμα αφου εκαναν την δουλεια τους . Ισως γνωριζει καποιος καλυτερα ;o
Με παρατηρησα σημερα που εκανα μακακια στην Ποσειδωνος,αλλαξα λωριδα λες και ημουν μονος μου και πηγα να ριξω μοτοσυκλετιστη.Με μπινελικωσε κανονικα και ειχε δικιο.Χιλια συγγνωμη φιλε.![]()
με είδα ...
να κυκλοφορώ με το γυαλί γκαβομάρας-ηλίου βραδυάτικο.
γιατί είχα ξεχάσει τα απλά της γκαβομάρας σπίτι!
με κοίταζαν και καλά καλά στο τμήμα όταν έσκασα με το ντεγκραντέ γυαλί στις 10 το βράδυ να πάρω της γκαβομάρας που είχα ζητήσει από τον αδερφό μου να τα πάρει μαζί για να μην τρέχω μέχρι το σπίτι.
![]()