Σελίδα 68 από 122 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 1825

Θέμα: Αγγελίες (ευκαιρίες) μοτοσικλετών που βρίσκουμε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Τελικά είμαι ένας 50αρης καγκουρας
    Έχω τελικό και φίλτρο στο bandit το οποίο το έχω απο το 2016, εχει 90000 km και είναι σε κατάσταση βιτρίνας.

Είσαι
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Κι εγώ έδωσα ένα busa του κ7 κάποτε με τελικά carbon two brothers που είχα φέρει από Αμερική φίλτρο kn παράλληλο εγκέφαλο 1ο στάδιο εκκεντροφορους yoshi tre ένδειξη ταχυτήτων υψηλής εμπρός πίσω με το χρώμα της μάνας του . Ζουσε με τις καλυτερες βρεφικες κρεμες redline Πριν από 4 χρόνια στα 4700 με 67000χλμ . Κι εγώ καγκουρας. Όλοι εδώ μαζευτήκαμε?

Υγ. Ποτέ κανεις δεν έχει πάρει (Όλα) τα χρήματα πίσω από τα έξτρα που έχει βάλει επάνω. Για να μην αναφέρω τον προσωπικό χρόνο που δεν πληρώνεται ποτέ. Ο πωλητής αποφασίζει συνειδητά να αφήσει τα έξτρα γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρει τα χρήματα πίσω ή αποφασίζει να δώσει ξεχωριστά. Ο αγοραστής κρίνει αν η τιμή με τα έξτρα τον συμφέρει ή όχι.
    Για κάθε τι που έχω δικό μου προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και με σχεδόν όλες τις μοτοσυκλέτες που έχω δώσει έχω αποκτήσει νέους φίλους. Αυτό είναι επίσης σημαντικό
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    Το μηχανάκι φαίνεται προσεγμένο.. Τώρα αυτό με τα ρουλεμάν πλάκα κάνουμε ρε παίδες;

Σε λάκκο με πολλά μπορεί να πέσεις και να αποκτήσει θέμα το μηχανάκι.. (σπάνιο αλλά γίνεται)

Επίσης σε παλιότερο BMW που το είχα πάρει καινούργιο, αλλάξα τα μαμά ρουλεμάν με καινούργια κωνικα και έβαλα hyperpro προοδευτικά ελατήρια μπρος πίσω στα 20.000 χλμ έτσι γιατί γούσταρα να το αναβαθμίσω.. Δλδ ο επόμενος όταν το πούλησα που το έχει ακόμα και το χαίρεται έπρεπε να σκεφτεί πω πω τι καγκουρας θα το χει στουκαρει ή το χει ξεκωλιασει στη σούζα και τα άλλαξε όλα αυτά;
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    Κατσε γιατι με μπεδεψατε...
    Δε θα το αγοραζατε επειδη ο κατοχος εβαλε μερικα εξτρα, η γιατι θα ζητουσε επιπλεον χρημματα?
    Και για τα δύο.
    Προτιμώ στο μεταχειρισμένο όσο το δυνατόν εργοστασιακή κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι αποδέχονται και πληρώνουν τα έξτρα κάνουν λάθος.

Είναι καθαρά θέμα προσωπικής άποψης.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Minimalist Το avatar του/της STF
    Στα ρουλεμάν τιμονιού δημιουργούν πρόβλημα και τα πλυντήρια που ως άσχετοι ρίχνουν όπου να 'ναι με το πιεστικό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Η κατάσταση και τα πράγματα που έχει πάνω ένα μηχανάκι είναι ενδεικτικά της αντίληψης
    και της νοοτροπίας του κατόχου.
    Και για κάποιον που καταλαβαίνει τα απλά και βασικά για μοτοσυκλέτες τα "αξεσουάρ"
    είναι δείκτης της αντιμετώπισης που έχει η μοτό.
    Το πλύσιμο τα μωρομάντηλα και το service book μόνο αγάπη δείχνουν.
    Το ohlins το wilbers οι ολόσωμες τα φίλτρα κλπ δείχνουν παραπάνω πράγματα για κάποιον που ξέρει να τα μεταφράσει.

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος
    Και για τα δύο.
    Προτιμώ στο μεταχειρισμένο όσο το δυνατόν εργοστασιακή κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι αποδέχονται και πληρώνουν τα έξτρα κάνουν λάθος.

Είναι καθαρά θέμα προσωπικής άποψης.

Αν ήξερες πόσα μηχανάκια ξερω που πουλήθηκαν μαμά, χωρίς πίστα κτλ κτλ, και λίγους μήνες πριν είχαν όλη την ten kate πάνω τους, και δεν άφηναν trackday να περάσει χωρίς να πάνε.

Αν τωρα εσυ έπαιρνες ένα τέτοιο, θα ήσουν ευχαριστημένος φαντάζομαι, ε?
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eiver Προβολή μηνύματος
    ρουλεμαν τιμονιου στα 40.000 εμενα μου φαινεται αδικαιολογητο
    Και γω έχω στην αυλή μου ένα cb250 '75 και τα λάστιχα είναι πάνω από 30 χρονών, αλλά αφού ακόμα κρατανε αερα και είναι στρογγυλά, αντέχουν....

Ρε μάγκες, πιστεύετε ότι είναι μαλακας ο κατασκευαστής που στο service manual αναφέρει (μεταξύ πολλών, αν έχετε μπει στο κόπο να ρίξετε μια ματιά) ΚΑΙ ελεγχο ρουλεμάν τιμονιού στα Χ χλμ, η είστε από αυτούς που αλλάζουν μόνο ένα φίλτρο/λάδι στην ώρα τους και το πλασσαρετε ως "άριστα συντηρημενο" ?

Παλαιό μέλος
    Και γω έχω στην αυλή μου ένα cb250 '75 και τα λάστιχα είναι πάνω από 30 χρονών, αλλά αφού ακόμα κρατανε αερα και είναι στρογγυλά, αντέχουν....

Ρε μάγκες, πιστεύετε ότι είναι μαλακας ο κατασκευαστής που στο service manual αναφέρει (μεταξύ πολλών, αν έχετε μπει στο κόπο να ρίξετε μια ματιά) ΚΑΙ ελεγχο ρουλεμάν τιμονιού στα Χ χλμ, η είστε από αυτούς που αλλάζουν μόνο ένα φίλτρο/λάδι στην ώρα τους και το πλασσαρετε ως "άριστα συντηρημενο" ?
    ο κατασκευαστης (τουλαχιστον στο δικο μου) αναφερει για ελεγχο ρουλεμαν και αν τυχον προκυψουν αποκλισεις λεει για ρυθμιση σφιξιμο ή λυσιμο του παξιμαδιου,πουθενα δεν λεει αντικατασταση ρουλεμαν.μονο ρυθμιση
    σιγουρα δεν ειναι μαλακας ο κατασκευαστης συμφωνω αλλιως θα ελεγε αντικατασταση ρουλεμαν

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Αν ήξερες πόσα μηχανάκια ξερω που πουλήθηκαν μαμά, χωρίς πίστα κτλ κτλ, και λίγους μήνες πριν είχαν όλη την ten kate πάνω τους, και δεν άφηναν trackday να περάσει χωρίς να πάνε.

Αν τωρα εσυ έπαιρνες ένα τέτοιο, θα ήσουν ευχαριστημένος φαντάζομαι, ε?
    Αγαπητέ,
    τα μηχανάκια που αναφέρεις είναι εξαιρέσεις και σίγουρα θα έχουν μαζέψει τόσες πτώσεις και επισκευές που το να βιδώσεις τα εργοστασιακά και να τα πουλήσεις για παρθένες, είναι λιγο δύσκολο.

Την δεκαετία του 90 το έκαναν κάποιοι επιτήδειοι με τα αυτοκίνητα αγώνων ενιαίου (εάν γνωρίζεις τι είναι αυτά) και το μόνο που πέτυχαν είναι να αυτο-εξευτελιστούν.

Λιγότερη ειρωνία στο μήνυμά σου θα τιμούσε κατ' αρχάς εσένα τον ίδιο.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Σωστος eiver εισαι πολυ γατονι. Για καποιο περιεργο παντως το manual δε λεει ουτε ποτε να βαζεις βενζινη οποτε φανταζομαι πας ακομα με την εργοστασιακη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    Σωστος eiver εισαι πολυ γατονι. Για καποιο περιεργο παντως το manual δε λεει ουτε ποτε να βαζεις βενζινη οποτε φανταζομαι πας ακομα με την εργοστασιακη
    βασικα απαντησα στον αλλο με τον ιδιο τροπο που προσπαθησε να μου την πει και καλα με ειρωνειες και υπονοουμενα

βασικα απαντησα στον αλλο με τον ιδιο τροπο που προσπαθησε να μου την πει και καλα με ειρωνειες και υπονοουμενα
    Βασικά, κανένα υπονοούμενο η ειρωνεία απλά ο γραπτός λόγος παρερμηνευεται

ο κατασκευαστης (τουλαχιστον στο δικο μου) αναφερει για ελεγχο ρουλεμαν και αν τυχον προκυψουν αποκλισεις λεει για ρυθμιση σφιξιμο ή λυσιμο του παξιμαδιου,πουθενα δεν λεει αντικατασταση ρουλεμαν.μονο ρυθμιση
    σιγουρα δεν ειναι μαλακας ο κατασκευαστης συμφωνω αλλιως θα ελεγε αντικατασταση ρουλεμαν
    Διάβασε τι έγραψα, για έλεγχο μίλησα και γω, όχι για αντικατάσταση. Που σημαινει ότι αν τα βρεις φθαρμενα, δε θα τα αλλάξεις?

Σα να λες ότι, στο μανιουαλ που λέει για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ελεγχο στάθμης λαδιού, αλλά επειδή δε λεει για συμπλήρωμα, δε θα του βάλουμε αν λείπουν, σωστά?

(Κ πάλι, καμία ειρωνεία η οτι άλλο νομίζεις, στα ποστς μου, ΓΚΕΓΚΕ? )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δηλαδή ο κατασκευαστής της μοτοσυκλέτας σου δεν έχει part number για ανταλλακτικά ρουλεμάν στο τιμόνι?
    Δεν υπάρχει περίπτωση, ή διαβάζεις λάθος manual.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή ο κατασκευαστής της μοτοσυκλέτας σου δεν έχει part number για ανταλλακτικά ρουλεμάν στο τιμόνι?
    Δεν υπάρχει περίπτωση, ή διαβάζεις λάθος manual.
    αλλο owners manual,αλλο service manual,αλλο parts list.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2008, 16:55
  2. Οι φώτο που βρίσκουμε στο Internet...
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 11:38
  3. που το βρισκουμε αυτο
    από afrolykos στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2005, 12:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας