Κι εγώ έδωσα ένα busa του κ7 κάποτε με τελικά carbon two brothers που είχα φέρει από Αμερική φίλτρο kn παράλληλο εγκέφαλο 1ο στάδιο εκκεντροφορους yoshi tre ένδειξη ταχυτήτων υψηλής εμπρός πίσω με το χρώμα της μάνας του . Ζουσε με τις καλυτερες βρεφικες κρεμες redline Πριν από 4 χρόνια στα 4700 με 67000χλμ . Κι εγώ καγκουρας. Όλοι εδώ μαζευτήκαμε?
Υγ. Ποτέ κανεις δεν έχει πάρει (Όλα) τα χρήματα πίσω από τα έξτρα που έχει βάλει επάνω. Για να μην αναφέρω τον προσωπικό χρόνο που δεν πληρώνεται ποτέ. Ο πωλητής αποφασίζει συνειδητά να αφήσει τα έξτρα γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρει τα χρήματα πίσω ή αποφασίζει να δώσει ξεχωριστά. Ο αγοραστής κρίνει αν η τιμή με τα έξτρα τον συμφέρει ή όχι.
Για κάθε τι που έχω δικό μου προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και με σχεδόν όλες τις μοτοσυκλέτες που έχω δώσει έχω αποκτήσει νέους φίλους. Αυτό είναι επίσης σημαντικό
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Το μηχανάκι φαίνεται προσεγμένο.. Τώρα αυτό με τα ρουλεμάν πλάκα κάνουμε ρε παίδες;
Σε λάκκο με πολλά μπορεί να πέσεις και να αποκτήσει θέμα το μηχανάκι.. (σπάνιο αλλά γίνεται)
Επίσης σε παλιότερο BMW που το είχα πάρει καινούργιο, αλλάξα τα μαμά ρουλεμάν με καινούργια κωνικα και έβαλα hyperpro προοδευτικά ελατήρια μπρος πίσω στα 20.000 χλμ έτσι γιατί γούσταρα να το αναβαθμίσω.. Δλδ ο επόμενος όταν το πούλησα που το έχει ακόμα και το χαίρεται έπρεπε να σκεφτεί πω πω τι καγκουρας θα το χει στουκαρει ή το χει ξεκωλιασει στη σούζα και τα άλλαξε όλα αυτά;
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Στα ρουλεμάν τιμονιού δημιουργούν πρόβλημα και τα πλυντήρια που ως άσχετοι ρίχνουν όπου να 'ναι με το πιεστικό.
Η κατάσταση και τα πράγματα που έχει πάνω ένα μηχανάκι είναι ενδεικτικά της αντίληψης
και της νοοτροπίας του κατόχου.
Και για κάποιον που καταλαβαίνει τα απλά και βασικά για μοτοσυκλέτες τα "αξεσουάρ"
είναι δείκτης της αντιμετώπισης που έχει η μοτό.
Το πλύσιμο τα μωρομάντηλα και το service book μόνο αγάπη δείχνουν.
Το ohlins το wilbers οι ολόσωμες τα φίλτρα κλπ δείχνουν παραπάνω πράγματα για κάποιον που ξέρει να τα μεταφράσει.
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Και γω έχω στην αυλή μου ένα cb250 '75 και τα λάστιχα είναι πάνω από 30 χρονών, αλλά αφού ακόμα κρατανε αερα και είναι στρογγυλά, αντέχουν....
Ρε μάγκες, πιστεύετε ότι είναι μαλακας ο κατασκευαστής που στο service manual αναφέρει (μεταξύ πολλών, αν έχετε μπει στο κόπο να ρίξετε μια ματιά) ΚΑΙ ελεγχο ρουλεμάν τιμονιού στα Χ χλμ, η είστε από αυτούς που αλλάζουν μόνο ένα φίλτρο/λάδι στην ώρα τους και το πλασσαρετε ως "άριστα συντηρημενο" ?
ο κατασκευαστης (τουλαχιστον στο δικο μου) αναφερει για ελεγχο ρουλεμαν και αν τυχον προκυψουν αποκλισεις λεει για ρυθμιση σφιξιμο ή λυσιμο του παξιμαδιου,πουθενα δεν λεει αντικατασταση ρουλεμαν.μονο ρυθμιση
σιγουρα δεν ειναι μαλακας ο κατασκευαστης συμφωνω αλλιως θα ελεγε αντικατασταση ρουλεμαν
Αγαπητέ,
τα μηχανάκια που αναφέρεις είναι εξαιρέσεις και σίγουρα θα έχουν μαζέψει τόσες πτώσεις και επισκευές που το να βιδώσεις τα εργοστασιακά και να τα πουλήσεις για παρθένες, είναι λιγο δύσκολο.
Την δεκαετία του 90 το έκαναν κάποιοι επιτήδειοι με τα αυτοκίνητα αγώνων ενιαίου (εάν γνωρίζεις τι είναι αυτά) και το μόνο που πέτυχαν είναι να αυτο-εξευτελιστούν.
Λιγότερη ειρωνία στο μήνυμά σου θα τιμούσε κατ' αρχάς εσένα τον ίδιο.
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
Σωστος eiver εισαι πολυ γατονι. Για καποιο περιεργο παντως το manual δε λεει ουτε ποτε να βαζεις βενζινη οποτε φανταζομαι πας ακομα με την εργοστασιακη
Βασικά, κανένα υπονοούμενο η ειρωνεία απλά ο γραπτός λόγος παρερμηνευεται
Διάβασε τι έγραψα, για έλεγχο μίλησα και γω, όχι για αντικατάσταση. Που σημαινει ότι αν τα βρεις φθαρμενα, δε θα τα αλλάξεις?
Σα να λες ότι, στο μανιουαλ που λέει για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ελεγχο στάθμης λαδιού, αλλά επειδή δε λεει για συμπλήρωμα, δε θα του βάλουμε αν λείπουν, σωστά?
(Κ πάλι, καμία ειρωνεία η οτι άλλο νομίζεις, στα ποστς μου, ΓΚΕΓΚΕ? )