Σελίδα 68 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Κουλό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
    Με είδα κάπου στην Χαριλάου να κάνω χοντρή μαλακία και να σε περνάω ξυστά παλίκαρε με το ΟΝ/OFF, ενώ καθόσουνα αμέριμνος πίσω απο ενα κουτί λόγο κόκκινου.. Καλά που με είδες στον καθρέφτη και δεν έκανες κίνηση να ξεκινήσεις ανάμεσα απο τα κουτιά γιατί δεν παίζει να προλάβαινα να κόψω ταχύτητα. Το ξέρω τρόμαξες και σίγουρα έφαγα πολλές κατάρες και χώσιμο.. και μου αξίζουν.

Χίλια συγνώμη αν ποτέ δείς αυτό το μήνυμα, δικαιολογίες δεν υπάρχουν απλά είναι απο τις περιπτώσεις που προκύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε κάποιον δικό σου, το μαθαίνεις και κάπου εκεί χάνετε ο δρόμος μπροστά σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου..

Χαβαλέ έχει όταν βλέπουμε άλλους να μας κάνουν μαλακίες και τους τα "χώνουμε" εδω μέσα αλλα πολλές φορές πρέπει να "βλέπουμε" και τα δικά μας σκατ@.

​The journey is the reward!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    σε είδα... ωρα 10.30 στην Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκακη!

Είσαι κάποιος υπουργός ή καποιο κυβερνητικο στέλεχος, ήσουν μεσα στο οικολογικο PRIUS που σας δωσανε αποσυρωντας τις ακριβες και σπαταλες μερσεντες ... το τζαμακι οσυ βεβαια ηταν φιμέ, και μπρός και πίσω ειχες απο ένα LEON FSI των 200 και βαλε ιππων με 3 ασφαλιτες στο καθενα μεσα, αριστερα και δεξια ειχες απο ενα TDM 900 πουη μπλοκαραν ολη τη διήθηση

παρα κάτω ολα τα φαναρια ανοιξαν για σενα... μεχρι και την Αλεξανδρας παρατεταγμένοι τροχονόμοι να ιδρωνουν απο αγχος που τιποτα δεν κινουταν...

κατα τα άλλα το prius κανει οικονομία και ειναι οικολογικό!
    σιχαμενο....

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    δεν ηταν απλος υπουργος η απλο κυβερνητικο στελεχος!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

ο γιωργακης κυκλοφορει με υβριδικο Prius.
    Triumph Tiger 800!

Ρε μαγκες πρώτη φορά βλέπετε πρωθυπουργική συνοδεία;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    :rotflmao:

me eida na exo xasei thn psyxraimia moy sto dromo kai na odhgo atsoympala to epi 10etias skoyteraki moy .... evala myalo otan phge na me emvolisei amaksi poy kseparkare les kai eixe parkarei mesa sto oaka monos toy......

se eida kariola mesa sto amaksi na petas to tsigaro psila kai na erxete pano moy....h mpoynia poy efages ston omo de se xalase.....o odhgos moy arese ... koitakse alla den eipe tpt fantasoy ti toy exeis kanei malakismenh toy anthropoy
    και μετα λες για τα σχολια μου? καλα ξηγιεσαι...

Σας ειδα πανω σε ενα 990,ΤΙΓΚΑ φορτωμενο, φοραγατε ιδιες στολες,γαντια,κρανακια και γυαλια και πηγαινατε προς Καλαματα. Σας χαιρετησα αλλα με γραψατε. Δεν πειραζει,καλες διακοπες.
    Σας ειδα κ εσας,στις Θαλαμες στη Μανη,να ξεκουραζεστε κατω απο τον πλατανο,σας χαιρετησα κ ο ενας ανταπεδωσε. Καλα να περασετε κ εσεις παιδια..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    και μετα λες για τα σχολια μου? καλα ξηγιεσαι...

..

Θα το κόψεις με τα σχόλια?

σας ειδα να περιμενετε κατω απο τις γεφυρες της Κηφισιας να σταματησει η βροχη ......
    παπακια, σκουτερακια αλλα και Strom, Tdm, ακρανωτοι οι περισσοτεροι καθως πηγαινατε για το μπανακι σας.
    Τελικα πρεπει να το κανατε....

Α στα διαολο πια με τους εποχιακους και τους τσαμπα μαγκες.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    τραγική η κατάσταση τα ΣΚ....

σε είδα μωρή ηλίθια στην παραλιακή στη διασταύρωση προς Συγγρού να μιλάς στο κινητό... να έχεις σταματήσει πάνω στις λευκές γραμμές και να προσπαθείς να μπεις στο ρεύμα προς Πειραιά... και μπήκες... βέβαια δεν έχει σημασία το ότι αν δεν πλακωνόμουν στα φρένα το πιθανότερο να οδηγούσες μόνο αναπηρικό καροτσάκι μετά. έπρεπε να είμαι με τη μηχανή να έτρωγες μια καλή αεροπλανική μούτζα μαζί με ροχάλα σπέσιαλ, παλιομαλακισμένη.
    αμέσως μετά από αυτό παπάρας μπαίνει μπροστά μου με το έτσι θέλω.. χωρίς να κοιτάει κάν την κυκλοφορία.. από πίσω μου κάτι ακράνοβιτς τουδουμάδες οι οποίοι ευτυχώς πήγαιναν κι αυτοί χαλαρά στην δεξιά και δεν έπεσαν από πίσω μου.

σε είδα κι εσένα ρε μογγολομπεβερλά που οκ βγήκες με κόκκινο από το φανάρι της Ταξιαρχών στη Λαμπράκη... αντί να κάτσεις στην δεξιά μπαίνεις αριστερή και με κλείνεις που ερχόμουν με καμιά 60άρα στην αριστερή...

από θαύμα ζείτε ακόμα αρισμένοι....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Me eida na meno sthn poseidonos mesa ston kafsona kai foraga kai mpoyfan kai ola eleos eskasa kai pernagan apo dipla moy koitagan fevgan ektos apo 2 poy moy steilan filakia!!!!!!kai allon 1 poy me eipe moro toy!!!!! eftyxos poy hrthe filos kai me phre.....

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    τραγική η κατάσταση τα ΣΚ....

από θαύμα ζείτε ακόμα αρισμένοι....

λαθος

απο θαυμα ζουμε απο ορισμενους..............

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Me eida na meno sthn poseidonos mesa ston kafsona kai foraga kai mpoyfan kai ola eleos eskasa kai pernagan apo dipla moy koitagan fevgan ektos apo 2 poy moy steilan filakia!!!!!!kai allon 1 poy me eipe moro toy!!!!! eftyxos poy hrthe filos kai me phre.....
    αντε!! παλι εκαψες καρδιες !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σας είδα, σταματημένους κοντά στο Κ. Υγείας Λυγουριού.
    Μάλλον ήταν η http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=6 εκδρομή αυτή.
    Έτσι είναι?

Σε ειδα μαλακα πατερα στο cub τετρακαβαλο με μαγιο και τα τρια παιδακια σου να κρεμονται απο την σελα.

Σε ειδα με full εξοπλισμο πανω στο βαρκαντερο , την γυναικα σου αστακο επισης, και.....το παιδακι σας αναμεσα με εξοπλισμο επισης...και απορησα.Αφου φαινεται οτι κατεχεις απο ασφαλεια, γιατι εκανες το παιδακι σου σαντουιτς??
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Είδα το φίλο μου σήμερα να τρακέρνει με αμάξι.

Από παραλία,ανηφόρα,στενός δρόμος,δεξιά-αριστερά παρκαρισμένα αμάξια.

Έτσι όπως ανέβαινε με 10 χλμ την ανηφόρα,ξεπάρκαρε ξαφνικά μια μπέμπα...
    Ευτυχώς μόνο ζημιές κ παραδοχή υπαιτιότητας του οδηγού.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF