Να πληρωνω το Ικα σου να πληρωνεις το Τεβε μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
700? το δίμηνο??? Τι παραμύθια είναι αυτά βρε φίλε???
![]()
Να πληρωνω το Ικα σου να πληρωνεις το Τεβε μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
700? το δίμηνο??? Τι παραμύθια είναι αυτά βρε φίλε???
![]()
Και επειδή έχεις εσύ ΙΚΑ 900Ε το μήνα δεν πρέπει να μιλάμε εμείς με 400Ε από την τσέπη μας το μήνα;;
Δεν την καταλαβαίνω αυτή την λογική....Όπως και να το δω το θέμα....
Δες το προηγούμενο ποστ μου και ξανασκέψου το!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Να πληρωνω το Ικα σου να πληρωνεις το Τεβε μου?![]()
Ευχαρίστως στους άπιστους Θωμάδες να στείλω σκαναρισμένο το δελτίο!!!!!!!
Σαφώς και ΔΕΝ πρέπει.........!Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και επειδή έχεις εσύ ΙΚΑ 900Ε το μήνα δεν πρέπει να μιλάμε εμείς με 400Ε από την τσέπη μας το μήνα;;
Δεν την καταλαβαίνω αυτή την λογική....
πες μας και τι εγινε οταν πήγες να διαπραγματευτείς με την εφορία κάποιο ποσό...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
810 το διμηνο,πρωτη φορα μετα απο 13 χρονια μαγαζι,χρωσταω 3.
.....![]()
αντέχουμε δεν αντέχουμε, η λύση βρίσκεται στο δρόμο. Γιατί κρατάνε από το πολύτεκνο πατέρα μου 3200 το χρόνο (με τα καινούρια μέτρα), και ο Τσοχατζόπουλος έκανε γάμο στη Γαλλία... ε η λύση βρίσκεται στο δρόμο... με όποια έννοια έχει ο δρόμος..
900 ευρω το μηνα Ικα??Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Αλλά και πάλι μην κλαίγεστε ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί έχω μπροστά μου το δελτίο μου του ΙΚΑ για τον 01/2009 πχ που είναι 900? για ΕΝΑΝ μήνα!!!
![]()
Καλα ποσα χρονια εισαι και ποσο μισθο περνεις,εισαι κοντα στην συνταξη??![]()
Αντιθέτως, όμως να ισχύσουν και αυτά που έγραψα .Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Α, να τον αφήσουμε να κλέβει δλδ!!!!!!!! Επειδή είναι μικρομεσαίος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ορθόν. Συμφωνώ. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι εφόσον μαζεύουμε την κατάσταση με τους μικροεπιχειρηματίες, την μαζευουμε και με τους μεγαλοεπιχειρηματίες (λέγε με οφσορ)
Επίσης μαζεύουμε και τους λαθρέμπορους με τα κοντεϊνερ που έρχονται από Ιταλία και βάζουν νιγηριανούς και πακιστανούς να πουλάνε στον δρόμο αφορολόγητα.
Επίσης μαζεύουμε τους κινέζους, που στήνουν μαγαζιά σε χρόνο μηδέν και δεν δεν ελεγχονται από καμία υπηρεσία.
Επίσης μαζευουμε την χαωτική φοροδιαφυγή από τα νυχτερινά κέντρα.
Ετσι συμφωνώ. Αν επιλεκτικά όμως κυνηγήσουμε τους μικροεπιχειρηματίες αλλα αφήσουμε τους άλλους ανεξέλεγκτους, όπως γίνεται μέχρι τώρα, τότε παπάρια μάντολες.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Πιστεψέ με δεν σε συμφέρει...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Να πληρωνω το Ικα σου να πληρωνεις το Τεβε μου?![]()
Οι ασφαλίστικές εισφορές των μισθωτών στο ΙΚΑ ανέρχονται συνολικά στο 52% των μικτών αποδοχών τους... Ένα νούμερο από τα υψηλότερα στην Ευρώπη....
Απλό και κοινό παράδειγμα... Μέσος εργαζόμενος με οικογένεια και 10ετή προυπηρεσία με αποδοχές 1.500 € μικτά (που σημαίνει γύρω στα 1.150 καθαρά αν αφαιρέσεις ασφαλιστική εισφορά που επιβαρύνει τον εργαζόμενο, ΦΜΥ, και κάτι ψιλά, πληρώνει συνολικά (και αυτός και ο εργοδότης) το 52% των μικτών απόδοχών ήτοι 780,00 € ΜΗΝΙΑΙΩΣ ( και φυσικά Χ 14 κατ' έτος...)
Το τι υπηρεσίες και παροχές παίρνει ως ανταπόδωση είναι άλλη πονεμένη ιστορία...
ΠΜ αλλά είμαι στον μέσο όρο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
900 ευρω το μηνα Ικα??![]()
Καλα ποσα χρονια εισαι και ποσο μισθο περνεις,εισαι κοντα στην συνταξη??![]()
Και τα 900 αφορούν ΟΛΕΣ τις εισφορές, δικές μου ΚΑΙ του εργοδότη (οι οποίες όμως είναι εργασιακό κόστος φυσικά).
Έχεις δίκιο, αλλά θέλει όλα μαζί. Εγώ πιστεύω έχουν καλές προθέσεις αλλά είναι τόσο μεγάλο το σοκ και το χάος αλλά και η ανικανότητα των εκτελεστικών οργάνων που δεν ξέρω αν τελικά θα φανούν οι προθέσεις... Μην ξεχνάμε ότι αυτοί βλέπουν και την μεγάλη εικόνα, είναι εύκολο να απομονώνεις μέτρα και προτάσεις αλλά πιθανώς αν όλα αυτά εφαρμοστούν μαζί να έχουν επιπτώσεις που εμείς δεν βλέπουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Αντιθέτως, όμως να ισχύσουν και αυτά που έγραψα .
Κάτι σημαντικό, ανακοίνωσαν ότι θα δεσμεύουν την περιουσία όσων έχουν κατηγορίες για εμπλοκή σε σκάνδαλα και χρηματισμό. Και θα μένουν δεσμευμένα μέχρι να βγει τελεσίδικη απόφαση. Η οποία αν βγει καταδικαστική θα κατάχονται ΟΛΑ τα περιουσιακά τους στοιχεία. Τελικά άκουσε κανείς αν έγινε νόμος αυτό???
Έτσι ακριβώς!!! Και ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε να μειωθεί αυτό το ποσοστό που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ = ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Πιστεψέ με δεν σε συμφέρει...
Οι ασφαλίστικές εισφορές των μισθωτών στο ΙΚΑ ανέρχονται συνολικά στο 52% των μικτών αποδοχών τους... Ένα νούμερο από τα υψηλότερα στην Ευρώπη....
Αντίθετα μίλησαν για κατάργηση 13ου και 14ου οι γελοίοι!!!
Και ενημερωτικά σε μικτές αποδοχές είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ στην ΕΕ...... Στα καθαρά είμαστε από τους τελευταίους.........!!! Είπατε τίποτα?!?![]()
![]()
![]()
Εχω υπαλληλο και πληρωνω καθε μηνα Ικα ,οντως μπορει να μην με συμφερει ,τον εχω μονο ενα χρονο.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Πιστεψέ με δεν σε συμφέρει...
Εμενα αυτο που με εκνευριζει αφανταστα ειναι οτι παλι μεταξυ μας παμε να βγαλουμε το φιδι απ΄την τρυπα.
Τοσα χρονια μας κατακλεψανε και αντι να υπαρχει οργη λαου αναντιον τους,καθομαστε και ριχνουμε ευθυνες ο ενας στον αλλον.
Εχω μια φιλη που οτι και της πεις αυτη λεει Πασοκ,ως ποτε ρε π@υστη μου ,ΒΛΗΤΑ, ως ποτε?
αυτο γίνεται ούτως ή άλλως...Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Κάτι σημαντικό, ανακοίνωσαν ότι θα δεσμεύουν την περιουσία όσων έχουν κατηγορίες για εμπλοκή σε σκάνδαλα και χρηματισμό. Και θα μένουν δεσμευμένα μέχρι να βγει τελεσίδικη απόφαση. Η οποία αν βγει καταδικαστική θα κατάχονται ΟΛΑ τα περιουσιακά τους στοιχεία. Τελικά άκουσε κανείς αν έγινε νόμος αυτό???
τα περιουσιακά δεσμεύονται ....αλλά συνηθως στο τέλος αποδεσμεύονται
καταδικαστικη απόφαση δεν νομιζω να εχω ακούσει ποτε ως τωρα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Παιδιά δεν είναι έτσι.... Φταίμε ΟΛΟΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εχω υπαλληλο και πληρωνω καθε μηνα Ικα ,οντως μπορει να μην με συμφερει ,τον εχω μονο ενα χρονο.
Εμενα αυτο που με εκνευριζει αφανταστα ειναι οτι παλι μεταξυ μας παμε να βγαλουμε το φιδι απ΄την τρυπα.
Τοσα χρονια μας κατακλεψανε και αντι να υπαρχει οργη λαου αναντιον τους,καθομαστε και ριχνουμε ευθυνες ο ενας στον αλλον.
Εχω μια φιλη που οτι και της πεις αυτη λεει Πασοκ,ως ποτε ρε π@υστη μου ,ΒΛΗΤΑ, ως ποτε?
Και αυτοί που διόριζαν και εμείς που πιέζαμε για διορισμό και θεωρούσαμε το Δημόσιο παράδεισο.
Τα κλεμένα άντε να ήταν 1-2% των χρημάτων που μπήκαν στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Τα υπόλοιπα είναι λειτουργικά κόστη και ΑΥΤΑ μας κατέστρεψαν.
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι οι τωρινοί πολιτικοί έτσι κι αλλιώς θα φύγουν νύχτα αργά ή γρήγορα........
Αυτο το ειδε κανεις εψες.
Ασχετα αν συμφωνω η οχι ,καποια στιγμη δειξαν καποιο κατσουλα εκπαιδευτικο ο οποιος ειπε τα πραγματα με το ονομα τους,ετσι οπως ειναι οχι ετσι οπως θελουν οι ΜΜΕ να δειχνουν πως ειναι.
Ο πρεντεντερ πως σκατα τον λενε,τον εγραφε σαν να μην ειναι τιποτα,δημοκρατια μη χεσω.
Δεν νομίζω ότι γίνεται έτσι τώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αυτο γίνεται ούτως ή άλλως...
τα περιουσιακά δεσμεύονται ....αλλά συνηθως στο τέλος αποδεσμεύονται
καταδικαστικη απόφαση δεν νομιζω να εχω ακούσει ποτε ως τωρα
Πχ αν ίσχυε τότε όσοι εμπλέκονταν σε Βατοπέδι θα είχαν τα πάντα δεσμεύμενα από την αρχή! Τουλάχιστον αυτό είναι το πνεύμα του μέτρου που διάβασα ότι θα γίνει......