Με είδα να γίνομαι χεράς απο κουλάδι για ένα παιδάκι 2,5 ετών.
Με είδα να γίνομαι χεράς απο κουλάδι για ένα παιδάκι 2,5 ετών.
Φίου φίου φι φι φίου
με ειδα να πληρωνω ασφαλεια για το στρωμα 60 ευρω το 6μηνο και να μενω μαλακας!!!με οδικη μεσα,στην ιντεραμερικαν.....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ιδεα δεν εχω.
πριν λιγες μερες ειχα ανεβει αθηνα να κανω μεταβιβαση και παιρνω τηλ τον ασφαλιστη του λεω:εκτος απο ιντερσαλονικα,κατι σε νορμαλ λεφτα,με οδικη.(παλιοτερα ειχα την ατλαντικη ενωση και μεχρι και πριν απο 5 μηνες εδινα για τις ιδιες καλυψεις τα διπλα=120).
αφου γυρισα πηγα να πληρωσω και μου ειπε οτι ειναι μια προσφορα που παιζει αυτον τον καιρο..ακομα το συμβολαιο δεν το εχω παρει στα χερια μου,αυριο μεθαυριο θα το εχω.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σε είδα καταιγίδα χθες βράδυ , να με προλαβαίνεις,καθώς έφευγα από τη δουλειά...να βλεπεις τους κεραυνούς και να ακούς τη βροχή στο κράνος, αξία ανεκτίμητη...
Με είδα να τεστάρω αν σφυρίζει στα πολλά το καινούριο κράνος μετά το μαγαζι, στην πρώτη ευθεία μέσα στην πόλη...
Λεωνίδιο-Kαλαμάτα-Erlangen
Θεσσαλονίκη πριν κανένα 3ωρο...
Εγώ με ένα forester,
Εσύ με ducati monster κόκκινο, είχες κόκκινο κράνος και κοπέλα πίσω με μαύρο ή γρι (σκούρο γενικά) κράνος...
Με είδα να σε ζορίζω, σόρρυ φίλε.
Αν το δείς στείλε πμ να τα πούμε.
Συγνώμη και πάλι....
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Με ειδα να γυριζω απο την βραδυνη βαρδια παλι μουσκεμα πρω'ι' πρω'ι'..........τι θα γινει με αυτες τις βροχες στη Σαλονικη ρε γμτ?????
https://www.youtube.com/watch?v=r6JeuQHpUto
Βασιλης Καρρας ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ .
Με είδα σήμερα μετά από πολύ πρέσσα, να παίρνω το TDM και να πηγαίνω μια Κινέτα (Π.Εθνική). Λίγα φορτηγά (τα εξαφάνισα) και στα στροφιλίκια της κακιάς σκάλας να ηρεμεί το μυαλό μου!!!