Σελίδα 68 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118168 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Προσωπικα αν ημουν υποψηφιος αγοραστης θα με πειραζε να με παραπλανουν οι δηθεν "ειδικοι" που τους πληρωσα κιολας.Σε τελικη αναλυση τι να πιστεψεις απο αυτα που λενε;
    Κατ' αρχήν λίγοι δημοσιογράφοι "ειδικού τύπου" είναι μηχανολόγοι μηχανικοί, ακόμα πιο λίγοι με σχετικά μεταπτυχιακά σε δίτροχα ή τετράτροχα, άρα "ειδικοί" σε θέματα μοτοσικλέτας δεν είναι. Είναι ας πούμε "πωρωμένοι" αναβάτες που διάβασαν, ασχολήθηκαν και έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα. Ο υποψήφιος αγοραστής δεν θα πρέπει να διαβάσει μόνο το περιοδικό αλλά να πάει και από την έκθεση να δει το τι και πως ζωντανά και εκεί θα δει πρώτο χέρι τι έχει και τι δεν έχει η μοτοσικλέτα, αν είναι βολική, καλά ζυγισμένη, να την πάει και βόλτα. Η άποψη του δημοσιογράφου επειδή τυπώνεται, σημαίνει ότι είναι πιο έγκυρη από αυτή του φίλου σου στην καφετέρια; Από εκεί και πέρα, λάθη σαφώς και γίνονται και όποιος πάει και αγοράσει μοτοσικλέτα μόνο και μόνο επειδή του είπε ο δημοσιογράφος ή κολλητός ότι είναι καλή, είναι βλάκας για εμένα. Άμα του αρέσει μια μοτοσικλέτα, δε πα να λέει ο κόσμος όλος... Δηλαδή τώρα ας πούμε, επειδή δεν γράψανε καλά λόγια για το 1250, εσύ ξενέρωσες; Όχι ρε φίλε, γράψ' τους στα @@ σου... Το τεστ είναι ενδεικτικό, όχι αποδεικτικό. Να πιστέψεις αυτό που σου λένε, να δεις ποιός το έγραψε και τι οδηγεί κάθε μέρα, να πας να οδηγήσεις και εσύ και μετά θα πεις αν έχει δίκιο ή όχι. Δε σου λέει ψέμματα, σου λέει τη γνώμη του. Όπως και κάθε γνώμη, ή ταιριάζει με τη δική σου ή όχι. Και φυσικά, ΔΕΝ διαβάζεις μόνο ένα περιοδικό, ΔΕΝ σκας τα ωραία σου χιλιάρικα επειδή κάποιος έτσι έγραψε.

Η κατανάλωση το ξέρεις ότι είναι θέμα οδηγού κατά μεγάλο ποσοστό. Τα παιδιά του 0-300 τρέχουν σε αγώνες, τρέχουν με το CSS και το 0-300 school, μπορεί να το πήγαιναν κόφτη όλη μέρα. Στα δικά τους χέρια, έκαψε 9,5. Δεν σε πειράζει, μια που δεν θα οδηγούν το δικό σου

Παρεμπιπτόντως τη σέλα την έχει ανεβάσει κανείς; Το δοκίμασα και είναι απίστευτα άβολη, το τιμόνι πέφτει χαμηλά και σε βγάζει πολύ έξω από το fairing. Άσε που μετά τεντώνει το πόδι αρκετά για να πατήσει κάτω και δεν κάνει καλό "μοχλό" για να την τραβήξεις πίσω σε επιτόπιους ελιγμούς. Λογικά, πρέπει να απευθύνεται σε ανθρώπους 2 μέτρα +, αλλά ένας τόσο ψηλός μάλλον θα πρέπει να κινηθεί σε on-off για να βολεύεται.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Καλοτάξιδο το εργαλείο!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Δηλαδή τώρα ας πούμε, επειδή δεν γράψανε καλά λόγια για το 1250, εσύ ξενέρωσες; Όχι ρε φίλε, γράψ' τους στα @@ σου... Το τεστ είναι ενδεικτικό, όχι αποδεικτικό. Να πιστέψεις αυτό που σου λένε, να δεις ποιός το έγραψε και τι οδηγεί κάθε μέρα, να πας να οδηγήσεις και εσύ και μετά θα πεις αν έχει δίκιο ή όχι. Δε σου λέει ψέμματα, σου λέει τη γνώμη του. Όπως και κάθε γνώμη, ή ταιριάζει με τη δική σου ή όχι. .

Οχι δεν ξενερωσα φυσικα, ουτε με απασχολει η γνωμη του καθε περιοδικου.Αν μου "κατσει" σε μενα δε παν να λενε....
    Μα αυτο που γραψανε δεν ειναι γνωμη ουτε υποκειμενικο.Ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα της μηχανης, δηλαδη αν σου λεγανε οτι εχει 3 ροδες θα το δεχοσουνα;Απλα αυτο ειναι οθφαλμοφανες
    Τελος παντον αφου δεν πηγαμε για τον καφε να τα πουμε αναλυτηκοτερα ας το παρει το ποταμι

...αφου δεν πηγαμε για τον καφε να τα πουμε αναλυτηκοτερα...
    Ο καφές έρχεται από τη Βραζιλία μάλλον... Δε μας θέλει ο καιρός, με βροχή αμφιβάλλω αν θα μαζευτούν οι ληστές. Λιώνουν μωρέ τα παλικάρια;;;

Παλαιό μέλος
    Δευτερο γεμισμα με ολα τα χλμ μεσα στην πολη και η καταναλωση στα 7λ/100χλμ. Τελικα ακομη και μεσα στην πολη ειναι στα ιδια επιπεδα με το 650.

freskos

Χαιρετω την παρεα. Ειμαι φρεσκος στο forum. Εχω και εγω το Bandit 650 s Κ8.Το εχω 5 μηνες και ειμαι ευχαριστημενος αν και μου παρουσιασε μια ζημια καπου στα 2500 χιλ. Με αφησε απο τρομπα βενζινης , αλλα τι να κανουμε συμβαινουν και στα καλυτερα σπιτια που λενε. Πως θα μπορεσω να ανεβασω foto?

Banned Το avatar του/της WebD
    Καλώς ήρθες!!! και καλά χιλιόμετρα!!!

Για να βάλεις φώτο ή την ανεβάζεις σε ένα server (πχ. imageshack ) και μας δίνεις το link ή επιλέγεις επισύναψη αρχείου από τη σελίδα εδώ

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Re: freskos

Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
    Χαιρετω την παρεα. Ειμαι φρεσκος στο forum. Εχω και εγω το Bandit 650 s Κ8.Το εχω 5 μηνες και ειμαι ευχαριστημενος αν και μου παρουσιασε μια ζημια καπου στα 2500 χιλ. Με αφησε απο τρομπα βενζινης , αλλα τι να κανουμε συμβαινουν και στα καλυτερα σπιτια που λενε. Πως θα μπορεσω να ανεβασω foto?
    Καλώς ήρθες φίλε!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Σας Ευχαριστω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	my moto2.jpg 
Προβολές:	409 
Μέγεθος:	19,8 KB 
ID:	144370

Καλυτερα Τωρα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	my moto3.jpg 
Προβολές:	410 
Μέγεθος:	97,6 KB 
ID:	144372

Re: freskos

Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
    Ε όλο και κάποιο πρόβλημα "νεότητας" θα βγάλει το καινούριο Bandit... Το αερόψυκτο με το καρμπιρατέρ δεν είχε αντλία βενζίνης. Να μη σου ξανατύχει τίποτα φίλε, καλά χιλιόμετρα, καλοτάξιδο και αγρατσούνιστο να 'ναι.

Δευτερο γεμισμα με ολα τα χλμ μεσα στην πολη και η καταναλωση στα 7λ/100χλμ. Τελικα ακομη και μεσα στην πολη ειναι στα ιδια επιπεδα με το 650.
    Μη ξεχνάς ότι το στρώνεις ακόμα και δεν έχεις ανεβάσει στροφές... Πάντως είναι όντως εντυπωσιακό για το μέγεθος του μοτέρ.
    Ανοίξαμε μαζί με ένα παλικάρι με ένα 1250 ασημένιο την προηγούμενη Δευτέρα στην Πειραιώς και μετά στην Εθνική. Επιταχύνει πολύ εντυπωσιακά και κάνει αμέσως διαφορά με το 650 μου. Από φανάρι δε φαίνεται να μπορεί να φύγει πολύ, αλλά σε ανοίγματα 3-4-5η ταχύτητα ξεμακραίνει άνετα. Για να μείνω κοντά έπρεπε να πηγαίνω πάνω από 8000 στροφές.

Και αποκαλύπτω ότι είμαι αμαρτωλός (λες και δε το ξέρατε): Πέτυχα ένα CBR1000RR του '04 στα 6000?, είχε σημάδια πεσίματος αλλά μάλλον τπτ σοβαρό... Και για πρώτη φορά ήμουνα στο "δίνω το Bandit ΤΩΡΑ και το θέλω κολασμένα"... Βέβαια, το ίδιο απόγευμα, με τη βαλίτσα γεμάτη ψώνια από το Supermarket της γειτονιάς μου, σκεφτόμουνα ότι αν πάρω το SS θα θέλω και ένα παπί ή σκούτερ για τα "καθημερινά", ότι τα αναλώσιμα είναι ακριβότερα, ότι δεν είναι τόσο χαλαρωτικό γενικά... Και είπα άστο να πάει, θα πάρω κάποια άλλη στιγμή που θα μου περισσεύει και κανένα ευρώπουλο χωρίς να δώσω το ληστή μου. Ωραία τα γκάζια, αλλά σαν το γενικό βόλεμα δεν έχει...

Παλαιό μέλος
    Ναι δεν εχω ανεβασει στροφες αλλα δεν χρειαζετε να ανεβασεις πανω απο 5000 και να κινησε πιο γρηγορα απο το 650. Για το μονο λογο που θες παραπανω ειναι για κοντριτσες η για ξεχαρμανιασμα.
    Σαν συμπερασμα θα ελεγα οτι η καταναλωση δεν ειναι λογος αποφυγης του 1250 σκεφτομενος οτι ειναι πολλα τα κυβικα αρα θα εχει μεγαλη καταναλωση. Το λεω γιατι και εγω το σκεφτηκα πριν το παρω.

Ωραια τα πολλα RRRR αλλα οπως λες ειναι για πιο ακραιες καταστασεις.Μακαρι να ειχαμε 2-3 μηχανες και να διαλεγαμε αναλογα την διαθεση μας.

Να και ο Δικός μου Ληστής να ξεκουράζεται με θέα το Κρητικό πέλαγος !!!!!

http://img508.imageshack.us/img508/9...x480kq3rg6.jpg
    Bandit 650 s ABS K7

Σαν συμπερασμα θα ελεγα οτι η καταναλωση δεν ειναι λογος αποφυγης του 1250 σκεφτομενος οτι ειναι πολλα τα κυβικα αρα θα εχει μεγαλη καταναλωση.
    Διάβασα το τεστ σε διαδυκτυακό περιοδικό που γράφει ο Κώστας Δάλλας του 0-300 (http://www.ebike.gr/main). Τα παιδιά είπαν το εξής: όσο το κρατάς χαμηλά, είναι απόλυτα ικανό να κινηθεί ταχύτατα και ξεκούραστα και οικονομικά. Μόλις το πλακώσεις, είτε "τελικές" εθνική, ή γρήγορη βόλτα "κόκκινα" πίνει όσο έλεγε το τεστ που διάβασες και περισσότερο. Άρα δεν είναι μαγικό, απλά είναι θέμα στυλ οδήγησης. Κάποιος με πιο βαρύ χέρι, θα του καίει πολύ. Όπως και η διαφωνία που είχα με κάποιους για το 650, που τους έκαιγε 1,5 φορά περισσότερο από το δικό μου.

gavcr έγινα γκολ με τσικουδιά το ΣΚ σε ένα γάμο στην Αθήνα και δε βιάζομαι να ξαναπιώ, αλλά φίλε σε ζηλεύω, μαγικό μέρος η Κρήτη και είναι κρίμα που ενώ έχω καταγωγή, δεν έχω περιουσία κάτω, η Αθήνα δε θα με ξανάβλεπε ποτέ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    απλά είναι θέμα στυλ οδήγησης.
    Δεν διαφωνω οτι στα κοκκινα το 1250 πιθανοτατα θα καψει περισσοτερο. Μιλαω για την καθημερινη διαβιωση, και το βασικοτερο ειναι οτι δεν αναφερω πχ, του αδερφου μου τ0 650 καιει τοσο και το δικο μου καιει τοσο, αλλα μιλαω για συγκριση με τον ΙΔΙΟ οδηγο που ετυχε να εχει και τις 2 μηχανες. Αρα ο παραγοντας βαρυ χερι και επιδραση διαφορετικου οδηγου εχει πολυ μικρη σημασια.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •