οκ..κατηφορα.. προσεχε γιατι η διαδρομη ειναι ψιλοδυσκολη..αποτομες κλειστες στροφες..2 φορες εχω ανεβει κ ειναι δυσκολο να κατεβεις γρηγορα..μην φυγεις σε καμια στροφη και εχω τυψεις![]()
![]()
οκ..κατηφορα.. προσεχε γιατι η διαδρομη ειναι ψιλοδυσκολη..αποτομες κλειστες στροφες..2 φορες εχω ανεβει κ ειναι δυσκολο να κατεβεις γρηγορα..μην φυγεις σε καμια στροφη και εχω τυψεις![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
don't worry son....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
εισαι σιγουρος οτι το townmate στριβει?![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
![]()
![]()
ΥΠΟΚΛΗΘΕΙΤΑΙ ΛΕΜΕ (σωστα το γραψα ?![]()
you killed me![]()
![]()
![]()
Παρακάτω παραθέτω τα μηνύματα σε αυτό το ποστ....Νούμερο 1 σπάμερ.............ο Ηλίας!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
να συγχαρω ολα τα παιδια για το σπαμινγκ τους καθως καταφεραμε σε 17 μερες να φτασουμε τα 1000 μηνυματα! αυτο σημαινει 60 περιπου μηνυματα τη μερα..
με συγκινησατε κωλοπαιδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
![]()
elias_sgr 257
OzZzZzY 215
mob rules 161
Brolas 142
X_NR750 70
Bandit-akos 63
vassilis88 44
airamhag 36
DimChios 11
OrEsTiS82 3
makis206 3
Cpt. Haddock 2
dreamer_19 1
costas81 1
T.R.E 1
runneras125 1
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
καλυτερος συνδιασμος σπαμμερ-οδηγου-γρηγοροτερης μηχανης: OzZzZzY![]()
![]()
Αν τα μηνυματά σου ήταν η τελική σου θα ήσουν ο καλύτερος.....Παλιοκουλάντζα!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
καλυτερος συνδιασμος σπαμμερ-οδηγου-γρηγοροτερης μηχανης: OzZzZzY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πιστευω πως ο 6 ος στη λιστα ειναι και ο γρηγοροτερος οδηγος![]()
Πίστευε....Ο 4ος σας έχει όλους....Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
πιστευω πως ο 6 ος στη λιστα ειναι και ο γρηγοροτερος οδηγος![]()
![]()
brola εσυ σκασε
banditako εσυ μια απ τα ιδια..
καλυτερος απ ολους ειναι ο δασκαλος (fzr600) και ας μην συμμετειχε
respect λοιπον και τα κεφαλια κατω![]()
![]()
'Επλυνες καλά το στόμα σου πριν μιλήσεις για τον διδάσκαλο?:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
brola εσυ σκασε
banditako εσυ μια απ τα ιδια..
καλυτερος απ ολους ειναι ο δασκαλος (fzr600) και ας μην συμμετειχε
respect λοιπον και τα κεφαλια κατω![]()
![]()
εισαι βλακας..εγω τουλαχιστον τον θυμηθηκα..οχι σαν κ εσας![]()