Σελίδα 68 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118168 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Terens...

Τα θες και τα λες τώρα;...

Είπα και πριν... οι παίκτες του ΟΣΦΠ είναι οτι καλύτερο έχει η Ελλάδα σαν μονάδες στην S.L. (οχι όλοι έτσι;...μιλώ για την επίθεση του κυρίως!)

Απο εκεί και πέρα, όταν έχεις μια άμυνα που μπάζει απο τα πλαϊνά (θα το δείς και με την Λάτσιο), και μόνο ενα Άντζα να τρέχει να καλύψει τα 40 μέτρα πλάτους της περιοχής.
    Ενα κέντρο ανύπαρκτο στον δημιουργικό τομέα.

Όταν βρίσκεσαι ήδη σε τόσες αγωνιστικές με ήττες , πίσω απο τους άλλους .... πως έχεις καλύτερη ομάδα;

Και μην μου πείτε για Ευρώπη και άλλα ωραία, γιατί και οι άλλες ομάδες παίζουν Ευρώπη και έχουν κούραση (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) αλλά φρόντισαν να έχουν ρόστερ , όποιας ικανότητας και αν είναι αυτό.

Τώρα το τι θα γίνει στα ντέρμπυ, είναι πάντα 50-50 και θέμα ψυχολογίας.. όμως εκεί δεν παίρνεις κούπα! Απλά την ηθική επιβράβευση οτι κέρδισες.

Είδες τι έπαθε ο ΠΑΟ. Μας "γονάτισε" (ναι το παραδέχομαι) αλλά αμέσως μετά χαντακώθηκε απο την ΑΕΛ. Που ηθικό τώρα;

Κάτσε λοιπόν να κερδίσετε την Λάτσιο πρώτα (που είναι για μένα και ο κρισιμότερος αγώνας για εσάς) και μετά θα δούμε.

Όσο για την άμυνα της ΑΕΚ, αν θυμάμαι καλά παραμένει πρώτη στο πρατώθλημα σε παθητικό ή κάνω λάθος; Οπότε οτι και να λες , σε διαψεύδουν οι αριθμοί. Μην ξεχνάς οτι πίσω απο Δέλλα επίσης έχει και Παπασταθόπουλο, και Ζεράλδο και Αζκάρατε στην τελική. 4 κεντρικοί αμυντικοί στο σύνολο δεν είναι και λίγοι.

Για πες μου ποιούς έχεις εσύ;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Και μην μου πείτε για Ευρώπη και άλλα ωραία, γιατί και οι άλλες ομάδες παίζουν Ευρώπη και έχουν κούραση (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) αλλά φρόντισαν να έχουν ρόστερ , όποιας ικανότητας και αν είναι αυτό.

Gandalf

μάγε τα θες και τα λες αυτά?
    Ρεάλ,Μπάρτσα ούτε καν Λυών δεν μπορούμε να ήμαστε
    οπότε τι μας λες για ρόστερ

εκτός αν εννοάς τις άλλες ελληνικές ομάδες για ευρώπη.διευκρινησε το αν είναι να γελάσουμε όλοι μαζί γιατι τότε μπερδεύεις τις Π#%@ες με τις βούρτσες

ναι...τον Παπασταθόπουλο τον είδαμε...παιχτούρα...
    τον θέμα δεν είναι πόσους έχεις αλλά ΤΙ είναι αυτόι που έχεις

αα ο Ζεβλέκοφ στην εθνική κεντρικος αμυντικός παίζει...οπότε έχουμε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Εγώ ξέρω τι λέω...

Επαναλαμβάνω... κάποιοι φρόντισαν να έχουν ρόστερ όποιας ποιότητας και αν είναι αυτό. Κάποιοι άλλοι κάνουν αλχημέιες για να βρούν παίκτες , αν τραυματιστεί ή απουσιάσει βασικός.

Τα ίδια κάναμε και εμείς πέρισυ και "περάσαμε καλά" στο τέλος.

Όσον αφορά τον Παπασταθόπουλο, οι Άρσεναλ - Μάντσεστερ δεν συμμερίζονται την γνώμη σου, για αυτό και κατέθεσαν προφορικά 1,5 μύριο euro πρόταση. Αλλά τι ξέρουν αυτοί έτσι;

Όσο για τον Ζεβλάκωφ...δεν αντιλέγω... αλλά είναι ενας που παίζει βασικός και οχι αλλαγή.

Αν θυμάμαι καλά πίσω είσαστε , Σέζαρ - Άντζας - Μπράβο και Ζεβλάκωφ... ή κάνω λάθος και εδώ;

Για τα περί ισότιμου ρόστερ, ναι ... θα συμφωνήσω στο οτι καμία Ελληνική ομάδα δεν έχει. Αλλά στην δική σας περίπτωση δεν υπάρχει κάν ούτε μικρότερης απόδοσης με τους βασικούς. 16 είσαστε όλοι και όλοι ρε φίλε... 3 τραυματίστηκαν τον περασμένο μήνα και ο Λεμονής έγινε Χουντίνι για να βρεί παίκτες.

tespa... άσε να σας δούμε και σήμερα (που μακάρι να κερδίσετε.. και οχι να παίξετε καλά αλλά να χάσετε πάλι). Νομίζω πως σήμερα έχει βαρρύνουσα σημασία το παιχνίδι σας, οχι μόνο για την βαθμολογία αλλά και για διάφορα πράγματα στην ομάδα σας... τουλάχιστον απο όσα ακούγονται.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Terens...

Τα θες και τα λες τώρα;...

Είπα και πριν... οι παίκτες του ΟΣΦΠ είναι οτι καλύτερο έχει η Ελλάδα σαν μονάδες στην S.L. (οχι όλοι έτσι;...μιλώ για την επίθεση του κυρίως!)

Απο εκεί και πέρα, όταν έχεις μια άμυνα που μπάζει απο τα πλαϊνά (θα το δείς και με την Λάτσιο), και μόνο ενα Άντζα να τρέχει να καλύψει τα 40 μέτρα πλάτους της περιοχής.
    Ενα κέντρο ανύπαρκτο στον δημιουργικό τομέα.

Όταν βρίσκεσαι ήδη σε τόσες αγωνιστικές με ήττες , πίσω απο τους άλλους .... πως έχεις καλύτερη ομάδα;

Τώρα το τι θα γίνει στα ντέρμπυ, είναι πάντα 50-50 και θέμα ψυχολογίας.. όμως εκεί δεν παίρνεις κούπα! Απλά την ηθική επιβράβευση οτι κέρδισες.

Είδες τι έπαθε ο ΠΑΟ. Μας "γονάτισε" (ναι το παραδέχομαι) αλλά αμέσως μετά χαντακώθηκε απο την ΑΕΛ. Που ηθικό τώρα;

Κάτσε λοιπόν να κερδίσετε την Λάτσιο πρώτα (που είναι για μένα και ο κρισιμότερος αγώνας για εσάς) και μετά θα δούμε.

Όσο για την άμυνα της ΑΕΚ, αν θυμάμαι καλά παραμένει πρώτη στο πρατώθλημα σε παθητικό ή κάνω λάθος; Οπότε οτι και να λες , σε διαψεύδουν οι αριθμοί. Μην ξεχνάς οτι πίσω απο Δέλλα επίσης έχει και Παπασταθόπουλο, και Ζεράλδο και Αζκάρατε στην τελική. 4 κεντρικοί αμυντικοί στο σύνολο δεν είναι και λίγοι.

Για πες μου ποιούς έχεις εσύ;

Gandalf

To back-up του Αργεντίνου είναι ο Λαγός δηλαδή ??
    Η μήπως ο Γεωργέας ??

Είναι κανείς από τους δύο καλύτερος από τον Πάντο ??

Δεν κατάλαβες γιατί είναι πίσω στο πρωτάθλημα ο θρύλος ??

τόσο δύσκολο είναι ??

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τότε θα δεις τον πραγματικό Ολυμπιακό στην Ελλάδα γιατί μετά από 10 χρόνια την ίδια
    σούπα,
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ,
    διοίκηση,κόσμος και παίκτες ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ.

Το αν θα το καταφέρουν είναι μια άλλη ιστορία.

Τις άμυνες και τις επιθέσεις στο τέλος τις μετράνε.

Για τον Παπασταθόπουλο,απο το μιλητό, στο τά ρίχνω για να τον πάρω ,έχει πολυ δρόμο.
    Κανα δυο χιλιάδες παίκτες 20-21 χρονών παρακολουθούνται από τις μεγάλες ομάδες.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ??

ΔΕΝ ΤΟΞΕΡΑ.

Σε δυο εβδομάδες θα ξαναπάρεις τις απαντήσεις σου όπως με τον ΠΑΟ,υπομονή.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    To back-up του Αργεντίνου είναι ο Λαγός δηλαδή ??
    Η μήπως ο Γεωργέας ??

Είναι κανείς από τους δύο καλύτερος από τον Πάντο ??

ελα μου???
    :rotflmao: :rotflmao:

οχι ο παντος ειναι καλύτερος απο το λαγο ρε...
    αχ
    αχχ
    αχχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχαχ αχΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧΑΧ
    ΑΧ ΑΧ
    ΧΑΑΧ
    ΑΧΑΧ

κοντρολ ξερει να κανει ο παντος?

εγώ που στο διάολο απάντησα???
    ή χάθηκε στο δρόμο??
    τεσπα πάνω κάτω κατιι σαν αυτα που έγραψε ο terens είχα πει...

τα περί μεταγραφών ΑΝ ο κοκκα έχει σκοπο να κάνει θα κάνει
    αυτά με το αποτέλεσμα και ΑΝ και ΠΟΥ θα περάσουμε τα ακούω βερεσέ...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ela paidia me phre o pantos thl kai rotaei poy mporei na steilei loyloydia gia ta kala logia poy grapsate... :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ελα μου???

οχι ο παντος ειναι καλύτερος απο το λαγο ρε...
    αχ
    αχχ
    αχχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχ
    αχαχ αχΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧΑΧ
    ΑΧ ΑΧ
    ΧΑΑΧ
    ΑΧΑΧ

κοντρολ ξερει να κανει ο παντος?

Όταν θα ξαναπαίξει μπάλλα ο Λαγός και μάλιστα μπάκ εκεί που πονάει η ΑΕΚ ,
    τότε μπορούμε να τους συγκρίνουμε.
    Μέχρι τότε δε μπορείς να γελάς γιατί προχθές ο Λαγός σαν αριστερό μπακ
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ Ο ΦΕΡΡΕΡ.

Ήταν για κλάμματα και όχι για γέλια.
    Μετά γύρισε πίσω το χαφ και παίζανε δύο αμυντικοί με έναν,γιατί ο Λαγός στο έναν με ένα
    ήταν μεγάλη τρύπα.
    Από εκεί έγιναν και οι τρεις ευκαιρίες του ΟΦΗ στο πρώτο δεκάλεπτο.

ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ Η ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΩ ??

Μετά γύρισε πίσω το χαφ και παίζανε δύο αμυντικοί με έναν,γιατί ο Λαγός στο έναν με ένα
    ήταν μεγάλη τρύπα.

Οχι δε ξερω απο μπαλα φιλε..αν μπορεις γραφε πιο συχνα να μαθω και εγω οκ?ειπα και στο λαγό να μπενει να διαβαζει τις συμβουλές σου...

του πα και για τον παντο αριστερο μπακ..και με ρωταγε αν ο παντος ξερει πιο πόδι είναι το αριστερό του.

ρε συ ο παντος δε είναι κοματάκι καλυτερος σα δεξί μπακ?λεω εγω τωρα...

και καλα ο λαγος σαν αριστερο μπακ εχει ολο το μελλον να τη μαθει τη θεση και να μαθει να κανει αμυνα καλυτερα απο τι μεχρι τωρα..

ο παντος ποσο καιρος του μεινε να μαθει να κανει κοντρολ λες?

πρωην μελος Το avatar του/της idi

ήταν μεγάλη τρύπα.

Ο ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ...... ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 2ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ!!!

στα μπακ εχει και τον Γεωργεα η ΑΕΚ φιλε μου που ειναι και αυτος ετοιμος σιγα σιγα να επανελθει...

BTW ποσο μαλακες ειναι οι ΑΡΔ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σημερα λεει στα σαιτ οτι μπορει να κανει εκπληξη ο Φερερ και να παιξει αυριο ο Καπετανος.... ελα ομως που δεν εχει δηλωθει στην ΟΥΕΦΑ χαχααααχααχ τι μαλακεσ χαχαχαχα τους πληρωνουν για να κανουν αυτο το ρεπορταζ????? χαχαααχ

εγώ το μόνο που θα πω , είναι πως ο Λαγός αν δεν κάνω λάθος είναι μέλος της Εθνικής. Κάτι που ακόμα δεν ισχύει για τον Πάντο , παρόλο που είναι φορμαρισμένος σαν παίκτης.

Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον... το ρίξαμε στις πορείες τώρα;... όπως τότε που ο πρόεδρος έκανε δηλώσεις για το οτι μπορεί να πάρει και το CH.L.;

Μας έχεις περάσει για τίποτα παιδάκια που γεννηθήκαμε χθες και δεν έχουμε δεί τόπι;

Ο ΟΣΦΠ ΠΑΣΧΕΙ... οι ίδιοι οι δικοί σας το λένε.

- Ρόστερ ελλειπές.
    - Ανύπαρκτο δημιουργικό κέντρο που τα περιμένει όλα απο τον 36χρονο Τζόρτζεβιτς και τα σλάλομ του Γκαλέτι (παιχταράς ακόμα και τώρα που φαίνεται ντεφορμέ).
    - Επίθεση κάπως καλύτερα , αλλά δεν έχει σβελτάδα με την ταχύτητα του Λούα να καταναλώνεται σε αψυχολόγητες ατομικές ενέργειες.
    - Άμυνα που μπάζει σε κάθετες μπαλιές (δες πως τρώτε τα goal σε CH.L. & S.L.).
    ΄
    Ναι ... φέρατε αποτελέσματα λόγω μαχητικότητας και ικανότητα μονάδων... αλλά και στο οτι πολύ απλά ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ... μετά απο 10 χρόνια συνεχής παρουσίας στο CH.L σαν σάκκος του box , είναι λογικό κάποιοι να την πάτησαν , μόλις οι μονάδες σας πάτησαν γκάζι.

Τώρα όμως που τα πράγματα σκουραίνουν , και θα σας περιμένουν για προκρίσεις, θέλω πραγματικά να δώ τι μπορείτε να κάνετε.

Για το Ελληνικό S.L. ... με τέτοιες διαφορές σε βαθμολογία και τέτοιο πρόγραμμα που εναπομένει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στον Α γύρο , καλό είναι να περιμένουμε τα Χριστούγεννα.

Πάντως καμία ομάδα δεν με έχει πείσει με την μπάλα που παίζει, πλήν ίσως του ΑΡΗ που πλήρης θεωρώ οτι είναι ικανός για πολλά πράγματα.

Θα δούμε...

Gandalf

α... και ασχολούμαι με τον ΟΣΦΠ, περισσότερο γιατί τίθεται θέμα απο όλους...

Αλλιώς έχω πολλά παράπονα και απο την δικιά μου ομάδα, που μέχρι στιγμής , ΓΙΑ ΜΕΝΑ... δεν ικανοποιεί προσδοκίες.

Gandalf

α... και ασχολούμαι με τον ΟΣΦΠ, περισσότερο γιατί τίθεται θέμα απο όλους...

Αλλιώς έχω πολλά παράπονα και απο την δικιά μου ομάδα, που μέχρι στιγμής , ΓΙΑ ΜΕΝΑ... δεν ικανοποιεί προσδοκίες.

Gandalf
    + ενας εδω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ο ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ...... ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 2ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ!!!

στα μπακ εχει και τον Γεωργεα η ΑΕΚ φιλε μου που ειναι και αυτος ετοιμος σιγα σιγα να επανελθει...

BTW ποσο μαλακες ειναι οι ΑΡΔ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σημερα λεει στα σαιτ οτι μπορει να κανει εκπληξη ο Φερερ και να παιξει αυριο ο Καπετανος.... ελα ομως που δεν εχει δηλωθει στην ΟΥΕΦΑ χαχααααχααχ τι μαλακεσ χαχαχαχα τους πληρωνουν για να κανουν αυτο το ρεπορταζ????? χαχαααχ
    Δεν είπα κάτι διαφορετικό,όταν είπα επανέλθουν και μπορούν να παίξουν 100%
    τότε ό Λαγός αν παίξει εκεί που πρέπει θα είναι σίγουρα καλύτερος από τον
    Πάντο σαν παίκτης, ο Γεωργέας δε νομίζω ότι ήταν ποτέ καλύτερος από τον Πάντο.
    Τώρα έχει σχεδόν μια σεζόν να παίξει.
    Ποιος είναι λοιπόν καλύτερος αντικειμενικά
    ένας παίκτης που επανέρχεται μετά από ένα χρόνο από βαρύ τραυματισμό σε λάθος
    θέση ή αυτός που παίζει Πρωταθλητριών και είναι σε φόρμα ??
    Όσο ξυλοκόπος και νάναι.
    Αυτή τη στιγμή ποιος λες νάναι πιο χρήσιμος ??
    Γιατι ή κουβέντα ξεκίνησε από το ποιός έχει τις πιο πολλές λύσεις.
    Το Γεωργέα βαρεθήκαμε να τον περιμένουμε και ο Λαγός έχει Γολγοθά μπροστά του
    κι αν ό παππούς κάνει μαλακίες και τον βάζει στην πρώτη εμφάνιση αλλού αντί αλλού
    αυτά που είδες στο πρώτο τέταρτο με τον ΟΦΗ θα βλέπεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Οχι δε ξερω απο μπαλα φιλε..αν μπορεις γραφε πιο συχνα να μαθω και εγω οκ?ειπα και στο λαγό να μπενει να διαβαζει τις συμβουλές σου...

του πα και για τον παντο αριστερο μπακ..και με ρωταγε αν ο παντος ξερει πιο πόδι είναι το αριστερό του.

ρε συ ο παντος δε είναι κοματάκι καλυτερος σα δεξί μπακ?λεω εγω τωρα...

και καλα ο λαγος σαν αριστερο μπακ εχει ολο το μελλον να τη μαθει τη θεση και να μαθει να κανει αμυνα καλυτερα απο τι μεχρι τωρα..

ο παντος ποσο καιρος του μεινε να μαθει να κανει κοντρολ λες?

Δε χρειάζεται να κάνεις τον ξύπνιο.
    Αν έχεις κάτι επί της ουσίας πες το.Για λύσεις και επιλογές μιλάγαμε όχι για τη
    θέση του Πάντου.
    Αφού είσαι Αεκτσής θα είδες την ομορφιά του Λαγού την Κυριακή.
    Κοιτούσε σταματημένος πως τον περνάγανε και ο Μορέττο τον έβριζε.
    Μέχρι να κλείσει το παράθυρο ο παππούς με το χαφ.

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ??
    Η
    ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΝ Ο ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ??

Αν εσύ θεωρείς καλύτερο και χρησιμότερο αυτή τη στιγμή αμυντικό
    το Λαγό και το Γεωργέα από τον φορμαρισμένο Πάντο,
    τι να πω ??
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37