Από εδώ μπορούμε να παρακολουθούμε το ταξίδι από την Κοπεγχάγη στο Cape Town , δύο Δανών με Tenere 2008.
Ενδιαφέρον έχει να δούμε την συμπεριφορά της μηχανής στα μέρη που θα κινηθούν, και αν τιμάει το όνομα της...![]()
Από εδώ μπορούμε να παρακολουθούμε το ταξίδι από την Κοπεγχάγη στο Cape Town , δύο Δανών με Tenere 2008.
Ενδιαφέρον έχει να δούμε την συμπεριφορά της μηχανής στα μέρη που θα κινηθούν, και αν τιμάει το όνομα της...![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Πρόεδρα, απ'ότι φαίνεται οι Δανοί έχουν ιδιαίτερους δεσμούς με το Κέηπτάουν, γιατί πριν δύο χρόνια άλλος ένας έκανε την ίδια διαδρομή με την ΧΤR. Η μόνη αλλαγή που είχε κάνει ήταν η τοποθέτηση του μεγάλου τεπόζιτου των 26 λίτρων, που δεν του χρειάστηκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τα παιδιά με τις Τενερέ δεν θα χρειαστούν τίποτα.![]()
Πολύ ενδιαφέρον Πρόεδρε...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Πάντως , το εντυπωσιακό ,για μένα , σε αυτά τα ταξίδια δεν είναι οι αποστάσεις ,οι μηχανές κ.λ.πΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Είναι η δυνατότητα 5-6 ανθρώπων να βρουν ταυτόχρονα 30-40 μέρες καιρό για να το κάνουν…..
Τους ζηλεύω…
Οταν χωρισω θα βρω και γω τον χρονο...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Πάντως , το εντυπωσιακό ,για μένα , σε αυτά τα ταξίδια δεν είναι οι αποστάσεις ,οι μηχανές κ.λ.π
Είναι η δυνατότητα 5-6 ανθρώπων να βρουν ταυτόχρονα 30-40 μέρες καιρό για να το κάνουν…..
Τους ζηλεύω…![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Άμα χωρίσεις πές μου που άφησες τα παιδιά μπας και καταφέρω και κάμω το ίδιο και σε ακολουθήσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Οταν χωρισω θα βρω και γω τον χρονο...![]()
![]()
:rotflmao:
Αμ' εγώ δεν τους ζηλεύω...?![]()
Ε, ενταξει ο πιτσιρικας θα κανει ενα μηνα υπομονη να μεινει μονος με την μανα του.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Άμα χωρίσεις πές μου που άφησες τα παιδιά μπας και καταφέρω και κάμω το ίδιο και σε ακολουθήσω...:rotflmao:
Αμ' εγώ δεν τους ζηλεύω...?![]()
Και οταν μεγαλωσει αν εχει και αυτος την ιδια κ@υλα θα καταλαβει και θα με συγχωρεσει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Με τέτοια διαπαιδαγώγηση που του κάνεις Στρατέγκο, μάλλον αυτός θα σε τραβάει...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ε, ενταξει ο πιτσιρικας θα κανει ενα μηνα υπομονη να μεινει μονος με την μανα του.
Και οταν μεγαλωσει αν εχει και αυτος την ιδια κ@υλα θα καταλαβει και θα με συγχωρεσει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Τις τελευταιες μερες και ενω εχω κανει πανω απο 4000 χλμ βλεπω οτι εχει μαλακωσει πολυ ο κινητηρας και δουλευει πιο στρωτα και πιο ροπατα απο την αρχη.
Μαλλον τωρα αρχιζει να αποδιδει καλα η μηχανη.
:a07: :a07: :a07:
Έτσι είναι. Μαθαίνετε ο ένας τον άλλον.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τις τελευταιες μερες και ενω εχω κανει πανω απο 4000 χλμ βλεπω οτι εχει μαλακωσει πολυ ο κινητηρας και δουλευει πιο στρωτα και πιο ροπατα απο την αρχη.
Μαλλον τωρα αρχιζει να αποδιδει καλα η μηχανη.
:a07: :a07: :a07:![]()
![]()
![]()
Εγώ με τη δικιά μου επικοινωνούμε με τη σκέψη πλέον.:smilea:
XR
XTR
XJR
Σκεφτονται και τα σαλιγκαρια???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Έτσι είναι. Μαθαίνετε ο ένας τον άλλον.![]()
![]()
![]()
Εγώ με τη δικιά μου επικοινωνούμε με τη σκέψη πλέον.:smilea:
Αυτο θα πει προοδος!!!
Ναι, τους έχουν βάλει TPS Yamaha!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Σκεφτονται και τα σαλιγκαρια???
Αυτο θα πει προοδος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Το δικο μας ειναι με αλλο κουστουμακι ((χ)αρμανι)Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ε ρε μανούλα 'μ τι έχ' να γίν..........
Φωτοσοπιά μεν , μ@@ναρος δε...![]()
Μετά το ΤΑ650 ότι έχει πολλά κουστούμια τα απορρίπτω...(Α!Σβήσε μερικά μηνύματα p.m. γιατί δεν μπορείς να λάβεις καινουργια p.m.)Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Το δικο μας ειναι με αλλο κουστουμακι ((χ)αρμανι)![]()
Εγιανε αφεντικο..Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Μετά το ΤΑ650 ότι έχει πολλά κουστούμια τα απορρίπτω...(Α!Σβήσε μερικά μηνύματα p.m. γιατί δεν μπορείς να λάβεις καινουργια p.m.)