Σελίδα 68 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118168 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    στον αστείο χωρίς όνομα
    τσουζει δευτερος ε?

κατσε να ρθουμε και στο τηγανι να κανουμε παρτι..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Τεν Κάτε: «Έχουν… σχέση με τον Ολυμπιακό»!

«Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο που το λέω συνέχεια, αλλά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν είναι εύκολο. Θα είναι πολύ δύσκολο», είπε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πιστέψετε ότι η νίκη θα έρθει μόνη της. Ο Λεβαδειακός και ο Ολυμπιακός έχουν... σχέση

ρε τον ολλανδο :rotflmao: γατονι!
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τσουζει δευτερος ε?

κατσε να ρθουμε και στο τηγανι να κανουμε παρτι..
    έτσι λεβέντη μου,αβαβά την ταμπακιέρα.σχολή τερενς κι εσύ.

α,όταν θα'ρθετε για το πάρτυ,τις βεντάλιες σας μην ξεχάσετε
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Βαγγέλη μη το γελάς.
    δίκιο έχει ο φίλος σε αυτό.
    ξέρεις πόσες φορές όλα αυτά τα χρόνια σκέφτηκα να κάτσω να φτιάξω μια λίστα με κραυγαλέες φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός?
    στο επόμενο δευτερόλεπο όμως,έδινα ένα χαστούκι σοτν εαυτό μου και έλεγα "σύνελθε"
    Γελάω γιατί είναι σαν ν' ακούω τον Κόκκαλη να δίνει συνέντευξη στον Τσουκαλά.

Όσο για το άλλο που λες,άσε...μην το κάνεις.Γιατί μετά από κάθε "αδικία" το Μάϊο σφάζατε αρνιά.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

έτσι λεβέντη μου,αβαβά την ταμπακιέρα.σχολή τερενς κι εσύ.

α,όταν θα'ρθετε για το πάρτυ,τις βεντάλιες σας μην ξεχάσετε
    ποια ειναι η ταμπακιερα δηλ? οτι ειμαι αστειος? η οτι αμφισβητω οτι φταιει ΜΟΝΟ ο καραφλας?

επετρεψε μου να χω την αποψη μου και για τα δυο.

δεν θα κατσω να διαφωνισω με σενα, δλδ με ολα τα σαιτ και εφημεριδες που τα χουν ΟΛΑ ριξει ελαφρα την καρδια στον κετσπαγια
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ποια ειναι η ταμπακιερα δηλ? οτι ειμαι αστειος? η οτι αμφισβητω οτι φταιει ΜΟΝΟ ο καραφλας?

επετρεψε μου να χω την αποψη μου και για τα δυο.

δεν θα κατσω να διαφωνισω με σενα, δλδ με ολα τα σαιτ και εφημεριδες που τα χουν ΟΛΑ ριξει ελαφρα την καρδια στον κετσπαγια
    ρε φίλε τη μπαλεύεις καθόλου ή απλά ψοφάς για να΄χαμε να λέγαμε?

αφήνωντας τα σάιτ απ'εξω,διαβάζεις καθόλου τι γράφουμε (όσοι τελος πάντων γράφουμε) εδω?

(το αστείος,σαφώς και ήταν πείραγμα.δε νομίζω ότι σε πρόσβαλα,έτσι?)

ρε φίλε τη μπαλεύεις καθόλου ή απλά ψοφάς για να΄χαμε να λέγαμε?

αφήνωντας τα σάιτ απ'εξω,διαβάζεις καθόλου τι γράφουμε (όσοι τελος πάντων γράφουμε) εδω?

(το αστείος,σαφώς και ήταν πείραγμα.δε νομίζω ότι σε πρόσβαλα,έτσι?)
    ε ναι ρε φιλε, διαβαζω, τι ερωτηση ειναι αυτη?

αφου το ιδιο λετε ολοι οι γαυροι:rotflmao:ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ φταιει για τους τραυματισμους!

γιατι θες παση θυσια να διαφοροποιηθεις απο τα σαιτ και τις εφηριδες ενω σε αυτο συμφωνεις?

(για να με δικαιως παντως, ο νικολακοπουλος ειπε οτι δεν φταιει για ολα κετσπαγια αλλα νομιζω ειναι απο τους λιγους αυτος)
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τώρα αυτά που λέτε για τραυματισμούς και τα ρέστα.....

Αποκλειστικός υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση τών ποδοσφαιριστών είναι ο προπονητής.Ο γυμναστής απλά εκτελεί τίς εντολές του βάσει τού προγράμματος που έχει θέσει ο προπονητής.
    Μη γράφετε ό,τι νά'ναι,μάς βλέπουν.:rotflmao:

Επίσης οι μυϊκοί τραυματισμοί(θλάσεις,τραβήγματα κλπ)δεν είναι απαραίτητο να οφείλονται σε κακή προετοιμασία.
    Μια κακή εξωγηπεδική ζωή,τίποτις ουσίες και τέζα ο σακάτης.:wacko:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ε ναι ρε φιλε, διαβαζω, τι ερωτηση ειναι αυτη?

αφου το ιδιο λετε ολοι οι γαυροι:rotflmao:ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ φταιει για τους τραυματισμους!

γιατι θες παση θυσια να διαφοροποιηθεις απο τα σαιτ και τις εφηριδες ενω σε αυτο συμφωνεις?

(για να με δικαιως παντως, ο νικολακοπουλος ειπε οτι δεν φταιει για ολα κετσπαγια αλλα νομιζω ειναι απο τους λιγους αυτος)
    κάποιες μικρές,σχεδόν ανύπαρκτες,στα όρια του φανταστικού,παρατηρήσεις μας για τα εγκλήματα της διοίκησης τις πήρε το μάτι σου στο ταξίδι της περιπλάνησης σου στα αθλητικά?
    ακαδημαϊκά ρωτάω,γιατί για να λες ότι λες προφανώς δεν τις πήρες είδηση.

όσο για το Νικολακόπουλο,επειδή χθες βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα,έβαλα για κάνα τέταρτο σπορ φμ και έπεσα τυχαία πανω που βγήκε στοτηλέφωνο κάποιας εκπομπής.
    είπε πολλά,μεταξύ των οποίων τόνισε ότι ο Ζήκο έκανε κι αυτός λάθη.λάθη τα οποία όμως είναι αναπόφευκτα όταν α)παίζεις με τόσες απουσίες & ελλείψεις και β)όταν αλλάζεις τον προπονητή απο το φθινόπωρο.
    (για το Νικολακόπουλο όμως υπάρχουν πολλά,πάρα πολλά ράμματα για τη γούνα του)

το θέμα όμως,και ρώτησα και τον χυμαδόρ,είναι γιατί βγάζετε τα όποια συμπεράσματα σας βασιζόμενοι στο τι λένε και τι γράφουν οι ΑΡΔ????

με ρωτάς γιατί θέλω να διαφοροποιηθώ απο τα σάιτ & τις εφημερίδες και δε μπορώ να μην απορώ που λέτε τους γαύρους πρόβατα!!!
    το λόγο που αποκαλούνται ΑΡΔ τον ξέρεις άραγε???
    το γεγονος ότι γράφουνε όπως φυσάει ο άνεμος και όπου ρέει (ή έστω,εν δυνάμει) ρέει το παραδάκι ευκολότερα,είναι καλοί λόγοι για να μη θέλω να συγκρίνουν τη γνώμη "μου" με τη δική τους???
    και παρόλα αυτά ορισμένοι δεν σταματάτε τις αναφορές σε αυτούς και τις φυλλάδες τους!
    ο φωστήραςτου θρεντ δε,το πήγε και ένα βήμα παραπέρα,αναγάγωντας το σε Βόρειοι & Νότιοι.
    στην ταινία Αλαλούμ, σε μι σκηνή που ο Χαρρυ Κλυνν υποδυόμενος τον Αβρααμ θυσιάζει το παιδί του ενώ πίσω του το Λέτσοβο πλακώνεται,γυρνάει και λέει:" εδώ ο κόσμος χάνεται κι εγώ ο μαλάκας σφάζω το παιδί μου? Δεν γαμιόμαστε λέω γω"
    η τελευταία φράση είναι άκρως ενδεικτική νομίζω της κατάστασης

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τώρα αυτά που λέτε για τραυματισμούς και τα ρέστα.....

Αποκλειστικός υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση τών ποδοσφαιριστών είναι ο προπονητής.Ο γυμναστής απλά εκτελεί τίς εντολές του βάσει τού προγράμματος που έχει θέσει ο προπονητής.
    Μη γράφετε ό,τι νά'ναι,μάς βλέπουν.:rotflmao:

Επίσης οι μυϊκοί τραυματισμοί(θλάσεις,τραβήγματα κλπ)δεν είναι απαραίτητο να οφείλονται σε κακή προετοιμασία.
    Μια κακή εξωγηπεδική ζωή,τίποτις ουσίες και τέζα ο σακάτης.:wacko:
    πες τα γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.

πες τα γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
    φιλε ειναι ακυρο το σχολιο σου αυτο,

δεν ειπα ποτε οτι ξερω πως γινετε η προπονηση σε μια ομαδα τετοιου επιπεδου..
    δυστυχως δεν εφτασα να παιζω σε τετοιο επιπεδο, ουτε καν σε αρκετα χαμηλοτερο.μονο σε πολυ πολυ πολυ πολυ χαμηλοτερο,

αυτο που ισχυριστηκα (βασισμενος στην λογικη) και ποιο πριν(μεταξυ αλλων) ειναι αυτο που λεει ο βαγγελης στο 2ο μερος

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    [/B]
    [B][/QUOTE]

και φυσικα αφηνουμε καποιους απο τους τραυματισμους σας οι οποιοι οφειλοντε σε σκληρα μαρκαρισματα που δεχτηκαν οι παικτες
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κάποιες μικρές,σχεδόν ανύπαρκτες,στα όρια του φανταστικού,παρατηρήσεις μας για τα εγκλήματα της διοίκησης τις πήρε το μάτι σου στο ταξίδι της περιπλάνησης σου στα αθλητικά?
    ακαδημαϊκά ρωτάω,γιατί για να λες ότι λες προφανώς δεν τις πήρες είδηση.

όσο για το Νικολακόπουλο,επειδή χθες βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα,έβαλα για κάνα τέταρτο σπορ φμ και έπεσα τυχαία πανω που βγήκε στοτηλέφωνο κάποιας εκπομπής.
    είπε πολλά,μεταξύ των οποίων τόνισε ότι ο Ζήκο έκανε κι αυτός λάθη.λάθη τα οποία όμως είναι αναπόφευκτα όταν α)παίζεις με τόσες απουσίες & ελλείψεις και β)όταν αλλάζεις τον προπονητή απο το φθινόπωρο.
    (για το Νικολακόπουλο όμως υπάρχουν πολλά,πάρα πολλά ράμματα για τη γούνα του)

το θέμα όμως,και ρώτησα και τον χυμαδόρ,είναι γιατί βγάζετε τα όποια συμπεράσματα σας βασιζόμενοι στο τι λένε και τι γράφουν οι ΑΡΔ????

με ρωτάς γιατί θέλω να διαφοροποιηθώ απο τα σάιτ & τις εφημερίδες και δε μπορώ να μην απορώ που λέτε τους γαύρους πρόβατα!!!
    το λόγο που αποκαλούνται ΑΡΔ τον ξέρεις άραγε???
    το γεγονος ότι γράφουνε όπως φυσάει ο άνεμος και όπου ρέει (ή έστω,εν δυνάμει) ρέει το παραδάκι ευκολότερα,είναι καλοί λόγοι για να μη θέλω να συγκρίνουν τη γνώμη "μου" με τη δική τους???
    1) αυτο που σου πα για τον νικολακοπουλο το ακουσα καιρο πριν, οχι χτες, δλδ δεν το ακουσα χτες και βγηκα σημερα να το πω.. γενικως δεν μεταφερω πραγματα που ακουω, γραφω δικιες μου σκεψεις..

2) τον νικολακο τον θεωρω τεραστιο μακακα, απλα σε αυτο το θεμα τον βρηκα συμφωνο μαζι μου.

3) το να λες οτι εχει πολλα ραμματα για την γουνα του ειναι ακυρο οταν θελεις απλα να κρινεις μια αποψη του..

4) ρε φιλε εγω σου λεω κατι απλο και συ το πας μακρια, σου λεω οτι στο συγκεκριμενο θεμα η γνωμη σου συμπιπτει με αυτη των Μεσων, οτι δλδ ο κετσπαγια φταιει για οτι κακο γινετε με τους τραυματισμους. και εσυ αρχιζεις να λες για ΑΡΔ για παραδακια και τρια πουλακια καθοντε..

εγω απλα λεω οτι διαφωνω, δεν πιστευω οτι φταιει ο κετσπαγια για ολα τα κακα της μοιρας σας.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    πως θα θελαμε να ειναι μια συζητηση οπαδων σε λιγα χρονια....

γαυρος- καλα ρε μαλακες το 2010 ειχατε και γαμω τις ομαδες μπροστα ο σισσε εβγαζε ματια αν και μεγαλωσε και ειπε τελευταια χρονια που επαιζε
    αλλα επαιξε πολυ μπαλα....!!!

βαζελος- ναι το ξερω οντως παιξαμε καλη μπαλα αλλα οταν εφυγε λετο και σισσε και κανα 2 ακομα πεσαμε και το 2012 και το 2013 που ειχε μπει για τα καλα ο Χαράλαμπος Κοζώνης και πηρανε τον κουπερ απο τον αρη η ΑΕΚ πετουσε εριξε ο αλλος 100εκ ευρω που να τον πιασεις εφερε μπροστα τον ετο εδω λεμε!!!

παοκι- καλα ομως σαν την ομαδα που φτιαξαμε εμεις ρε το 2014 μεχρι το 2017 με τα τσικά απο μεσα απο το προπονητικο τι να λεμε τωρα ολο παοκτσακια μεσα μιλαμε θυμηθηκα δεκαετιες κουδα σαραφη τερζανιδη φωτια η τουμπα!!!ξεχνιουνται τετοιες στιγμες οταν το σηκωσε ξανα το πρωταθλημα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.....

γαυρος- ο δικος μας αργησε αλλα ξυπνησε!!! το 2018 αυτη ητανε ομαδα κουρελες....τελικο champions league πηγαμε και ας μην το πηραμε και σαρωσαμε 2 χρονιες νταμπλ....

ρε μαλακες ειδατε χθες το ματς στην ιταλια Μιλαν - Ιντερ!!!
    ποπο μιλαμε εκει ακομα γινονται εγκληματα με την διαιτησια πεναλτι οφσαιντ ο αλλος εδινε οτι να ναι χρονια πισω οι ιταλοι.......
    εγινα suzukakios

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750

γαυρος- ο δικος μας αργησε αλλα ξυπνησε!!! το 2018 αυτη ητανε ομαδα κουρελες....τελικο champions league πηγαμε και ας μην το πηραμε και σαρωσαμε 2 χρονιες νταμπλ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να σαι καλα...ειχα καιρο να γελασω...

φιλε ειναι ακυρο το σχολιο σου αυτο,

δεν ειπα ποτε οτι ξερω πως γινετε η προπονηση σε μια ομαδα τετοιου επιπεδου..
    δυστυχως δεν εφτασα να παιζω σε τετοιο επιπεδο, ουτε καν σε αρκετα χαμηλοτερο.μονο σε πολυ πολυ πολυ πολυ χαμηλοτερο,

αυτο που ισχυριστηκα (βασισμενος στην λογικη) και ποιο πριν(μεταξυ αλλων) ειναι αυτο που λεει ο βαγγελης στο 2ο μερος

και φυσικα αφηνουμε καποιους απο τους τραυματισμους σας οι οποιοι οφειλοντε σε σκληρα μαρκαρισματα που δεχτηκαν οι παικτες
    όταν δε γνωρίζεις κάτι,καλό είναι να μην είσαι απόλυτος και να δέχεσαι την πιθανοτητα ότι κάνεις λάθος.
    και επειδή είναι προφανές ότι ΔΕΝ γνωρίζεις,ούτε καν απόξω απόξω που λέμε,ούτε για τα της προετοιμασίας μιας ομάδας ούτε για την εξωγηπεδική ζωή των παικτών του Ολυμπιακού,σου λέωαπλά άσε μας να ξέρουμε λίγο καλύτερα τα της ομάδας μας ρε φίλε.

Αυτό για τους τραυματισμούς απο σκληρά μαρκαρίσματα,που μένουν κατα κανόνα ατιμώρητα,στον Ολυμπιακό είναι πραγματικότητα χρόνια τωρα.
    παρόλα αυτά,εσείς επιμένετε ότι ο Ολυμπιακός μόνο ευνοείται!
    αν έβγαινε όμως κάποιος και σας έλεγε πόσες κάρτες ΔΕΝ δώθηκαν σε τσουρουκάδες και ξυλοκοπους που αντιμετώπιζαν τον Ολυμπιακό,θα τον κοροϊδεύατε.
    ότι σας βολεύει και όταν σας βολεύει μόνο,γίνεστε υπέρμαχοι του δικαίου.

3) το να λες οτι εχει πολλα ραμματα για την γουνα του ειναι ακυρο οταν θελεις απλα να κρινεις μια αποψη του..

4) ρε φιλε εγω σου λεω κατι απλο και συ το πας μακρια, σου λεω οτι στο συγκεκριμενο θεμα η γνωμη σου συμπιπτει με αυτη των Μεσων, οτι δλδ ο κετσπαγια φταιει για οτι κακο γινετε με τους τραυματισμους. και εσυ αρχιζεις να λες για ΑΡΔ για παραδακια και τρια πουλακια καθοντε..

εγω απλα λεω οτι διαφωνω, δεν πιστευω οτι φταιει ο κετσπαγια για ολα τα κακα της μοιρας σας.
    δεν είναι άκυρο απο τη στιγμή που ξέρεις το ποιόν του εκάστοτε κοντυλοφόρου
    σου έγραψα κάτι πριν περί ΑΡΔ,αλλά μαλλον πέρασε και δεν ακούμπησε.

το ότι σήμερα τα ΜΜΕ συμφωνούν μαζί "μου",δε μου λέει κάτι.
    αυτό πουλάει "σήμερα".για "αύριο" βλέπουμε.

ο Κόκκαλης είπαμε ότι φταίει γιατί ήταν έγκλημα να τον φέρει!όπωςέγκλημα ήταν και να αφήσει την ομάδα λειψή.
    σε ποια γλώσσα να το γράψουμε για να το καταλάβεις???
    αυτό δεν άρει την ευθύνη του Κετσπάγια για την λάθος προετοιμασία του όποιου υλικού διέθετε!

μαθηματικά είναι ρε πούστη μου?

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47