δεν έχω λόγια![]()
απίστευτη δουλειά!!!![]()
δεν έχω λόγια![]()
απίστευτη δουλειά!!!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Πολύ άδειο το βλέπω το δωμάτιο!
Κάτι πρέπει να μπει εκεί για να γεμίσει ο χώρος ... και για να διαβάζουμε, να βλέπουμε, να θαυμάζουμε και να μας τρέχουν τα σάλια...
:a19:
Περιμένω υπομονετικά! :smilea:
, Vespa GT200 TS50W
sv9cvk σε παω γιατι εισαι νοικοκυρης και μερακλης θυμαμαι και την φωτο που ειχες βαλει με το φορτηγακι σου ολα τα λεφτα![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
Πολύ άδειο το βλέπω το δωμάτιο!
Κάτι πρέπει να μπει εκεί για να γεμίσει ο χώρος ... και για να διαβάζουμε, να βλέπουμε, να θαυμάζουμε και να μας τρέχουν τα σάλια...
:a19:
Περιμένω υπομονετικά! :smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
sv9cvk σε παω γιατι εισαι νοικοκυρης και μερακλης θυμαμαι και την φωτο που ειχες βαλει με το φορτηγακι σου ολα τα λεφτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Xρήστε έχω την αίσθηση ότι θέλει να μπεί μέσα...?Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
![]()
![]()
![]()
![]()
τι ειναι αυτο?????![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Xρήστε έχω την αίσθηση ότι θέλει να μπεί μέσα...?![]()
![]()
Εχεις μια διαισθηση εσυ!!!!!!!...........:rotflmao:
ΚΛΙΚ
, Vespa GT200 TS50W
εισαι παλιοχαρακτηρας ρε...........![]()
χρηστο ανοιξε καινουργιο thread προκειται για νεο ταξιδι![]()
ελπιζω αυτο να μην το φτιαξεις μαμα![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΥΠΣ το ειδα,μεταφερομαστε εκει....καλο μας ταξιδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
εισαι παλιοχαρακτηρας ρε...........![]()
χρηστο ανοιξε καινουργιο thread προκειται για νεο ταξιδι![]()
ελπιζω αυτο να μην το φτιαξεις μαμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δυσκολος ο χρονος τουτος απ οταν αρχισε...
ανατροπες πολλες στη ζωή, τη δουλειά μου, το χρόνο μου...
...είχα και το μοντινγκ ακόμα στις αγγελιες...
..τεσπα, δεν ειχα ανοιξει καν το παρων θρεντ!
Ειχα το Σπυρο να μου λέει για καποιον "Χρηστο με το CB"...(αυτόν με το περίεργο nickname που δε ξέρω αν κανείς το λέει ποτε σωστά)"που ειναι και Κρητικός"...
..."καλό κοπέλι θά ναι τούτος" έλεγα απο μεσα μου και ένα παραπάνω που το έλεγε ο Σπύρος ο οποίος είναι φίλος και άξιος καλλιτέχνης επίσης...
Με τον Χρήστο λοιπον έγινε μια προσπάθεια να συναντηθούμε στον Αυγουστο που ήμουν Κρήτη η οποία λόγω υποχρεώσεων (που να τις πάρει και να τις σηκώσει, στερούν απ τους ανθρώπους την επαφή δίχως συμφέρον) δεν πραγματοποιήθηκε και κάτι ρακές που είχα σκοπό να μοιραστούμε πήραν αναβολή...
Επιστρέφοντας απ τις διακοπές και δύο μέρες πρίν "πέσει" το moto.gr ξεκινάω να διαβάσω όλη τη διαδικασία και να γνωρίσω το Χρήστο καλύτερα. Η "πτώση" με βρήκε στην σελίδα 48 και η λύσσα μου να τελειώσει για να γράψω κι εγώ δυό λόγια πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις!
Σήμερα, πρίν λίγο το τελείωσα! Είχα δεί τις φωτό από τους καμβάδες που έφτιαξε ο Σπύρος και δεν φανταζόμουν πόση δουλειά έχει πέσει πάνω στο μηχανάκι...
Για να μημακρυγορώ, ήταν ενα υπέροχο ταξίδι και ο Χρήστος μοιάζει πολύ πιο αξιολογος άνθρωπος!... σε κάθε του πόστ όλο και πιό πολύ! Κι ας είναι και περασμένης ηλικίας! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Μάστορα", κρίνοντας και απο τα άλλα σου project, οι ρακές "απο καρδιάς" και τα "μπινελίκια" από τα κάρβουνα εύχομαι να λάβουν χώρα συντομως και να μπορέσουν να εκφράσουν στο έπακρο το θαυμασμό μου γι αυτό που είσαι!
Πάμε γερά για το επόμενο (το οποίο το έχω "πιασει" εξ αρχής απ το αυτί)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιτελους μιλησε για αυτη την ανακατασκευη και τον δημιουργο της ενας ανθρωπος αμεροληπτος.αναγνωρισε την αξια του project,αναγνωρησε τον δημιουργο αλλα αναγνωρησε και...............την ηλικια του δημιουργου.:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
επιτελους μιλησε για αυτη την ανακατασκευη και τον δημιουργο της ενας ανθρωπος αμεροληπτος.αναγνωρισε την αξια του project,αναγνωρησε τον δημιουργο αλλα αναγνωρησε και...............την ηλικια του δημιουργου.:rotflmao:![]()
![]()
![]()
υπομονη! Σε 2-3 χρονακια και για σενα τα ιδια θα λεω!
Εχεις ρυτιδιάσει κάργα τελευταιως!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δυσκολος ο χρονος τουτος απ οταν αρχισε...
ανατροπες πολλες στη ζωή, τη δουλειά μου, το χρόνο μου...
...είχα και το μοντινγκ ακόμα στις αγγελιες...
..τεσπα, δεν ειχα ανοιξει καν το παρων θρεντ!
Ειχα το Σπυρο να μου λέει για καποιον "Χρηστο με το CB"...(αυτόν με το περίεργο nickname που δε ξέρω αν κανείς το λέει ποτε σωστά)"που ειναι και Κρητικός"...
..."καλό κοπέλι θά ναι τούτος" έλεγα απο μεσα μου και ένα παραπάνω που το έλεγε ο Σπύρος ο οποίος είναι φίλος και άξιος καλλιτέχνης επίσης...
Με τον Χρήστο λοιπον έγινε μια προσπάθεια να συναντηθούμε στον Αυγουστο που ήμουν Κρήτη η οποία λόγω υποχρεώσεων (που να τις πάρει και να τις σηκώσει, στερούν απ τους ανθρώπους την επαφή δίχως συμφέρον) δεν πραγματοποιήθηκε και κάτι ρακές που είχα σκοπό να μοιραστούμε πήραν αναβολή...
Δυστυχως αυτοι οι γαμοι και οι βαφτισεις ηταν στο φορτε τους σε λαθος
ωρα παντα (μεσημερι στην περιπτωση μας)
Επιστρέφοντας απ τις διακοπές και δύο μέρες πρίν "πέσει" το moto.gr ξεκινάω να διαβάσω όλη τη διαδικασία και να γνωρίσω το Χρήστο καλύτερα. Η "πτώση" με βρήκε στην σελίδα 48 και η λύσσα μου να τελειώσει για να γράψω κι εγώ δυό λόγια πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις!
Σήμερα, πρίν λίγο το τελείωσα! Είχα δεί τις φωτό από τους καμβάδες που έφτιαξε ο Σπύρος και δεν φανταζόμουν πόση δουλειά έχει πέσει πάνω στο μηχανάκι...
Για να μημακρυγορώ, ήταν ενα υπέροχο ταξίδι και ο Χρήστος μοιάζει πολύ πιο αξιολογος άνθρωπος!... σε κάθε του πόστ όλο και πιό πολύ! Κι ας είναι και περασμένης ηλικίας! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεχρι εδω καλα τα πηγαινες!!! Αλλα εδω μου το χαλασες
Ακου περασμενης ηλικιας!!!!!![]()
Βρε θα σταματησω να βαφω τα μαλια μου ασπρα και τοτε θα δουμε ποιος ειναι περασμενης ηλικιας !!!!!................ΑΝΤΕ!!!!:a37:
"Μάστορα", κρίνοντας και απο τα άλλα σου project, οι ρακές "απο καρδιάς" και τα "μπινελίκια" από τα κάρβουνα εύχομαι να λάβουν χώρα συντομως και να μπορέσουν να εκφράσουν στο έπακρο το θαυμασμό μου γι αυτό που είσαι!
Το ελπιζω και εγω πιστευω μεσα στον Σεπτεμβρη η αρχες Οκτωβρη να ανεβω![]()
![]()
Πάμε γερά για το επόμενο (το οποίο το έχω "πιασει" εξ αρχής απ το αυτί)![]()
, Vespa GT200 TS50W