Μεσα επεσες!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
Σας είδα, σταματημένους κοντά στο Κ. Υγείας Λυγουριού.
Μάλλον ήταν η http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=6 εκδρομή αυτή.
Έτσι είναι?
![]()
![]()
καλους δρομους να εχεις!![]()
Μεσα επεσες!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
Μάλλον ήταν η http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=6 εκδρομή αυτή.
Έτσι είναι?
![]()
![]()
καλους δρομους να εχεις!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
Έτσι είναι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Με ειδες...εγω δυστηχως δεν...την επομενη φορα θα σε παρω τηλεφωνο οταν ξανανεβω...
υ.γ. η Ντεμπ ολα καλα...
![]()
Σας ειδα εντουραδες στο Λεοντιο να πινεται καφεδακι να στε καλα![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Σε είδα χθες το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Κορίνθου... εσύ τέζα κάτω και από πάνω σου 3-4 άνθρωποι καθώς πάρκαρε το ασθενοφόρο για να σε πάρειΟ τροχονόμος μου είπε δεν είναι πολύ σοβαρό. Πρόσεξα το παπί στο πεζοδρόμιο και εσένα να φοράς ευτυχώς κράνος... Ελπίζω να είσαι καλά ......
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σε ειδα εχθες το απογευμα με το καινουργιο σου TENERE στο Μαζι ανεβενοντας απ'το Αλεποχωρι σε αυτη την ομορφη διαδρομη που σε πλημμυριζει με φυση και μυρουδιες , σε χερετησα με χερετησες ειδα στο βλεμα σου και στην εκφραση σου οτι το απολαμβανες.
Γεια σου αγνωστε Φιλε!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Με ειδες...εγω δυστηχως δεν...την επομενη φορα θα σε παρω τηλεφωνο οταν ξανανεβω...
υ.γ. η Ντεμπ ολα καλα...
![]()
![]()
Σε είδα "φίλε" με το χτ να περνάς εμένα κ τους υπόλοιπους σταματημένους βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα τελείως, σε τυφλή ανηφορική στροφή, αναρωτιέμαι τι θα έκανες αν εκείνο το αγροτικό η το λεωφορείο ερχόταν εκείνη την ώρα...περιττό να πω ότι ήσουν ξεκράνοτος με παντόφλα κ σορτσάκι/μπλουζακι...
Σε είδα και σε χάρηκα φίλε μου στην κακιά στροφή ντυμένο κ εσένα να ανεβαίνεις καθώς κατέβαινα και χαιρετηθήκαμε! όπως κ εσένα με το τδμ? καθώς ανέβαινες προς το λατομείο! Να μην ξεχάσω εσένα κοπελιά που περίμενες στην στάση το λεωφορείο και με κοίταξες περίεργα έτσι όπως ήμουν ντυμένος!
Moto.gr Persona για τον firefox!
http://www.getpersonas.com/el/persona/236816
Οκ, να δεχτώ οτι το LC4 δεν έχει καθρέφτες απο άποψη. Απλά γύρνα πιο συχνά το κεφάλι σου για να περνάμε οι υπόλοιποι με πιο ασφάλεια. Ειδικά χθες αργα το απογεμα στην πηγμένη Λ. Μαρκοπούλου με δυσκολες έτσι κι αλλιως συνθήκες.
Είπαμε, στο LC4 να το δεχτώ... στο FZ1000 οι καθρέφτες γιατί είχαν γυρίσει προς τα μέσα;![]()
Για να μην κόβουν χλμ τελικής; Χαμένα πήγαν αφου ακόμα κι εγω σε πέρασα (κι ας μη με έβλεπες...)
Τεσπα...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χτες το βράδυ γυρνώντας σπίτι ... καραγκιόζη με το VW Golf ...
στρίβω απο Φειδιππίδου αριστερά σε Μιχαλακοπούλου (το τελευταίο τμήμα της που βγάζει σε μεσογείων). Το κομμάτι αυτό είναι μονόδρομος. Και ξαφνικά σε βλέπω μπροστά μου, φάντης μπαστούνι να πηγαίνεις ανάποδα και αμέριμνος σαν να μη τρέχει τίποτα... Αν είχα βρεθεί στη στροφή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (ή εσύ νωρίτερα) θα είχα καρφωθεί πάνω σου... ΗΛΙΘΙΕ !!
απο το σοκ σταμάτησα, και μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει και πόσο τυχερός ήμουν, είχες συνεχίσει (δε τρέχει μια μεγάλε!) και είχες στρίψει πάλι ανάποδα προς τη φειδιππίδου ...
ο χάρος βγήκε παγανιά ..
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Πρόσεχε κανάγια !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ας το πούμε άλλη μια φορά δεν βλάπτει:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!!
τα ματάκια μας θα δουν πολλά, και μακάρι να μην γραφτεί τίποτα δυσάρεστο σ'αυτό το θρεντ.
![]()
Σας είδα προς Ασπροπόταμο μετά τη Καστανιά καμιά 20-25 μηχανές, με πλήρη εξοπλισμό και χαιρετίσατε όλοι! Να' στε καλά παιδιά και πάντα καλούς δρόμους να' χετε.
Σε είδα -μιλήσαμε κιόλας- παλίκαρε από τη Λάρισα με το μπλε TDM μετά το Χαλίκι, φάγαμε μαζί μάλιστα και τη βροχή μέχρι το Μέτσοβο. Πολύ γούσταρα που μου είπες ότι άφησες τη θάλασσα και τον Πλαταμώνα απ' όπου κατάγεσαι για να κάνεις βόλτα στα βουνάΚαλούς δρόμους και σ' εσένα εύχομαι!
ΒΑΣΙΛΗΣ Exes: Crypton R '08 (08-11), DL 650A K9 (09-11), Versys '07(11-12), Address 125 '08 (12-12), KLX 250S '10 (12-13), XT660R '07 (13-15), Tiger 800 '11 (2011-19 ΕΟL) Current: , Sym ST200i (2015-?), Suzuki V-Strom 1000 L8 (2020-?)
Σε είδα τρίβλακα άσχετε να σπρώχνεις το βαρκαντερο σε ρώτησα τι πρόβλημα έχει και μου λες με ύφάκι είσαι μηχανικός "Όχι ρε Βλάκα είμαι άσχετος αλλά καβαλάω τριάντα χρόνια πλέρωσα και έμαθα" εσύ που έμμηνες από μπαταρία και δεν το ήξερες είσαι μάστορας? με την εξής ατάκα "η ασφάλειες είναι αυτά τα κουμπάκια με τα λαμαρινάκια ? αυτά πως καίγονται?
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΛΑΚΑ άμα ξαναασχοληθώ με άσχετους να μου τρυπήσεις τη μύτη![]()
Σε ειδα κακομοιρε που κοπηκε ο σκελετος στο απριλια σκουτερακι σου και πηγες να γινεις χιλια κομματια.Απορω πως καταφερες και το φρεναρες με τα ποδια ρε φιλε!!
Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...