Mε είδα να γυρνάω ξημερώματα απο βόλτα και απο την είσοδο στην αττικη οδο (πεντέλης) ,+ολη την εθνικη μεχρι να μπώ σπιτι να τρώω μια βροχάρα ολη δικη μου...με αποκορυφωμα καποια στιγμη την ορατότητα που ήταν σχεδον μηδενικη και ετσι αναγκάστικα να αναζητήσω υπόστεγο..>!!!
Με ειδα πρωι- πρωι να την κανω την μακακία μου σαν νεος, ενω εχω πια 17+χρονια πανω σε μηχανη....Συγγνωμη φιλε κουτακαι που σου γρατζουνησα τον προφυλακτηρα..Αληθεια με πονεσε και εμενα..
Με ειδα σημερα σε μια στροφη στη λεωφορο Διονυσου, αντι να στριψω, να συνεχιζω καρφωμενος ευθεια, με το βλεμμα επισης καρφωμενο ευθεια, με το πισω μερος της μηχανης να ψιλογλιστραει λογω του ενεργοποιημενου abs, και να καραβγαίνω στο αντιθετο ρευμα.
1. Ευτυχως που δεν ερχονταν κανεις απο το αντιθετο ρευμα, ωστε να πληρωσει τα σπασμενα της μαλακίας μου.
2. Ευτυχως που δεν ερχονταν κανεις απο το αντιθετο ρευμα, και τις καπούλαρα...
Με ειδα να διορθωνω μαλακιες "συναδελφων", μαλακιες μαστορων, ηλιθιων που ακομα και τωρα προσπαθουν να κλεψουν τον κοσμο που τους εμπιστευεται το σπιτι του.
Σε σύγκριση με τους παραπάνω εγώ θα σας κουράσω...
Με είδα να πηγαίνω με τη κοπέλα μου για μπάνιο Αύγουστο μήνα. Διαδρομή από παραλιακή με προορισμό την Βουλιαγμένη. Ντύσιμο: Μαγιό, Τshirt, Σαγιονάρες, Κράνος. Το ίδιο και η κοπέλα (+σορτσάκι). Σταματημένοι στα φανάρια της Βούλας έρχεται δίπλα μου το κλασικό μαύρο TDM (καρίνα, ξεκαύλοβιτς, ζελατίνα) με ένα ζευγάρι επάνω, ακράνοτοι και οι δύο, και να σκάει νεκρές περιμένοντας να πρασινίσει το φανάρι. Δυστυχώς το μικρόβιο του κάγκουρο ξύπνησε και μέσα μου. Με το που πρασινίζει το φανάρι ανοίγει αυτός, ανοίγω και εγώ και έτσι μια αυτοσχέδια κόντρα μόλις ξεκίνησε. Όλη η λεωφόρος είχε μόνο ένα κίτρινο Atos στα 200μ που καθόταν μεσαία λωρίδα και ένα Gs1200 στα 400μ που καθόταν στην δεξιά λωρίδα. Από την αρχή το Fazer ξεκίνησε καλύτερα και άρχισα να προπορεύομαι κάποια μέτρα. Κόλλησα στην δεξιά λωρίδα και τέρμα δεξιά σε αυτήν για τον φόβο ελιγμού του Atos και το βλέμμα μου καρφωμένο σε αυτό. Περνάω δίπλα από το Atos με το κοντέρ να γράφει 169χλμ/ω, το Tdm στους καθρέφτες μου, η ταχύτητα συνεχώς να αυξάνει και την κοπέλα μου να κρατιέται με όλη της δύναμη πάνω μου. Την στιγμή όμως που φτάνουμε κοντά στο Gs, ο αναβάτης της επιχειρεί από την τρίτη λωρίδα όπου βρισκόταν να πηδήξει στην πρώτη (αριστερή) όπου βρισκόμουν εγώ, με σκοπό να πάει στην επιπλέον αριστερή λωρίδα που δίνεται στα οχήματα που θέλουν να στρίψουν αριστερά κάθετα στην οδό Αγίου Ιωάννου, χωρίς να κάνει κανένα έλεγχο στους καθρέφτες του για την παρουσία άλλων οχημάτων. Κατά διαβολική σύμπτωση, την στιγμή που το Gs θα έφτανε με τα λίγα χιλιόμετρα την ώρα που πήγαινε στην αριστερή λωρίδα, θα συγκρούονταν διαγώνια με το Fazer μου πηγαίνοντας με πολλά χιλιόμετρα την ώρα, με ένα TDM να ακολουθεί πηγαίνοντας με άλλα τόσα. Οι κινήσεις μου από και στο εξής γίνονται τελείως ενστικτωδώς. Πιάνω με όλη μου την δυνατά τα φρένα (μπρος-πίσω) χωρίς να μπλοκάρω κάποιο τροχό και πατώντας την κόρνα παράλληλα. Κολλάω τέρμα αριστερά στην λωρίδα μου. Την στιγμή που φτάνω το Gs, φτάνω και στην επιπλέον αριστερή λωρίδα για όσους στρίβουν κάθετα αριστερά. Ο οδηγός του Gs ακόμα δεν έχει ελέγξει τι έρχεται πίσω του. Μπαίνω στην επιπλέον αριστερή λωρίδα μαζί με το Gs. Την στιγμή που το φτάνω δίπλα του στα αριστερά μου έχω πλησιάσει τόσο πολύ την άκρη του δρόμου που το μάτι δεν έβλεπε ποια το όριο της ασφάλτου αλλά έβλεπε μόνο τα φυτά που είχε, μια και το φέρινγ έκρυβε το πεζούλι που τα χώριζε, ενώ λίγα εκατοστά από το δεξί γυμνό μου πόδι έβλεπα τον κινητήρα του Gs που προεξέχει πλευρικά. Καταφέρνω να περάσω ανάμεσα στο πεζούλι και την μηχανή του χωρίς ευτυχώς να έχω επαφή με κανένα από τα δύο. Πλέον με τα πολλά χιλιόμετρα που πήγαινα μπροστά μου είχα το τέλος της επιπλέον λωρίδας που έβλεπε σε μια μπλε πινακίδα με βελάκι και σε άλλα φυτά-δέντρα που έπονταν. Τότε απότομα πλαγιάζω την μηχανή στο μάξιμουμ στα δεξιά για να ξαναμπώ στην λωρίδα της λεωφόρου με το TDM να ακολουθεί σε αυτήν. Ένα περίπου μέτρο πριν τελειώσει η επιπλέον λωρίδα προλαβαίνω να βγω από αυτήν, βρίσκοντας όμως χαλικάκια στην άκρη της που μου μου προσέφεραν μια έντονη αστάθεια του μπροστινού και αμέσως και του πίσω του τροχού, η οποία έφυγε μόλις ξαναέπιασαν τα λάστιχα καθαρή άσφαλτο. Ευτυχώς όταν ξαναμπήκα στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου δεν συναντήθηκα με το TDM που ακολουθούσε και τεχνικά μόλις γλίτωσα από ένα θανατηφόρο ατύχημα. Το αίμα μου το ένιωθα τόσο παγωμένο μέσα στα σωθικά μου μέχρι και την άκρη των δαχτύλων μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανήλθε η ακοή μου και διαπίστωσα πως είχα ακόμα κοκαλωμένο τον αριστερό μου αντίχειρα στην κόρνα που χτυπούσε. Το σώμα μου από τον φόβο δεν μπορούσε να κάνει καμία κίνηση παρά να τρέμει ελαφρά. Εξίσου και της κοπέλα μου που ένιωθα τα χέρια της στην κοιλιά μου. Κάτι με τρόμαζε να κοιτάξω του καθρέφτες μου και παρέμεινα ακίνητος, αμίλητος να πηγαίνω στην μεσαία λωρίδα με 50χμλ/ω. Μέχρι να φτάσαμε στην παραλία, με την κοπέλα μου δεν καταφέραμε να πούμε ούτε μια λέξη από το σοκ που δεχθήκαμε. Την στιγμή όμως που φτάσαμε και κατεβαίνει εκείνη από την μηχανή μου απευθύνεται και μου λέει: "Σήμερα πριν ξεκινήσουμε να ερχόμαστε, μου πέρασε από το μυαλό πως ένιωσε άραγε ο θείος μου την στιγμή που τράκαρε με το μηχανάκι και έχασε την ζωή του προ δύο μηνών... Με αυτό που πάθαμε πριν λίγα λεπτά, είδα ακριβώς πως πρέπει να ένιωσε ο θείος μου πριν πεθάνει. Αυτή ήταν η πρώτη αλλά και τελευταία φορά που έκανα μ@κ@κια στην μηχανή με την κοπέλα μου πάνω.
Δυστυχώς ένα οδηγικό λάθος ή μια παρόρμησή της στιγμής μπορεί να αποβάλει την ψυχή από το σώμα μας τόσο βίαια και απροετοίμαστα που δεν θα το ευχόταν ούτε ο χειρότερος εχθρός μας.
Να προσέχετε. Καληνύχτα!![]()
Με είδα σήμερα να φοράω μπότες και τα λοιπά απαραίτητα και να βγαίνω ως το Σούνιο για μια μίνι χαλαρωτική βολτούλα...άλλο πράμα αυτές οι μοναχικές βόλτες τελικά...
Mε είδα να σπάω στο ξεπαρκαρισμα τον αριστερο καθρεφτη του κουτιου, χτυπωντας τον σε κολώνα.
Δεν το γράφω γι αυτό.
Στο δρόμο για της επιστροφης σπίτι, άλλαξα λωρίδα μπροστά απο Ζητά, χωρίς φλας, με σπασμένο καθρεφτη.
Είμαι μαλάκας που θεωρώ ότι έπρεπε να μου κανει τουλάχιστον συσταση, αντί να αδιαφορήσει?
Κλεκλές
Θεωρώ ότι ως μοτοσυκλετιστής έπρεπε να είχε μια ευαισθησία παραπάνω. Τι ζητάω, ε?
Κλεκλές
Με είδα και σήμερα στο αυτοκίνητο να φεύγω και να κοιτάω τη μηχανή με θλίψη. Γ@#$ώ την κ@λοβροχή μου μέσα εδώ και τρεις βδομάδες!!!!! Προσαρτήθηκε η Θεσσαλονίκη στην Αγγλία και δεν μας τό πανε????
Με ειδα να ριχνει ο Θεος με το Θεο το πρωι, να παιρνω αδιαβροχα και την μηχανη. Στο δρομο ολα σταματημενα...δεν θα την παλευα με το κουτι![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Mε είδα επιτέλους μετά απο καιρό που το είχα στο μυαλό μου να κανω μια επίσκεψη στο AdrenanineJunkies. Τόσο καιρο έβλεπα δουλειές τους και ήθελα να περάσω απο το μαγαζί... Εξαιρετικα παιδια και άψογες οι δουλειές τους!cheers lads!
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Με είδα σήμερα, μετά από 5 μήνες να ξαναπερπατώ χωρίς πατερίτσες και να ελπίζω ότι το πόδι θα πάει καλύτερα!
Πάμε γι' άλλα...