ή θα μειωθουν τα ανασφάλιστα , ή θα αυξηθούν τα απινακιδωτα...
ή θα μειωθουν τα ανασφάλιστα , ή θα αυξηθούν τα απινακιδωτα...
Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω.. Εχω ενα παπι σ ενα χωραφι παρατημενο περιπου 6-7 χρονια. Πριν το παρατησω ειχε μπει στο πλυντηριο καταλαθος η αδεια του παπιου και εγινε κωλοχαρτο. Εχουν να πληρωθουν τα "τελη" στο τμημα απο το 2009 αλλα δεν ασχοληθηκα να παραδωσω πινακιδες καπου μιας και οι πινακιδες του 50αριου ουτε στο δημοσιο ανηκουν ουτε πουθενα. Δεν εχουν τη σφραγιδα ασε που το παπι δε φαινοταν ποτε στη φορολογικη μου δηλωση νομιζω. Το παπι αυτη τη στιγμη εχει σαπισει το μισο απο τη βροχη. Δηλαδη παιζει να μου ερθει προστιμο??? Απο που κι ως που? Τι μπορω να κανω αφου δεν εχω την αδεια στα χερια μου?
η απαντηση ειναι στο ''δεν ασχοληθηκα''
δεν ασχοληθηκες:
να προστατεψεις την αδεια να μην καταστραφει
να προστατεψεις το παπι να μη σαπισει
να καταθεσεις την πινακιδα
να ανανεωσεις την αδεια
για σενα μπορει να ειναι απλα αμελεια
για χιλιαδες αλλους ειναι γαιτανακι δικαιολογιων ωστε να κυκλοφορουν τσαμπα οταν οι υπολοιποι πληρωνουμε δλδ κλασσικη ελληνικη βλαχομαγκια
Εχω 3 μηχανακια και ενα αυτοκινητο τα οποια πληρωνω οχι απλα κανονικα αλλα εχουν ΟΛΑ ασφαλεια Interamerikan χρυσοπληρωμενη. Το ερωτημα μου ειναι στο 50αρι παπι που δεν ειναι υπουργειο αλλα τροχαια. Πως θα διασταυρωσουν μιας και η εφορια δεν ασχολειται με 50αρια. Το παπι στη κατασταση που ειναι δε το παιρνει ουτε γυφτος για παλιοσιδερα. Δε το παρατησα γιατι αμελησα. Το παρατησα γιατι δε το ηθελα πια. Αν ειχε πινακιδες του κρατους θα εκανα διαγραφη. Με το παπι δεν ασχοληθηκα
Τα μοτοποδήλατα πρέπει να διαγράφονται εφόσον δεν έχετε σκοπό να τα κυκλοφορήσετε στο μέλλον, είτε δεν είναι σε κατάσταση κυκλοφορίας. Για να τα διαγράψετε απευθύνεστε στο τμήμα τροχαίας του τόπου κατοικίας σας και εφόσον δεν έχετε ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας, πριν τη διαγραφή θα πρέπει να καταβάλλετε το χρηματικό αντίτιμο για όλα τα χρόνια που έμεινε το μοτοποδήλατο χωρίς ανανέωση συν κάποιο παράβολο ακόμα. Από τη στιγμή που τα έχετε και σκουριάζουν χωρίς να τα διαγράψετε και φυσικά χωρίς να ανανεώνετε τις άδειες να ξέρετε πως το ποσό συσσωρεύεται.
Αυτά για τις ανανεώσεις, μην εκπλαγείτε αν τα κυνηγήσουν κι αυτά για ανασφάλιστα. Ήδη αν δεν κάνω λάθος τα διπλώματα για 50άρια έχουν περάσει στο υπουργείο, όταν έρθει και η σειρά των αδειών κυκλοφορίας θα είναι όλα πιο εύκολα για ''αυτούς''.
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
για καποιον που δεν κανει φορολογικη δηλωση τι γινεται? 16χρονος, φοιτητης κτλ?
δεν νομιζω οτι εχουν τοσο σωστη βαση δεδομενων.
εδω πριν 2-3 μηνες ασφαλιστικη μου εστελνε μνμ και επαιρνε τηλέφωνα να βγαλω ασφαλεια για παπι που εχω πουλησει εδω και 1 χρονο
Πως με εξουσιοδότηση?
Είσαι σίγουρος οτι ο αγοραστής την έκανε?
Η
Μπορεί να άργησε να ενημερωθεί το σύστημα.
Τοα θέμα είναι πως θα αρχίσουν να έρχονται ραβασάκια ,και μετά θα τρέχεις να αποδείξει ο καθένας αυτό που λες
-δεν το έχω ,το πούλησα
- παρεδωσα πινακίδα
-το έκλεψαν εξωγήινοι
- κάνετε λάθος δεν ειμαι ο Κώστας, Μαρία με λένε
Και άλλα πολλά
Πόσα χρόνια πάει πίσω για τα πενηντάρια?
Μπορεί ας πούμε να αφορά και τα έτη 1989-1990?
Μονο ο Ολιβερ Κουην λειπει απο το μοτο.γρ
Inochi, ρε!
Για οσο.