Σελίδα 69 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Εν ολίγοις αν ανακαλυφθεί και traction για τον εμπρόσθιο τροχό , δεν θα χρειάζεται πλέον καν να προσπαθείς .

Θα έχεις full γκάζι πάντα και παντού , και το μηχανάκι θα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα .

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Εν ολίγοις αν ανακαλυφθεί και traction για τον εμπρόσθιο τροχό , δεν θα χρειάζεται πλέον καν να προσπαθείς .

Θα έχεις full γκάζι πάντα και παντού , και το μηχανάκι θα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα .
    Αστα να πανε. Εγω ξεσυνεδεσα την ECU απο το δικο μου και κανω τους υπολογισμους μονος μου.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Καλά κάνεις ... όποιος έχει μυαλό έτσι κάνει .

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Καλά κάνεις ... όποιος έχει μυαλό έτσι κάνει .
    ωχ
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Προσαρμόζεις και ένα τέτοιο άμα θες στο τιμόνι να σε βοηθάει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Kugleramme.jpg 
Προβολές:	293 
Μέγεθος:	102,2 KB 
ID:	305174

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αστα να πανε. Εγω ξεσυνεδεσα την ECU απο το δικο μου και κανω τους υπολογισμους μονος μου.

Εγώ μπήκα να διαβάσω για το καινούργιο μηχανάκι της ΚΤΜ αλλά ....

Νομίζω οτι αυτό είναι η ταφόπλακα της ΚΤΜ
    http://advrider.com/forums/showpost....1&postcount=39
    πιό πολύ με την άρνησή τους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα άμεσα, δημιουργούν ένα περιβάλλον εχθρικό που θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν (άν τα καταφέρουν ποτέ)

Δεν παίζει το Link

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Να αντιμετωπίσουν άμεσα τα φανταστικά προβλήματα κάποιων που τους "είπε ο καλός μηχανικός ότι ...."
    Και ο ίδιος λέει ότι οι υπόλοιποι ρυθμίσανε βαλβίδες στην εγγύηση και είναι οκ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Οκ έχεις προβλήματα με τη μηχανή σου. Απευθύνεσαι στην εταιρεία και προχωράς. Αν η εταιρεία κάνει τον Αλέκο ακολουθείς τη νομική οδο. Δεν ξεκινάς σταυροφορία με σελίδα στο φατσοβιβλίο, κανάλι στο σωλήνα και special email για να επικοινωνούν οι άλλοι ταλαίπωροι μαζί σου. Και μόνο από την γραφικότητά του δεν δίνω καμία βάση στα λεγόμενά του
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Οκ έχεις προβλήματα με τη μηχανή σου. Απευθύνεσαι στην εταιρεία και προχωράς. Αν η εταιρεία κάνει τον Αλέκο ακολουθείς τη νομική οδο. Δεν ξεκινάς σταυροφορία με σελίδα στο φατσοβιβλίο, κανάλι στο σωλήνα και special email για να επικοινωνούν οι άλλοι ταλαίπωροι μαζί σου. Και μόνο από την γραφικότητά του δεν δίνω καμία βάση στα λεγόμενά του
    προφανώς τα πήρε στην κράνα γιατί η εταιρεία τον έγραψε στα απαυτά της...... δεν την βρίσκω γραφική την αντίδρασή του....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    προφανώς τα πήρε στην κράνα γιατί η εταιρεία τον έγραψε στα απαυτά της...... δεν την βρίσκω γραφική την αντίδρασή του....
    Πετυχαίνει κάτι με αυτήν??? ΤΣΟΥ. Άρα άχρηστη είναι. Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές των σταυροφοριών!
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Πετυχαίνει !!

Δυσφημίζει την εταιρεία και επηρεάζει άμεσα 100ντάδες ή και 1000αδες ( για να μην πω παραπάνω ) ανθρώπους αρνητικά σε σχέση με τη ktm .

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF