Σε ειδαμε κοπελια,στο διπλανο αμαξι στο φαναρι να σκαλιζεις την μυτουλα και να τρως τα κακαδια!Η γυναικα μου χτυπιοταν μολις την ειδε
![]()
Σε ειδαμε κοπελια,στο διπλανο αμαξι στο φαναρι να σκαλιζεις την μυτουλα και να τρως τα κακαδια!Η γυναικα μου χτυπιοταν μολις την ειδε
![]()
Σε είδα ανεγκέφαλο ζονγκ να ρίχνεις τη ζαριά και να προσπερνάς χωρίς καμία ορατότητα εμένα και το λεωφορείο που είχε σταματήσει στη στάση στη λεωφ. Πεντέλης. Οριακά χώθηκες πάλι μέσα επειδή φρέναρε το λεωφορείο που ερχόταν από την απέναντι μεριά. Μπράβο, και εις ανώτερα. Και όταν φτάσεις πες στη γιαγιά μου ότι μου λείπει και τη σκέφτομαι.
Σας βλέπω, οι κυκλοφοριακές αλλαγές στον Πειραιά και οι πινακίδες "απαγορεύεται η στροφή" δεν σας αγγίζουν...
Σε είδα και εσένα αντράκι με το ανατρεπόμενο, μπουμπουνητό σε κόκκινο φανάρι να προχωράς να διασχίσεις κάθετα την Πειραιώς και όταν έφαγες μούτζα και κόρνες και από τα δύο ρεύματα να σταματάς κλείνοντας λωρίδες από το ένα ρεύμα και να κάνεις το σηματάκι με το χεράκι "τι έγινε" αντί να πεις και συγγνώμη.
Σε είδα σχιζοφρενή ταρίφα να μου παίρνεις παραμάζωμα το πόδι ενώ περίμενα στο φανάρι επειδή ήθελες να χωθείς κ να μπεις πρώτος! Είσαι τυχερός που δεν μου έπεσε η μηχανή ρε μπαγάσα...
Σε είδα κ σένα οδηγέ λεωφορείου να μην μου βγάζεις δεξί φλας σταματώντας στην στάση κ όταν σε προσπερνούσα σε είδα να μιλάς κ στο κινητό!
Ε βέβαια, πού ελεύθερο χέρι για τα φλας.
Σου την είπα όμως κ μου γνεψες με το χέρι σαν να λες "έχεις δίκιο"...
Τόσος κόσμος πάνω στο λεωφορείο, ένας δεν βρέθηκε να στην πει;
: Με ειδα να καβαλαω το Μοτορι μου μετα απο 4 μηνες...
Ξεμαθα ρε πουστι μου![]()
Σε είδα παλιοπούστη με το πράσινο Skoda να κάνεις αναστροφή με κόκκινο στο ΙΚΑ και να έρχεσαι κατά πάνω μου. Ευτυχώς άκουσες την κόρνα και έκοψες πριν με κόψεις... Τυχερός είσαι που τη γλίτωσες με ένα κωλοδάχτυλο, μουνόπανο! Έπρεπε να σταματήσω...
Βλέπω κάθε μέρα παρκαρισμένο V Strom 650 με αυτοκόλλητο moto.gr στην Πάτρα,στην Αγίου Ανδρέου έξω απο τo Mανιατόπουλο. Ποιός είναι;
Τελευταία τροποποίηση από Takata Dome; 18/03/2014 στις 23:56.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σε είδα χτες γειτονόπουλο με το μεγκα-σκούτερ και σου είπα κάποια πράγματα εντελώς φιλικά.....
να φοράς κράνος πάντα και να μην υποτιμάς την μαλακία που κυκλοφορεί στον δρόμο ασχέτως απόστασης που θα διανύσεις...
να πάρεις κανονικό κλειστό κράνος και να πετάξεις το τζετ που έχεις.....
ελπίζω να με ακούσεις...
![]()
Σε ειδα στα φαναρια να περνας με στιλακι και να σε χαζευουν ολοι!
Ανοιξε ο καιρος και αρχισαμε...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα με το πράσινο παπί (kawa?) και το μπουφάν RICHA να τρέχεις πάνω στο πεζοδρόμιο σύριζα με τις εξώπορτες των πολυκατοικιών σαν να ήσουν στην Αττική οδό.
Ο επόμενος που θα κάνει το ίδιο μπροστά μου και τον προλάβω θα βρεθεί αγκαλιά με τα παλούκια που έχει βάλει ο Δήμαρχος στην άκρη του πεζοδρομίου.
Λίγο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει όποιος το κάνει αυτό ότι κινδυνεύει να χτυπήσει κάποιον που βγαίνει από μαγαζί ή πολυκατοικία ανυποψίαστος.
Αν κάποιος δεν το διαθέτει ούτε κι αυτό, ας απευθυνθεί σε μένα και θα φροντίσω να του δώσω λίγο.
I will take the mountains!
Σε ειδα τυπε με σκουτερ ασπρο sym το καινουργιο,το επαγγελματικο να εχεις βαλει 2 μαγαλα ηχεια πισω και τις μπαταριες (μαλλον) στην πλατη σου να παιζει τερμα μουσικη,στην Λ.Καβαλας προς Ελευσινα.Τι εχετε παθει ρε π@@στη μου;
σε ειδα με το μαυρο σεϊτσεντο/τσικουετσεντο (τα μπερδευω) που ξεπαρκαρες μπροστα μου χωρις να βγαλεις φλας κ χωρις να ελεγξεις, κ οταν περασα οριακα σφηνα κ σου εκανα νοημα "ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ", μου κατεβηκες απ' το αμαξι στο φαναρι κ μου ζητουσες κ τα ρεστα!!
Τ Ρ Ο Μ Π Α !!!!!
Σε είδα τώρα το πρωί στον Κηφισσό με το BMW cafe racer και κοίταζες συνέχεια κάτι στο αριστερό μέρος της μηχανής.Αν φόραγες και κράνος θα ήσουν πιό μάγκας.![]()
Keep spamming!!!:a13: