Σελίδα 69 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Σε ειδαμε κοπελια,στο διπλανο αμαξι στο φαναρι να σκαλιζεις την μυτουλα και να τρως τα κακαδια! Η γυναικα μου χτυπιοταν μολις την ειδε

Σε είδα ανεγκέφαλο ζονγκ να ρίχνεις τη ζαριά και να προσπερνάς χωρίς καμία ορατότητα εμένα και το λεωφορείο που είχε σταματήσει στη στάση στη λεωφ. Πεντέλης. Οριακά χώθηκες πάλι μέσα επειδή φρέναρε το λεωφορείο που ερχόταν από την απέναντι μεριά. Μπράβο, και εις ανώτερα. Και όταν φτάσεις πες στη γιαγιά μου ότι μου λείπει και τη σκέφτομαι.

Σας βλέπω, οι κυκλοφοριακές αλλαγές στον Πειραιά και οι πινακίδες "απαγορεύεται η στροφή" δεν σας αγγίζουν...

Σε είδα και εσένα αντράκι με το ανατρεπόμενο, μπουμπουνητό σε κόκκινο φανάρι να προχωράς να διασχίσεις κάθετα την Πειραιώς και όταν έφαγες μούτζα και κόρνες και από τα δύο ρεύματα να σταματάς κλείνοντας λωρίδες από το ένα ρεύμα και να κάνεις το σηματάκι με το χεράκι "τι έγινε" αντί να πεις και συγγνώμη.

Άκου, βλέπε, σώπαινε... Το avatar του/της low pass
    Σε είδα σχιζοφρενή ταρίφα να μου παίρνεις παραμάζωμα το πόδι ενώ περίμενα στο φανάρι επειδή ήθελες να χωθείς κ να μπεις πρώτος! Είσαι τυχερός που δεν μου έπεσε η μηχανή ρε μπαγάσα...

Σε είδα κ σένα οδηγέ λεωφορείου να μην μου βγάζεις δεξί φλας σταματώντας στην στάση κ όταν σε προσπερνούσα σε είδα να μιλάς κ στο κινητό!
    Ε βέβαια, πού ελεύθερο χέρι για τα φλας.
    Σου την είπα όμως κ μου γνεψες με το χέρι σαν να λες "έχεις δίκιο"...
    Τόσος κόσμος πάνω στο λεωφορείο, ένας δεν βρέθηκε να στην πει;

: Με ειδα να καβαλαω το Μοτορι μου μετα απο 4 μηνες...
    Ξεμαθα ρε πουστι μου
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Σε είδα παλιοπούστη με το πράσινο Skoda να κάνεις αναστροφή με κόκκινο στο ΙΚΑ και να έρχεσαι κατά πάνω μου. Ευτυχώς άκουσες την κόρνα και έκοψες πριν με κόψεις... Τυχερός είσαι που τη γλίτωσες με ένα κωλοδάχτυλο, μουνόπανο! Έπρεπε να σταματήσω...

Νέο μέλος Το avatar του/της Θάνος Φ.

Red face Μας πιάσανε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Σε ειδα 1290 σημερα στη μεσογειων με αυτοκολλητο μοτο.
    Ποιος το πηρε?
    Εφυγες με σουζες και παντες.
    Φαινεται το μοτορι οτι δε το κραταει τιποτα κατω και το ξεφτιλιζει το λαστιχο
    Ε, καταλαβαίνεις τώρα... Ελεύθερος ο δρόμος, η ασφάλεια της νησίδας... τα πολλά άλογα... Ντρέπομαι, αλλά ΝΑΙ εγώ ήμουν!

Βλέπω κάθε μέρα παρκαρισμένο V Strom 650 με αυτοκόλλητο moto.gr στην Πάτρα,στην Αγίου Ανδρέου έξω απο τo Mανιατόπουλο. Ποιός είναι;
    Τελευταία τροποποίηση από Takata Dome; 18/03/2014 στις 23:56.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Βλέπω κάθε μέρα παρκαρισμένο V Strom 650 με αυτοκόλλητο moto.gr στην Πάτρα,στην Αγίου Ανδρέου έξω απο τo Mανιατόπουλο. Ποιός είναι;
    Μάλλον ο νιόνιος Νιο123456789 είναι (στρομ 650και μοτο συνάδουν). Αλλά σε Μανιατόπουλο??? λες να θέλει να πάρει ποδήλατο??? Μπορεί και ναι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σε είδα χτες γειτονόπουλο με το μεγκα-σκούτερ και σου είπα κάποια πράγματα εντελώς φιλικά.....

να φοράς κράνος πάντα και να μην υποτιμάς την μαλακία που κυκλοφορεί στον δρόμο ασχέτως απόστασης που θα διανύσεις...

να πάρεις κανονικό κλειστό κράνος και να πετάξεις το τζετ που έχεις.....

ελπίζω να με ακούσεις...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα στα φαναρια να περνας με στιλακι και να σε χαζευουν ολοι!
    Ανοιξε ο καιρος και αρχισαμε...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα με το πράσινο παπί (kawa?) και το μπουφάν RICHA να τρέχεις πάνω στο πεζοδρόμιο σύριζα με τις εξώπορτες των πολυκατοικιών σαν να ήσουν στην Αττική οδό.

Ο επόμενος που θα κάνει το ίδιο μπροστά μου και τον προλάβω θα βρεθεί αγκαλιά με τα παλούκια που έχει βάλει ο Δήμαρχος στην άκρη του πεζοδρομίου.

Λίγο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει όποιος το κάνει αυτό ότι κινδυνεύει να χτυπήσει κάποιον που βγαίνει από μαγαζί ή πολυκατοικία ανυποψίαστος.

Αν κάποιος δεν το διαθέτει ούτε κι αυτό, ας απευθυνθεί σε μένα και θα φροντίσω να του δώσω λίγο.
    I will take the mountains!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Σε ειδα τυπε με σκουτερ ασπρο sym το καινουργιο,το επαγγελματικο να εχεις βαλει 2 μαγαλα ηχεια πισω και τις μπαταριες (μαλλον) στην πλατη σου να παιζει τερμα μουσικη,στην Λ.Καβαλας προς Ελευσινα.Τι εχετε παθει ρε π@@στη μου;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zentakiasSF
    σε ειδα με το μαυρο σεϊτσεντο/τσικουετσεντο (τα μπερδευω) που ξεπαρκαρες μπροστα μου χωρις να βγαλεις φλας κ χωρις να ελεγξεις, κ οταν περασα οριακα σφηνα κ σου εκανα νοημα "ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ", μου κατεβηκες απ' το αμαξι στο φαναρι κ μου ζητουσες κ τα ρεστα!!

Τ Ρ Ο Μ Π Α !!!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα τώρα το πρωί στον Κηφισσό με το BMW cafe racer και κοίταζες συνέχεια κάτι στο αριστερό μέρος της μηχανής.Αν φόραγες και κράνος θα ήσουν πιό μάγκας.
    Keep spamming!!!:a13:

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα