Ε, μέσα στο ίδιο σου το ποστ λες κι εσύ αυτό που είπα και το αναιρείς και το ξαναλές και το αναιρείς ξανά
Καταλαβαίνεις τί θέλω να πω και πώς θέλω να το πω και ποιό είναι το σκεπτικό μου.
Δε ζητάω να διαπραγματευτείς την καθημερινότητά σου με αυτό το σκεπτικό σαν άξονα, για όνομα του Όποιου.
Αυτό το σκεπτικό το χρησιμοποίησα μόνο και μόνο για να χωρέσει σε ένα ποστ (που τελικά δε χώρεσε κιόλας) αυτό που ήθελα να πω πάνω στο θέμα και να μπορέσω να το εκφράσω.
Αλλιώς θα έγραφα ολόκληρο βιβλίο.
Το αν μπορείς να κάνεις συζήτηση με βάση αυτό το σκεπτικό είναι μια άλλη ιστορία.
Μπορείς, αλλά πιθανόν να είναι πολύ περιορισμένη και να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.
Αλλά από όλα όσα έγραψα νομίζω μπορεί να κάνει κάποιος αν θέλει συζήτηση ακόμα κι αν αγνοήσει/τροποποιήσει το συγκεκριμένο σκεπτικό και τη συγκεκριμένη κατηγοριοποίηση.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Στην τελική θεωρώ ότι ο 25χρονος άνεργος αναρχικός και ο 25χρονος άνεργος χρυσαυγίτης έχουν πιο πολλά να μοιράσουν παρά να χωρίσουν.
Και αν αποφασίσουν και οι δύο ότι είναι νέοι άνθρωποι και δε χρειάζονται κανένα νταβατζή να τους κάνει πλύση εγκεφάλου μπορούν να σταθούν δίπλα δίπλα στο δρόμο για ένα κοινό σκοπό...
Μάγκες έχετε κάνει κανένα ταξίδι στην Ευρώπη πρόσφατα ?
Έχετε δει σε τι συνθήκες ζουν οι Αυστριακοί , οι Ελβετοί, οι Ολλανδοί, οι Σκανδιναβοί κλπ ?
Καθίστε λοιπόν να μιζεριάζετε και να κάνει ο καθένας την προπαγάνδα του στα forum αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι χάσατε μια δεκαετία από τη ζωή σας έτσι.
καταλαβαίνω και συμφωνώ με το πνεύμα όσων γράφεις.
Κάποια πράγματα όμως απλά δεν συγκλίνουν.
Αυτός ο μπινες που στράφηκε στα χρυσα σκατά,πάντα μπινες σκατοψυχος θα παραμείνει.ένα καρκινικό κύτταρο μέσα στο σώμα της κοινωνίας.
Ξέρεις υποθέτω τι τα κάνουν τα καρκινικά κύτταρα όταν δεν παίρνουν γιατρειάς.
Τα απομακρύνουν.
Μιλάω για την Χ.Α ως την εμφανή κορυφή του παγόβουνου της ακροδεξιάς παράνοιας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Όταν λοιπόν εχεις εν τόσο μεγάλο ποσοστό που στηρίζει αυτούς τους παραφρονες (με ότι συνεπάγεται αυτό για την προσπάθεια εκλογίκευσης τους) τότε ρεαλιστικα δεν μπορούμε να περιμένουμε κανενός είδους από την λεγόμενη εθνική συμφιλίωση.
Κατσε ρε συ δηλαδη που την πατησα ακριβως;
Επειδη καταλαβα τις προθεσεις σου;
Εγω απλα λεω οτι το να χωριζεις την κοινωνια σε κατηγοριες,ειναι σαν να εχεις αντιληφθει και τα βασικα κριτηρια πανω στα οποια κινουνται οι ανθρωποι αναλογα με το που ανηκουν,
αλλα ελα που δεν υπαρχουν ακριβως αυτα τα κριτηρια.
Μπορει πχ καποιος να γουσταρει να βλεπει πακιστανους στην πυρα,αλλα να σιχαινεται βαθια μεσα του την κρατικη βια και να διαδηλωνει για αυτη.
Δεν λεω οτι δεν ειναι αντιφατικο αυτο στα ορια της παρανοιας,αλλα εγω εχω τετοια παραδειγματα,που λιγο πολυ ακυρωνουν το σκεπτικο σου.
Οπως επισης εχω και παραδειγματα οπου καποιος μπορει να γραφει και να σκεφτεται (να φαντασιωνεται δηλαδη οπως και ο προηγουμενος) οτι ειναι αριστεραντζα αντιεξουσιαστρια με κοκκινη παντιερα,που τρωει δακρυγονα και χεζει μολοτοφ,αλλα παραλληλα ο ιδιος στην ζωη του συνολικα φαινεται βαθεια παρτακιας,λαμογιο,εκμεταλλευτης,χυδαιος,αυταρεσκος, υπερφιαλος και στοκος.
Λολ σορι μου αρεσε ετσι οπως το εγραψα,και ομοιοτητες με προσωπα ειναι καθαρα συμπτωματικες,αν και ολοι εχουμε γνωρισει τετοιους.
-..Not Yet!
Γιατί γυρνάς τη κουβέντα σε προσωπική ?
Αφορά το moto.gr η άποψη η δική μου ? Σίγουρα όχι .
Η παρένθεση σου είναι δικιά σου σκέψη και όχι δικά μου λόγια .
Για να σου απαντήσω λοιπόν και να το κλείσω εδώ ,
δεν βλέπω κάτι το επαναστατικό στις ενέργειες Ρωμανού ,
ούτε στις πρόσφατες ούτε στις παρελθοντικές .
Δεν βλέπω τον Ρωμανό ως πολιτικό κρατούμενο ,
αλλά ως ποινικό κρατούμενο για τον οποίο εκρεμμεί και μία ακόμα δίκη
για τη συμμετοχή του σε τρομοκρατική οργάνωση .
Βλέπω τον Ρωμανό ακόμα και τώρα ως προνομιούχο Έλληνα ,
που έχει στρέψει τα Media πάνω του ,
που έκανε ολόκληρη κυβέρνηση να περάσει κατεπειγώντος πράξη νομοθετικού περιεχομένου για να σπουδάσει εξ αποστάσεως ,
ενώ βάση νόμου δεν δικαιούται από τη στιγμή που δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ανακριτή .
Βλέπω το Ρωμανό ως θύμα των περιστάσεων και του κάκιστου οικογενειακού περιβάλλοντος ,
που δεν κατάφερε να τον προστατέψει και να τον θωρακίσει μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου .
Τον βλέπω για πολλά πράγματα ... αλλά σαν επαναστάτη , πολιτικό κρατούμενο και άλλα τέτοια χαρακτηριστικά ,
ούτε καν να τα φανταστώ δεν μπορώ για τον ίδιο .
Αν ο κόσμος χρειάζεται αφορμές τύπου Ρωμανού , για να βγει στους δρόμους
τότε η μέρα που ο κόσμος θα βγει στους δρόμους απέχει έτη φωτός .![]()
Συμφωνούμε γενικά, απλά να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για τον πυρήνα τους, τους και καλά θεωρητικούς (του κώλου) που απλά κονομάνε...
Απλά δε θεωρώ ότι ο 20άρης ή ο 25άρης που πάνω στην κ@ύλα ή τη μαλ@κία ή το θυμό του πήγε και έμπλεξε με τα φασισταριά είναι καμμένο χαρτί.
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά θεωρώ ότι μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι αναστρέψιμη η κατάστασή του.
Μα συγνωμη να τα παρουμε με την σειρα για φασκεις και αντιφασκεις.
Αμα λες οτι εκκρεμει και δικη για ενταξη του σε τρομοκρατικη οργανωση πως ειναι δυνατον να λες οτι δεν τον βλεπεις σαν πολιτικο κρατουμενο;
Ειδικα αφου η κυβερνηση τον βλεπει ξεκαθαρα σαν τετοιο σε βαθμο που τον βασανιζει κατα την συλληψη του και δημοσιευει τις φωτογραφιες του βασανισμου του προς παραδειγματισμο και συμμορφωση (για να μαθουν τα αναρχακια τι συμβαινει αμα τα βαζεις με το συστημα) και νομοθετει εκτακτως κατι μπουρδες περι τηλεπαρακολουθησης, για να μην τον αφησει να σπουδασει.
Επισης απο που και ως που γνωριζεις για το οικογενειακο περιβαλλον εσυ του Ρωμανου;Τριτος ξαδερφος του εισαι;
Ασε τις προσωπικες υποθεσεις για παρτη σου,γιατι με το ιδιο σκεπτικο μπορω να πω και εγω για το δικο σου οικογενειακο περιβαλλον.
Επισης τι εννοεις προνομιουχος;Εχει σημασια αυτο και μου διαφευγει;Γιατι δεν καθεται στα αυγα του το κωλοπαιδο που μου θελει και απεργιες πεινας;
Εχει καποια λογικη αυτο γενικα;
-..Not Yet!
http://jungle-report.blogspot.gr/201...og-post_6.html
Δυστυχώς ετσι ακριβώς είναι ....
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
κακώς το θεωρείς έτσι.
Η δικιά μου εμπειρία (και αν εχεικαποιο βάρος ο λόγος μου-ενός αγνώστου δηλαδή στο ιντερνετ- θα με πιστέψεις όταν σου πω πως δεν είναι καθόλου μικρή ) εχειδειξει ότι "άνθρωποι" που φτάνουν εκεί, είναι απλά χαμένες περιπτώσεις.Καταργησαν τη λογική και στράφηκαν στην παράνοια.
Αυτοί λοιπόν δνε συζητιούνται.
Οι δε πιο χωμενοι -ο πυρήνας που λες- ίσως είναι και για φυλακή.
gcrook , συνεχίζεις τη κουβέντα σε προσωπική διαμάχη αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία ,
να διαγωνίζομαι στην αρένα του moto.gr
Ότι έγραψα παραπάνω συνεχίζω να το πιστεύω και δεν έχω την ανάγκη να πείσω ή να το αποδείξω σε κανέναν .