Αντιγράφω από tweet του σύριζα:
@syriza_gr: ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα θα καταργήσει τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση
![]()
Αντιγράφω από tweet του σύριζα:
@syriza_gr: ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα θα καταργήσει τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το διάβασα το πρωί στο φβ, ο Α.Τ. από την Κρήτη διακύρηξε την αρχή της μάχης κατά του μνημονίου.
Ρε αγόρι μου γλυκό, ΤΩΡΑ δεν το ψήφισες; Και ήταν και καλό και έσωσε τη χώρα από την καταστροφή, τον εμφύλιο, τους ξένοι που λυμαίνονται (έτσι γράφεται αυτό γμτ; ) τη χώρα, τους ημεδαποί με λεφτά έξω που θα μας αγόραζαν για ένα κομμάτι σουσάμι, ούτε καν ψωμί;
Πάλι θα πολεμήσεις εναντίον; Άστο γιατί μπορεί να υπογράψεις και τίποτα άλλο την επόμενη φορά και να βρεθούμε με ελληνογερμανικά σχολεία σε όλη την επικράτεια.
Πράξη υπευθυνότητας όπως είπε. "Πήραμε την ευθύνη να παραμείνουμε ζωντανοί αντί να αυτοκτονήσουμε και μετά να τρέχουμε να λέμε ότι ήταν άδικο να αυτοκτονήσουμε. Δεν μετανιώνω που πάλεψα προκειμένου να υπερασπιστώ το δίκιο του ελληνικού λαού, ούτε που διάλεξα τον συμβιβασμό έναντι στο χορό του Ζαλόγγου του ελληνικού λαού."
Τέσπα, έμαθε και αυτός 5 πράγματα για το πως λειτουργεί η οικονομία, αν και στοίχισε κατι τις παραπάνω. Με τους υπολοίπους που εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτή την γαμημένη αόριστη "εναλλακτική λύση" πως θα γλυτώσουμε να δούμε...
μακηs χριστοδουλοπουλοs
ολα πανε καλα
https://www.youtube.com/watch?v=8xNqjVLaTls
Καλά...για τον Φίλη λές? Εδώ ο Φλαμπουράρης που είναι και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έλεγε πως το χρέος είναι αέρας και με αέρα θα πληρώσουμε το ΔΝΤ,ΕΕ κλπ...
Οι ευρωπαίοι «δεν έχουν αποφασίσει να διαλύσουν την ευρωζώνη», υποστηρίζει μιλώντας στην Καθημερινή ο υπουργός Επικρατείας και τονίζει ότι «έξοδος της Ελλάδας σημαίνει διάλυση της Ευρωζώνης».
Η δημοσιογράφος τον ρωτά αν υπάρχει κίνδυνος «ατυχήματος» και ο υπουργός επικρατείας απαντά: «Οχι δεν υπάρχει 'ατύχημα'. Πολιτικές αποφάσεις είναι. Δηλαδή, συγγνώμη, τα πάνω από 10 τρισ. που χρωστάει συνολικά η Ευρώπη ποιος της τα δάνεισε; Που τα βρήκαν; Τι είναι; Υπεραξία από την πραγματική οικονομία ή είναι αέρας;»
Η δημοσιογράφος περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση: «Εσεις τι λέτε;»
Και ο υπουργός απαντά: «Αέρας είναι. Γι' αυτό κι εμείς θα τους πληρώσουμε με αέρα!...» και μετά από μια μικρή παύση ξεσπά σε γέλια.
Με αντιπρόεδρο κυβέρνησης που θεωρεί τα λεφτά αέρα, πρωθυπουργό που είχε συνειδητοποιήσει την δύναμη του χρήματος, και υπουργό οικονομικών που δεν ήθελε λεφτά αλλά χρόνο, είναι να απορείς γιατί δεν πήγε καλά η διαπραγμάτευση...![]()
Και τελικά ρε παιδιά η λύση στα τόσα μύρια προβλήματα και αδιέξοδα ποια στο καλό είναι? Και μην τυχόν μου πείτε ΝΔ και λοιποί γιατί θα σας πω ότι ξεχνάτε γρήγορα.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Δεν είπα αυτό εγώ φίλε μου. Εκτός αν ο γραπτός λόγος δεν εκφράζει σωστά το ύφος σου οπότε πάω πάσο.
Εγώ το μόνο που βλέπω (εδώ μέσα γιατί δεν παρακολουθώ το χαζοκούτι εδώ και πολύ καιρό) είναι ότι σταμάτησαν πλέον οι υπερ του Συριζα φωνές (και δικαίως) αλλά όσοι μιλάνε δεν βλέπω να προτίνουν κάτι άλλο...
Αποχή/Άκυρο προβλέπω νικητή και βλέπουμε στο μέλλον.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Προσωπικά δεν έχω απάντηση. Και μόνο η ιδέα οτι μπορεί κάποιος σαν τον Λεβέντη να πάρει 4%-5% μου προκαλεί νευρικό γέλιο. Όχι λόγω των πολιτικών του θέσεων, αλλά γιατί ο άνθρωπος χρήζει βοήθειας από ειδικούς, ενώ η χρηματοδότηση ενός κόμματος επί 30 χρόνια από ιδίους πόρους (?) μου προκαλεί κάποια επιφύλαξη.
Από το γωνιακό σπιτάκι της Παπαφλέσσα και Αγίου Δημητρίου, και την χαβαλεδιάρικη συμμετοχή του κυρ-Παντελή του θυρωρού και του Περικλή του καφετζή στα γραφεία της Κολοκοτρώνη για να συμπληρώσει υποψηφίους τότε στα 90's, μέχρι του να διεκδικεί 10-15 βουλευτές υπάρχει ένα χάος.
Θα μου πεις...εδώ παίρνει 6-7-8-9% η ΧΑ, ο Λεβέντης σε πείραξε? Ξέρω ΄γω, δίκιο θα έχεις.
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όλα.