Φτου σας μονοφαγάδες!
Εμένα δε με φωνάξατε???
Στείλτε ένα ΠΜ ρε παιδιά να μπω κι εγώ τι είναι αυτά??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σίλβερ σήμερα αγόρασα ένα λιφάν, σου λέωωωωω πάει σφεντόνα 105 πιάνει!![]()
Φτου σας μονοφαγάδες!
Εμένα δε με φωνάξατε???
Στείλτε ένα ΠΜ ρε παιδιά να μπω κι εγώ τι είναι αυτά??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Που πας με το πατινι σου ρε φιλαρακι![]()
Τρεχα στου σουζα το θρεντ και ασε εμας τους γΛηγορους σε παρακαλω πολυ
Σιγά μη μπιάνει 105 το Lifan! πετα το σε κανένα γρεμό σαν αδερφη εισαι πάνο στο lifan αν δε ντο χης καταλάβει Το μηχανάκι πάνω απο 60 το πολύ μαμίσιο δε μπάει! Για να μαθένεις γιατή εισε ασχετος και σε κοροιδέβουν όλη!
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Σιγά μη μπιάνει 105 το Lifan! πετα το σε κανένα γρεμό σαν αδερφη εισαι πάνο στο lifan αν δε ντο χης καταλάβει Το μηχανάκι πάνω απο 60 το πολύ μαμίσιο δε μπάει! Για να μαθένεις γιατή εισε ασχετος και σε κοροιδέβουν όλη!
τη ΜΠαλευεις-δε τη Μπαλευεις εσυ... :rotflmao: :rotflmao:
Μάλλον εσύ δεντη μπαλέβης φιλαράκη μου φαίνετε. Το lifan είναι κινέζικο μοτέρ δε μπάει και μη με κουράζης να λέω τα ίδια και τα ίδια, μην αρχηζω να σου λέω που δουλέβει το μοτέρ στις πόσες στροφές και τέτια γιατη θα νομίζω οτι μιλάω με παιδάκη του δημοτικου.
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Μάλλον εσύ δεντη μπαλέβης φιλαράκη μου φαίνετε. Το lifan είναι κινέζικο μοτέρ δε μπάει και μη με κουράζης να λέω τα ίδια και τα ίδια, μην αρχηζω να σου λέω που δουλέβει το μοτέρ στις πόσες στροφές και τέτια γιατη θα νομίζω οτι μιλάω με παιδάκη του δημοτικου.
για πε για πε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
για πε για πε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι για ΠΕ!!!!
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Τι να σου πω ρε φιλαράκη το Lifan όλο προβλίματα και δεν μπάει εγω το καλό με τα σκουτεράκεια είναι οτι δουλέβουν σταθερά και γραμηκα στις στροφες της μηχανήςΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
για πε για πε![]()
![]()
γιαυτό δεν αλλαζης ταχητητα αλάζη αλλα δεν το καταλαβαίνης όλα αλλάζουν! Το lifan
είναι κυνέζικο τα ξέρετε τα κινέζικα;
Τι να σου πω ρε φιλαράκη το Lifan όλο προβλίματα και δεν μπάει εγω το καλό με τα σκουτεράκεια είναι οτι δουλέβουν σταθερά και γραμηκα στις στροφες της μηχανής
γιαυτό δεν αλλαζης ταχητητα αλάζη αλλα δεν το καταλαβαίνης όλα αλλάζουν! Το lifan
είναι κυνέζικο τα ξέρετε τα κινέζικα;
ΩΩΩΩπππα..!!!σε τσακωσα!!εχεις οδηγησει σκουτερακι???
ωστε εισαι λουλου τελικα ε?![]()
Κάτσε ρε φίλε θα μας τρελάνεις πάλι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Ναι ρε φύλλε κι εγώ στριτ έχω σου λέω. Ειχα πολες μηχανες απο μικρος και παντα γρηγορα μηχανακια ο αδερφος μου ειχε TZR και η μηχανή πήγενε όλο στην μία ρόδα , ποτε εγω δεντα γουσταριζα τα cros και τα κάτεμ βρομιάρικα φίλε δε μαρεσαν ταχαν κάπιοι φίλη μου ναρκομανής,είχα μπλεξη και εγώ μαυτους ξέμπλεξα αμέσος γρήγορα αμέσως οταν κατάλαβα τι συμβένει. Και αυτή ειχαν μηχανές κατέμ XT XR τέτια μηχανάκια απο τοτε δεντα σιμπάθισα
Δηλαδή μας λες εμμέσως ότι όσοι έχουν XT XR και γενικότερα κρος μηχανές είναι και ναρκομανείς?
![]()
![]()
![]()
Πήρες μηχανή street δηλαδή για να ξεφύγεις από τις κακές παρέες ?Είναι επιχείρημα
αυτό για να πάρεις street μηχανή?![]()
![]()
Όποιος έχει τη μύγα να την παραδώσει να μυγιαστεί και κανένας άλλος! Αντε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Οπιος εχη τη μίγα μιγιάζετε!![]()
![]()
Εδώ μας τα χαλάς λίγο πειραιώτης είσαι ή σαλονικιός?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
τι με ρωτισες να σε πω!![]()
![]()
![]()
Στον κήπο μάλλον! Εκεί ήταν!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Ωπ καλώς τον:rotflmao:
![]()
:rotflmao: που ήσουν εσύ λουλούδι μου τόσο καιρό κρυμένος ?
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμαν ναι μάλλον έχει οδηγήσει σκούτερ! Πω πω ζημιαααααα!Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
ΩΩΩΩπππα..!!!σε τσακωσα!!εχεις οδηγησει σκουτερακι???
ωστε εισαι λουλου τελικα ε?![]()
![]()
![]()
<Font size = 1> <b> OXI STA KTM KAI TA ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ </b>
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: