Σελίδα 69 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479119169 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ...
    ο μπούσα είναι αυτός? :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ....αυτο μπορει να ειχε αρκετο γελιο αλλα ειχαμε ακομα καλυτερο...ενας γνωστος συμφορουμιτης εχει καταταγει στην πυροσβεστικη...κοινως τα ξυνει...ουτε ταβλι δεν πρεπει να εχει μαθει....καποια στιγμη κουραστηκε απο το πολυ τρεξιμο και εκατσε τερμα...5..5...τα τρωγαμε...καποια στιγμη εφαγε ενα που δεν τρωγετε ουτε απο τον κηπουρο λεμε και δεν αντεξα....απο μακρυα...

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???''
    έτσι, καλά που τα γράφεις να τον πάρω ένα τηλ να τον τρελάνω στο δούλεμα, το μπόμπο

(πες και άλλα, πες και άλλα) ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ο μπούσα είναι αυτός? :rotflmao: :rotflmao:

:a13: :a13: :a13: :a13:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής η τελετή βράβευσης των "Χρυσών Ενδεκάδων", την οποία διοργάνωσαν από κοινού ο ΣΚΑΪ και η Σούπερ Λίγκ, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων ύπαρξης της Α' Εθνικής.

Δεκαετία 00'

Προπονητής
    ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

http://www.skai.gr/articles/news/sports/χρυσες/
    Η ψηφοφορία έγινε πριν την τεσσάρα ε;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Κατραπακιά στον ΠΑΟ διαφαίνεται στο basket αφού μετά απο συμμετοχές σε τελικούς και κούπες , πολύ δύσκολα θα προκριθεί απο τον όμιλο του μετά απο την ήττα και απο το Μαρούσι.

Αν χάσει και απο ΟΣΦΠ στο κύπελο... θα έχουμε "γλέντια" μετά απο καιρό στο πράσινο στρατόπεδο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

δεν μπορώ έχω πεθάνει από τα γέλια ρε μλκ

ρε βusa σε τι άλλα χρωματάκια έχεις καλτσονάκια????

γοβίτσες έχεις για να παίξεις μπάλα, αν όχι σου πληρώνω εγώ δεν έχω πρόβλημα να γίνω χορηγός σου!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η κοιλιά μου πονάειιιι

οχι ρπμ και έλειπα σε αυτό τον αγώνα

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Κατραπακιά στον ΠΑΟ διαφαίνεται στο basket αφού μετά απο συμμετοχές σε τελικούς και κούπες , πολύ δύσκολα θα προκριθεί απο τον όμιλο του μετά απο την ήττα και απο το Μαρούσι.

Αν χάσει και απο ΟΣΦΠ στο κύπελο... θα έχουμε "γλέντια" μετά απο καιρό στο πράσινο στρατόπεδο.

Gandalf

Γιατι ρε φιλε να εχουμε γλεντια....επειδη ετσι σας συμφερει?

Καποια στιγμη ερχεται και η παρακμη...... αλλα και τι μπορει να πει καποιος για το μπασκετικο Παναθηναικο μας εχει χαρισει απειρες χαρες και η προσφορα στον Ελληνικο αθλητισμο ειναι επισης μεγαλη καθε παναθηναικος οφειλει να στηριξει την ομαδα στα δυσκολα χωρις γκρινιες κλπ κλπ

Σιγουρα θα ειναι πληγμα εαν δε προκριθει στο επομενο γυρω και για το κυρος αλλα και απο οικονομικης αποψεως αλλα ακομη εχει ματσακια .......ποτε δε ξερεις αλλα βεβαια αντε νικα τη μπαρτσα πολυ δυσκολο ......

Χτες ηταν κακος σε καμμια περιπτωση δεν εχει το περσινο καλορυθμισμενο συνολο αλλα και η κωλοφαρδια των αλλων ηταν φοβερη .......οτι βαραγανε πηγαινε μεσα και σιγουρα ηταν βασικος παραγοντας για την ηττα

Ο πελατης μπορει να περιμενει μεχρι της 29 αν δε κανω λαθος .....εως τοτε μπορει να σας γαζωσουμε παλι

Ειδωμεν......

Εμάς σίγουρα ... αν και μας πήρατε με πολύ μικρή διαφορά .. καθότι όπως γνωρίζουν πλέον ολοι εδώ... εγώ είμαι ΑΕΚ... οχι γαύρος.

Αλλά στο basket ειδικά , γεγονός είναι πως φέτος προβλέπω ζόρια για τον ΠΑΟ. Δείχνει σημάδια κορεσμού .. τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ενώ οι κόκκινοι φαίνονται πολύ "πεινασμένοι".

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Καλά θα μας τρελάνετε τελείως
    Όταν ο ολυμπιακός παίρνει κολλητά πρωταθλήματα είναι διορισμένος χούντα και παράγκα
    Όταν τα παίρνει ο παο είναι προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό
    ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εμάς σίγουρα ... αν και μας πήρατε με πολύ μικρή διαφορά .. καθότι όπως γνωρίζουν πλέον ολοι εδώ... εγώ είμαι ΑΕΚ... οχι γαύρος.

Αλλά στο basket ειδικά , γεγονός είναι πως φέτος προβλέπω ζόρια για τον ΠΑΟ. Δείχνει σημάδια κορεσμού .. τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ενώ οι κόκκινοι φαίνονται πολύ "πεινασμένοι".

Gandalf

Το ξερω οτι εισαι Αεκτζης και μαλιστα μου εισαι συμπαθης απο τα γραφομενα σου

Το ειδαμε και εμεις οτι υπαρχουν σημαδια κορεσμου.........ειπα προηγουμενως οτι ολα εχουν την ακμη και την παρακμη τους αλλα ακομη ειναι νωρις για να πουμε κατι τετοιο για τον μπασκετικο Παναθηναικο ακομη και να μεινει εκτος ευρωλιγκας στους υπολοιπους στοχους ειναι μεσα

Ο γαυρος ειναι πιο πεινασμενος με καλες μοναδες αλλα ακομη δεν εχει δεσει σαν ομαδα συν οτι για εμενα δεν εχει και προπονητη της προκοπης ......... ο Γιαννακης λεει οτι ηθελε να διωξει τον τεοντοσιτς..... υμαρτον που λεει κ ο γνωστος ξεδοντιαρης

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Όταν ο ολυμπιακός παίρνει κολλητά πρωταθλήματα είναι διορισμένος χούντα και παράγκα
    ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ο πελατης εχει παντα δικιο............ ειναι πολλα τα Ευρωπαικα αστερακια τοσα που σε γεμιζουν κομπλεξ και αγχος .....οταν τα φτασεις αν ποτε τα φτασεις ξαναμιλαμε

Gandalf
    re mage 40 pontous den fagate??/

i exete katantisei etsi wste na to thewreite ligo?
    :rotflmao:

ωπ.. έχεις δίκιο.... αυτομαστίγωμα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το μπέρδεψα με το παιχνίδι με τους κόκκινους που είχε τελειώσει στους -5 αν θυμάμαι καλά.

Πάει .. γεράσαμε και το χάσαμε..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Τα 5 ευρωπαικα..........................ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.................!!!!!

μην μπερδευεις την βουρτσα με την .................οδοντοβουρτσα!!!!

μιλαμε για την ποιο επιτυχημενη ομαδα ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ την τελευταια 10ετια!!!!!

ΑΣΤΟ!!!!!

υ.γ. και για οσους ξερουν απο μπασκετ..............
    ο ΠΑΟ συνηθως σερνεται μεχρι μεχρι το Μαρτιο και φορτσαρει στα κρισιμα!!
    Εστω και αν δεν παρουμε καπακι Ευρωλιγκα η ομαδα λογικα τωρα θα αρχισει να δειχνει!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Ο πελατης εχει παντα δικιο............ ειναι πολλα τα Ευρωπαικα αστερακια τοσα που σε γεμιζουν κομπλεξ και αγχος .....οταν τα φτασεις αν ποτε τα φτασεις ξαναμιλαμε
    Δεν έχω κανένα κόμπλεξ και άγχος γιατί παραδέχομαι ότι τα τελευταία 10 χρόνια αλλά και βάση τίτλων διαχρονικά ο παο είναι καλύτερος στο μπάσκετ από τον ολυμπιακό. Αν παραδεχθείς κι εσύ το αντίστροφο για το ποδόσφαιρο ίσως βρεις την εσωτερική σου γαλήνη

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864