Εγώ έδωσα με παπί.
Και εγώ!
Συμπλέκτη έμαθα στη μηχανή που νοίκιασα και στο ΜΤ μου
Να με ρωτάει ο ενοικιαστής "ξέρεις?" ενώ με βλέπει να μου σβήνει 2-3 φορές
Και μετά κόβουν τον άλλο γιατί δεν είχε κατεβάσει ζελατίνα
Ελλαδάρα
Όταν πήγα να αγοράσω το πρώτο μου μηχανάκι (ένα Hornet 600 του '98), ζήτησα από τον ιδιοκτήτη να το κάνω μια βόλτα, γιατί έτσι μου είχαν πει να κάνω, αλλά δεν είχα πιάσει συμπλέκτη ποτέ στη ζωή μου, δεν ήξερα καν πώς δουλεύει το κιβώτιο. Και τον ρώτησα "πρώτη κάτω, οι άλλες πάνω;".
Ή το ανάποδο. Δε θυμάμαι.
Δε μου το έδωσε, με πήγε εκείνος.
Life begins at 45°.
Ωραιαμ δινω ξανα Παρασκευη... Αμα ξανακοπω θα λαδωσω, και να πεσει φωτια να με καψει (μετα τις κολωτουμπες που θα χρειαστει να κανω για να παρω ατυπη αδεια ΚΑΙ ΑΝ για 3η συνεχομενη φορα...)
Που ξερεις μπορει και να περασω... Το πραγματικο προβλημα ειναι που λογω της ΗΛΙΘΙΑΣ ωρας των εξετασεων (3-5, ας πανε να πηδηχτουν οι εργαζομα) πρεπει να χανω την μιση εργασιμη μερα. Φοιτητης να ημουνα, ας εδινα 60 φορες, δεν με πειραζει, αλλα στο γραφειο μου καναν την χαρη για 2η φορα... καταλαβαινεις οτι αμα κοπω για 2η φορα, ε την 3η δεν εχω πολλες επιλογες εκτος και αμα δωσω τον φλεβαρη. Not going to happen. Οποτε...
#pray_for_ridah
Έτσι ακριβώς... Άλλες εποχές.... Όντως με ότι είχες έδινες. Άδεια φυσικά υπήρχε, ασφάλεια όχι εφόσον ήταν άχρηστη χωρίς το δίπλωμα
Αφού κατάφερες να το χωρέσεις, ωραίος.
Στην αλάνα που ήταν η "πίστα" πήγαιναν οι εξεταστές στις 3 το μεσημέρι κάθε μέρα. Και όλο το πρωινό έβλεπες κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί μέσα με ότι ναναι να προσπαθεί να κάνει τα 8αρια. Είχα δει μέχρι και tzr 250 εκεί μέσα
Και βέβαια το γέλιο και το δούλεμα πήγαινε....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου