Αργκ...![]()
Μολις γυρισα απο βολτιτσα με παρεα, ξεκινησα η χαζη το θεμα περι αγορας μηχανης, και το κηρυγμα που ακουσα ...
δε θελω καν να το σκεφτομαι..!! το κυρηγμα ηταν του στυλ:
" τιι; τρελη εισαι; θα παρεις μηχανη; παρε αμαξι που ειναι ασφαλες, με τη μηχανη το λιγοτερο που μπορεις να παθεις ειναι να σπασεις κανα ποδι... , μη σου πουμε ,οτι μπορεις να μεινεις παραλυτη η να σου κοπει κανα ποδι.. χερι κ.τλ. Αρχισε και ο καθενας να θυμαται τα αυτοκινητιστικα ατυχηματα του, που αν λεει δεν ηταν με αμαξι και ηταν με μηχανη, θα ειχαν πεθανει τωρα!!" και επισης τα σχετικα "δες τον ταδε τι επαθε με τη μηχανη,...κ.τλ."
ουφ....!! ε, Στο τελος τους ειπα παρατηστε με, θα κανω οτι γουσταρω ,και εληξε το θεμα. Ε ρ γαμωτο σκεφτομαι ,οτι αν ειναι να σου τυχει κατι, ετυχε...!! αμα ειναι οτι κανεις να σκεφτεσε ,μη παθω κατι .. καηκες..!! Τουλαχιστον ετσι λεω στον εαυτο μου,οτι πρεπει να σκεφτετε!!
Εμψυχωστε μεεεεε!!!!!!!! θελω να παρω τη μηχανη,αλλα ολο αυτος ο ψυχολογικος πολεμος που μου κανουν... , εχει αρχισει να επιδρα στις σκεψεις μου. και αυτο με ξενερωνει!!!!!![]()
Αυτα![]()