Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 122

Θέμα: Motorbikes & women..

ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ..

Αργκ...
    Μολις γυρισα απο βολτιτσα με παρεα, ξεκινησα η χαζη το θεμα περι αγορας μηχανης, και το κηρυγμα που ακουσα ...
    δε θελω καν να το σκεφτομαι..!! το κυρηγμα ηταν του στυλ:
    " τιι; τρελη εισαι; θα παρεις μηχανη; παρε αμαξι που ειναι ασφαλες, με τη μηχανη το λιγοτερο που μπορεις να παθεις ειναι να σπασεις κανα ποδι... , μη σου πουμε ,οτι μπορεις να μεινεις παραλυτη η να σου κοπει κανα ποδι.. χερι κ.τλ. Αρχισε και ο καθενας να θυμαται τα αυτοκινητιστικα ατυχηματα του, που αν λεει δεν ηταν με αμαξι και ηταν με μηχανη, θα ειχαν πεθανει τωρα!!" και επισης τα σχετικα "δες τον ταδε τι επαθε με τη μηχανη,...κ.τλ."
    ουφ....!! ε, Στο τελος τους ειπα παρατηστε με, θα κανω οτι γουσταρω ,και εληξε το θεμα. Ε ρ γαμωτο σκεφτομαι ,οτι αν ειναι να σου τυχει κατι, ετυχε...!! αμα ειναι οτι κανεις να σκεφτεσε ,μη παθω κατι .. καηκες..!! Τουλαχιστον ετσι λεω στον εαυτο μου,οτι πρεπει να σκεφτετε!!
    Εμψυχωστε μεεεεε!!!!!!!! θελω να παρω τη μηχανη,αλλα ολο αυτος ο ψυχολογικος πολεμος που μου κανουν... , εχει αρχισει να επιδρα στις σκεψεις μου. και αυτο με ξενερωνει!!!!!
    Αυτα
    Hey man you know I'm really okay..
    The gun in my hand will tell you the same...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Κοίτα αν πραγματικά θέλεις μηχανή, τότε σίγουρα θα την αγοράσεις αργά ή γρήγορα.!!!!!!!
    Το ότι θα πέσεις είναι σχεδόν σίγουρο, όμως με σωστά ρούχα και κρανάκι και εάν το μυαλό σου και η προσοχή σου είναι εκεί που πρέπει, τότε οι συνέπειες συνήθως είναι μικρές..........
    Πάντως αν αποκτήσεις μηχανή μπαίνεις σε ένα κόσμο πολύ ωραίο από τον οποίο δύσκολα θα θελήσεις να βγείς. Ο πατέρας ενός κολλητού μου οδηγεί GSXR 1000 στά 71 χρόνια του !!!!!!!!!!!!!
    Όσο για μηχανή πάρε το Χοντάκι το 125 που σου αρέσει καθώς είναι πολύ ευκολοδήγητο για να μάθεις να οδηγείς.
    Ο φίλος ο downhill και συγγνώμη που το λέω έτσι, μάλλον ληγμένα πήρε όταν σου προτείνει άκρως νευρικά μηχανάκια για πρώτη μηχανή ............
    Καλώς να ορίσεις σου εύχομαι στον κόσμο των 2 τροχών και αυτός να σου ανταποδόσει τα πάντα...

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Με ΨΠ ολα γινονται.

Καν οτι γουσταρεις !

Θες μπρα-μπρα παρε το ! Θες του-του παρε το !

Αν εχεις οβολους παρε και τα δυο και αμολα τα στο δρομο εναλλαξ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    Nαι οταν θα ακουσεις τον σπαστικο θορυβο του διχρονου θα σε εχει ηδη περασει απο πανω :rotflmao: :rotflmao:
    Kai? Meta apo kati xlm pou 8a tous deis se stasi gia na mhn liwsei h mhxanh 8a xairetas ka8ws ta 120 ta exeis kratisei gia 260 xlm sunexomena kai oxi gia 3 lepta.

Kai entaksei ase paramera ton psuxologiko polemo apo thn parea. Apla zhleuoun. Zhleuoun pou 8a zhseis voltes se adeious dromous katw apo to fws tou feggariou kai tou probolea ths mhxanhs. Pou den 8a skeftesai pou 8a parkareis.Poso kinisi 8a vreis. Pou den to skeftesai 2h fora otan 8a 8eleis na fugeis. Na ksefugeis me mia volta h ena taksidi.

Entaksei oloi peftoume. An den peseis den 8a ma8eis. Oloi dexomaste ton polemo tous. Alla sunexizoume. Se osous den tous aresei auth h epilogi boroun na kalista na meinoun pisw. Emeis eimaste auto pou eimaste kai to kanoume giati mas ekfrazei. O dromos mas den einai aparaitito na tous exei kai autous an den 8eloun.
    In the stars we turn to find our dreams.

http://www.bikepics.com/members/ghostwalker

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Ο φίλος ο downhill και συγγνώμη που το λέω έτσι, μάλλον ληγμένα πήρε όταν σου προτείνει άκρως νευρικά μηχανάκια για πρώτη μηχανή ............
    Ποιό είναι νευρικό μηχανάκι;Και πώς ορίζεις το νευρικό;Αν εννοείς το DERBI 50 σε πληροφορώ ότι είναι μια χαρά για να μάθεις κάποιος να οδηγεί μηχανή.Για το ZXR 250 πάλι,μόνο ότι είναι KAWASAKI τα λέει όλα...

αγαπητη xranna...

τα πραγματα δεν ειναι οσο ροδηνα στα παρουσιαζουν...
    το να μαθεις να οδηγας το μηχανακι και να μην πεφτεις απο δηκα σου λαθη ειναι σχετικα ευκολο...(θελει πολυ εξασκηση παντος)
    το βασικο προβλημα ειναι η συμπεριφορα των αλλων οδηγων και κυριος των αυτοκινηταδων...

σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι τι θα σου τιχει...
    βεβαια και με τα ποδια να πηγαινεις μπορει να πεσει κανα μπαλκονι ή να σε χτυπησει κανενα αυτοκινητο
    απλα με την μηχανη αυξανονται οι κινδυνοι...

ωριμη κοπελα εισαι πιστευω θα τα βαλεις κατω και θα δεις αν εισαι διατεθειμενη να παρεις τα ρισκα σου...

παντος το μονο συγουρο ειναι πως με την μηχανη θα εχεις πολλους νεους φιλους για να πηγαινεις βολτες...

η ισχυς εν τη ενωση

Ρε γαμωτο γιατι πρεπει με το ζορι να πεσεις εστω και μια φορα?Δεν υπαρχει πιθανοτητα να μη πεσει ποτε καποιος? Εστω οτι προσεχω απιστευτα, και ειμαι και τυχερη και δε μου τυχει στο δρομο μου κανεις μαλακας οδηγος με αμαξι, τοτε γιατι να πεσω?? ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από xranna
    Ρε γαμωτο γιατι πρεπει με το ζορι να πεσεις εστω και μια φορα?Δεν υπαρχει πιθανοτητα να μη πεσει ποτε καποιος? Εστω οτι προσεχω απιστευτα, και ειμαι και τυχερη και δε μου τυχει στο δρομο μου κανεις μαλακας οδηγος με αμαξι, τοτε γιατι να πεσω?? ...
    Στην αρχή δε θα πέσεις.Θα πηγαίνεις αργά θα κάνεις ελεγχώμενες κινήσεις.Κάποια στιγμή όμως θα αρχίσεις να πειραματίζεσαι.Εκεί είναι το επικίνδυνο.Επίσης μην ξεχνάς τον παράγοντα άσαφαλτος.Είναι πολύ εύκολο και συνηθησμένο να σου μπλοκάρει ο μπροστινός τροχός κατά το φρενάρισμα και να πέσεις.Σιγά σιγά όμως μαθαίνεις και δεν κάνεις τα ίδια λάθη.Αν υπήρχαν πίστες και σχολεία ασφαλούς οδήγησης οι πτώσεις δε θα γίνονταν στο δρόμο αλλά σε ασφαλή χώρο.Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα ζούμε...

Ενας Σα(ρα)Μαριτης Το avatar του/της SaraMaritis
    ...Δεν υπαρχει πιθανοτητα να μη πεσει ποτε καποιος? Εστω οτι προσεχω απιστευτα,...
    Yep...Υπαρχει κι αυτη η πιθανοτητα !!!

(Βεβαια εγω αυτον το συγκεκριμενο δεν τον ξερω... :rotflmao: )

Συνηθως δεν υπαρχει φοβος τον πρωτο καιρο (γιατι "προσεχεις απιστευτα"),
    και ειναι λιγο πιο επικινδυνα κατα τη διαρκεια του "ξεψαρωματος"
    (χμμμ...αυτο το τελευταιο κανει ριμα με το "ζευγαρωματος", αλλα μαλλον ειναι ασχετο :rotflmao: )

Τεσπα...δεν νομιζω οτι αξιζει να το σκεφτεσαι απο τωρα...
    Χαλαει ολη την πλακα !!!
    "Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ghostwalker
    Kai? Meta apo kati xlm pou 8a tous deis se stasi gia na mhn liwsei h mhxanh 8a xairetas ka8ws ta 120 ta exeis kratisei gia 260 xlm sunexomena kai oxi gia 3 lepta.

.
    Kαλα ρε φιλαρακο που ζεις?
    Στην εποχη των Gareli? :rotflmao:

Δεν ισχυει αυτο που λες αλλα δεν θα κατσω να το αναλυσω σε αυτο το τοπικ....Ετσι και αλλιως ακομα και να ηταν αληθεια εκει που θα εχει φτασει το διχρονο μεχρι να ερθεις με το πραπρα σου οχι μονο εχει χρονο να κρυωσει αλλα και να φτιαξεις φραπε.....

Κοπελα μου 2 πραγματα θα σου πω

Διαλεξε οποιο μηχανακι σου αρεσει εμφανισιακα αλλα και σαν θεση οδηγησης, αν σου αρεσει στο ματι και σε βολευει σαν μηχανακι παρτο και ασε εμας να λεμε....ξερεις ποσα μηχανακια θα ακουσεις για να παρεις????

Και ακου και το 2ο

Δεν ξερω αν θα φας τουμπα η οχι αλλα το καλυτερο ειναι να εισαι συνεχεια προετοιμασμενη για αυτη, ψυχολογικα αλλα και με τον καταλληλο εξοπλισμο (κρανος,μπουφανακι κτλ κτλ)
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Περπατόντας δεν έχεις πέσει ΠΟΤΕ;;;;;;;;;
    Νομίζω όμως ότι το περπάτημα δεν το έκοψες από συνήθειο .....................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

heh.. Τις ιδιες επιπτωσεις εχουν ενα πεσιμο απο μια μηχανη, με ενα γλιστριμα;

heh.. Τις ιδιες επιπτωσεις εχουν ενα πεσιμο απο μια μηχανη, με ενα γλιστριμα;
    Μερικές φορές χειρότερες...Αν πέσεις σε σκάλα επειδή δε θα φοράς κράνος μπορεί να πας στα θυμαράκια...

ακουσα σημερα στις ηδησεις οτι ενα παλικαρι 21 χρονο πιγε να αλλαξει μια φιαλη υγραεριου και τωρα ειναι σε κρισιμη κατασταση στο νοσοκομειο με τρομερα τραβματα και εγγαυματα...

τη θελω να πω?

και η ζωη η ιδια ειναι ενα ρισκο...
    το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εισε προετημασμενος για το χειροτερο, να προσδοκας το καλυτερο και να προστατευεσε οσο καλυτερα μπορεις!!

don't think too much about it... life just happens!

παρε πρωτα το διπλωμα και μετα βλεπεις πως θα εξεληχθει το θεμα..

To θεμα ασφαλεια εληξε, θα παρω ενα καλο κρανος ενα καλο μπουφανακι και ολα καλα! Βρηκα τελικα και δασκαλο και λογικα απο επομενη βδομαδα ξεκιναω.. Αντε να δουμε..

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The ultimate womens piercing
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2005, 13:16
  2. Women driving II
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 22:53
  3. Women driving
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ