Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 96 από 96

Θέμα: Επικίνδυνη η μοτοσικλέτα όσο μεγαλώνει ο αναβάτης

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Πρόσφατα, στο βουνό συνάντησα 3 Husaberg (400-450) που enduro-βόλταραν σε πολύ καλό ρυθμό στα τοπικά μονοπάτια.
    Πιάνοντας κουβέντα για τα endurάκια τους, φτάσαμε και στο κρίσιμο θέμα απόδοσης-φυσικής κατάστασης-ηλικίας. Ο "μικρότερος" ήταν 49 ετών ....
    ama kaneis 90 xronia eduro..sigoyra xereis pos tha kratiseis rythmo xoris na xerxabaloseis ti fysiki soy diynami k fysiki katastasi..
    an eisai 25 k toympanos na se apo mys ktl..an de to xeis ...de kaneis tipota..se misi ora tha xeis pristei k de tha mporeis na kratiseis oyte to timoni.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Η έρευνα των αμερικλάνων δεν αντικατοπτρίζει την Ελληνικη πραγματικότητα.
    Τα ατυχήματα των ανω των 40 οφείλονται στο φαινόμενο των Born-again bikers, οι οποίοι ειναι πολλοί πλέον.
    Εχοντας καβαλήσει μοτο στο περαλθόν τις αφησαν οταν έκαναν οικογένεια, και τωρα ξανακαβαλάνε μοτοσυκλέτες που εχουν αλλες επιδόσεις και χαρακτηριστικά, μετα απο 20+ χρόνια.
    Εδω περισσότερα
    http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle6493580.ece

Στην Ελλάδα τα πράγματα ειναι μαλλον αντίθετα.

Βέβαια εμεις έχουμε τους neo bikers που επηξαν στο αυτοκίνητο και εχουν πάρει τα mega scooter, Vstrom και τα ρέστα.
    +1000 συμφωνώ με τα αποτελέσματα της ερευνας συν του οτι οσοι εγκατέλειψαν για καποιο χρονικο διάστημα εχουν υπόψιν τους αλλο περιβάλλον και κανονες κίνησης απο εκείνο που άφησαν.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    εχω εναν φιλο που ειναι 53 χρονων ,οδηγουσε πριν χρονια street και τωρα εδω και 1 χρονο
    τον εχω ξεκινηση εντουρο και απο μια στιγμη στην αλλη αγορασε και 450 και 990 adv
    τα πηγαινη πολυ καλα ,ακολουθαει την παρεα βεβαια με ποιο αργο ρυθμο,και το θεμα
    ειναι να το προσπαθεις και ολα γινονται, ξερω πολλους 50 και 60 που τους
    τους βλεπω να οδηγανε και μαλιστα πολυ γρηγορα και τους θαυμαζω.
    ΣΙΓΟΥΡΑ οποιος εχει τα χρονακια του ,εχει κατι πολυ σπουδαιο και αυτο ειναι η ΠΕΙΡΑ,
    και κατι στο τελος , ο φιλος μου επεσε σε εντουρο πριν μια εβδομαδα και εσπασε το ποδι του
    ειναι 53 ,δεν το βαζει κατω ομως.
    Από την περιγραφή νομίζω τον ξέρω κι εγώ το φίλο σου. Έχει και μία AGUSTA και ποδήλατο??? Οι φήμες λένε ότι πέφτει και με το ποδήλατο.... Σωστός όμως, δεν εγκαταλείπει...

Στο θέμα μας: Να'χουμε την υγειά μας να οδηγούμε τα μηχανάκια μας μέχρι όσο γουστάρουμε (και όποιος αντέξει). Οι αμερικανοί και οι έρευνές τους προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Από την περιγραφή νομίζω τον ξέρω κι εγώ το φίλο σου. Έχει και μία AGUSTA και ποδήλατο??? Οι φήμες λένε ότι πέφτει και με το ποδήλατο.... Σωστός όμως, δεν εγκαταλείπει...

Στο θέμα μας: Να'χουμε την υγειά μας να οδηγούμε τα μηχανάκια μας μέχρι όσο γουστάρουμε (και όποιος αντέξει). Οι αμερικανοί και οι έρευνές τους προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
    σωστη εισαι τον βρηκες εχει και μια mv agusta f4
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Oύτε η Μις Marple να ήμουν, έτσϊ?
    Dura lex, sed lex.

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ama kaneis 90 xronia eduro..sigoyra xereis pos tha kratiseis rythmo xoris na xerxabaloseis ti fysiki soy diynami k fysiki katastasi..
    an eisai 25 k toympanos na se apo mys ktl..an de to xeis ...de kaneis tipota..se misi ora tha xeis pristei k de tha mporeis na kratiseis oyte to timoni.
    Οι 2 αναβάτες (ο τρίτος είχε το παλιότερο 400) , προσπαθούσαν να με πείσουν ότι πήγαιναν γ@μι@ντας τα (καινούρια) 450, μόνο και μόνο επειδή εχουν ελαφριά αίσθηση στροφάλου και λόγω τής γεωμετρίας τους.
    Έχοντας τεστάρει το συγκεκριμένο HUSA, πράγματι είναι πιο ευκολοδήγητο από, π.χ. το 450 EXC, αλλά η ψυχή του αναβάτη μετράει περισσότερο, ειδικά σε τέτοιες ηλικίες.
    Πιστεύω και εγώ ότι είναι κυρίως, θέμα εμπειρίας, εξάσκησης και σωστής διαχείρισης δυνάμεων.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Έλληνας αναβάτης θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα
    από blackrose στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2011, 21:10
  2. Επικινδυνη οδηγηση...αυτοκινητου κ' πεζων
    από Πατρινός στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2004, 22:00
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2004, 11:41