Τα σαμαράκια στην αριστερή λωρίδα της βούτας δημιουργήθηκαν το 1989 οταν φτιάχνανε την πεζογέφυρα.
Για να οριοθετήσουν τα έργα κάρφωσαν πασσάλους στην άσφαλτο σε τακτά διαστήματα, με αποτέλεσμα να σηκωθεί τοπικά η άσφαλτός και το υπόστρωμα.
Και μάλιστα οι πάσσαλοι δεν ηταν σε ευθεία, ξεκίναγαν απο τερμα αριστερά και σταδιακά έφταναν μεχρι και 3 μέτρα προς τα δεξιά σχεδον στην μεσαία, συνεχιζαν ευθεία και μετα παλι προς τα αριστερά.
Ετσι αν επεφτες πανω τους και πήγαινες προς τα δεξια για να τα αποφύγεις βρισκοσουν στην διαδρομή τους.
Οταν τέλειωσε η κατασκευή της γέφυρας, απλά ξεκάρφωσαν τους πασσάλους και εδωσαν τον δρόμο στην κυκλοφορία.
Αν υπάρχουν ακόμα σημαίνει οτι ποτέ απο τότε δεν εφτιαξαν το υπόστρωμα, απλά έριξαν άσφαλτο απο πάνω.
Μεγάλη επιτυχία αυτοί οι πάσσαλοι... :a31:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!Πως έγινε έτσι???????? :wacko: :wacko: :wacko:
πω ρε μάγκες ,τι καταστροφή είναι αυτή;πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο...
:hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
DEN TIPOTA RE... ME LIGH ALOIFH FTIAXNEI LEME..![]()
![]()
![]()
Tυχερός ο παλίκαρος...![]()
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
περαστικα στο παλληκαρι ..........
παντα ελεγα ,οσοι οδηγανε μηχανες στην ελλαδα ειναι ηρωες και απο θεμα δρομων και απο οδηγικης βλακειας των αυτοκινητων,πεζων,στραβων.........
το γκαζι ειναι γλυκο το γαμημενο και παιρνω παραδειγμα τον εαυτο μου που παντα ημουν κοτα και δεξια ........τελευταια ομως το κοντερ πηγαινε σταθερα πανω απο 180 με σφηνες και μαλακιες διαφορες
Στην Ακαδημίας, μετά το Πανεπιστήμιο, πριν τα δεύτερα φανάρια...αν θυμάμαι καλά μετά απ'το σοκ...έχει ενα σαμάρι μαύρο;;;; που το είδα ξαφικά σήμερα το πρωί την ώρα που τσίμπαγα το γκάζι να περάσω με πορτοκαλι (μλκια μου).Αν δεν είχα cbr κι είχα ένα ktm ας πούμε, μπορεί και να το απολάμβανα γιατί βρέθηκα στον αέρα και με τις δύο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zagaro
Στην Ακαδημίας, μετά το Πανεπιστήμιο, πριν τα δεύτερα φανάρια...αν θυμάμαι καλά μετά απ'το σοκ...έχει ενα σαμάρι μαύρο;;;; που το είδα ξαφικά σήμερα το πρωί την ώρα που τσίμπαγα το γκάζι να περάσω με πορτοκαλι (μλκια μου).Αν δεν είχα cbr κι είχα ένα ktm ας πούμε, μπορεί και να το απολάμβανα γιατί βρέθηκα στον αέρα και με τις δύο!!!
το "καλό" με αυτό είναι οτι ειναι κάθετο στο δρόμο και όχι παράλληλο!!!
![]()
Κατα τα άλλα, ναι! κι εγω οταν ήμουν με το BMW το καραγούσταρα!
Με το CBR ή με το αμαξι ειναι γ@μ@τ@!!!!!!!
στην 2η φωτο κοιταχτε το πλαισιο κοντα στον λαιμο που ειναι κομμενο:hypnotize και να θελες δεν το εκοβες ετσι με τπτ
![]()
Triumph Tiger 800!
βάλτε μια φωτό από google earth ή google maps να ξέρουμε και μεις τα επαρχιωτάκια, ή καλύτερα ανοίξτε ένα thread με τέτοια κ@λοσημεία να το ενημερώνουμε , τόσες εκατοντάδες χρήστες έχει το moto, όλο και κάτι θα προλάβουμε.....
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Είμαι 6 χρόνια Αθήνα και τα σαμαράκια της Βουλιαγμένης είναι σαν μία τοπική ιστορία μεφαντάσματα. Θα ήθελα να ξέω που είναι, να τα δοκιμάσω, να δώ για τί πράγμα μιλάτε. Αν γίνεται μία φωτό από google earth ή το νουμερο στην Βουλιαγμένης;;
Από ότι κατάλαβα είναι πρίν από κάποια γέφυρα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Γιατί κάποιοι τα δίνουν όλα μέσα στους άθλιους δρόμους αυτής της πόλης;
Ειλικρινά θέλω να μάθω το γιατί.
Πόσο ανεγκέφαλος και εγω'ι'στής μπορεί να είναι κάποιος που δεν τον νοιάζει ούτε για τον εαυτό του και -το χειρότερο- ούτε για τους γύρω του.
Αναλύουμε κιόλας την αντοχή υλικών του μπούσα και του κάθε μπούσα.
Να είναι καλά το παιδί και ας σταθεί το περιστατικό αυτό αφορμή στο να οδηγεί πιο μυαλωμένα.
![]()
![]()
![]()