Σελίδα 7 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

σε ειδα σημερα (εγω ημουν με το κουτι ΑΚΟΜΑ..... ) που εκλεισες το xt στην γρηγοριου λαμπρακη πηγε να πεσει κατω το παλικαρι ευτυχως την γλυτωσε μετα ηρθε να σου πει κατι και εσυ πηγες να τον ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ με το κολοκουτο σου και την γαμοβαρκα σου δεμενη απο πισω και τρελαθηκα σας ακολουθησα και σου το υποσχομαι οτι αν τον εριχνες κατω ο πυροσβεστηρας που εχω στο πορτ-παγκαζ κατι θα σου εσπαγε και στο δικαστηριο θα ημουν μαζι του. Εχει τρελαθει τελειως ο κοσμος παιδια πηγε να τον χτυπησει με τον προφυλακτηρα στα @@ του για την ζωη του αλλου..... Ευχομαι μεχρι να πηγες σπιτι σου καποιος να σε εσπασε στο ξυλο γιατι πραγματικα το αξιζεις.....

Σε ειδα και εσενα που περασες με το μαυρο klx 250 09 και ημουν ετοιμος να σου δωσω τα κλειδια του κουτιου για να ανταλλαξουμε ..... ωραιο φιλε αλλα εγω θα το παρω σε πρασινο

Παλαιό μέλος
    Σε είδα ξαπλωμένο στην ασφαλτο, στη ΕΟ αθηνων λαμιας και την κοπέλα σου να σου μιλάει Ελπιζω να πάνε όλα καλα και να το ξεπεράσεις....

Σας είδα και κάποιους από "εμας" που ενώ με βλέπατε με πίτα το λάστιχο να σπρωχνω την μηχανή κανεις δεν σταμάτησε να βοηθήσει έστω να ρωτησει.... Δεν πειράζει να μαστε όλοι καλα και πάντα όρθιοι.Προσοχή εκει έξω!

Σας ειδα στην Καλαματα,μια σειρα με ποδηλατα,να πηγαινετε στη μεση του δρομου,ανα ζευγαρια διπλα διπλα.Που να ξερατε οτι δεν ειναι σωστο. Σας φτιαξαν τον ποδηλατοδρομο και γεμισατε ποδηλατα τους δρομους.Μαγκια σας,αλλα αν σας ξαναδω να περνατε φαναρι επειδη και καλα δεν σας αγγιζει ο κωδικας ενδεχεται να σας πεταξω κατω απο τα ριμαδια σας. Και βαλτε κανα κρανος,γιατι με την πυγολαμπιδα που εχετε αντι για φως καποιος 8α σας ξαπλωσει,τουλαχιστον να σωσετε το αδειο καυκαλο σας. Ουφ,τα λεω εδω να ξεθυμανω γιατι καποιον θα ριξω κατω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
    Σε είδα ξαπλωμένο στην ασφαλτο, στη ΕΟ αθηνων λαμιας και την κοπέλα σου να σου μιλάει Ελπιζω να πάνε όλα καλα και να το ξεπεράσεις....

Σας είδα και κάποιους από "εμας" που ενώ με βλέπατε με πίτα το λάστιχο να σπρωχνω την μηχανή κανεις δεν σταμάτησε να βοηθήσει έστω να ρωτησει.... Δεν πειράζει να μαστε όλοι καλα και πάντα όρθιοι.Προσοχή εκει έξω!
    ήσουν εσύ και η κοπελιά σου με ένα bandit?εαν ναι ίσα που πρόλαβα να σας δω γιατί είσασταν μετά από στροφή και δε μπορούσα να σταματήσω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σε ειδα
    σημερα στον Κηφισσό , πισω μου , με το chopper σου , κι ενω μπροστα κοντευε να με κλεισει ενα μαυρο focus , εγω "ταξιεδευα" και δεν πηρα χαμπαρι τίποτα.
    Ευτυχως , κορναρες εσυ για μενα , και προλαβε και κοκκάλωσε το focus.
    Να σαι παντα καλα και καλους δρόμους !!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
    ήσουν εσύ και η κοπελιά σου με ένα bandit?εαν ναι ίσα που πρόλαβα να σας δω γιατί είσασταν μετά από στροφή και δε μπορούσα να σταματήσω
    Οχι φίλε μου εμεις είμασταν με ένα τενερε μαυρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    σας ειδα χθες το μεσημερι στην εθνικη σπαρτης-τριπολης δικαβαλο με πληρη εξοπλισμο και την παρες μετα στον ιδιο δρομο παντα πληρως εξοπλισμενοι και χαιρετηθηκαμε (με το πρασινο yamaha srx ημουνα μονος),παντα ορθιοι και καλους δρομους.

σας ειδα και σας το ζευγαρι δικαβαλο με το scooter χωρις καν κρανος και δεν ανταποδωσατε τον χαιρετισμο.δεν πειραζει,παντα ορθοι,κκαλα χιλιομετρα.ειναι τυχαιο αραγε ποιοι ομως χαιρετανε και φορανε οχι μονο κρανος αλλα και εξοπλισμο??

Σε είδα σχιστομάτικο μικρούλι που με χαιρέτησες διστακτικά ενώ διέσχιζες τη διάβαση με τον μπαμπά (?) σου. Όταν σε χαιρέτησα κι εγώ, μου 'σκασες ένα τεράστιο χαμόγελο και μου 'φτιαξες τη μέρα.
    safety doesn't happen by accident

Ωραία μου κυρία με το κόκκινο τουτού σου...

Βιαζόσουν να πας στο Ναυπλιο ή στη Νέα Κιο χθες το απογεμα και ουτε που σε ενοιαξε οτι είχαν κατέβει οι μπαρες της διαβασης με το τρένο, ουτε που άκουσες που κορνάραμε κανενα χλμ...

Εστριψες και πέρασες, λιγα μετρα μπροστα μας - ευτυχώς τα μαστόρια ειναι υποψιασμένα και κόβουν πριν την καμπύλη εισόδου στο σταθμο και δε μας χάλασες την εκδρομή...

Ουτε που γυρισες να δεις τι έγινε, συνέχισες το δρόμο σου. Καλή τύχη (αν και η πουτ@να δεν ειναι ανεξάντλητη...)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σε είδα χτες στο παρκιν του αρχαιολογικού χώρου ''Ακροκορινθος'' με το άτι σου. Φορτωμένο με όλα τα καλά πάνω. Πλησίασα να δω την προέλευση σου και η πινακίδα έλεγε E. Άρχισα να μετράω τα αυτοκόλλητα με τις χώρες που έχεις επισκεφτεί και το χασα στην πορεία. Μου είπες πας Κωνσταντινούπολη, μόνος. Κάλους δρόμους φίλε μου εύχομαι.
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Σε είδα καράφλα από την "πίτα του καράφλα" (μάλλον δε φοράς κράνος για να δικαιολογείς το όνομα) όπως έστριψες χθες το βράδυ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ από τη Φιλολάου στην Αρύββου στο Παγκράτι, κι ευτυχώς που αν και με πράσινο εγώ έκοψα πριν τη διασταύρωση. Επίσης ευτυχώς που δεν ήμουν με το αυτοκίνητο γιατί θα σε τσουβάλιαζα...

Έχετε γίνει εσείς οι ντιλιβεράδες πιο επικίνδυνοι κι από τους ταρίφες... Έλεος πια!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Σας είδα όλους στην εγναντία προς Γιάννενα με τα κράνοι σας και τις δερμάτινες φορμούλες σας να τρέχετε να πιάσετε τον Μάι. Άτιμη τύχη που με έριξες στις 4 ρόδες τέτοιες μέρες. (κόκκινο σαραβαλάκι μεσ' στην μπίχλα και την κουτσουλιά).
    Μερικούς σας χαιρέτησα βγάζοντας το χέρι απ' το παράθυρο και χτυπόντας τον ουρανό όταν με προσπεράσατε μέσα στο τούνελ. (ρολογάκι citizen καταδυτικό).
    Σας ειδα και εσάς κανίβαλους με το παπί χωρίς κράνος μετά την Πάτρα. Χρειάστικε να σας προσπεράσω τόσες φορές όσες ήταν και τα κόκκινα φανάρια αφού δεν σταματήσατε σε κανένα.
    Sent from me using a computer.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    σε ειδα σημερα,κατα της 2 το μεσημερι στην βασιλεως κωσταντινου να ανεβενεις με το gsxr k5-k6 σου ! φορουσες ροζ δερματινο μπουφαν και κρανακι σοει ,τζινακι κ εισουν ενα κουκλι.
    αμα εισαι απο δω κερναω καφε να ξερεις!
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    σε ειδα ρε μ@@@@@ @@@@@@@ σημερα το μεσημερι με το γαμω σκουτερ σου ενοειτε ξεκρανωτος να βριζεις μια κοπελα στο φαναρι αγ.κωνσταντινου και βουλιαγμενης χωρις λογο.το σκηνικο,η κοπελα πεζη περιμενει να περασει απεναντι και ταυτοχρονα μιλαει στο κινητο της και περναει ο αρχ@@@@μαλα@@@@@@ και της λεει "σκασε"και του λεει εκεινη "τι?"και της απανταει "αντε γ@@@@@ μωρη".
    μπραβο ρε μεγαλε εχεις πολλα κιλα @@@@@ και ανατριχιασαμε ολοι.αστα διαλααα εχουμε γεμισει μ@@@@@ αρ@@@@ατους!!!!:a29: :a29: :a29: :a29: :a29:
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    ρε Liako θα πεις για ενα beverly που ειδα σημερα στην Π. Ραλλη να μου κανει σφηνα με το έτσι θελω και κονταψε να με χτυπησει ή να πω εγω...?

Ο μαλακακος και ενω δεν τον αφησα να περασει μου ειχε κολλησει φιλερ και καλα να μου κανει τον μαγκα... τον τσαμπα μαγκα

χαααχχααααα
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Σελίδα 7 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF