Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 116

Θέμα: ρε λες να γινεται τελικα?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Το ξερω.Και παλι ο κομμουνισμος δεν εχει καμια σχεση με την δημοκρατια.Κανενας πραγματικος κομμουνιστης ηγετης και εννοω αυτους που δεν εκαναν υποχωρησεις δεν βασιστηκε πανω στην δημοκρατια
    το παράδειγμα που ποσταρε ο τρούπ ,το οποίο μας εδώσε το ερέθισμα για όλες αυτές τις απαντήσεις,κατά τι γνώμη σου ,πως θα το χαρακτήριζες;η ερώτηση του σαν επικεφαλίδα του θέματος "ρε λες να γίνεται τελικά;" τι νομίζεις κατά την γνώμη σου οτι αναρωτιέται;

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: Re: Re: Re: Re: ρε λες να γινεται τελικα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το υβριστικο που το βρηκες? δε μπορει να γινει κανενας διαλογος γιατι οι νεοι μοντερειτορς (η κλικα) μου σβηνουν τα σχολια συστηματικά γιατι δεν ειμαι αριστερος και δε τους αρεσουν οι αποψεις μου...μια και το εθεσες (πω πω υπαρχουν και μη αριστεροι θα αναρωτηθούν μερικοι !!! )
    Αν εννοεις διαλογο τη φραση "παρτε τον μπουλο" τοτε παω πασο.Πρεπει να εισαι πολυ δημοκρατης τελικα .Τι διαβαζουμε πια εδω μεσα.
    Καλα κι εσυ δεν ηξερες οτι τωρα που αλλαξαν οι μοντς (ποτε αλλαξανε δεν θυμαμαι) πρεπει να εισαι το λιγοτερο αναρχικος για να ποσταρεις?Δεν σου ζητησαν πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων?Η μηπως εχεις το συμπλεγμα του κατατρεγμενου "μη αριστερου"?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Εχει πλάκα πάντως, όταν οι κομμουνιστές στριμώχνονται πετάνε το κλασσικό "αλλο κομμουνισμος και αλλο Σταλιν", όπως αντιστοιχα οι θρησκοληπτοι λένε "αλλο χριστιανισμός και αλλο εκκλησία"

Ρε παρτε το χαμπάρι. Σύστημα που πρέπει να επιβληθεί για να δουλέψει, σύστημα ακαμπτο, σύστημα που ορίζει ξεκάθαρα το ρόλο του καθενος σε μια κοινωνία για το γενικό καλό, συστημα στο οποίο το άτομο δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί, δεν ειναι δημοκρατικό.

Μπορούμε να συζητάμε για ώρες αν θέλετε εαν ειναι καλό, εαν μπορεί να πετύχει, εαν μας συμφέρει ή οχι, αλλα δημοκρατικο δεν ειναι, απλά πράγματα.

Κονωνία μυρμηγκοφωλιάς δημιουργείται και τίποτε άλλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το παράδειγμα που ποσταρε ο τρούπ ,το οποίο μας εδώσε το ερέθισμα για όλες αυτές τις απαντήσεις,κατά τι γνώμη σου ,πως θα το χαρακτήριζες;η ερώτηση του σαν επικεφαλίδα του θέματος "ρε λες να γίνεται τελικά;" τι νομίζεις κατά την γνώμη σου οτι αναρωτιέται;
    Πώς μπορεί να ειναι δημοκρατική μια κοινωνία στην οποία δεν μπορείς να διαφοροποιηθείς απο το γενικό σύνολο και τον ρόλο που σου έχει οριστεί;

Ασχετα εαν το παράδειγμα του χωριού ειναι πετυχημένο, που μπορεί να είναι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Στο σημείο που έχουμε φτάσει απαιτείται μια ειδικά κάστα ανθρώπων - πολιτών (και δεν το πάω στο ρατσιστικό) για να εφαρμοστούν τέτοια συστήματα. Πολιτές - γκουρού, οι οποίο θα μπορούν να τιθασεύσουν τη μαλακία στον εγκέφαλο...εμείς δεν.

Μιλάω για όλους εμάς που έχουμε βουτήξει το δάχτυλο στο κιούπι με το μέλι. Έχουμε μπολιαστεί με την νοοτροπία της καταναλωσης και η κοινωνικοποιήση μας έγινε με βάση την έννοια της ιδιοκτησίας. Άντε τώρα να αλλάξεις μυαλά και συμπεριφορές...πρεζάκια είμαστε, ακόμα και να μείνουμε "καθαροί" από τις καπιταλοσυνήθειες μας, πάντα θα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξανάκατρακυλήσουμε.

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ρε λες να γινεται τελικα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αν εννοεις διαλογο τη φραση "παρτε τον μπουλο" τοτε παω πασο.Πρεπει να εισαι πολυ δημοκρατης τελικα .Τι διαβαζουμε πια εδω μεσα.
    Καλα κι εσυ δεν ηξερες οτι τωρα που αλλαξαν οι μοντς (ποτε αλλαξανε δεν θυμαμαι) πρεπει να εισαι το λιγοτερο αναρχικος για να ποσταρεις?Δεν σου ζητησαν πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων?Η μηπως εχεις το συμπλεγμα του κατατρεγμενου "μη αριστερου"?
    απο ψευτοκουλτουριαριδες βολεμενους μαμακιδες προοδευτικούς ειμαι ΠΟΛΥ πιο δημοκρατης γιατι σεβομαι την ετυμηγορία της πλειοψηφίας.+_

αν σε χαλαει το παρτε το μπουλο(σορυ που ειμαι λαικος) θα στο πω πιο ευγενικα "φυγετε"...

κομπλεξικός με συνδρομο κατατρεγμενου μονο καποιος που πιστευει οτι κινδυνεύει η δημοκρατια απο την καταργιση του πανεπιστημιακού ασυλου πχ μπορει να ειναι φιλε μου ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Re: Re: ρε λες να γινεται τελικα?

το υβριστικο που το βρηκες? δε μπορει να γινει κανενας διαλογος γιατι οι νεοι μοντερειτορς (η κλικα) μου σβηνουν τα σχολια συστηματικά γιατι δεν ειμαι αριστερος και δε τους αρεσουν οι αποψεις μου...
    Κοίταξα από περιέργεια τι σχόλια σου σβήνονται συστηματικά απ΄τη "κλίκα". Τους τελευταίους 2 μήνες είδα 5-6 ξυρισμένα που αφορούσαν, Αγγελίες, spam με την evi & sniper, 1-2 συζητήσεις που έφυγαν αυτούσιες, και 2 νομίζω ποστ που έφυγαν παρέα με τις απαντήσεις τους.

Το γιατί έφυγαν? Ανετα χαρακτηρίζονται ως flames και κόβονται γιατί ακολουθούν flames και από άλλους.
    Με απλά λογια η κουβέντα ξεφεύγει απ΄το θέμα της και αυτό που λες, και γίνεται προσωπική αντιπαράθεση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εχει πλάκα πάντως, όταν οι κομμουνιστές στριμώχνονται πετάνε το κλασσικό "αλλο κομμουνισμος και αλλο Σταλιν", όπως αντιστοιχα οι θρησκοληπτοι λένε "αλλο χριστιανισμός και αλλο εκκλησία"

Ρε παρτε το χαμπάρι. Σύστημα που πρέπει να επιβληθεί για να δουλέψει, σύστημα ακαμπτο, σύστημα που ορίζει ξεκάθαρα το ρόλο του καθενος σε μια κοινωνία για το γενικό καλό, συστημα στο οποίο το άτομο δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί, δεν ειναι δημοκρατικό.

Μπορούμε να συζητάμε για ώρες αν θέλετε εαν ειναι καλό, εαν μπορεί να πετύχει, εαν μας συμφέρει ή οχι, αλλα δημοκρατικο δεν ειναι, απλά πράγματα.

Κονωνία μυρμηγκοφωλιάς δημιουργείται και τίποτε άλλο

Πώς μπορεί να ειναι δημοκρατική μια κοινωνία στην οποία δεν μπορείς να διαφοροποιηθείς απο το γενικό σύνολο και τον ρόλο που σου έχει οριστεί;

μάλιστα.επειδή εγώ ρώτησα συγκεκριμένα για μια απάντηση ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΎΠ για το συγκεκριμένο ισπανικό χωριό ,μπορείς να απαντήσεις συγκεκριμένα;γιατί αυτα τα γενικά και αόριστα που γράφεις δε με καλύπτουν...
    Όταν όλοι αγωνίζονται για όλους δημοκρατία δεν λέγεται;
    το ότι κάποιοι θέλουν να ξεχωρίσουν δεν είναι κακό αλλά το "ξεχωρίσουν" παίρνει πολλές ερμηνείες και ο καθένας τις φέρνει στα μέτρα του...

Όταν όλοι αγωνίζονται για όλους δημοκρατία δεν λέγεται;
    Όχι, δεν ειναι αυτός ο ορισμος της Δημοκρατίας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ρε λες να γινεται τελικα?

απο ψευτοκουλτουριαριδες βολεμενους μαμακιδες προοδευτικούς ειμαι ΠΟΛΥ πιο δημοκρατης γιατι σεβομαι την ετυμηγορία της πλειοψηφίας.+_

αν σε χαλαει το παρτε το μπουλο(σορυ που ειμαι λαικος) θα στο πω πιο ευγενικα "φυγετε"...

κομπλεξικός με συνδρομο κατατρεγμενου μονο καποιος που πιστευει οτι κινδυνεύει η δημοκρατια απο την καταργιση του πανεπιστημιακού ασυλου πχ μπορει να ειναι φιλε μου ...
    Να γιατί είναι δύσκολο να γίνει , άμα για το παραμικρό αρχίζουμε με χαρακτηρισμούς ρε idi , κούβέντα γίνεται άμα δέν σου αρέσει διαφώνησε απλα δέν βλέπεις ότι γίνεσαι τραγικός , να ξέρεις η γενίκευση ποτε μα ποτέ δέν έκανε καλό

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    φιλε μου εγινε μια κοπτοραπτικη με διαφορα ποστ για να φτασουμε εδω τεσπα

οσο για τον διαλογο δε μπορει να γινει και ποτε οταν πχ μερικοι μερικοι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ συμπολίτες μας με υβριστικούς χαρακτηρισμους (ενα παραδειγμα: "φασιστες" σε οποιονδήποτε δε συμφωνεί με τις ακραίες θεσεις τους κτλ κτλ ) ή οταν οι ιδιοι διχαζουν το συνολο της κοινωνιας βγαζοντας απεξω ολους τους αλλους θεωρωντας εαυτούς προτομαστορες των εργατικων δικαιωμάτων και απαιτουν ολους εμας να τους ακολουθησουμε πισω απο κοκκινες σημαιες ... αντι η κοινωνια να ειναι ενωμενη κατα των αδικων μετρων γινεται έρμαιο μικροκοματικων συμφεροντων, της απαρχαιωμενης φρασεολογίας και αντιλήψεων και της κλασσικης εμμονής της αριστερας σε ουτοπίες...

επισης ποσο ακομα να αντεξει καποιος να διαβαζει μανιφεστα και "ξυπνηστε" και "καπιταλισμος" κτλ ... νταξ καποτε τα παιρνεις και στο κρανιο... γιατι βλεπεις οτι ετσι οχι μονο δε θα γινει παλι τιποτα (οπως παντα) αλλα θα πουμε και ευχαριστω στο τελος στους κλεφτες που μας κυβερνανε

η μονη ανατροπη θα γινει οταν ο λαος θα κατεβει στους δρομους χωρις χρωματιστες σημαιες και πανια και οταν μαθει να ψηφιζει σωστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όχι, δεν ειναι αυτός ο ορισμος της Δημοκρατίας
    ξέχασες να βάλεις το "κατά την γνώμη μου"...
    Γιατί το "οχι,δεν είναι αυτός ο ορισμός της δημοκρατίας ",μου θυμίζει μερικούς καθηγητές στο σχολείο που ήθελαν να ασπαστούμε με το ζόρι τις απόψεις τους βγαλμένες μέσα από τα προσωπικα τους πιστεύω και ένα τυφλό φανατισμό στα βιβλία του σχολείου...όχι δεν θέλω να μου κανείς μάθημα περί δημοκρατίας,θέλω να μου γράψεις την άποψη σου για το θέμα.και άσε με να εχω λανθασμένη άποψη για την δημοκρατία...

ξέχασες να βάλεις το "κατά την γνώμη μου"...
    Γιατί το "οχι,δεν είναι αυτός ο ορισμός της δημοκρατίας ",μου θυμίζει μερικούς καθηγητές στο σχολείο που ήθελαν να ασπαστούμε με το ζόρι τις απόψεις τους βγαλμένες μέσα από τα προσωπικα τους πιστεύω και ένα τυφλό φανατισμό στα βιβλία του σχολείου...όχι δεν θέλω να μου κανείς μάθημα περί δημοκρατίας,θέλω να μου γράψεις την άποψη σου για το θέμα.και άσε με να εχω λανθασμένη άποψη για την δημοκρατία...
    Τωρα αυτη ειναι λογικη?Δηλαδη να κανουμε κουβεντα εφοσον δεν ξερεις καν ποιος ειναι ο ορισμος της δημοκρατιας και να εχεις λανθασμενη αντιληψη περι αυτου?Ο καπετανιος δεν σου εκανε μαθημα ουτε ειναι καθηγητης σου.Αλλα πιστευω οτι θελεις να κανεις κουβεντα οπως το θελεις εσυ και στα δικα σου μετρα.Εγω προσωπικα δεν το γουσταρω αυτο και στο τελος θα κανεις διαλογο μονος σου.Δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικος στα λογια σου.Απλα συζητηση κανουμε.

otan opiodipote politevma ideologia apopsi ine xtismeni pano sto xrima opos ke na to onomasoume kapioi 8a to latrevoun perisotero apo to i8os..
    ke 8a to mazevoun perisotero apo alous
    ke o ploutokratismos den 8a pe8ani sta miala ton an8ropon
    tora afou ta savana den exoun tsepes ti ton 8eloun ton ploutokratismo ine ena 8ema

afto pou prepi na katalavete oloi ine oti to xrima pe8eni ara ke i ploutokratores paralila me afto ke den to exoun katalavi akomi

vrite ales aksies na stiriksete tin iparksi sas
    meta apo tosa xronia dokimasmenis vlakias politikis ke ideologikis
    kseforto8ite ola ta dogmata ke pigente ston diplano sas na tou sfiksete to xeri ke na vrite mesa apo tin anisixia sas ena kino dromo ke tropo zois pou na stirizete stin katanoisi ke stin alilovoi8ia

i ideologies sas ke o egoismos sas den voi8ane kanenan oute esas tous idious

ke oti ke an pistevoume imaste oloi 8imata ke exoume kani ke ta pedia mas to idio
    stamatiste aftin tin saxlamara

ligi isixia ke perisilogi ine akros aparetiti
    ap to na katevazete ideologies ke manifesta ili8ion pros ka8e katef8insi (aristera deksia ke lipa...)

malakes imaste oloi ke 8a paraminoume an den aniksoume ta miala mas ligo
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

[...]και άσε με να εχω λανθασμένη άποψη για την δημοκρατία...
    απο μένα, κανένα πρόβλημα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    nai na eimaste oloi agapimenopi san adelfia
    na mirazomaste ta panta
    na boi8ame toys adinamoys
    kai na ploytizoyme MONO pneymatika

den ton pisteyo!!!!!!!!!!!

se ligo 8a 8es na pame kai ston epitafio na proskinisoume

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο