Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 99 από 99

Θέμα: τι μελλον εχω εγω??

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    δεν ειναι έτσι...

απλά η Αθήνα έχει ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα....εχει επιχειρήσεις,βιομηχανία,γραφεία που απασχολούν κόσμο,κολλεγια,σχολές,
    επαρχία δεν υπάρχει τετοιο πράγμα....επαρχία τα πράγματα είναι οικογενειακά
    δλδ η αθηνα δεν ειναι πολη?οταν λεω πολη εννοοω ολες τις ιδιωτικες πρωτοβουλιες.

μα φυσικά και είναι πολη...

απλά όπως το έγραψες άφησες να φανεί ότι θέλουν Αθήνα ακριβως γιατι είναι μεγάλη πολη...για την ζωη και γι αυτο δεν πάνε επαρχία...

και έγραψα τον λόγο που η Αθηνα τραβάει τον κόσμο....γιατι σαν ποιότητα ζωης έτσι όπως είναι τώρα είναι κωλοχανείο,....
    αλλα και η επαρχία είναι ένα ψοφίμη που σέρνει η ελλάδα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Οσο μικροί είμαστε εμείς άλλο τόσο είναι και οι ηγέτες μας....

Αν βρεις μια περιφέρεια της Ελλάδας χωρίς μεγάλο νοσοκομείο ενημέρωσε μας. Παντού υπάρχουν και δεν παει κανείς γιατρός για δουλειά. Τα βασικά και αρκετά παραπάνω υπάρχουν παντού. Αλλα ερημώνουν. Και για να μην είμαστε και μόνο γκρινιάριδες: τα παιδιά απο το Θεσσαλικό κλιμάκιο τα κόβει κανείς να ζαχαρώνουν Αθήνα? Η μήπως τους λείπει κάτι? Τους κρητικούς επίσης...

Και όσο για το θέμα της παιδείας. Η λύση που προτείνεις είναι η απολύτως σωστή. Αλλά αν εφαρμοστεί πρέπει να κλείσουν ΟΛΑ τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και να γεμίσει η χώρα ΙΕΚ για τα επόμενα 20 χρόννια. Από κάπου εκεί άλλωστε ξεκινάει η κατάσταση που ζούμε τώρα. Ολοι στελέχοι....

συμφωνω με το 1ο

συμφνωνω και για τα νοσοκομεια, αλλα υπαρχουν πολλα εργα υποδομης στην χωρα που λειπουν
    τα οποια μπορει να μην ειναι τοσο αμεσης αναγκης οπως τα νοσοκομεια ή τα σχολια,
    αλλα αναπτυσουν μια περιοχη με συνεπεια να ελκυει κοσμο..

εκφραζω τελος την παρατηρηση μου, που με βρισκει με σενα συμφωνω σε μεγαλο βαθμο,

οτι οντως ο ελληνας σε μεγαλο βαθμο αποφευγει την επαρχια οχι για λογους υποδομης αλλα λογους γκλαμουρ
    γιαυτο λεω οτι πρεπει να γινει ελκυστικη η επαρχια με παραπανω κινητρα..

να σου λεει, μικροτερη φορολογια, μικροτερη χρεωση σε ρευμα νερο, προσπαθεια να σου βρει δουλεια

οχι σε πολεις σαν το ηρακλειο κρητης, ή πατρα ή καλαματα, που ειναι και αυτες μεγαλες, και υπαρχει και κει κορεσμος..
    σε πολεις 5.000-10.000 κατοικων..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μα φυσικά και είναι πολη...

απλά όπως το έγραψες άφησες να φανεί ότι θέλουν Αθήνα ακριβως γιατι είναι μεγάλη πολη...για την ζωη και γι αυτο δεν πάνε επαρχία...

και έγραψα τον λόγο που η Αθηνα τραβάει τον κόσμο....γιατι σαν ποιότητα ζωης έτσι όπως είναι τώρα είναι κωλοχανείο,....
    αλλα και η επαρχία είναι ένα ψοφίμη που σέρνει η ελλάδα
    οχι οχι παρανοησες,αυτο που ειπες κι εσυ εννοουσα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    .. ανοιγω τηλεοραση..
    Το μόνο λάθος απ'όσα έγραψες. Ξαναφύγε για αγγλία και όταν πάρεις σύνταξη επιστρέφεις Ελλάδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Ειπα να φυγω για Dubai.
    Πάρ'το πτυχίο σου και φύγε για εκεί μια 4ετία τουλ. Νά'σαι πίσω στα 30 σου...

προσωπικά αυτό θα είχα κάνει, αν δεν είχα δική μου επιχείρηση από τα 20 μου...

συνάδελφός μου μηχ/γος επέστρεψε πρίν 3 χρόνια περίπου, με 450.000€ στην τσέπη...

άλλος φίλος μηχ/γος, έκανε εξωτερικό 8 χρόνια παντρεύτηκε και Ελληνίδα συνάδελφό του εκεί και γυρίσαν με πολύ γερό πακέτο...μιλάμε για ασύλληπτα ποσά για τα Ελληνικά δεδομένα.

Σκέψου τα καλά.

αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στην επαρχια πουλανε τα σπιτια τους στα χωρια και αγοραζουν διαμερισματα στην πολη.Τα νεα ζευγαρια δεν σκεφτονται καν να μεινουν σε χωριο.Το διαμερισμα ειναι οπως στην ταινια που ηθελε η Μαρω Κοντου ρετιρε.

και μιλαμε για αποστασεις 5-15 λεπτα απο κεντρο.

για Καρδιτσα μιλαω και οχι τυχαια........και ρωταω πολλα ατομα ........ρε παιδια γιατι δεν μενετε στο χωριο ,με τον κηπο σας ,μονοκατοικια ,τα παιδια σας να παιζουν???? ..........πανε κλεινονται σε ποντικοτρυπες ......και διπλασια λεφτα για αγορα .

τωρα απο δουλειες αν εχεις ακρες βολευεσε ,αν ηρθες ουρανοκατεβατος δυσκολα

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στην επαρχια πουλανε τα σπιτια τους στα χωρια και αγοραζουν διαμερισματα στην πολη.Τα νεα ζευγαρια δεν σκεφτονται καν να μεινουν σε χωριο.Το διαμερισμα ειναι οπως στην ταινια που ηθελε η Μαρω Κοντου ρετιρε.

και μιλαμε για αποστασεις 5-15 λεπτα απο κεντρο.

για Καρδιτσα μιλαω και οχι τυχαια........και ρωταω πολλα ατομα ........ρε παιδια γιατι δεν μενετε στο χωριο ,με τον κηπο σας ,μονοκατοικια ,τα παιδια σας να παιζουν???? ..........πανε κλεινονται σε ποντικοτρυπες ......και διπλασια λεφτα για αγορα .

τωρα απο δουλειες αν εχεις ακρες βολευεσε ,αν ηρθες ουρανοκατεβατος δυσκολα
    δυστυχως ετσι ειναι και το τραγικοτερο ειναι οτι οι δουλειες τους ειναι αγροτικες
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    πλεον καθε μερα η κατασταση γινεται και πιο ασχημη.. αυτο που με τσατιζει ειναι οτι δεν λενε ολα τα μετρα να τελειωνουμε..τα λενε λιγα λιγα. γιατι ομως μηπως μας πεσουν βαρια?
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38
  2. Gixxxerpap κοίτα τί σου έχω...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 10:27
  3. Τι τις ήθελα εγώ σήμερα τις καλημέρες;
    από Respect στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2007, 17:09
  4. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  5. Τι σας εχω εγώ
    από SpyrosTDM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 17:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα