Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 164

Θέμα: Δεν γ@μιεται ,ας σβηστει κ αυτο.

ελεγα να μην ανοιξω νεο θρεντ...καπως κολλαει κατα την γνωμη μου...με τις υγειες μας....

http://www.youtube.com/watch?v=tXmcL...ayer_embedded#!

απο το 3.30 ειναι το ζουμι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ενα ερώτημα με απασχολούσε πάντα..... αυτοι που καλούνται να κάνουν το καθηκον τους και να τηρήσουν την τάξη, δεν έχουν νιώσει ακόμα ότι την ίδια ώρα βιάζονται και τα δικά τους δικαιώματα?
    δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι καλουνται στην ουσία να προστατέψουν αυτούς που μας έφτασαν εδώ?
    είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι η αστυνομία αναλώνει τις δυνάμεις της για να προστατέψει τους έχοντες απο τους μη έχοντες?
    δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω απο που αντλούν τόσο μίσος και πάθος εναντίον ανθρώπων που ούτε καν γνωρίζουν, που είναι οι γείτονες τους, οι δάσκαλοι των παιδιών τους, οι συμφοιτητές των παιδιών τους....
    Δε μπορούν επιτέλους να χωνέψουν, ότι δεν έχουν κάτι να χωρίσουν με τον κόσμο που διαδηλώνει, αλλά μόνο με αυτούς που τους έχουν κάνει στρατιωτάκια στο παιχνίδι τους?

κι όμως, είμαι σίγουρος ότι πολλοί το γνωρίζουν, ίσως να μη θέλουν να το παραδεχτούν, ίσως να φοβούνται να το παραδεχτούν -και δε μπορώ να τους κατηγορήσω γι΄αυτό-, αλλά την έχουν μυριστεί τη δουλειά....
    είμαι περίεργος να δω τι γίνει τη μέρα που θα τολμήσουν να συνταχθούν με το πλήθος και να στραφούν εναντίον όσων ασελγούν πάνω σ΄αυτή τη χώρα, εναντίον όσων κατάφεραν και μας κοίμησαν και κάνανε την ελλάδα και το μέλλον μας χωράφι τους, και το ξεπουλάνε όσο όσο ...

ελπίζω αυτή η μέρα να έρθει η σύντομα, γιατί αυτή η μέρα θα είναι και η τελευταία σας, αχόρταγα ζώα, που σας παραδώσαμε μια χώρα να κυβερνήσετε και σεις νομίζετε ότι παίζετε MONOPOLY ...

να δω που θα κρυφτείτε και πως θα ικετεύετε, όταν δε θα υπάρχει κανείς να σας προστατέψει...

για να μην παρεξηγηθώ, δεν καταφέρνομαι εναντίον των αστυνομικών, ούτε θεωρώ πως δεν έχουν έργο να προσφέρουν, ελπίζω να γίνει αντιληπτός ο προβληματισμός μου.
    πιστευω οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι γνωστοι(αγνωστοι δεν είναι!) με τις κουκουλες και τις μολοτωφ---οι αστυνομικοι θα επρεπε να ενωθουν με το πληθος ή να είναι πρωτοι στη πορεια-αρματωμενοι ομως-για να αισθανθουν οι της Βουλης πως νιώθουν οι αστυνομικοι απεναντι σε ενα πλήθος αδικημενο-ταλαιπωρημενο- και να δουμε μετα σε ποιους θα δωσουν εντολη να χτυπησουν στο ψαχνο τους διαδηλωτες----γιατι αυτο εγινε,απο οτι εχω μαθει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
    πιστευω οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι γνωστοι(αγνωστοι δεν είναι!) με τις κουκουλες και τις μολοτωφ---οι αστυνομικοι θα επρεπε να ενωθουν με το πληθος ή να είναι πρωτοι στη πορεια
    Nαι ανεκαθεν το πρόβλημα ηταν οι γνωστοι αγνωστοι ... αλλιως οι αστυνομικοι θα ηταν μαζι με τους διαδηλωτες..

Εδω οι ελεινοι σε πορεια δικια τους δείραν τους συναδελφους τους.... τι συζηταμε τωρα...

Και σημερα το βράδυ χωρις να γινουν επεισοδια πλακωσαν το κοσμο μπροστα στη βουλή και τους φωτογράφους.. γιατι επρεπε να φυγουν τα αφεντικα με τις λιμο... απο τη βουλη...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ελεγα να μην ανοιξω νεο θρεντ...καπως κολλαει κατα την γνωμη μου...με τις υγειες μας....

δε σχολιάζω γιατί θα πάω για τρελό bannnnnnnn.τομάρια!!!
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

sorry αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα περίεργο στο συγκεκριμένο...αν σου ζητούν τα χαρτιά τα δείχνεις και τελειώνει εκεί, έχουν κάθε δικαίωμα να σου κάνουν ένα τυπικό έλεγχο...

από εκεί και έπειτα ο τύπος δεν ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και τους τσίγκλαγε να του αρχίσουν τις "μπατσιές" ενώ ήδη οι τροχαίοι ήταν στη τσίτα λόγω της πορείας φαντάζομαι...όχι και ότι πιο λογικό σαν κίνηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ..

από εκεί και έπειτα ο τύπος δεν ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και τους τσίγκλαγε να του αρχίσουν τις "μπατσιές" ενώ ήδη οι τροχαίοι ήταν στη τσίτα λόγω της πορείας φαντάζομαι...όχι και ότι πιο λογικό σαν κίνηση
    Ναι συμφωνω ..σίγουρα του τη πέσαν σε σπάσιμο αλλα απο εκει και πέρα.. και αυτος μπορουσε να δώσει τα χαρτιά του και να τελειωσει απευθειας το πράμα...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    sorry αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα περίεργο στο συγκεκριμένο...αν σου ζητούν τα χαρτιά τα δείχνεις και τελειώνει εκεί, έχουν κάθε δικαίωμα να σου κάνουν ένα τυπικό έλεγχο...

[/QUOTE

το ακολουθηστε μας στο τμημα για εξακριβωση δεν το προσεξες???δηλαδη αφησαν την πορεια για να τσεκαρουνε καποιον που ηταν καθολα νομιμος (εδωσε ολα τα χαρτια) ενω πχ τον παπακια που περασε αναμεσα τους ξεκρανωτος ουτε μια ματια???για να μην σχολιασω που ακουστηκε θα τα ελενξουμε ολα (καθρεπτες κλπ που ειπε καποιο οργανο :rotflmao: )

εγω επιασα οτι το προβλημα ηταν για οτι ακριβως γινετε και εδω...http://www.youtube.com/watch?v=kT3rj...layer_embedded

περαστικα μας λεμε...

υ.γ. ξεχασα να πω τον σταματησαν επειδη οδηγουσε με ενα χερι....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

[/QUOTE

το ακολουθηστε μας στο τμημα για εξακριβωση δεν το προσεξες???δηλαδη αφησαν την πορεια για να τσεκαρουνε καποιον που ηταν καθολα νομιμος (εδωσε ολα τα χαρτια) ενω πχ τον παπακια που περασε αναμεσα τους ξεκρανωτος ουτε μια ματια???για να μην σχολιασω που ακουστηκε θα τα ελενξουμε ολα (καθρεπτες κλπ που ειπε καποιο οργανο :rotflmao: )

εγω επιασα οτι το προβλημα ηταν για οτι ακριβως γινετε και εδω...http://www.youtube.com/watch?v=kT3rj...layer_embedded

περαστικα μας λεμε...

Μα ήταν ξεκάθαρο οτι ηταν για σπάσιμο ο έλεγχος επειδη τους video σκοπούσε... αλλα και αυτός αντι να προστατεψει τον εαυτο του αρχισε το διαλογο με τα χοιρινα...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Οταν βλεπω τετοια βιντεο σε συναρτηση με το σχολιο παραπανω εξοργιζομαι περισσοτερο.

Του "Μπατσου" η δουλεια ειναι να προστατευει αυτους που τον πληρωνουν, ολους εμας δηλαδη.

Δεν εχει κανενα δικαιωμα να "κανει σπασιμο" σε οποιονδηποτε ακομα και αν τον κοιταει ειρωνικα, γελαει μαζι του και δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Και αυτο γιατι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    Αν δεν εχει αυτοσυγκρατηση να παει να πουλαει ντοματες.

Και ενας χειρουργος δηλαδη, αν μια μερα "ειναι απο πριν τσιτα" επειδη μαλλωσε με την γυναικα του θα πρεπει να πετσοκοψει στο χειρουργειο οποιον θελει, ε ανθρωπος ειναι και αυτος, δεν πειραζει.

Εφ οσον ο πιτσιρικας δεν κανει κατι παρανομο δεν εχει δικαιωμα ο σκατομπατσος να του την "σπασει"

Ξεκολατε λεμε...

Το τυπακι ειναι εντελως βλαμενος, πηγε ενω βρισκοταν σε εξελιξη πορεια και οι τροχαιοι ηταν σε υπηρεσια και τους βιντεοσκοπουσε απο πολυ μικρη αποσταση ακολουθωντας τους απο πισω...

πολυ λογικο και επομενο να τον ρωτησουν τι ακριβως κανει και για πιο λογο το κανει...ακομα και εσας αν σας κολαγε σε αποσταση λιγων μετρων ενας τυπος και σα τραβαγε φωτογραφιες η βιντεο θα ρωτουσατε τι ζορι τραβαει και μαλιστα πολλοι, πιθανοτατα να μην εισασταν και τοσο ευγενικοι και τυπικοι οσο ηταν οι αστυνομικοι στην αρχικη τους προσεγγιση...

ετσι οπως το βλεπω εγω ο τυπος πηγε να βγαλει ντοκουμεντο αστυνομικης βιας...βιαζοντας τις καταστασεις...

αν τους ελεγε οτι ειμαι ο ταδε, εχω καθε δικαιωμα να τραβαω τους εδειχνε τα χαρτια και τους ακολουθουσε απο μεγαλυτερη αποσταση δεν νομιζω να γινοταν τιποτα.

μην τα ισοπεδωνουμε ολα ακολουθωντας και καλα το γραμμα του νομου οπου μας συμφερει.... στο τελος θα μας λενε καλημερα και θα στραβωνουμε επειδη ο τονος της φωνης τους δεν ηταν τοσο μειλιχιος...

και εγω αν ερθω στο διπλανο διαμερισμα απο το δικο σας και βαζω στη διπασων up lift ψυχο-techno απο τις 7:30 μεχρι τις 15:30 και απο τις 17:30 μεχρι τις 22:00 καθε μερα, θα ειμαι απολυτα νομιμος...το οτι αργα η γρηγορα θα μου χτυπησετε τη πορτα για να μου σπασετε τα μουτρα θα ειναι λογικη η παραλογη κλινηση;

ξεκολατε λεμε εχουμε πολυ σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε!

[...]ξεκολατε λεμε εχουμε πολυ σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε!
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν για να γνωρίζετε και να μαθαίνετε γιατί θα ακούσουμε πολλά "κουφά" εδώ μέσα.

1. Ο τύπος πάει για προσαγωγή λόγω απείθιας. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΘΏΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ.

2. Η βιντεοσκόπηση δίχως άδεια οποιοδήποτε προσώπου δίχως άδεια ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ. Μπορώ να σας τον βάλω και εδώ αλλά είναι ολόκληρο σεντόνι. Αν δεν βαριέστε ρίξτε μια ματιά στο γνωστό forum. Οτι ισχύει για τους πολίτες, ισχύει και για τους αστυνομικούς στο θέμα προσωπικών δεδομένων.
    http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3355

3. Ο αστυνομικός έχει δικαίωμα ελέγχου χωρίς καμία δικαιολογία.. με μόνη βάση την πιθανότητας ποινικώς κολάσιμης πράξης ή υπόθεσης. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.. η προσαγωγή γίνεται για απείθια.

Οι αστυνομικοί δεν βρίζουν... δεν χτυπούν... μιλάνε στον πληθυντικό. Είναι καθόλα νομότυποι. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου θα επέφερε ακινητοποίηση (χειροπέδες) και άμεση προσαγωγή χωρίς διαλόγους. Στην Ελλάδα μόνο ισχύει ο άτυπος διάλογος.

Για το δεύτερο video του Παναγιώτη... Τι βιντεοσκοπούσε πριν;... που ήταν και τι έκανε έτσι ώστε να φωνάζει ο αστυνομικός είναι "προσωπικά δεδομένα":

Αίντε γιατί τα κάναμε όλα ίσωμα εδώ... δεν λέω... κάνουν αρκετοί ένστολοι χοντράδες και παρανομούν ουκ ολίγες φορές.. Εδώ όμως έχουν 110% δίκιο.

Και δεν συμφωνώ με το "ξεκολάτε" απο τέτοια μικρά ξεκινάνε και τα μεγάλα. Εκεί δηλαδή που είτε ώς ένστολοι είτε ώς πολίτες, έχουν μπερδέψει τα δικαιώματα με την ασυδοσία. Ακόμα χειρότερα όταν μιλάμε για πολιτικούς που έχουν τις ίδιες συμπεριφορές...στα μεγάλα θέματα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

[/QUOTE

περαστικα μας λεμε...

σε αυτο το βιντεο και κρινοντας μονο απο αυτα που φαινονται στο βιντεο, ο αστυνομικος υπερβαλει, δεν αντιλεγω!

δεν μπορεις να τραβας ενε τοιχο και να στη πεφτουν για προσωπικα δεδομενα και μαλακιες...

απο εκει και επειτα γνωριζετε πιστευω τι ξυλο εχει πεσει σε ιδιώτες και τι εξοπλισμος εχει σπασει στις πορειες απο τους διαδηλωτες που νομιζουν οτι τους φακελωνουν και φτιαχνουν αρχειο διαφοροι...

και μιλαμε για ιδιωτες που πανε να κανουν απλως καλλιτεχνικη φωτογραφια δρομου

λογικο ειναι ρε σεις...σε μια πορεια διαδηλωση τα νευρα ειναι τσιτα ειτε εισαι πολιτης ειτε αστυνομικος, ολοι και ολα σου φαινονται υποπτα και απειλητικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

3. Ο αστυνομικός έχει δικαίωμα ελέγχου χωρίς καμία δικαιολογία.. με μόνη βάση την πιθανότητας ποινικώς κολάσιμης πράξης ή υπόθεσης. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.. η προσαγωγή γίνεται για απείθια.
    να ζησει η δημοκρατια λοιπον...δηλαδη οποτε του γκαβλωσει του καθε βλαχομπατσου θα χανω 3 ωρες απο την ζωη μου..ασε που μπορει να μου φορτωσουν και εμενα καμμια ζαρντινιερα...καλα δηλαδη που δεν φοραω και πρασινα παπουτσια...

Κωστα...αν απο την αρχη του ζηταγαν τα χαρτια του ισως και να ελεγα ολα οκ...αλλα οταν ξεκιναει το σκηνικο για πιο λογο βιντεοσκοπει κλπ κλπ και φτανουμε στην προσαγωγη μου φαινετε σαν φιμωση της δημοκρατιας...αν το κανουν αυτοβουλος να δωσουν αναφορα για την καταχρηση και να πανε σπιτακι τους...αν εχουν εντολη τοτε οντως εχουμε προβλημα...καληνυχτα σας....

υ.γ. στο δευτερο βιντεακι ακουσατε πως ειπε ο επιτεθομενος το ''εχω ταυτοτητα''...σαν να πνιγετε...καποια καραμελα θα καταπιε βρε...

καληνυχτα μας...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάνο... σου αναγράφω οτι λέει ο νόμος. Παρόλα αυτά αν γίνει προσαγωγή πρέπει να δηλωθεί το γιατί , όπως και έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Και για κακό του τύπου έχει καταγραφεί και στην κάμερα. Είναι ολόκληρο θέμα το πως και τι πρέπει να πράξει κάποιος κατά την διάρκεια ελέγχου και αν θες μπορούμε να τα πούμε εν μέσω καφέ φίλε ή μπύρας. Με όλη την καλή φιλική διάθεση ... το λέω μιας και μένα μου τα είπαν άλλοι , και έκατσα και διάβασα 3-4 νόμους... έκτοτε ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Στο δεύτερο βίντεο όπως σου γράφω και πριν... δεν έχουμε ιδέα του "πριν"... τι τράβαγε δηλαδή. Όσο για το πνίξιμο... με εικασίες δεν κάνουμε δουλειά. Αν έχεις κάτι σχετικό σε link θα με ενδιέφερε να το δώ.

Όπως είπα... ουκ ολίγες φορές κάνουν κατάχρηση εξουσίας, είναι ειρωνικοί , αντι-επαγγελματίες... "Μπάτσοι" δηλαδή. Αλλά εδώ (στο πρώτο βίντεο δλδ) είδα αστυνομικούς και οχι "μπάτσους" φίλε... Γνώμη μου.

Όποτε θες με μπυρίτσα και μεζέ...το συζητάμε.. τώρα που ανοίγει και ο καιρός.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί! τι είναι;
    από michalispap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 09:27
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου