Σωστα,τι ειπα και εγω ο λαλακας......Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Σωστα,τι ειπα και εγω ο λαλακας......Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πάμε μια πολεμική ρε 'σύ να ξελαμπικάρουμε...
:rotflmao::rotflmao:
καλα, σκαω!![]()
Ελάτε σε κανά 3ήμερο που θα μας έχει τελειώσει η περίοδος παιδιά...μη χαθούμε.:rotflmao:
![]()
Εμένα είναι και τα νεύρα μου τσατάλια από τον ''πιτσιρικά''.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
:a029: :a029: :a029: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
καλα, σκαω!![]()
Ακομα με αυτον ασχολειστε ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ελάτε σε κανά 3ήμερο που θα μας έχει τελειώσει η περίοδος παιδιά...μη χαθούμε.:rotflmao:
![]()
Εμένα είναι και τα νεύρα μου τσατάλια από τον ''πιτσιρικά''.![]()
![]()
![]()
Δεν εχετε καταλαβει οτι δεν υπαρχει καν busa και απλα κανει το κομματι του?![]()
πηγα χθες το βραδυ...εφαγα και μια καλη ισα με δυο κενα και ισιιωσα...ευτυχως ειναι φιλος...επισης ευτυχως το σκαλιζω εγω...εχω δικαιολογια βεβαια...πηγαμε μονο μεχρι 5ες (295 αληθινα)...6η τον ειχα γκαραντι στα 325...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πάμε μια πολεμική ρε 'σύ να ξελαμπικάρουμε...
ετσουξε παντως...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Και μετα απορω γτ γελας οταν λεω για 170-180:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
6η τον ειχα γκαραντι στα 325...
:rotflmao:
:rotflmao:
Tην άλλη φορά πες μου να σΕ δώκω το δικό μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πηγα χθες το βραδυ...εφαγα και μια καλη ισα με δυο κενα και ισιιωσα...ευτυχως ειναι φιλος...επισης ευτυχως το σκαλιζω εγω...εχω δικαιολογια βεβαια...πηγαμε μονο μεχρι 5ες (295 αληθινα)...6η τον ειχα γκαραντι στα 325...
ετσουξε παντως...![]()
![]()
Θωμά και το δικό μου το μπουρδέλο από τον Σαρελλά ξεκίνησε...![]()
Για τα φρένα μάλλον είναι θέμα συνήθειας... άλλη φάση το ον-οφ...
Όσο για τα γκάζια του...τι να πω...οι κάτοχοι μπούσα είναι ποιο γλήγοροι στην εθνική... στο ορεινό με φουρκέτες όμως, δυσκολεύονται λιγάκι όπως διαπίστωσα ΚΑΙ στην Κρήτη...![]()
![]()
![]()
Θωμά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι στην Ελλάδα που είναι πιγμένη στους "χεράδες" και με τους δρόμους που έχει, αν έχεις κέφια και κότσια με το 990 θα ταπεινώσεις πολύ κόσμο που μετά θα ψάχνει δικαιολογίες :rotflmao:![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
πρεπει να το χω ομως τουλαχιστον δυο μερες πριν την κοντρα...να συνηθισω το γκαζι....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Tην άλλη φορά πες μου να σΕ δώκω το δικό μου...
frankly my dear, i dont give a damn...
Γιωργη,ετσι και αλλιως ξερετε ολοι οτι δεν ψαχνομαι ιδιαιτερα να ταπεινωσω κοσμο.Για αλους λογους καβαλαω μηχανη...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Θωμά και το δικό μου το μπουρδέλο από τον Σαρελλά ξεκίνησε...![]()
Για τα φρένα μάλλον είναι θέμα συνήθειας... άλλη φάση το ον-οφ...
Όσο για τα γκάζια του...τι να πω...οι κάτοχοι μπούσα είναι ποιο γλήγοροι στην εθνική... στο ορεινό με φουρκέτες όμως, δυσκολεύονται λιγάκι όπως διαπίστωσα ΚΑΙ στην Κρήτη...![]()
![]()
![]()
Θωμά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι στην Ελλάδα που είναι πιγμένη στους "χεράδες" και με τους δρόμους που έχει, αν έχεις κέφια και κότσια με το 990 θα ταπεινώσεις πολύ κόσμο που μετά θα ψάχνει δικαιολογίες :rotflmao:![]()
![]()
Αλλα ρε φιλε,το μηχανακι με ενθουσιασε πραγματικα.Το περιμενα καλο αλλα τωρα που το καβαλησα ξετρελαθηκα.![]()
![]()
![]()
Αυτο που πηρα ειχε ABS.Αυτο απενεργοποιητε με καποιο τροπο?Μπροστα στα οργανα εκει που γραφει ΑΒS ειχα και αναμενο το λαμπακι του και φοβηθηκα μηπως το εχουν απενεργοποιησει.Ηθελα να το πλακωσω στα φρενα να δω και την λειτουργια του ABS αλλα φοβηθηκα να πω την αληθεια![]()
Αυτο που χουφτωνεις με το δεξι σου χερι και το γυρνας για να προχωρα το μηχανακι ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...το ποιό..?![]()
Απλα στο μηχανακι του Θωμα ειναι λιγο σκληρο και ο γεροντας θελει να εξασκισει λιγο τον καρπο του για να μην παθει καμια τενοντιτιδα...![]()
Όταν το βάζεις μπροστά είναι αναμμένο και σβήνει μόλις ξεκινήσεις. Όταν το απενεργοποιείς αναβοσβήνει η ένδειξη του ABS.(Αυτά στο 09 μοντέλο)Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Γιωργη,ετσι και αλλιως ξερετε ολοι οτι δεν ψαχνομαι ιδιαιτερα να ταπεινωσω κοσμο.Για αλους λογους καβαλαω μηχανη...
Αλλα ρε φιλε,το μηχανακι με ενθουσιασε πραγματικα.Το περιμενα καλο αλλα τωρα που το καβαλησα ξετρελαθηκα.![]()
![]()
![]()
Αυτο που πηρα ειχε ABS.Αυτο απενεργοποιητε με καποιο τροπο?Μπροστα στα οργανα εκει που γραφει ΑΒS ειχα και αναμενο το λαμπακι του και φοβηθηκα μηπως το εχουν απενεργοποιησει.Ηθελα να το πλακωσω στα φρενα να δω και την λειτουργια του ABS αλλα φοβηθηκα να πω την αληθεια![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Δεν το προσεξα γαμωτο...Παντως οταν ξεκινησα ηταν αναμμενο το λαμπακι.Τωρα αν αναβοσβηνε δεν προσεξα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Όταν το βάζεις μπροστά είναι αναμμένο και σβήνει μόλις ξεκινήσεις. Όταν το απενεργοποιείς αναβοσβήνει η ένδειξη του ABS.(Αυτά στο 09 μοντέλο)Για αυτο και δε το ρισκαρα...
![]()
Φανταζεσε να το πλακωσω στα φρενα και να μην εχει ABS...![]()
![]()
Θα βρισκομουν ξαπλα και ακομα θα περιμενα να πιασει![]()
![]()
![]()