Λεφτα στο χερι θελω εγω...Μην μπλεκεις τις τραπεζες...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δωσε λογαριασμο με π.μ Θωμα![]()
Λεφτα στο χερι θελω εγω...Μην μπλεκεις τις τραπεζες...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δωσε λογαριασμο με π.μ Θωμα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δωσε λογαριασμο με π.μ Θωμα
Οχι Κουλη, αν δωσεις λ7 για 990 στο Καμεν θα ειναι αυτο που λεμε κυριολεκτικα: ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΣ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Μην το ακούς παιδάκι μου ο camen όταν πάει για καφέ στο ρίο βάζει πέτρες στην τσέπη του μην το πάρει ο αέρας. Καλύτερα λίγο γεματούλης παρά σα κι αυτόν τον τσιλιμιγκρα τον κοκκαλιάρη τον παχύ τον σκελετό που θια έλεγε κι ο Οβελίξ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Αφου χωραω εγω που τρωω, ας πουμε. ολο το φαϊ μου, τοτε χωραει ο καθενας..:rotflmao:
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Γιώργη,Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
[...]
δεν διαφωνώ σε τίποτε απ'όσα έγραψες.
Δεν είμαι υπέρ της βίας, αν και είμαι σίγουρος ότι πιστεύεις το αντίθετο.
Ίσα-ίσα είμαι υπέρ της συζήτησης. Μόνο οι κουβέντες με στοιχεία/επιχειρήματα φέρνουν αποτέλεσμα.
Απλά, ανέφερα τί γινόταν κάποτε, χωρίς να το ασπάζομαι.
Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι στο παραπάνω που έγραψες...:
...αλλά το απάντησες μόνος σου...:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οτι ειπε ο κατμαστερ και παρτε του ενα κρανος ασαπ.Βρειτε ενα τροπο να του μιλησετε σαν ισοι και οχι σαν να εχετε το πανω χερι στην κουβεντα,ποτε δεν ειναι αργα.
Δυστυχώς μάλλον έχω πολλές απαιτήσεις από τους νέου σε αυτές τις ηλικίες σήμερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν κατανοηση που απ'οτι βλεπω ειναι αγνωστη εννοια οσο περναει ο καιρος.
Πιστεύω ότι είναι μακράν εξυπνότεροι/σοφότεροι/οξυδερκείς/μορφωμένοι, η πληροφορία που προσλαμβάνουν είναι τεράστια νετ/τβ/βιβλία κλπ
και θεωρώ αδιανόητο, να κάνουν λάθη που κάναμε εμείς 30 χρόνια πριν...![]()
Ρε παιδιά τι να λέμε, το παλικάρι οτι βλέπει να κανουν οι γυρω του, οι φιλοι του κλπ κανει κ αυτος.
Και επειδη πολλοι προφανος δε θα ξερετε για το "καθεστος" που επικρατει στη Λευκαδα τα τελευταια χρόνια να σας δωσω μερικα παραδείγματα. Οταν εγω πήγαινα λυκειο καθε τοσο Ζταδες εκαναν παρέλαση εξω απο το σχολείο για γράψουν όσους είχαν 100αρια παπιά κ πολλές φορές γυρνάγαμε σπίτι ποδαράτοι, κ δε μιλάω για το 80 ε, αλλα για πριν 5 χρόνια. Για να μην αναφερω οτι οχι για να παρεις, αλλα για να αναφέρεις οτι θα ήθελες να παρεις παπί γινόταν "αναάσταση" με τους γονείς.![]()
![]()
Τωρα τι βλέπω; Τωρα βλέπω πιτσιρικάδες με lc4, με super duke, με R1 κλπ κλπ.. κ λεω τι ειναι αυτα ρε παιδια; Κράνος; τι ειναι αυτο; κ τροχαία ανήπαρκτη σε όλο το νησι (και εμενα μΕ κακαφαινόταν οταν με εγραφαν για κρανος αλλα μια, δυο, πεντε, το εβαλα, και την πινακίδα σταματησα να κρυβω)![]()
![]()
Που θέλω να καταλήξω; Προφανος για μένα οι γονείς φταίνε, μεγάλη ευθύνη ομως έχει κ η αστυνομία, αν είχαν σταματήσει το φαινόμενο όταν προτοεμφανίστηκε δε θα είχαμε φτάσει εδώ. Τωρα ο πιτσιρικας οταν βλεπει ολους αυτους τους συνομιλικους με τετοια "οπλα" να τα παρκαρουν εξω απο την καφετερια τι θα κάνει; θα εχει τα φραγκα κ θα παρει παπι?
φίλε camen και το Μακη και το Σταθη γνωριζαμε, και περνουσαμε πανω - κατω απο το κρεοπωλειο για να χαζευουμε τα μοτορια.. κ κλαψαμε στο Αγιο Μηνα οταν καιγαν τα λάστιχα στη κηδεία του..
ΠΑΙΔΕΙΑ
Είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί
Οι ονειροπόλοι, οι χαμένοι, οι τρελοί
Θα έπρεπε κιόλας να ‘χουν ήδη συλληφθεί
Οι μεθυσμένοι απ’ το θεό, οι εθισμένοι στη ζωή
Θα έπρεπε κιόλας να ‘χουν ήδη συλληφθεί
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μην το ακούς παιδάκι μου ο camen όταν πάει για καφέ στο ρίο βάζει πέτρες στην τσέπη του μην το πάρει ο αέρας. Καλύτερα λίγο γεματούλης παρά σα κι αυτόν τον τσιλιμιγκρα τον κοκκαλιάρη τον παχύ τον σκελετό που θια έλεγε κι ο Οβελίξ.
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Τι αντι να παει να παρει μηχανη θα τα χαλασει σταα μπουζουκια?ΑΑΑ στα συνεργεια θα πανε τα λεφτα καταλαβα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Οχι Κουλη, αν δωσεις λ7 για 990 στο Καμεν θα ειναι αυτο που λεμε κυριολεκτικα: ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΣ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από s1ngl3
Ρε παιδιά τι να λέμε, το παλικάρι οτι βλέπει να κανουν οι γυρω του, οι φιλοι του κλπ κανει κ αυτος.
Και επειδη πολλοι προφανος δε θα ξερετε για το "καθεστος" που επικρατει στη Λευκαδα τα τελευταια χρόνια να σας δωσω μερικα παραδείγματα. Οταν εγω πήγαινα λυκειο καθε τοσο Ζταδες εκαναν παρέλαση εξω απο το σχολείο για γράψουν όσους είχαν 100αρια παπιά κ πολλές φορές γυρνάγαμε σπίτι ποδαράτοι, κ δε μιλάω για το 80 ε, αλλα για πριν 5 χρόνια. Για να μην αναφερω οτι οχι για να παρεις, αλλα για να αναφέρεις οτι θα ήθελες να παρεις παπί γινόταν "αναάσταση" με τους γονείς.![]()
![]()
Τωρα τι βλέπω; Τωρα βλέπω πιτσιρικάδες με lc4, με super duke, με R1 κλπ κλπ.. κ λεω τι ειναι αυτα ρε παιδια; Κράνος; τι ειναι αυτο; κ τροχαία ανήπαρκτη σε όλο το νησι (και εμενα μΕ κακαφαινόταν οταν με εγραφαν για κρανος αλλα μια, δυο, πεντε, το εβαλα, και την πινακίδα σταματησα να κρυβω)![]()
![]()
Που θέλω να καταλήξω; Προφανος για μένα οι γονείς φταίνε, μεγάλη ευθύνη ομως έχει κ η αστυνομία, αν είχαν σταματήσει το φαινόμενο όταν προτοεμφανίστηκε δε θα είχαμε φτάσει εδώ. Τωρα ο πιτσιρικας οταν βλεπει ολους αυτους τους συνομιλικους με τετοια "οπλα" να τα παρκαρουν εξω απο την καφετερια τι θα κάνει; θα εχει τα φραγκα κ θα παρει παπι?
φίλε camen και το Μακη και το Σταθη γνωριζαμε, και περνουσαμε πανω - κατω απο το κρεοπωλειο για να χαζευουμε τα μοτορια.. κ κλαψαμε στο Αγιο Μηνα οταν καιγαν τα λάστιχα στη κηδεία του..
ΠΑΙΔΕΙΑ![]()
![]()
![]()
Μου αρεσει που καθεστε και λετε "μιληστε του, παρτε του κρανος, παρτε του ΠΙπ@ κλπ κλπ"...
18 χρονων ειναι ρε και καβαλαει υπερτουμπανο. Οτι και να του πουν, με το κατω κεφαλι λειτουργει.
Αγνοια κινδύνου λεγεται. το εχετε ακουσει? ολοι το ειχαμε. Και χωρις κρανος οδηγουσαμε, μαλκιες καναμε κλπ κλπ ασχετα αν οδηγουσαμε παπί ή τανκερ...
φανταστείτε όμως τις χυμες που φαγατε με το παπι, να τις τρωγατε με κανα 1000. ακομα με το κοκκαλο απ εξω θα ησασταν.
Φιλαρακι, οι γονεις του ειναι καραγκιοζηδες και ειλικρινα δε με νοιαζει αν θα πρεξηγηθεις.
Εγω αν εφερνα 1000αρι στο σπιτι, ακομα και οι δικοι μου που ειναι μαθημενοι με μηχανες, θα την αλειφαν με γρασσο και θα βασταγα τοιχο.
Και ας τα ειχα βγαλει μονος μου τα λεφτα
Και ας ηταν στο ονομα μου.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Πες τα ρε αδερφέ γιατί έχουμε χάσει τη μπάλα... ενήλικας και νομικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
...
Εγω αν εφερνα 1000αρι στο σπιτι, ακομα και οι δικοι μου που ειναι μαθημενοι με μηχανες, θα την αλειφαν με γρασσο και θα βασταγα τοιχο.
Και ας τα ειχα βγαλει μονος μου τα λεφτα
Και ας ηταν στο ονομα μου.
Άμα είναι τόσο μάγκας να πει σε όλους πάρτε τα τέτοια μου, να βρει δουλειά, σπίτι, να τα συντηρεί όλα μόνος του και να μην πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του όταν τα κάνει σκατά για να τρέχει να τον μαζεύει...
Παντως ,εχω παρατηρησει οτι παντα σε παρομοια θεματα επικεντρωνομαστε τις ΑΙΤΙΕΣ και οχι στις ΛΥΣΕΙΣ.Οχι ολοι, αλλα οι περισσοτεροι απλα επιριπτουν το φταιξιμο καπου.Αιτιες υπαρχουν σιγουρα και ειναι δεκαδες.Απο τις βαθυτερες(οπως η παιδεια) μεχρι επιφανειακες(οπως το γτ δεν του σπανε).
Νομιζω ομως οτι ειναι καλυτερα να προτινονται λυσεις.Τωρα το πηρε,δεν αλλαζει κατι.Και στο κατω κατω αυτος δουλεψε και το πηρα και εσεις να ησασταν και ειχατε τα χρηματα το ιδιο θα κανατε.Δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει καποιος οποιος θα ειχε 200.000Ε και δεν θα επερνε το γαμιστεροτερο αυτοκινητο αλλα θα προτιμουσε το πιο αργο και φθηνο.
Ας φροντισουν τουλαχιστον οι κοντινοι του ανθρωποι και ειδικα ο ξαδερφος του που εχει επαφη με το αντικειμενο ,να του δωσουν να καταλαβει καποια σωστα πραγματα,οπως οτι δεν παιρνουμε μηχανακι για να το παιζουμε μουρη εξω απο το ΚΑΡΜΑ ουτε περνουμε μηχανακι για να σκαμε μυτη στο Νυδρι στις κοντρες και να το πεζουμε μαγκια στους συνομηλικους.
-Δωστε του να καταλαβει οτι ο εξοπλισμος δεν ειναι καταναγκαστικο εργο και οτι ειναι για το δικο του καλο και να τον φορα παντα.Ισα-ισα που με τον σωστο εξοπλισμο η οδηγηση γινεται απολαυση!!!
-Φερτε τον σε επαφη με την ΣΥΜΟΛ και με τα παιδια εκει.Να γνωρισει ατομα του χωρου που ΞΕΡΟΥΝ και οχι ατομα που απλα κανουν σουζες με τα ΚΤΜ.
-Τα παιδια απο την ΣΥΜΟΛ αρκετα συχνα οργανωνονται και ανεβαινουν για trackdays.Σπρωξτε τον προς τα εκει και δεν θα βγει χαμενος.
Τελος,πες του οτι αν τον πετυχω πουθενα και μου κολλησει θα τον περασω σουβλακι,γτ στην πουτανα πουτανιες δεν χωρανε![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Παντως ,εχω παρατηρησει οτι παντα σε παρομοια θεματα επικεντρωνομαστε τις ΑΙΤΙΕΣ και οχι στις ΛΥΣΕΙΣ.Οχι ολοι, αλλα οι περισσοτεροι απλα επιριπτουν το φταιξιμο καπου.Αιτιες υπαρχουν σιγουρα και ειναι δεκαδες.Απο τις βαθυτερες(οπως η παιδεια) μεχρι επιφανειακες(οπως το γτ δεν του σπανε).
Νομιζω ομως οτι ειναι καλυτερα να προτινονται λυσεις.Τωρα το πηρε,δεν αλλαζει κατι.Και στο κατω κατω αυτος δουλεψε και το πηρα και εσεις να ησασταν και ειχατε τα χρηματα το ιδιο θα κανατε.Δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει καποιος οποιος θα ειχε 200.000Ε και δεν θα επερνε το γαμιστεροτερο αυτοκινητο αλλα θα προτιμουσε το πιο αργο και φθηνο.
Ας φροντισουν τουλαχιστον οι κοντινοι του ανθρωποι και ειδικα ο ξαδερφος του που εχει επαφη με το αντικειμενο ,να του δωσουν να καταλαβει καποια σωστα πραγματα,οπως οτι δεν παιρνουμε μηχανακι για να το παιζουμε μουρη εξω απο το ΚΑΡΜΑ ουτε περνουμε μηχανακι για να σκαμε μυτη στο Νυδρι στις κοντρες και να το πεζουμε μαγκια στους συνομηλικους.
-Δωστε του να καταλαβει οτι ο εξοπλισμος δεν ειναι καταναγκαστικο εργο και οτι ειναι για το δικο του καλο και να τον φορα παντα.Ισα-ισα που με τον σωστο εξοπλισμο η οδηγηση γινεται απολαυση!!!
-Φερτε τον σε επαφη με την ΣΥΜΟΛ και με τα παιδια εκει.Να γνωρισει ατομα του χωρου που ΞΕΡΟΥΝ και οχι ατομα που απλα κανουν σουζες με τα ΚΤΜ.
-Τα παιδια απο την ΣΥΜΟΛ αρκετα συχνα οργανωνονται και ανεβαινουν για trackdays.Σπρωξτε τον προς τα εκει και δεν θα βγει χαμενος.
Τελος,πες του οτι αν τον πετυχω πουθενα και μου κολλησει θα τον περασω σουβλακι,γτ στην πουτανα πουτανιες δεν χωρανε![]()
![]()
![]()
![]()
Απαπα δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ ανατριχιασα συμπουρμπουλος. "Θα τον περάσει σουβλάκι" λεεί και δεν λέει ότι ο άλλος θα τον κεράσει τσαγάκι....
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τσαγακι στην εδρα μου δεν τρωω και ειδικα απο 1000αρι που δεν μπορει να κουμπωσει πουθενα ουτε 3ηΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Απαπα δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ ανατριχιασα συμπουρμπουλος. "Θα τον περάσει σουβλάκι" λεεί και δεν λέει ότι ο άλλος θα τον κεράσει τσαγάκι....
![]()
![]()
Αλλα εσυ δεν ξερεις απο αυτα...![]()
Ναι, αλλά δεν είχε άπειρα λεφτά που λες. Με κόπο τα μάζεψε και πήγε και τα έδωσε για το καλύτερο μηχανάκι.
Πιστεύεις του έχουνε μείνει λεφτά για κράνος; Ή αν έχει, θα δώσει ποτέ 500 ευρώ πχ για κράνος;
Αν είχε πάρει ένα hornet ή ένα sv ή μια μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού και είχε πάρει και ένα σοβαρό κράνος έστω, θα ήταν σε άλλη βάση η κουβέντα, γιατί εγώ τώρα καταλαβαίνω ότι δεν έχει μυαλό μες στο κεφάλι του.
Οπότε είτε είμαστε ζούγκλα, επιβιώνουν μόνο οι ικανότεροι, αφού είναι κρετίνος ας τον να φάει το κεφάλι του να αραιώνουμε και μην πάτε φέτος Λευκάδα,
είτε σε πρώτη φάση κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ζήσει και στη συνέχεια προσπαθούμε να του μάθουμε όλα αυτά που θα έπρεπε να ξέρει.
Υ.Γ.: για μένα είναι πολύ μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα ότι ένας άνθρωπος ζορίζεται για να πάρει ένα πολύ καλό μηχανάκι, όχι επειδή είναι η καύλα του τα μηχανάκια και πάει συχνά πίστα και γουστάρει, αυτουνού με γεια του και χαρά του, αλλά γιατί έχει πειστεί ότι μόνο έτσι είναι "κάποιος" και αποκτά σεβασμό και κύρος.![]()
Αυτο που λες ειναι πολυ βασικο αλλα μεσα απο ενα φορουμ ειναι αδυνατο να αναπτυξουμε τετοια θεματα πιστευω...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
για μένα είναι πολύ μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα ότι ένας άνθρωπος ζορίζεται για να πάρει ένα πολύ καλό μηχανάκι, όχι επειδή είναι η καύλα του τα μηχανάκια και πάει συχνά πίστα και γουστάρει, αυτουνού με γεια του και χαρά του, αλλά γιατί έχει πειστεί ότι μόνο έτσι είναι "κάποιος" και αποκτά σεβασμό και κύρος.![]()
Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να του υποδειξουμε τον σωστο δρομο.Αν θελει τον ακολουθει.Αν οχι τοτε στο καλο να παει και προσωπικα δεν προκειται να κλαψω.Αρκει να μην παρει κανεναν αλλο στον λαιμο του ,οταν τυχει η στραβη.
![]()