Οχι (άλλος; )Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
ΌΤι οι άλλες χώρες παράγουν έστω κάτι ενώ εμείς τπτ ;
Οχι (άλλος; )Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
ΌΤι οι άλλες χώρες παράγουν έστω κάτι ενώ εμείς τπτ ;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αν έστω και μία φορά στην ζωή σου αγόρασες ή πώλησες κάτι χωρίς απόδειξη τότε δεν είσαι
λιγότερο κλέφτης απ ότι είμαι εγώ που κλέβω όλον τον κόσμο γιατί φίλοι μου ως
γνωστών "ολίγον έγγυος" ΔΕΝ υπάρχει άρα σε αυτό το game είμαστε ΟΛΟΙ συνένοχοι
οπότε με μία λέξη περαστικά και με τις υγείες μας![]()
![]()
![]()
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
Γιατί λέμε ότι εμείς φταίμε και ότι τα κλεψίματα μας είναι ισάξια αυτουνού που τα κέρδοι είναι 100πλάσια?εγώ μία απόδειξη αυτός ένα αυθαίρετο και είμαστε το ίδιο ένοχοι?:hypnotize ?
Είναι σαν να μου λες ότι ένας μετανάστης που έκλεψε ένα σαλάμι από το super market είναι το ίδιο εγκλιματίας με κάποιον που έκανε ληστεία τράπεζας.
Get your motor running..
Το να κλέβεις ένα κράτος είναι καθήκον.
Το να κλέβεις τον φτωχό είναι έγκλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Το να κλέβεις τον φτωχό είναι έγκλημα.![]()
Το να κλέβεις ένα πλούσιο έχει πλάκα.![]()
Get your motor running..
Συγγνώμη μάγε αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω ούτε σε μια λέξη από αυτά που λες. Πως να το θέσω δηλαδή για να γίνω κατανοήτός. Υπάρχουν ενα εκατομμύριο πράγματα για τα οποία θα μπορούσες να πεις ότι οι Έλληνες είναι άξιοι της μοίρας τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Έλα ρε φίλε... περιμένω περισσότερα απο σένα. Εννοώ οτι το ΔΝΤ δεν θα αφήσει να κλέψει ο οποιοσδήποτε οχι απο την καλή του την καρδιά, αλλά γιατί σε αντίθεση με εμάς που κοιμόμαστε , εκείνοι τα χρήματα τους τα μετράνε. Για αυτό και θα καταχεριάσουν όποιον το κάνει. Επειδή θα πάει να τους πάρει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ χρήματα. Κατανοητό τώρα;
Και να συμπληρώσω... όλοι φταίνε... γιατί ακόμα και ο Μήτσος ο τσαγκάρης το έπαιζε έξυπνος και ψήφιζε τον οποιοδήποτε του έλεγε οτι απο τσαγκάρης θα γίνει πολυεθνική και θα καβαλάει και αυτός καμιά καλή κούρσα.
Όλοι έχουμε το μερίδιο μας. Αν τώρα βαυκαλίζεστε κάποιοι στον καθρέφτη οτι εσείς δεν κάνατε τίποτα , αυτό είναι δικαίωμα σας.
Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που είναι για ξεβράκωμα και κάτεργα που έκλεψαν τα πάντα σχεδόν... αλλά ακόμα και ο πιο μικρός απο εμάς ακολουθώντας το παράδειγμα τους, με τον όποιο τρόπο έκλεψε και αυτός. Με την δικαιολογία οτι και "οι άλλοι κλέβουν". Αλλά η αλήθεια είναι τόσο άσχημη στα δικά μας μάτια ειδικά όταν αφορά εμάς που σπάμε τον καθρέφτη για να μην την βλέπουμε.
Gandalf
Αλλά εδώ μιλάμε ότι η χώρα θα πάει στο ΔΝΤ. Για αυτό δεν είναι υπεύθυνος ο λαός. Διαφορετικά εξήγησε μου παρακαλώ το παρακάτω.
Πριν ένα χρόνο η χώρα ήταν τόσο ισχυρή οικονομικά που ο πρωθυπουργός μας (αυτός ο gamer) μοίραζε αφειδώς 26 δις στις τράπεζες. Μετά έρχεται ο άλλος (αυτός ο sportsman) και λέει λεφτά υπάρχουν. Αρχίζει να μοιράζει κι αυτός επιδόματα αλληλεγγύής από δω κι απο κεί.
Και ξαφνικά πάμε καρφί στο ΔΝΤ. Πως το εξηγείς αυτό?
Τόσα χρόνια μας πιπιλάγανε το μυαλό ότι είμαστε δυνατή οικονομία, ότι αφού μπήκαμε στο ευρώ δεν φοβόμαστε τίποτα και άλλες πίπες. Μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο κακός λαός έφαγε τα λεφτά και δεν θα έχουμε να πληρώσουμε συντάξεις. Και ενώ έχουν προηγηθεί ένα κάρο σκάνδαλα με διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.
Καλό είναι να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η φοροδιαφυγή. Αυτά είναι αρχιδιές. Οκ να περιορίσουμε τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή. Αλλά δεν πρέπει πρώτα να περιορίσουμε τις δημόσιες δαπάνες?
Έχεις την εντύπωση ρε μάγε ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχει φοροδιαφυγή. Παντού υπάρχει. Ακόμα και στα πιο σοβαρά κράτη. Η διαφορά είναι ότι σε αυτά εφόσον σε πιάσουν πας μέσα. Εδώ εφόσον σε πιάσουν δίνεις κανα δυο χιλιάρικα στον εφοριακό και πας διακοπές να γλεντήσεις.
Στην ουσία όμως σε όλα τα κράτη υπάρχει απώλεια εσόδων από τους φοροφυγάδες.
Και στην τελική δεν γίνεται πάντα να την πληρώνουν οι μισθωτοί είτε δημόσιοι είτε ιδιωτικοί. Που στην ουσία είναι και περισσότεροι και οι μονοι που δεν φοροδιαφεύγουν.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Ααα…. Πεστο ντε…Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Έλα ρε φίλε... περιμένω περισσότερα απο σένα. Εννοώ οτι το ΔΝΤ δεν θα αφήσει να κλέψει ο οποιοσδήποτε οχι απο την καλή του την καρδιά, αλλά γιατί σε αντίθεση με εμάς που κοιμόμαστε , εκείνοι τα χρήματα τους τα μετράνε. Για αυτό και θα καταχεριάσουν όποιον το κάνει. Επειδή θα πάει να τους πάρει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ χρήματα. Κατανοητό τώρα;
Gandalf
Έτσι εξηγείτε που χθες στην μαρίνα του φλοίσβου μετατρέπαμε τα κότερα σε ποσταλια …..τα κατάσχε το ΔΝΤ από τους ιδιόκτητες τους για να κάνουν την γραμμή Πειραιά – Σουβαλα – Αίγινα – αγκίστρι…
Επίσης , εχει ερημώσει η Εκάλη και το καβούρι γιατί οι κάτοικοι τους προτίμησαν την προσφυγιά παρά την δαμόκλειο σπάθη του ΔΝΤ…
ΔΝΤ … ο κόκκινος στρατός που θα επελάσει στα ανάκτορα να διώξει τον τσάρο και τους κλεφτες ….
Γκανταλφ , πραγματικά τώρα το πιστεύεις ???
Το ΔΝΤ θα πάρει τα χρήματα του…
Θα τα πάρει ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ που τα έπαιρναν εδώ και ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…
Μισθωτοί , συνταξιούχοι , μικροϊδιοκτήτες κ.λ.π.
Αν περιμένεις να τα πάρει από τους «νταβατζηδες» (αυτούς που κυνήγησε ο Καραμανλής ,ντεεε…) είσαι πολύ μακριά νυχτωμένος…..
Αν είσαι «κατεστημένο» δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα…
Αν είσαι απ τους άλλους , τρέμε…. (και μάζευε και καμία απόδειξη ….)
Αν είναι καθήκον σου το να κλέβεις το κράτος, κάποια στιγμή θα μείνεις χωρίς κράτος και θα αναγκαστείς να κλέβεις τον φτωχό.Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Το να κλέβεις τον φτωχό είναι έγκλημα.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Aν μείνω χωρίς κράτος θα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Aν μείνω χωρίς κράτος θα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος!
ρε τι διαβαζουμε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλα τα λετε ρε παιδια για την φορολογηση της εκκλησιας και δεν διαφωνουμε για το τσεκουρωμα αφου οπως ολοι, ετσι κι αυτοι, αλλα γιατι να της παρουμε την περιουσια? Κρατος κι εκκλησια δεν ειναι το ιδιο εχουν διαχωριστει απο χρονια.. Η εκκλησια ειναι μια επιχειρηση "κολοσος" αφου η περιουσια της ειναι μεγαλυτερη κι απ αυτη του... Αμπραμοβιτς! Το γιατι ομως δεν φορολογειται ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο![]()
. Και το ευαγγελιο αυτο λεγεται πολιτικο κοστος, μια εννοια-εφιαλτης για τους Ελληνες πουλημενους πολιτικους. To παπαδαριο και ολο το συναφη τους, δηλαδη οι οικογενειες τους και οι μαζες που επηρεαζουν ειναι μια σημαντικα υπολογισιμη δυναμη, με την οποια καμια κυβερνηση δεν θελει να τα βαλει.. Για να δουμε.....
φίλοι μου τα πράγματα είναι πολύ απλά
"η δημοκρατία είναι το μοναδικό πολίτευμα που σου εγγυάτε ότι δεν θα σε κυβερνήσει κανένας
καλύτερος από αυτόν που σου αξίζει" είπε ο φίλος μου ο Βολταίρος.
και ναι είμαι κι εγώ ένας από εσάς,ίδιος με εσάς θα έλεγα απλώς δεν μου αρέσει το δούλεμα το
δήθεν και τα παραμύθια.είπαμε ολίγον έγγυος δεν υπάρχει παιδιά,αφού το τραπέζι το αδειάσαμε
κάποια στιγμή δεν θα πρέπει να πληρώσουμε και τον λογαριασμό?????![]()
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
Ακομα και 5μυρια ΔΥ να ειχαμε παλι δεν θα μπορουσαμε να φτασουμε αυτο το αστρονομικο ποσο(οι ΗΠΑ ΜΕ ΠΛΥΘΗΣΜΟ 35 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 200 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ).
Το τι εγιναν τοσα δανεικα ειναι ευκολο να το βρει καποιος αρκει να μελετησει λιγο καποιες περιοχες στην ελλαδα με το google earth και να κανει μια βολτιτσα απο τα in γκλαμουρογκετο των μεγαλουπολεων.
Και σταματηστε αυτην την πιπιλα με τα τραπεζικα δανεια.Κανενας μισθωτος των 1000-1500 ευρω τον μηνα(που αποτελουν και την πλειοψηφια του συνολου του απασχολουμενου δυναμικου)δεν μπορει να παρει τοσα καταναλωτικα δανεια και να εχει στην κατοχη του τοσες πιστωτικες.Οι τραπεζες δεν ειναι χαζες να τα μοιραζουν απλοχερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
φίλοι μου τα πράγματα είναι πολύ απλά
"η δημοκρατία είναι το μοναδικό πολίτευμα που σου εγγυάτε ότι δεν θα σε κυβερνήσει κανένας
καλύτερος από αυτόν που σου αξίζει" είπε ο φίλος μου ο Βολταίρος.
και ναι είμαι κι εγώ ένας από εσάς,ίδιος με εσάς θα έλεγα απλώς δεν μου αρέσει το δούλεμα το
δήθεν και τα παραμύθια.είπαμε ολίγον έγγυος δεν υπάρχει παιδιά,αφού το τραπέζι το αδειάσαμε
κάποια στιγμή δεν θα πρέπει να πληρώσουμε και τον λογαριασμό?????![]()
Και γιατι θα πρεπει να πληρωσω εγω και εσυ το λογαριαμο και οχι οι μεγαλοεργολαβοι που διαχειριστηκαν ολα τα μεγαλα εργα των τελευταιων και βαλε ετων και βγαλανε αντερα απο την υπερκοστολογηση?
Γιατι να μην πληρωσουν οι μεγαλοβιομηχανοι που αρπαξαν δις σε μορφη επιδοτησεων για αναπτυξη και τα "επενδυσαν" στα κοτερα?
Γιατι να μην πληρωσουν οι διαφοροι μεγαλογιατροι,μεγαλοδικηγοροι ,μεγαλοδημοσιογραφοι κτλ που εχουν κανει την φοροδιαφυγη επαγγελμα?
Γιατι να μην πληρωσουν τα διαφορα ανικανα λαμογια-κομματοσκυλα που τοποθετει η καθε κυβερνηση ως διευθυντες σε ΔΕΚΟ,ΟΤΑ,νοσοκομεια ,εφοριες και φροντιζουν να πλουτισουν ριμαζοντας το δημοσιο χρημα?
Γιατι να μην πληρωσουν οι διπλο-τριθεσητες του δημοσιου που το αρμεγουν με τους παχυλους μισθους τους απο δυο και τρεις μεριες κανοντας το απολυτο τιποτα?
Γιατι να μην πληρωσουν τελος και οι διαφοροι εθνοσωτηρες πολιτικοι που φροντιζαν και φροντιζουν επιμελως τα κεκτημενα των κολλητων τους αφηνοντας παραλληλα και κανενα ψιχουλακι να πεσει κατω απο τραπεζι.
Παρτε το χαμπαρι οσο αυτοι οι ξεφτιλισμενοι οι βλακες οι μαλακες και τα κοματοσκυλα πηγαινουν κατα χιλιαδες στις προεκλογικες συγκεντωσεις κουνωντας σημαιες και πανο , χτυπωντας παλαμακια,εκστασιασμενοι απο την απυθμενη μαλακεια που τους αμολαει ο καθε μαλακας πολιτικατζης ,ο τοπος δεν θα παει μπροστα.
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει