Καλως τον Κυριακο.....
Ωραια η photo με το Mille.....θυμαμαι τοτε που μου ελεγες οτι δεν σου "εκατσε" καλά το μηχανακι λογω ρυθμισεων.......
Ευτυχως που καποια στιγμη οταν (επιτελους) σου τελειωσαν τα λαστιχα και σε συνδιασμο με την βροχη (κο-κο-κο) υστερα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να σε περασω.....(οταν εμπαινες στα pits)![]()
![]()
![]()
ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΑΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟ , ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ SBS ΤΟ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ
ΤΙΓΚΑ LEVEL ή
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ή
ΟΛΑ ΚΑΤΩ ή
.................................................................
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ OPEN ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ
Σέρρες????!!!!?????Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΑΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟ , ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ SBS ΤΟ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ
ΤΙΓΚΑ LEVEL ή
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ή
ΟΛΑ ΚΑΤΩ ή
.................................................................
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ OPEN ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ
Τι, πως, που, πότε ??????
![]()
![]()
![]()
Τελικά μόνο μια γρήγορη για 2 ώρες πρόλαβα αυτό το ΣΚ μέχρι Μέγαρα λόγω διαβάσματος και next week φεύγω για πρώτη δόση διακοπών αλλά για πείτε!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Σέρρες????!!!!?????
Τι, πως, που, πότε ??????
![]()
![]()
![]()
Τελικά μόνο μια γρήγορη για 2 ώρες πρόλαβα αυτό το ΣΚ μέχρι Μέγαρα λόγω διαβάσματος και next week φεύγω για πρώτη δόση διακοπών αλλά για πείτε!
ΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ LEVEL I
LEVEL II
LEVEL III
ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑ LEVEL![]()
![]()
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ![]()
Σωστό αλλά έλα όμως που το επόμενο και το μεθεπόμενο ΣΚ θα είμαι για μπάνια Χαλκιδική.......Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ
ΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ LEVEL I
LEVEL II
LEVEL III
ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑ LEVEL![]()
![]()
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ![]()
Από εκεί όμως οι Σέρρες είναι μιάμιση ωρίτσα max!
![]()
ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΕΡΒΙΣ+ΤΑΚΑΚΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Σωστό αλλά έλα όμως που το επόμενο και το μεθεπόμενο ΣΚ θα είμαι για μπάνια Πόρτο Καρρά.......
![]()
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ![]()
ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ TRACK DAY ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ
ΘΑ ΔΟΥΜΕ
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΩΣ ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ACTION PHOTOSΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Σωστό αλλά έλα όμως που το επόμενο και το μεθεπόμενο ΣΚ θα είμαι για μπάνια Πόρτο Καρρά.......
![]()
![]()
Ναι, το πρόγραμμα έχει σίγουρα μια βόλτα από Σέρρες όπως θα γυρνάω. Δεν ξέρω αν θα είναι ανοιχτά για μηχανές εκείνες τις μέρες αλλά θα πάω έτσι κι αλλιώς και βλέπουμε.
Πάντως αφού δεν θα πάτε άμεσα την χαλαρή βόλτα ή το school θα τα πούμε από κοντά τότε![]()
50 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ/ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ![]()
Όλες τις μέρες ανοιχτά για μηχανές? Και καθημερινές?Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
50 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ/ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ![]()
ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ Η ΣΤΟΝ GMAKRIS H ΣΤΟΝ fzr1000exup ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Όλες τις μέρες ανοιχτά για μηχανές? Και καθημερινές?![]()
Σωστός, είμαι και off topic, thanksΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ Η ΣΤΟΝ GMAKRIS H ΣΤΟΝ fzr1000exup ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ![]()
![]()
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΝΟΥΜΕ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
GMAKRIS-SCBR1000RR(TIΓΚΑΣ)-SF-fzr1000exup![]()
![]()