Κριμα που δεν σας πετυχα ολους, αλλα θα ερθετε Ρεθυμνο να σας γνωρισουμε και τους υπολοιπους.Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
΄Εφτασες κιόλας Ρέθυμνο ;![]()
![]()
![]()
Την επόμενη εμείς . Να βρεθούμε κιόλας .
Κριμα που δεν σας πετυχα ολους, αλλα θα ερθετε Ρεθυμνο να σας γνωρισουμε και τους υπολοιπους.Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
΄Εφτασες κιόλας Ρέθυμνο ;![]()
![]()
![]()
Την επόμενη εμείς . Να βρεθούμε κιόλας .
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Βρε δεν παιζομαστε απο delivery σκιζουμε ε????:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Κριμα που δεν σας πετυχα ολους, αλλα θα ερθετε Ρεθυμνο να σας γνωρισουμε και τους υπολοιπους.
Το πιο γρηγορο post service ever :rotflmao:![]()
Τι θα κανουμε οι ρεθυμνιωτες ακουω προτασεις να βρεθουμε ,η Μαριτα (mreth) μου εστειλε μυνημα οτι θα φυγει αυριο το απογευμα οποτε ισως κανονισω να συναντηθουμε καπου να της δωσω τα δικα της![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Ενώ περίμενα ότι θα έχω ένα ήρεμο ΣΚ τελικά μου άλλαξαν τα φώτα οι υποχρεώσεις και τα πηγαιν-έλα απ'τη μια μεριά της Κρήτης μέχρι την άλλη δεν είχαν τελειωμό, μάλλον σήμερα (αν δεν μπλέξω πάλι..) θα πεταχτώ μέχρι το Ρέθυμνο να τα παραλάβω απ'τον Χρήστο, αν δεν τα καταφέρω θα το κάνω σίγουρα μέχρι την Τετάρτη που μας έρχεται.:smilea:
![]()
Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο "Ευρωπαίο" Shaolin Monk που με αυταπάρνηση των χλμ ήρθε στον Άγιο προς παράδοση των stickers!!!!
Νικόλα και πάλι ευχαριστούμε και η επόμενη είναι δική μας....
![]()
![]()
Μιας και εγώ μπορώ μόνο τα απογεύματα και για λίγο, επειδή εκτός από δουλειά έχω και διαβάσματα για εξεταστική, κανονίστε εσείς και πείτε μου, αν μπορώ θα έρθω, αν όχι θα κανονίσω να βρεθώ με τον Χρήστο....![]()
![]()
![]()
Σπύρο, μπήκες στη λίστα για αποστολή ρακής (μόλις βγεί, υπομονή γιατί η περυσινή τελείωσε....)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Σταυρο, εχεις πμ.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Νεοτερα απο την διανομη
Τα αυτοκολλητα εχουν μοιραστει στο Λασιθι ,στο Ηρακλειο εχουν παει ,στο Ρεθυμνο εχουν παρει ο Shaolin Monk (Νικος) ,mreth(Μαριτα) και Εγω φυσικα !!!Στα Χανια θα τα παρει ο makis206
![]()
Ο Shaolin Monk (Νικος) ειχε μια ωραια ιδεα να ανοιξει ενα θρεντ με ευχαριστιες για τον Σπυρο ειναι ΕΔΩ
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
Για να ενημερώσω κι εγώ επειδή χτες δεν τα κατάφερα, μέχρι αύριο το απόγευμα θα πεταχτώ από το Ρέθυμνο για να τα πάρω από τον Χρήστο οπότε μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες σας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Στα Χανια θα τα παρει ο makis206![]()
Χρήστο θα σε ενημερώσω τηλεφωνικά![]()
![]()
Τελικά δεν θα καταφέρω να πάω ούτε σήμερα στο Ρέθυμνο, είμαι γεμάτος υποχρεώσεις και άδειος από ρευστό..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για να ενημερώσω κι εγώ επειδή χτες δεν τα κατάφερα, μέχρι αύριο το απόγευμα θα πεταχτώ από το Ρέθυμνο για να τα πάρω από τον Χρήστο οπότε μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες σας.![]()
![]()
Ζητώ την κατανόηση των Χανιωτών αλλά και του Χρήστου, θα περάσω την Παρασκευή αφού θα πάω στο Ηράκλειο για το ΠΣΚ οπότε από Δευτέρα πρωί θα βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τελικό τους προορισμό, λίγη υπομονή ακόμα βρεεεε....![]()
![]()
Sorry παίδες αλλά έχασα κάποια επεισόδια και για να μην διαβάζω όλες της σελίδες ας μου πει κάποιος πως μπορώ να παραλάβω τα αυτοκόλλητα.
thankss
![]()
Δυο post πιο πάνω έχει ένα λινκ ο MikeG με όλες τις πληροφορίες....Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Sorry παίδες αλλά έχασα κάποια επεισόδια και για να μην διαβάζω όλες της σελίδες ας μου πει κάποιος πως μπορώ να παραλάβω τα αυτοκόλλητα.
thankss
![]()
θα πάμε το βράδυ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Δυο post πιο πάνω έχει ένα λινκ ο MikeG με όλες τις πληροφορίες....![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook