Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 212

Θέμα: superrally ΠΑΤΡΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hdbiker
    Να σαι καλα φιλε μου κ εσυ παντα ορθιος.
    Εμαθα οτι βρεχει αλλα το σβκ θα εχει καλο καιρο,οποτε ευχομαι να πανε ολα καλα.
    Σου στελνω με πμ το κινητο παρε με εαν θες να τα πουμε.
    Παντως η βροχη δεν μας φοβιζει!!!! :rotflmao:
    Ωραιος

Θα προσπαθησω να τα πουμε

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Επισης,οταν μου συγκρινεις μια θεατρικη παρασταση με την συγκεντρωση Χαρλεαδων,δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε κατι περισσοτερο....

σε πληροφορω πως υπαρχουν πολλες "κενες" θεατρικες παραστασεις απο καποιους τυπους, εστω και με χαρλεΐ, που εχουν γυρισει σε δυο ροδες ολη την Ευρωπη ....
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    σε πληροφορω πως υπαρχουν πολλες "κενες" θεατρικες παραστασεις απο καποιους τυπους, εστω και με χαρλεΐ, που εχουν γυρισει σε δυο ροδες ολη την Ευρωπη ....
    Μα το Θεο,αν εεστω ενας απο αυτους αντι να πινει μπυρες εχει στησει προβολικο και κανει παρουσιαση των ταξιδιωτικων του ανα τον κοσμο,τοτε σηκωνομαι τωρα και δινω και 70Ε για να μπω...Αλλα μαλλον αυτο ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας ε?! :hypnotize

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    γιατι ρε καμεν να μην πινουν μπυρες και να μη τρων σουβλακια?μηχανοβιοι ειναι τι θα επρεπε να κανουν νυχτα αναγνωσης νιτσε?

:rotflmao:

απ'οτι ειδα στο προγραμμα εχει και strip show το βραδυ:a19:

οπως ειπα, με οσους μιλησα ηταν ευγενικοι χωρις να ειναι φλωροι...

οσο για τους ευρωπαιους, οι οποιοι ειναι απο παντου(γερμανια ολλανδια φιλανδια κλπ), μολις κατεβουν απο τις μηχανες, και αν εξαιρεσεις το λουκ κοτσιδα μουσια και τατουαζ, φαινονται πολυ ηρεμοι ανθρωποι, δε γκαριζουν δε κανουν μαλακιες...προσπαθω να σκεφτω πως θα συμπεριφερονταν ελληνες σε ενα τετοιο αντιστοιχο εβεντ αν γινοταν στο εξωτερικο (εχουμε και τη νοοτροπια δεν ειανι δικο μου αρα στα @@ μου)

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    να πω να πω???φυσικα και θα πω....εγω που ειμαι και original πατρινος νομιζω οτι τετοια event ειναι καλο να γινονται.δυστυχως αυτη η πολη δεν εχει να δειξει τπτ οσο αναφορα τον τουρισμο.τα μονα εσοδα ειναι απο τους φοιτητες.αρα ως τωρα 2 event τραβανε κοσμο.το καρναβαλι και οι αγωνες καρτ που εγiναν περυσι και μακαρι να γινουν και φετος.το ποιοι θα παρουν τα χρηματα ειναι σχετικο φιλε camen.οταν θα εχεις χρηματα εσυ,ο διπλα,ο vaska,oi γονεις σου και παει λεγοντας θα εχω και εγω.πολυ απλα το χρημα παει απο τσεπη σε τσεπη.αν εχεις θα φτιαξεις το pc soy αρα θα παρει λεφτα ο vaska που με την σειρα του θα φτιαξει τα αλουμινια στο σπιτι του αρα θα παρω λεφτα και εγω και παει λεγοντας.τωρα με τους συγκεκριμενους,μου αρεσει που τους χαζευω στον δρομο,δεν με ενοχλει η φασαρια τους(αφου ειναι και μικρη η παραμονη τους) αλλα δεν θα παω να τους δω.δεν με ενδιαφερει το <αθλημα>...για μενα μακαρι να ξαναερθουν.τελος για το καρναβαλι ειναι αλλη συζητηση που ευχαριστως να την κανουμε οταν θα ερθει η ωρα του...και μιλαω σαν χρονια καρναβαλιστης...δεν εκανα γκρουπ ποτε αλλα βγαινω σχεδον καθε χρονο...

χωρις παρεξηγηση φυσικα....
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    να πω να πω???φυσικα και θα πω....εγω που ειμαι και original πατρινος νομιζω οτι τετοια event ειναι καλο να γινονται.δυστυχως αυτη η πολη δεν εχει να δειξει τπτ οσο αναφορα τον τουρισμο.τα μονα εσοδα ειναι απο τους φοιτητες.αρα ως τωρα 2 event τραβανε κοσμο.το καρναβαλι και οι αγωνες καρτ που εγiναν περυσι και μακαρι να γινουν και φετος.το ποιοι θα παρουν τα χρηματα ειναι σχετικο φιλε camen.οταν θα εχεις χρηματα εσυ,ο διπλα,ο vaska,oi γονεις σου και παει λεγοντας θα εχω και εγω.πολυ απλα το χρημα παει απο τσεπη σε τσεπη.αν εχεις θα φτιαξεις το pc soy αρα θα παρει λεφτα ο vaska που με την σειρα του θα φτιαξει τα αλουμινια στο σπιτι του αρα θα παρω λεφτα και εγω και παει λεγοντας.τωρα με τους συγκεκριμενους,μου αρεσει που τους χαζευω στον δρομο,δεν με ενοχλει η φασαρια τους(αφου ειναι και μικρη η παραμονη τους) αλλα δεν θα παω να τους δω.δεν με ενδιαφερει το <αθλημα>...για μενα μακαρι να ξαναερθουν.τελος για το καρναβαλι ειναι αλλη συζητηση που ευχαριστως να την κανουμε οταν θα ερθει η ωρα του...και μιλαω σαν χρονια καρναβαλιστης...δεν εκανα γκρουπ ποτε αλλα βγαινω σχεδον καθε χρονο...

χωρις παρεξηγηση φυσικα....
    Σακη τον κυκλο του χρηματος τον ξερω.Τελος παντων,βαριεμαι περαιτερω αναλυση...

Ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι σεβαστες ολες.

Και καποιες πληροφοριες που πιθανον να αφορουν καποιους:

Η εισοδος πλεον εχει απαγορευτει σε ΟΛΟΥΣ που δεν εχουν καταβαλει τα 65Ε και δεν εχουν εφοδιαστει με το πολυτιμο βραχιολακι.Τα 65Ε ειναι για ολο το 3ημερο και σου εξασφαλιζουν προσβαση στους χωρους.Μεσα εισερχονται ΜΟΝΟ μηχανες Harley. Ο ελεγχος στην εισοδο ειναι εξονιχιστικος ακομη και στους ιδιους. Οταν πλησιαζουν σηκωνουν το χερι τους ωστε να δουν οι υπευθυνοι το βραχιολακι.

Επισης,στις επομενες μερες θα υπαρξουν πολλες κυκλοφοριακες ρυθμισεις στην πολη εξαιτιας καποιων show και ειδικα το Σαββατο το πρωι,οπου οσοι θελουν να δουν απο κοντα τις μηχανες θα πρεπει να κατεβουν στο κεντρο οπου και θα βρισκονται παρκαρισμενες.Νομιζω οτι θα ειναι μεταξυ 2-6 το μεσημερι.

Αυτα γνωριζω απο γνωστους που δουλευουν στην οργανωση.

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    Ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι σεβαστες ολες.

αυτο ακριβως φιλε μου...
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Πάντως ειναι τρελή διαφήμιση για τη Ελλάδα και τη Πάτρα γιατι λόγω του περάσματος απο τη γέφυρα(ρεκορ γκινες) θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και γενικα ολα τα ειδησεογραφικα μέσα θα το προβάλουν σε κάθε γωνιά του κόσμου..

Ας μην κολάμε σε λεπτομέρειες και μη ξεχνάμε τη κατάντια της συγκεκριμένης περιοχης της πλαζ και του κολυμβητηριου χωματερής...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

καλο χειμωνα παιδια

EΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ εχω να συμπληρωσω εγω
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Πάντως εμένα, πείτε με παράξενο, πείτε με κάννννγκουρα, πείτε με αμερικανάκια αλλά μ΄αρέσει το όλο σκηνικό με τους χαρλεάδες και τα τέρατα τους να περιφέρονται στην πόλη.
    Είναι μια διαφορετική νότα στη μουντή Πάτρα βρε αδερφέ . Κάτι που δεν το βλέπεις συχνά στο Ελλάντα. Μακάρι να γινόταν κάτι αντίστοιχο κάθε χρόνο.

Ρε λές να πουλήσω το ρολόι(χόνδα) και να πάρω κομπολόι(ντούκου ντούκου ψαρόβαρκα)? :
    Μπορν του μπι γουάϊλντ

η μονη μλκια ειναι οτι δε σε αφηνουν να μπεις μεσα...πριν λιγο περασα και ουτε πεζος μου ειπαν δε μπαινεις

και ακουγα που παιζαν χτες το βραδυ κατι ροκιες και ειχα σκυλιασει γμτ

ΥΓ:το ξερετε οτι καθε βραδυ εχει strip show εε?:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Ναι γενικά πρέπει να μετράει μέσα.. Πρέπει να έχει και μαγαζιά με parts και τέτοια.
    Άραγες παίζει καμιά εναλλακτική είσοδο? To strip show με 10000 άτομα μέσα δε ξέρω τι θα λέει...

Και κάτι που μου ρθε τώρα... το REJA club(DEX) 4 μέρες δεν θα δουλεύει? Η θα δουλεύει με χαρλεάδες μόνο?

p.s. Πρέπει να ρθε καράβι τώρα γιατί γίνεται πανικός απο κάτω... πέρασε κονβόι τεράστιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
    Είναι μια διαφορετική νότα στη μουντή Πάτρα βρε αδερφέ . Κάτι που δεν το βλέπεις συχνά στο Ελλάντα. Μακάρι να γινόταν κάτι αντίστοιχο κάθε χρόνο.
    έτσι ακριβώς !!! τέτοια happening είναι πολύ καλή διαφήμιση για τη χώρα μας και φέρνουν φρέσκο ξένο χρήμα .

Η χώρα μας προσφέρεται για τέτοια event λόγο του φυσικού της πλούτου και του ήλιου της , αλλά δυστηχώς με τους βλαχοδήμαρχους που υπάρχουν στην ελληνική περιφέρεια και τους πολιτικούς μας να ασχολούνται μόνο με μίζες , δεν γίνεται να πάμε μπροστά, μόνο πίσω.

Συγχαρητήρια στο δήμο της Πάτρας για τη πρωτοβουλία και εύχομαι να καταλάβουν και αλλοι τοπικοί άρχοντες πως αυτές οι διοργανώσεις είναι ευκαιρίες για ανάπτυξη και όχι ,

φασαρία ,
    καυσαέριο,
    αλήτες.....κτλ όπως το βλέπουν κάτι θείτσες.:wacko:

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GLX 90cc πωλείται στην Πάτρα
    από compsci στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2004, 15:01
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 13:18
  3. Απαντήσεις: 4