μπράβο που έστω και τώρα πραγματοποιείς αυτό που πάντα ήθελες!!![]()
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
Ευχαριστώ! Δυστυχώς έχασα χρόνο όμως....
ποτέ δεν είναι αργά.. όλα είναι στο μυαλό..Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Ευχαριστώ! Δυστυχώς έχασα χρόνο όμως....![]()
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Είσαι καταδικασμένη δηλαδή....Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
ποτέ δεν είναι αργά.. όλα είναι στο μυαλό..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
οσο μια επιθυμια αργει να πραγματοποιηθει τοσο πιο ευχαριστη ειναι η πραγματωση της
με καμμια αλλη μηχανη οσο καλυτερη κι αν ειναι (κι σου ευχομαι να παρεις πολλες) δε θα νιωσεις αυτο που ζεις τωρα
ticking away the moments that make up a dull day
η αλήθεια είναι ότι νομίζω ότι ζω ένα όνειρο.....είναι τόσο τέλειο!! Καταστάσεις που τις φανταζόμουν τις ζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember
οσο μια επιθυμια αργει να πραγματοποιηθει τοσο πιο ευχαριστη ειναι η πραγματωση της
με καμμια αλλη μηχανη οσο καλυτερη κι αν ειναι (κι σου ευχομαι να παρεις πολλες) δε θα νιωσεις αυτο που ζεις τωρα
μην ξεχνας οτι ολα τα παραμυθια εχουν και δρακο![]()
ομορφα και συνετα πανω στις 2 ροδες ετσι?
και καλο ντυσιμο-εξοπλισμο![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Νομίζεις οτι ζεις ένα όνειρο. Αλλίμονο ενα όνειρο ζωής να είναι ένα παπί. Άνοιξε τα μάτια και ονειρέψου!!!![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Νομίζεις οτι ζεις ένα όνειρο. Αλλίμονο ενα όνειρο ζωής να είναι ένα παπί. Άνοιξε τα μάτια και ονειρέψου!!!![]()
![]()
![]()
χα χα Το όνειρο ζωής είναι η Mv Agusta F4 2010. Για αυτό λέω ότι άργησα....
![]()
![]()
![]()
ναι συμφωνω κ εγω.......εχει εκεινη την τεραστια ευθεια μπροστα στο αεροδρομιο η ναξος. καθε μερα τελικες θα εισαι![]()
χωρα-φιλοτι σε 3 λεπτα :rotflmao:
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Ποτέ δεν είναι αργά. Υπάρχει και το Play Station.![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Όνειρο δεν νομίζω ότι εννοεί το παπί....Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
![]()
![]()
Η βόλτα με ένα δίτροχο όμως και τα συναισθήματα που γεννιούνται ακόμα και με το ταπεινό παπί, είναι όνειρο για όσους μπήκαν αργά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, όπως κ εγώ που βρίσκομαι περίπου στην ίδια φάση με την mevi , οδηγώντας πρώτη φορά στα 31..
Καλές βόλτες mevi !!
Φυσικά φίλε και δεν εννοεί το παπί! Αλλά όπως είπε και κάποιος σοφότερος το ταξίδι είναι που μετράει!!! Έστω και με παπί!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gogolanos
Όνειρο δεν νομίζω ότι εννοεί το παπί....
Η βόλτα με ένα δίτροχο όμως και τα συναισθήματα που γεννιούνται ακόμα και με το ταπεινό παπί, είναι όνειρο για όσους μπήκαν αργά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, όπως κ εγώ που βρίσκομαι περίπου στην ίδια φάση με την mevi , οδηγώντας πρώτη φορά στα 31..
Καλές βόλτες mevi !!![]()
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
gamo ta fanaria gia streetfighterΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
GEIA ΧΑΡΑ, καλωσήλθες στον χωρο του δίκυκλου και της εξυπηρετικης και γρηγορης μετακινησης!
Αν θελεις να μεταβεις στον ενδώτερο θάλαμο όπου στα παραπάνω προστείθεται η διασκεδαση , η ποιότητα και το design , ρίξε μια ματια στις νεες ιταλιδες που έφθασαν πρόσφατα στη χώρα μας!
BETA Urban 125
μοτοσυκλέτα ιδανικη για κορίτσια![]()
![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003