Παλιότερα, υπήρχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον κόσμο ...!!!![]()
(αρκούσε μια δήλωση: "Είμαι μαλάκας" και έκλεινε το ζήτημα - και δεν τραβιόμασταν 6 σελίδες..)
(αρκούσε μια δήλωση: "Είμαι μαλάκας" και έκλεινε το ζήτημα - και δεν τραβιόμασταν 6 σελίδες..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΔΕΝ είσαι μαλάκας...
...μόνο....
...είσαι μαλάκας και γκαντέμης μαζί....![]()
Τάσο πομονή ρε, όλοι την πατάμε την πεπονόφλουδα που και που.
Πάντως να πας κύριος και αξιοπρεπής και αφού πλερώσεις τη λυπητερή, ζητάς και από το δοίκα να σου δώκει χάρη για τα ρέστα, πασαπόρτια και τα τοιαύτα, καθότι μια ζώή "κύριος" και "χαρτί"... Ρίχτου και ένα "πρότερος έντιμος βίος κύριε ενοματάρχα"... που λεν και οι χαρτογιακάδες και μπορεί και να βουρκώσει να σε αγκαλιάσει και να σου σπρώξει το δίπλωμα στην κωλότσεπη δίπλα στην τσατσάρα...Και όπως και να έχει του σκας και ένα "ευχαριστώ τα μάλα" και "γεια χαρά νταν ρε τσίφτη" και τον κόβεις φέτες σαν γαλέο...
Αν δεν το προσπαθήσεις ποτέ δεν θα μάθεις τι θα μπορούσε να γίνει... είναι όπως η χυλόπιτα που έχεις σίγουρη αλλά πάντα πρέπει να τολμάς... και πάντα κύριος...ούτε παρακάλια ούτε κλάματα...Άλλωστε το είπε και ο σοφός λαός "παρακαλετό μο..νί, ξυνό γ@μίσι...
Καλύ τύχη φίλε και καλά ξεμπερδέματα με τα Μ.Μ.Μ.
υ.γ. Τάσο πιάνει ρε η Αγγλίς τόσα...? Μήπως να στηρίξεις την υπερασπιστική σου γραμμή πάνω σε αυτή την βάση... για ρώτα και τον Καπ10, μπορεί να βρεις και άλλους μάρτυρες (υπό κάθε έννοια...) υπεράσπισης που να επιβεβαιώσουν ότι τόσο οι "Αγγλίδες" όσο και οι κάτοχοι αυτών ουδέποτε μπορούσαν ή επιθυμούσαν να υπερβούν τα 60 -70 χλμ/ώρα.:rotflmao:
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
220 (χωρις βαλιτσες και ελαφρια κατηφόρα - 218 στο gps)Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
[...]για ρώτα και τον Καπ10
Μιλάμε για το 955i που είχε ακριβές κοντέρ
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αυτο τωρα το εγραψες για εντυπωσιασμο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
220 (χωρις βαλιτσες και ελαφρια κατηφόρα - 218 στο gps)
Μιλάμε για το 955i που είχε ακριβές κοντέρ
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Δεύτερη ξαδέρφη νομίζωΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Τι σου είναι η αυτογνωσία τελικά...![]()
Νταξ Τάσο,δες το θετικά το πράγμα.Τώρα καλοκαιριάτικα γλύτωσες λάδια και λάστιχα και δεν θα ταλαιπωρείσαι μες στη ζέστη.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Οχι ρε ( αφου με ξέρεις)Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αυτο τωρα το εγραψες για εντυπωσιασμο?![]()
![]()
ΠλΕροφορία έδωΚα![]()
Το οτι ο tRap εχει κοφτη στα 160 δε σημαινει οτι πρεπει να δυσφημουμε τις αγγλίδες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε συ Τάσε, ΕΝΑ δίπλωμα έχεις ??![]()
φιλαρακι εδω μαζι σου...το ποσα εχω σκασει για σετακια triumph δεν λεγεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι ρε ( αφου με ξέρεις)
ΠλΕροφορία έδωΚα![]()
Το οτι ο tRap εχει κοφτη στα 160 δε σημαινει οτι πρεπει να δυσφημουμε τις αγγλίδες![]()
![]()
Πότε προλαβαινεις και τα φοράς ρε συ;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
φιλαρακι εδω μαζι σου...το ποσα εχω σκασει για σετακια triumph δεν λεγεται...![]()
(εμενα μΕ βγαζουν αλλεργία)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σκισει-πληρωσει φιλος...ετσι παει ο πραμας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πότε προλαβαινεις και τα φοράς ρε συ;
(εμενα μΕ βγαζουν αλλεργία)
![]()
χθες το βράδυ δεν τη γλίτωσε κανείς απ΄ότι κατάλαβα ....
κανείς, εκτός απο τους κοντράκηδες που είχαν συγκεντρωθεί στη γιάφκα με πίτσες και ταινίες![]()
απ΄ότι έμαθα σήμερα, φορτώσανε καμια πενηνταριά μηχανάκια, αφαιρούσαν αδιακρίτως διπλώματα ακόμα και αν δεν είχαν διαπιστώσει παράβαση ορίου ταχύτητας με το πρόσχημα διεξαγωγής αυτοσχέδιων αγώνων! στην περίπτωση που το μοντέλο της μοντέλο της μηχανής δεν δικαιολογούσε κόντρες, χρησιμοποιούσαν ως παράβαση τους επικίνδυνους ελιγμούς!
τι λες τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
χθες το βράδυ δεν τη γλίτωσε κανείς απ΄ότι κατάλαβα ....
κανείς, εκτός απο τους κοντράκηδες που είχαν συγκεντρωθεί στη γιάφκα με πίτσες και ταινίες![]()
απ΄ότι έμαθα σήμερα, φορτώσανε καμια πενηνταριά μηχανάκια, αφαιρούσαν αδιακρίτως διπλώματα ακόμα και αν δεν είχαν διαπιστώσει παράβαση ορίου ταχύτητας με το πρόσχημα διεξαγωγής αυτοσχέδιων αγώνων! στην περίπτωση που το μοντέλο της μοντέλο της μηχανής δεν δικαιολογούσε κόντρες, χρησιμοποιούσαν ως παράβαση τους επικίνδυνους ελιγμούς!![]()
ο ninja assassin μας εσωσε τελικα...
Γιατι., έχεις μοντέλο που δικαιολογεί κόντρες ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τι λες τωρα...![]()
ο ninja assassin μας εσωσε τελικα...![]()
φυσικα...καθε φορα που βλεπουν τον παπ χωρις κρανος θελουν να ανοιξουμε βαζοντας τον στοιχημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατι., έχεις μοντέλο που δικαιολογεί κόντρες ..???![]()
![]()
Τι θές, να σε κάνω να τις κλειδώσεις όλες...?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θα μου κλ@σεις! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Και να ξέρεις ότι θα βρώ εύκολα συμμάχους.![]()
ρε εμπιστσύνη μηδέν πλέον. Να τους Ελέω ότι είμαι-και μΕ λένε όχι δεν είσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(αρκούσε μια δήλωση: "Είμαι μαλάκας" και έκλεινε το ζήτημα - και δεν τραβιόμασταν 6 σελίδες..)![]()
Ακόμη και οι μπάτσοι είμαι σίγουρος, ότι το φωτογραφικό στην γέφυρα το βάλαν κατόπιν παρέμβασης των ιδίων των κοντράκΙδων για να έχουν και πιστοποιημένο χαρτί με πόσα περνάγαν από κάτω...
Τελευταία και εκεί είχε πέσει πολύ ψέμα.![]()
Να ξέρεις ότι αυτό με πείραξε...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
δίπλα στην τσατσάρα...![]()
![]()
Έχω και δελτίο καταλληλότητας για όλα τα τροχοφόρα και ερπυστριοφόρα μέχρι και ΤΟΜΑ/ΤΟΜΠ του ΕΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε συ Τάσε, ΕΝΑ δίπλωμα έχεις ??![]()
Περνάει..?![]()