Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 134

Θέμα: Νέα αύξηση ασφαλίστρων ΙΧ & ΜΟΤΟ - βενζίνη & κατάργηση τελών

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    τελη....

ασφαλιστρα...

διοδια...

Κτεο ΚΑΙ στα μοτο..... Ε! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

κι επειδη αλογο δεν χωραει στο υπογειο ΕΓΩ ΤΗΝ βρηκα την λυση....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	flyerfoto.jpg 
Προβολές:	477 
Μέγεθος:	79,5 KB 
ID:	202154

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Εγω την έχω πάρει την απόφασή μου, φεύγω απο Ελλάδα το συντομότερο και δεν ξαναγυρνάω. Μόλις βρώ δουλειά έξω έφυγα.

Ρε είμαστε τόσο μαλάκες ως λαός που ο μόνος λόγος που μπορεί να βγούμε στο δρόμο είναι για να διαμαρτηρυθούμε για την ομάδα μας. βλ Ηρακλής. Αν είναι δυνατόν, βγήκαν στο δρόμο λέει για να διαμρτυρηθούν γιατί υποβιβάστηκε η ομάδα τους. Εδώ υποβιβάστηκε η χώρα όλη στην Δ εθνική και δεν άνοιξε μύτη.

Όχι 2 αλλά και 3 και 4 θα μας τη πάνε και τίποτε δεν θα πούμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε γκιαούρηδες και τσανακογλύφτες κυνηγόντας ακόμα μια θεσούλα στο δημόσιο...

Έχουμε οριστικά ξοφλήσει ιστορικά ως λαός...
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλήθεια για αυτή τη χώρα και τους κατοίκους της.

Εύχομαι ολόψυχα να βρεις δουλειά στο εξωτερικό για να γλυτώσει ένας ακόμα τουλάχιστον.

Το ίδιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ αλλά πέρασαν και τα χρόνια γαμώτη μου.
    Θα την κάνω όμως, δεν αντέχεται άλλο αυτό το αίσχος. Αηδίασα πια, και με το κράτος
    και με τον ανάλγητο έλληνα.

Ένα 28-30% ηλιθίων καθορίζει τη μοίρα όλων των υπολοίπων κάθε 4 χρόνια σε αυτή τη χώρα.
    Αν αυτό λέγεται γαμημένη δημοκρατία, προτιμώ να πάω σε χώρα που δεν ψηφίζει κανείς αλλά
    το σύστημα δουλεύει.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ειλικρινά που είμαι Έλληνας και αρχίζω να μισώ τη χώρα γιατί δεν φταίω εγώ για αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotirisp
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλήθεια για αυτή τη χώρα και τους κατοίκους της.

Εύχομαι ολόψυχα να βρεις δουλειά στο εξωτερικό για να γλυτώσει ένας ακόμα τουλάχιστον.

Το ίδιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ αλλά πέρασαν και τα χρόνια γαμώτη μου.
    Θα την κάνω όμως, δεν αντέχεται άλλο αυτό το αίσχος. Αηδίασα πια, και με το κράτος
    και με τον ανάλγητο έλληνα.

Ένα 28-30% ηλιθίων καθορίζει τη μοίρα όλων των υπολοίπων κάθε 4 χρόνια σε αυτή τη χώρα.
    Αν αυτό λέγεται γαμημένη δημοκρατία, προτιμώ να πάω σε χώρα που δεν ψηφίζει κανείς αλλά
    το σύστημα δουλεύει.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ειλικρινά που είμαι Έλληνας και αρχίζω να μισώ τη χώρα γιατί δεν φταίω εγώ για αυτό.

Φίλε μου 45 είμαι. Τίποτα χρόνια δεν πέρασαν. Ακόμα μηχανές καβαλάμε.
    Απλά θέλει δύναμη να ξεκινήσουμε πάλι απο την αρχή. Θα την βρούμε...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotirisp
    Αν δεν αναφέρεσαι σε εξωκοινοβουλευτικές διαδικασίες, τότε φταις και παραφταίς ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Αντε ας παει 2 ε λοιπον .. αφου η παπια σου θα γεμιζει με 7, στεναχωρια σου ..

Η τσαντα σου απο το σουπερμαρκετ , απο 35ε θα γεμιζει με 60ε , στεναχωρια σου ..

Τα κτελ για να ταξιδεψεις μακρυα , απο 25ε θα πανε 40ε , στεναχωρια σου ..

Μην το παρεις προσωπικα, αλλα μου γυρησαν τα αντερα με αυτο που εγραψες ..

Φιλικα παντα
    Deus καθόλου προσωπικά δεν το παίρνω , ισώς το έθεσα πιο ωμά απο ότι πρέπει , η πραγματικότητα όμως δεν αλλάζει . Κάκά τα ψέματα φίλε , απο την εποχή που πήραμε τους Ολυμπιακούς μέχρι και την έναρξη της "κρίσης" ζούσαμε μια φούσκα . Ολοί αγοράσανε σπίτια , αλλάξανε αυτοκίνητα δεν ξέρω αν αλλάξανε και γυναικές κιόλας . Τόσα GS 1200 και Hayabusa απο πού ρε παιδιά ? Τώρα αναγκαστικά η οικονομία θα κάτσει στα κυβικά της και η επαναφορά θα είναι πολύ βίαιη , ειδικά σε όσους χάσανε το μέτρο και ανοιχτήκανε .

Καποιος πιο πάνω αναρωτιέται πως ποντάρει το κράτος στην αυξήσει των φόρων της βενζίνης οταν θα υπάρξει μείωση της κατανάλωσης . Για μένα η απάντηση είναι απλή . Η μείωση της ζήτησης θα έιναι υποπολλαπλάσια της αύξησης . Αν μπορει κάποιος να βρει συγκεντρωτικά , είμαι σίγουρος οτι η ζήτηση σε σχέση με ας πούμε 3 χρόνια πριν με την βενζίνη στο 0.75 θα έχει πέσει 20 -30 % όταν οταν η τιμή έχει ξεφύγει περίπου 150 % . Οπότε σίγουρα κερδισμένο βγάινει το κράτος . Και τα βενζινάδικα που κλεινούνε δεν νομίζω οτι είναι τόσο λόγο της μειωσης της ζήτησης παρά του υπεράριθμου τους μια είχανε ανοίξει πλέον υπερβολικά πολά

Τέλος αυτο που λέω για το πάπι , επιμένω και επαυξάνω πως αν συνεχίσει η ανηφόρα στις τιμές θα πάρω ποδηλατάκι να πηγαίνω στην δουλειά , και ας εχει ανηφόρα ας φυσάει και ας ιδρώνω . Το αυτοκίνητο το κινώ πλεον μονο και μόνο για να μην χαλάσει η μπαταρία .Το BROS μου το έδωσα με πόνο ψυχής γιατί ούτε να το ανακατασκευάσω μπορούσα , ούτε να κινούμαι μέσα στην πολή με αυτό με 1.60 την βενζίνη , ούτε να πάρω δευτερο μηχανάκι και να πληρώνω διπλές ασφάλεις και λοιπά . Για αυτό και πήρα ενα παπάκι και κάνω την δουλειά μου φτηνά και ωραία . Φυσικά και ζηλεύω (καλοπροαίρετα) όταν διαβάζω για τις βόλτες σας και για τα ταξίδια σας , όταν βλέπω ποστ για καινούρια μηχανάκια και αστραφτερές εξατμίσεις και αφτερμαρκετ . Από την στιγμή λοιπόν που περιόρισα τον εαυτό μου τόσο , δεν σκάω για τις τιμές στα καύσιμα και πολύ πλέον . Τα ΚΤΕΛ που λες παραμένουν σχετικά οικονομικά , και στο σούπερ αν δεν εχεις πρόβλημα με τις ιδιωτικές ετικέτες μπορείς να βρεις είδη πρώτης ανάγκης καλής ποιότητας και λογικής τιμής .

Και αυτα στα γράφει ενας που ζει μόνος του στην Μύκονο οπού τα πάντα είναι πανάκριβα .
    Περαστικά μας και καλά κουράγια
    Modenas Kriss 125

τελικά μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας ρε γμτ?
    για την οικονομική κρίση και για το χάλι της ελλάδας, φταίει ο υπερκαταναλωτικός Έλληνας?

τελικά μας πείσανε ότι είμαστε η ρίζα του προβλήματος?
    ρε μήπως είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε και συγγνώμη?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    για την οικονομική κρίση και για το χάλι της ελλάδας, φταίει ο υπερκαταναλωτικός Έλληνας?

+ osa thes
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Καλά ότι θα άνεβει η βενζίνη το ξέραμε εγω το ακούω τουλάχιστων 1 χρόνο και απο μία άποψη καλά κάνουν (βαρέθηκα να βλέπω και τήν κουτσή μαρία με 3λιτρο τζίπ

Πάνε να κάνουν ότι στήν ολλανδία που πληρώνεις ανάλογα τήν χρήση
    (και τα ασφάλιστρα)

Ναι τα σύνχρονα diesel είναι και οικολογικότερα και οικονομικότερα

όσο για τήν αντίδραση όχι λόγια εδώ προτάσεις αφου η ΜΟΤΟΕ είναι
    γιά τα φεστιβάλ και τα φράγκα , εδώ νέος σύλλογος και σάς έχω και αντίδραση αυτό που κάνανε οι άγγλοι , κατεβένουμε σύνταγμά και καταλάθος μηχανες για ένα φαναρι μόνο.....οι άγγλοι έτσι παρέλυσαν το κέντρο του λονδίνου

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas

+ άπειρο......

αμαν πια..... φταίμε κι από πάνω!!!!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

Η ρίζα του κακού δεν είμαστε , αλλά δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι και εμείς να είμαστε τα αθώα θύματα . Αν θυμάστε το καλοκαίρι του 99 , πουλάγανε σπίτια και χωράφια για να παίξουνε στο ΧΑΑ . Βάλανε το τυράκι στη φάκα και ο Ελλήν τσίμπησε χωρίς δεύτερη σκέψη . Κάποιοι προλάβανε να βγάλουν , οι πολλοί μπήκανε μέσα και κυνηγάγανε τον Σημίτη που τους "εγγυήθηκε" αποδόσεις . ο Σημίτης έφταιγε τότε η το κλούβιο τους το κεφάλι που γίνανε όλοι χρηματιστές σε μια νύχτα ; Και εν τέλη , κάθε λαός είναι άξιος αυτών που τον κυβερνούν .

Modenas Kriss 125

μπρρρρρρρρρρ Το avatar του/της joe_black

Να παν να γαμηθούν. ( μεταξύ τους )

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Εγω την έχω πάρει την απόφασή μου, φεύγω απο Ελλάδα το συντομότερο και δεν ξαναγυρνάω. Μόλις βρώ δουλειά έξω έφυγα.

Ρε είμαστε τόσο μαλάκες ως λαός που ο μόνος λόγος που μπορεί να βγούμε στο δρόμο είναι για να διαμαρτηρυθούμε για την ομάδα μας. βλ Ηρακλής. Αν είναι δυνατόν, βγήκαν στο δρόμο λέει για να διαμρτυρηθούν γιατί υποβιβάστηκε η ομάδα τους. Εδώ υποβιβάστηκε η χώρα όλη στην Δ εθνική και δεν άνοιξε μύτη.

Όχι 2 αλλά και 3 και 4 θα μας τη πάνε και τίποτε δεν θα πούμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε γκιαούρηδες και τσανακογλύφτες κυνηγόντας ακόμα μια θεσούλα στο δημόσιο...

Έχουμε οριστικά ξοφλήσει ιστορικά ως λαός...

Φίλε μου τα είπες όλα στη σωστή τους διάσταση! Κι εγώ τα ίδια, θα μου λείψει λίγο ο ήλιος και η θάλασσα (μάλλον για βόρεια Ευρώπη με κόβω, να την κάνω από την υποσαχάρια Αφρική!) αλλά τουλάχιστον θα κοιμάμαι κάπως ήσυχος.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    τελικα θα το κανουνε?

καταργηση τελων κ παει η βενζινη στα 2 ευρα?

γιατι την βλεπω να ανεβενει.....
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Βρεγμένο μέλος Το avatar του/της kaiba
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    τελικα θα το κανουνε?

καταργηση τελων κ παει η βενζινη στα 2 ευρα?

γιατι την βλεπω να ανεβενει.....
    Για το 2011 όχι σίγουρα . ¨Ήδη ξεκίνησαν να στέλνουν τα σήματα . Εμένα μου έχει έρθει . Απλώς ανεβαίνει γτ το βαρέλι ανεβαίνει . Το θέμα είναι πως ανεβαίνει ταυτόχρονα . Μόνο όταν είναι να πέσει θυμούνται πως έχουν αποθέματα σε δεξαμενές και κάνει ένα αιώνα . Α , και τώρα είναι ποιο ευαίσθητο σε αυξήσεις γτ πάει με ποσοστό ο φόρος στην τιμή και όσο ποιο μεγάλη η τιμή , τόσο ποιο πολύς ο φόρος . Με τις υγείες μας ….

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 108
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 09:16
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2009, 19:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •