καλη φαση...παντα τετοια παιδες...![]()
![]()
![]()
υ.γ. μονο νορμαλακια βλεπω...τι διαολο...δεν τα πειραζετε καθολου οι κρητικοι?![]()
![]()
![]()
υ.γ. μονο νορμαλακια βλεπω...τι διαολο...δεν τα πειραζετε καθολου οι κρητικοι?![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Στειλτε πμ με τηλεφωνα ωστε τις επομενες να παμε ολοι μαζι...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
ναι αλλά την βόλτα με τις δυο ρόδες δεν την έχασα το απόγευμα έκανα ποδήλατο απο ηράκλειο γουβες και μετά πίσω ποπαυ ακούς παρε ποδήλατο είμαστε σαν τις μηχανές τσούρμο πέρασα παπάκι στην κατηφόρα με 50 km πλαγιαστός φέτες στην στροφή
Ρε σας είδα την Κυριακή που φεύγατε από Κουμ Καπί (το Ρίζλα,το μπουσα,ένα καβασάκι κλπ)![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
Ξερεις καποιο καλο μαστορα; :a13:
Υ.Γ. Κατσε να μαθουμε να βγαζουμε σωστα στο δρομο αυτα τα μουλαρια που εχουμε τωρα...![]()
![]()
![]()
Και αν χασω τη μπακα θα φτιαξω και την αναλογια κιλο/ιππο...:rotflmao::rotflmao:
Marie Curie
Ναι, εμεις ημασταν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ρε σας είδα την Κυριακή που φεύγατε από Κουμ Καπί (το Ρίζλα,το μπουσα,ένα καβασάκι κλπ)![]()
ΑσυγχωρητοςΤην αλλα φορα θα μας μιλησεις ή θα'ρθεις. Τα αυτοκολητα του μοτο απο το Σπυρο δεν τα ειδες;
Marie Curie
μην ακους αηδιες φιλαρακι...κι αν σου πει κανεις τιποτα για την μπακα πες του "τα καλα τα εργαλεια ειναι παντα κατω απο υποστεγα"...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Υ.Γ.
Και αν χασω τη μπακα θα φτιαξω και την αναλογια κιλο/ιππο...:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
υ.γ. καλο μαστορα δεν ξερω...αν βρεις εσυ πες μου να παω και το δικο μου...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
"τα καλα τα εργαλεια ειναι παντα κατω απο υποστεγα"
"το μεγαλο φιδι κατω απο μεγαλη πετρα θα κρυφτει"![]()
![]()
![]()
Marie Curie
Συμπερασματικά λοιπόν ............ το δικό μου το φίδι είναι το μεγαλύτερο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
"το μεγαλο φιδι κατω απο μεγαλη πετρα θα κρυφτει"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να στο δώσω απλά να το καταλάβεις .......... που λένε ............Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
![]()
Το επίπεδο των μηχανικών εδώ είναι τέτοιο ......... που τους εμπιστεύεσαι - δεν τους εμπιστεύεσαι να σου περάσουν σωληνάκια υψηλής !!!
Και οι τιμές τους δε .......... νευροχειρούργου και βάλε !!!![]()
![]()
![]()
Δεν είναι εδώ για πειράγματα και πειράματα ...........![]()
![]()
![]()
Να μη σου πω και για τους δρόμους .........
Ρε Γιάννη ........... τουλάχιστον εσύ ρε φίλε ........... έχε το νου σου .......... το θρεντ είχε ανοί ξει 3 μέρες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
μπραβω εγω δεν πηρα χαμπαρι και πηγα πολεμο την κυριακη αφου το ξερετε οτι δεν μπαινω συχνα στο φορουμ παρτε ενα τηλ θα ερχομουν και εγω, δεν πειραζει την αλλη φορα![]()
Και ΕΧΑΣΕΣ !!!
Την επόμενη ...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Δεν είδες τα αυτοκολλητάκια στα κράνη ;;;
![]()
![]()
![]()
Νορμαλακια?υ.γ. μονο νορμαλακια βλεπω...τι διαολο...δεν τα πειραζετε καθολου οι κρητικοι?[/B]
![]()
το hayabusa του Shaolin Monk φοραει ολοσωμες yoshimura και xtre και του arxaiou και αυτου yoshimuria![]()
το δικο μου το rizla φοραει τελικο yoshimura r77 και λαιμους micron, Ακτινική Τρόμπα φρένου 19rcs που κανει παρεα στα hel, φιλτρο dna, πισω γραναζι +2 κτλ κτλ![]()
του stamz ολοσωμη arrow, power commander και ignition module, φιλτρο, stabilizater matris και πολλα ακομα...![]()
μονο του ποπαυ ειναι μαμα το μηχανακι που εχει βαλει ενα πολυεστερικο
Το παληκάρι εννούσε κανενα κομπρέσορα καμια τουρμπίνα ρε...τι ολόσωμη και power commander και τρίχες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2010
Νορμαλακια?![]()
το hayabusa του Shaolin Monk φοραει ολοσωμες yoshimura και xtre και του arxaiou και αυτου yoshimuria![]()
το δικο μου το rizla φοραει τελικο yoshimura r77 και λαιμους micron, Ακτινική Τρόμπα φρένου 19rcs που κανει παρεα στα hel, φιλτρο dna, πισω γραναζι +2 κτλ κτλ![]()
του stamz ολοσωμη arrow, power commander και ignition module, φιλτρο, stabilizater matris και πολλα ακομα...![]()
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Ρε 'συ Χάρη ........ αυτά σε σχέση με αυτά που υπονοάει ο rein .......... είναι πλημέλημα να το πω ;;; Διακοσμιτικές παρεμβάσεις να το πω ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2010
Νορμαλακια?![]()
Ο ορκωτός μιλάει για κακουργοδικείο και πάνω !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()