Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 155

Θέμα: ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας...

Μιας και αυτό το πόστ έχει φτάσει τα 5200+ αναγνώσεις και πλέον γνωρίζουν για την υπαρξή του και στο Κεντρικό συνεργείο Σφακιανάκη και στο Εξουσιοδοτημενο συνεργείο που την συντηρούσα,
    Αφου λοιπον μας διαβαζουν οι εν λογω κυριοι γιατι δεν μας δινουν και την δικια τους γνωμη επι του θεματος.

Η γνωμη ενος ειδικου εχει παντα μεγαλυτερη βαρυτητα. Εεεε τι λετε?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

κάτι ανάλογο έπαθα και εγώ με το focus μου αλλά ευτυχώς βρήκα ανταπόκριση χωρίς αξιοσημείωτη ταλαιπωρία(μου άλλαξαν το μπλοκ της μηχανης 1,4cc του 01)

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amatsaka
    Αφου λοιπον μας διαβαζουν οι εν λογω κυριοι γιατι δεν μας δινουν και την δικια τους γνωμη επι του θεματος.

Η γνωμη ενος ειδικου εχει παντα μεγαλυτερη βαρυτητα. Εεεε τι λετε?
    Ελα μου ντε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από BadCluster
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

κάτι ανάλογο έπαθα και εγώ με το focus μου αλλά ευτυχώς βρήκα ανταπόκριση χωρίς αξιοσημείωτη ταλαιπωρία(μου άλλαξαν το μπλοκ της μηχανης 1,4cc του 01)
    Ναι αλλα δεν τους κυνήγησες παράλληλα ποινικά και αστικά για να βρεθεί απο τι έγινε και να τιμωρηθουν αυτοί που φταίγαν είτε ήταν εργοστάσιο είτε μηχανικός , ώστε να "τσουξει" και να λυθει το πρόβλημα γενικότερα , και να μην ξανασυμβεί σε άλλον...

Απλά πήρες γρήγορα και εύκολα τον κινητήρα "οπως έπρεπε" (και όχι σε συναρμολογημένα αντ/κα), που είναι σαφώς ποιο "εξυπνη" κινηση της αντιπροσωπίας σου... (δεν σε κατηγορώ απλά το επισημαίνω... )

Α παρεπιπτώντως ειδοποιήθηκα και για εναν φίλο του SF που είναι νεο μέλος του φόρουμ ότι του χε σκάσει Suzuki SV650S <03 εκτός εγγύησης...

...και μόλις εχθες σε γνωστό του Katsai ότι εσκασε κινητήρας Suzuki GSXR1300 Hayabusa εκτός εγγύησης...

Βεβαια για τα παραπάνω μηχανάκια δεν γνωρίζουμε την κατάσταση συντήρησής τους μέχρι τώρα, αλλά παρακαλώ τους ίδιους να μας γράψουν τι τους συνέβει και να μας δείξουν φωτό...

Σήμερα έλαβα ένα γράμμα απο Σφακιανάκη, που μου δείχνει μια αλλαγή πρόθεσης αντιμετώπισής μου περισσότερο φιλική :

Σε συνέχεια της επιστολής μας με ημ/νια 11/07/05 σχετικά με την επισκευή της μοτοσυκλέτας σας SV650S θα θέλαμε να σας ενημερωσουμε ότι η εταιρεία μας , μπορεί να σας διαθέσει μια μοτοσυκλέτα Suzuki τύπου GS500 , για την εξυπηρέτησή σας μέχρι το πέρας εργασιών επισκευής.
    Καταρχάς θα συμβουλευτώ, και αφού βεβαιωθώ ότι η ασφαλειά της είναι μικτή, μιας και ετσι πρέπει να είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, θα δω τι θα κάνω... εσείς τι λέτε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Σήμερα έλαβα ένα γράμμα απο Σφακιανάκη, που μου δείχνει μια αλλαγή πρόθεσης αντιμετώπισής μου περισσότερο φιλική :
    Καταρχάς θα συμβουλευτώ, και αφού βεβαιωθώ ότι η ασφαλειά της είναι μικτή, μιας και ετσι πρέπει να είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, θα δω τι θα κάνω... εσείς τι λέτε?
    Νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. είναι μια καλή εξέλιξη όσον αφορά την εξυπηρέτηση σου και καλό θα ήταν να το δεχθείς!

Παλαιό μέλος
    η βλαβη προερχεται απο κολημα τηου κομπλερ της μιζας αν στο ανοιξαν και κανανε καποια δουλεια σκεψου.ο κινητηρας την μιζας γιρυζαι με 3000rpm και κινει το μοτερ της μοτο με 200-300rpmσκεψου αν μπλοκαρει αυτος ο <συμπλεκτης> και συνδεσει τον κνιτηρα με την μιζα οτεν εχει η μοτο 6000rpm απλα η μιζα πρεπει σε δεκατα του δευτερολεπτου να ανεβασει 90,000rpm.γινεταις σκεψου την αδρανεια του συστηματος και τι φορτια αναπτυσονται.τελικα ανοιχτικαι το καπακι;αυτο το κομπλερ λειτουργει σαν μονοδρομος συμπλεκτεις δηλαδη μπλοκαρει μονο οταν κινηθει η μιζα και απελευθερωνεται οταν παει να κινηθει ο κινητηρας για τους προφανεις λογους
    wrench

.
    Βλεπω οτι θελουν να δειξουν καλες προθεσεις - θα το δεχομουν......

Λοιπόν παιδιά ύστερα απο συμβουλή δικηγόρων, δεν την πήρα την εναλλακτική μηχανή και αυτό διότι:
    έτσι όπως έχει συνταχτεί το κείμενο, ενώ εγώ τους λέω στην αγωγή να μου την φτιάξουν με τον νόμιμο τρόπο (που σε τετοιες περιπτώσεις και με βεβαίωση μηχανολόγου είναι ή αντικατάσταση του κινητήρα) αυτοί μιλούν ακόμα για αντικατάσταση.

Αφού τους έχω πει με την αγωγή να μου αντικαταστήσουν κινητήρα, αν έπερνα την ρεζερβα μηχανή μπορεί να το λαμβάναν και σαν αποδοχή "επισκευής" της μηχανής μου ...

περα απο αυτό εχει γίνει και επιπλέον διεργασία για κατάθεση ξεχωριστής μήνυσης ποινικά και αστικά που δεν πρέπει και δεν εχει σχέση με την οφειλούμενη αποζημίωση μου με εναν καινούριο κινητήρα, που ετσι και αλλιώς δικαιούμαι με την εγγύηση.

Φίλε wrenchfzr, όχι δεν το ανοιξαν σύμφωνα με τα λεγόμενα του εξουσιοδοτημένου μηχανικού που το πήγαινα , μιας και δεν απαιτείται για αυτή την διαδικασία... το αν εγινε απο εκεί ακόμα ερευνάτε , αλλά μάλλον το πιο πιθανό ήταν να έσπασε η μπιέλα, γιατί αν ξεκίναγε απο εκεί θα στράβωνε ο στρόφαλος και θα γινόταν άλλη ζημιά όπως μου λένε μηχανολόγοι που συμβουλεύομαι...

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Την μή αποδοχή της "προσφοράς" τους ίσως θα ήταν καλό να τους την κάνεις γραπτώς και να τους αναφέρεις και τις κινήσεις αυτές που προτίθεσαι να κάνεις (αστικά κλπ κλπ).

Έτσι θα σφίξουν τα κωλαράκια ακόμα περισσότερο και θα εξυπηρετηθείς. Είμαι σίγουρος.

Αλήθεια γράμμα στην μαμά Suzuki στην Japan έστειλες? Οι Ιάπωνες πάντα ακούν, ιδιαίτερα δε μετά την δημοσιότητα που έχει πάρει εδώ το θέμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Την μή αποδοχή της "προσφοράς" τους ίσως θα ήταν καλό να τους την κάνεις γραπτώς και να τους αναφέρεις και τις κινήσεις αυτές που προτίθεσαι να κάνεις (αστικά κλπ κλπ).

Έτσι θα σφίξουν τα κωλαράκια ακόμα περισσότερο και θα εξυπηρετηθείς. Είμαι σίγουρος.

Αλήθεια γράμμα στην μαμά Suzuki στην Japan έστειλες? Οι Ιάπωνες πάντα ακούν, ιδιαίτερα δε μετά την δημοσιότητα που έχει πάρει εδώ το θέμα.
    Εγγράφως το γράφω στην αγωγή...

Έχω στείλει Japan , περιμένω απάντηση...

Παρεπιπτώντος χωρίς να πώ εγώ ότι θέλω να φτιαχτεί η μηχανή με αυτόν τον τρόπο που μου περιγράφουν, αυτοί μου δηλώσαν ότι μου την φτιάξαν...

Περιμένω να μιλήσω με τους δικηγόρους να δούμε τι θα γίνει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Λαμπρο για δες αυτο.
    Μια περιπτωση παρομοια με την δικη σου

http://www.complaints.com/directory/...uary/31/40.htm
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Φίλε Γιώργο σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!
    είναι ένα έγραφο που μπορώ να πατήσω και για μη σωστή αντιμετώπιση της Suzuki αλλά και για την βεβαίωση τελικά ότι το πρόβλημά μου δεν ήταν μόνο προσωπικό , ούτε καν ελατωματική σειρά, αλλά κάτι σοβαρότερο σε περισσότερα μοντέλλα, και έτσι αποδεικνύει αμέλεια απο μεριάς της Suzuki, παγκοσμίως!

Αυτην την εβδομάδα θα κάνω track και το δικό μου γράμμα να δω απο ποιον παρελήφθει και να τηλεφωνήσω μετά να δω τι έγινε και πως προχώρησε και γιατί δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα , μιας και το χω στείλει ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ και στα Ιαπωνικά ,απο αρχές Αυγούστου.

Θα έχετε σύντομα και άλλα νεα απο την κατάσταση, μιας και ο ένας δικηγόρος της Νομικής Προστασίας δεν μου τα λέει καλά... (μου λέει να παω να παραλάβω τον συναρμολογημένο απο καινούρια ανταλλακτικά κινητήρα και να υπογράψω με "κάθε επιφύλαξη") πράγμα που θα μπορούσα να το είχα κάνει και ήδη χωρίς αυτόν μεσολαβητή αλλά δεν το κανα για να βεβαιώσω την νομικά σωστή αντικατάσταση του κινητήρα μου που κανονικά πρέπει να γίνει με καινούριο εισαγωγή απο Ιαπωνία!

.
    Oπως φαινεται παρα το γεγονος οτι εφυγαν και αλλες σχετικες επιστολες στην Suzuki Ιαπωνιας δεν εγινε τιποτα απολυτως.
    Εαν ειναι να περιμενεις 10(?) μηνες για να σου απαντησουν Λαμπρο καλυτερα να προχωρησεις χωρις αυτους - ισως θα επρεπε να επικοινωνησεις με καποιον απο το SV1000 owners group μηπως εχουν καποια αποψη στο θεμα και πως να προχωρησεις.....

Το κανα ήδη και θα προχωρήσω και περαιτέρω, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ σου ρχομαι...

Ξεκινάνε και δημοσιεύσεις σε περιοδικά , σιγά σιγά....

http://www.sv1000.zyns.com/forums/sh...347#post241347

http://www.sv1000.zyns.com/forums/sh...349#post241349

Ευκαιρεία να φτιάξω και ένα site
    DON'T BUY SUZUKI!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Λαμπρο οποτε ευκαιρησεις βαλε εδω ολα τα ποστ που εχεις κανει στα διαφορα fora.
    Ευκαιρια να ποσταρεις και στο SocalSVriders, και κυριως στο Sv650.org, μιας και στο τελευταιο τα παιδια ειναι πολυ ψαγμενα σε τετοια θεματα.
    Καλη επιτυχια ευχομαι, αν βρω κατι νεοτερο θα ποσταρω.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ