Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 139

Θέμα: Επισκευη R1 + project αυλων

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    No offense και εντελώς offtopic, αλλά για κάποιον που δηλώνει location: Cambridge, χρησιμοποιεί συχνά αγγλικούς τεχνικούς όρους και δε γράφει ποτέ με ελληνικά στον υπολογιστή του, τα αγγλικά σου είναι απίστευτα τραγικά. Δεν άντεξα να διαβάσω μετά τις πρώτες 5 προτάσεις.
    ??? Ti einai akrivos ta lathoi syntaktikoy stis protes pente protaseis poy den soy aresan? Den geafo me ellhinika giati eimai sto Cambridge kai to pc den exei ellhnikoys xatakthres.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boxter99
    ??? Ti einai akrivos ta lathoi syntaktikoy stis protes pente protaseis poy den soy aresan?
    Ορθογραφικά, συντακτικά, γραμματικά, you name it.

Ακραίο παράδειγμα: "Follow the pics I saw you with all we said here".

Το σταματάω εδώ όμως, γιατί θα μας κράξουν. Απλά πρόσεξέ το εφόσον - υποθέτω - σπουδάζεις στην Αγγλία και γράφεις σε ξένα fora

ΥΓ: ΚΑΝΕΝΑ λάθος δε μου αρέσει :P
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Ορθογραφικά, συντακτικά, γραμματικά, you name it.

Ακραίο παράδειγμα: "Follow the pics I saw you with all we said here".

Το σταματάω εδώ όμως, γιατί θα μας κράξουν. Απλά πρόσεξέ το εφόσον - υποθέτω - σπουδάζεις στην Αγγλία και γράφεις σε ξένα fora

ΥΓ: ΚΑΝΕΝΑ λάθος δε μου αρέσει :P
    OK.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    ??? Ti einai akrivos ta lathoi syntaktikoy stis protes pente protaseis poy den soy aresan? Den geafo me ellhinika giati eimai sto Cambridge kai to pc den exei ellhnikoys xatakthres.

Το συντακτικό δεν είναι πρόβλημα,αλλά το "pictures I saw you" =tis foto poy soy edeiksa ,μάλλον είναι...

κάποιος με πρόλαβε

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Το συντακτικό δεν είναι πρόβλημα,αλλά το "pictures I saw you" =tis foto poy soy edeiksa ,μάλλον είναι...

κάποιος με πρόλαβε
    Well eimaste entelos ektos thematos alla exei ontos kamia shmasia? Ayta ta egrapsa to 2007 kai kamia fora bariemai poly h exo piei kamia mpyra plus, den sas to kryvo katholoy, polles fores moy aresei na xrhsimopoioo ellhniko yfos sto grapshmo moy akoma kai an den einai o pio endedeigmenos tropos na grapseis Agglika. Einai ontos poly parajeno sxolio kai gia na eimai eilikrinhs den nomizo oti ephrease toys typoys apo to na diavasoyn to post kai na katalavoyn to procedure. Ego re paidia den katalvaino ti lete tis perrisoters fores edo se ayto forum, mama, toympano, ayloi kai diafores alles lejeis ... poy den exo janakoysei. Na mnh mpo se protaseis.

PS: Ante esbhsa thn offending protash

το παρακατω αφορα τον μηχανικο και το τεχνικο κομματι της δουλειας...μονον...οποτε σχολια περι χαρας,καβαληματων,βολτων κλπ. συναισθηματικα δεν κολλανε και σε εμενα προσωπικα ειναι παντελως αδιαφορα μια και ουδεμια σχεση εχουν με το ζητημα...

ειχα ολη την καλη διαθεση να μην πω κατι για την δουλεια που ειδα,αλλα ο τροπος που το αντιμετωπισες ηταν στην καλυτερη ,τουλαχιστον ελεεινος...

βλεπω επισης οτι εκανες lysterine την προταση μου για συζητηση επι του θεματος,αλλα μια και ειπες πολλα,θα μου επιτρεψεις να κανω κι εγω τα δικα μου σχολια...

ξεκιναμε λοιπον...

η βαλβιδα εισαγωγης που εικονιζεται και κατ επεκτασιν και οι υπολοιπες,στην χειροτερη περιπτωση ειναι για τα σκουπιδια και στην καλυτερη για τρυπημα και δημιουργια σκουλαρικιου για καποια kinky γκομενα...

στο προκειμενο...

το μανιουαλ,με βαση το οποιο,οπως ισχυριστηκες,εγιναν ολες οι δουλειες, δηλωνει ρητα το εξης...

το πλατος του "προσωπου" της βαλβιδας εισαγωγης πρεπει να κυμαινεται μεταξυ 0.9-1.1 mm με οριο το 1.6...

το "προσωπο" της εικονιζομενης κυριας ειναι περιπου δυο μετρα...

μην κανεις το λαθος να πεις οτι δεν ειναι δυνατον να καταλαβω το πλατος απο την φωτο,διοτι η συγκεκριμενη ρεκτιφιαρισμενη βαλβιδα,πριν φωτογραφηθει,ειναι ξεκαθαρο οτι εχει τριφτει η χτυπηθει πανω στην εδρα της κεφαλης,πραγμα που φαινεται απο το ξεκαθαρο,ομοιομορφο ιχνος που εχει αφησει στα μισα περιπου της ρεκτιφιαρισμενης επιφανειας της η εδρα της κεφαλης, η οποια σιγουρα δεν ξεπερναει το 1.1mm...

αν ο μηχανουργος λαλακιστηκε και οντως το ξεπερναει,τοτε τα παραπανω δυο μετρα μπορει να ειναι και χιλιομετρο...αυτα με το σκεπτικο οτι εγινε και φρεζαρισμα στις εδρες της κεφαλης...αν δεν εγινε,μενουμε στο στανταρ περιπου 1mm που ειναι απο το εργοστασιο...

τι σημαινει το παραπανω...

η βαλβιδα καθεται πιο μεσα απο το προβλεπομενο στην κεφαλη,πραγμα το οποιο με την σειρα του σημαινει τα εξης...

1) ροη παπαλα...ειδικα στα μικρα ανοιγματα βαλβιδας που ειναι και τα σημαντικοτερα στην λειτουργια ενος κινητηρα...

2)μικρη αυξηση χωρητικοτητας θαλαμου καυσης,αρα μειωση συμπιεσης με οτι σημαινει αυτο...

και καποια ακομη πραγματα ,αλλα οπως ειπες κι εσυ,αυτα ειναι μυστικα του επαγγελματος και δεν ειναι για τα ματια των κοινων θνητων...

επισης...

το υπερβολικο "φαγωμα" του προσωπου της βαλβιδας μειωνει αισθητα την επιφανειακη της σκληρυνση,η οποια κυμαινεται συνηθως στο 1.5 mm βαθος, με τις εξης συνεπειες...

μειωση της ικανοτητας της βαλβιδας να ανταπεξελθει στα υπαρχοντα κρουστικα φορτια,μειωση της ικανοτητας αντιστασης στα θερμικα φορτια...πολλα ακομη μπορουν να γραφτουν πανω στο θεμα αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος...

παμ παρακατω...

η κεφαλη σιγουρα πλανιστηκε οπως φαινεται κι οπως φυσικα προβλεπεται...

απ την στιγμη που χρησιμοποιησες τις εικονιζομενες αχρηστες βαλβιδες εισαγωγης,ειμαι σιγουρος και οτι χρονισες τους εκκεντροφορους με βαση τα εργοστασιακα σημαδια...

δυστυχως ομως οταν μειωνεται το συνολικο υψος της κεφαλης με το πλανισμα,οι βαλβιδες ερχονται πιο κοντα στο εμβολο,αρα κατ επεκτασιν αλλαζει και ο χρονισμος τους...

για την ακριβεια θα μειωθει η προπορεια ανοιγματος ΠΑΝΣ στις βαλβιδες εισαγωγης και αντιστοιχα
    θα αυξηθει η προπορεια ανοιγματος ΠΚΝΣ στις εξαγωγης...

αποτελεσμα...ψηλοτερα κεντρα λοβων και στις δυο πριπτωσεις...ποσο? ενας θεος ξερει μονο...

ειμαι απολυτως σιγουρος οτι θα αμφισβητησεις το παραπανω και θα πεις τωρα,που ειναι κατοπιν εορτης και δεν μπορει να αποδειχθει το αντιθετο, οτι χρονισες με μοιρογνωμονιο και μικρομετρο ,αλλα θα μου επιτρεψεις ,εγω τουλαχιστον,να μην σε πιστεψω...

για να το παω και λιγο μακρυτερα,ειμαι σιγουρος οτι θα αμφισβητησεις ολα τα παραπανω,αλλα οπως λεω και στην υπογραφη μου...Frankly my dear...I don't give a damn...

κλεινοντας...

οποιος εκανε το χάιδεμα στους αυλους εισαγωγης,γιατι περι χαϊδεματος προκειται,θα μπορουσε τουλαχιστον να λεπτυνει τα deviders...κριμα ειναι...θα βελτιωνε την ροη και θα αυξανε την ταχυτητα εισερχομενου μιγματος...ξερεις....εχει να κανει με πτωση πιεσης λογω αυξησης της αρχικης διατομης του αυλου και κατ επεκτασιν αυξηση της ταχυτητας...μπερνουλης και βεντουρης...οι γνωστοι πλοιοκτητες οπως ξερεις...

τα παραπανω γραφτηκαν απο εναν απο τους λιγοτερο ποιοτικους,ισως και κακους,αναγνωστες του μοτο ,με σκοπο της δημιουργια εντυπωσεων κι οχι ουσιας...

υ.γ. δεν εισαι ο μηχανικαρας που,οπως ειπες, δεν μπορει να ξεχωρισει την ογκομετρηση απο τον λογο συμπιεσης...

εισαι ο μηχανικαρας που δεν μπορει να ξεχωρισει την μετρηση της δυναμικης συμπιεσης απο τα παραπανω...εκτος αν εισαι ο πρωτος που βρηκε μανομετρο που μετραει ml,οποτε σιγουρα πας χαμενος φτιαχνοντας μηχανακια...

τα ειλικρινεστατα σεβη μου...

υ.γ.2. μην μπεις στον κοπο να ανοιξεις διαλογο μαζι μου μετα απο τα παραπανω,διοτι δεν προκειται να ασχοληθω...οπως ακριβως εκανες κι εσυ μετα το ποστ σου...μην με κακοχαρακτηρισεις ...απλως σου ανταποδιδω τον σεβασμο...

frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Δηλωνω πληρως ασχετως στα μηχανολογικα αλλα εχω και εγω μια απορια.Ειπωθηκε οτι ο ψεκασμος αφαιρεθηκε και δουλευτηκε στον παγκο.

Στην 14η φωτο,αν δεν με απατουν τα ματια μου και αν καταλαβαινω σωστα,ο ψεκασμος δεν βρισκεται πανω στην μηχανη και ο μηχανικος λυνει την πρωτη βιδα απο τις πεταλουδες

ΥΓ:Ζεφο,θεωρω οτι κακος αρπαζεσε και χαλιεσε.Ολοι συμμεριζονται την χαρα σου και δεν νομιζω κανεις απο εδω μεσα να θελει να σε βλαψει ή να σε μειωσει.

Προτιμας να ζεις σε ενα ροζ συννεφακι οτι το μηχανακι σου το εφτιαξε μηχανηκαρα ή να ακουσεις 2-3 πραγματα απο 2-3 ατομα που ΞΕΡΟΥΝ και δεν θα σε κοροιδεψουν σε οτι πουν, γτ δεν εχουν κανενα οφελος?!Να σε προφυλαξουν θελουν για να μην σκας λεφτα αδικα και για να μην παρεις το μοτερ στο χερι μια μερα και αναρωτιεσε γιατι...Ανοιξε αυτια και ματια και ρουφα γνωσεις και ασε τα πησματα στην ακρη... Ειμαι σιγουρος οτι θα σου βγει σε καλο καποια στιγμη...

Το καταλαβαινω οτι σε ξενερωνει η ολη φαση ,γτ νιωθεις οτι θελουν να σου κοψουν την χαρα και να το παιξουν εξυπνοι ,αλλα δεν ειναι ετσι.Τουλαχιστον οχι απο τα 2-3 ατομα που ΤΙΜΟΥΝ το φορουμ με την παρουσια τους και τις γνωσεις τους. :wacko:

Stay cool λοιπον και μην μουλαρωνεις και βαζεις παροπιδες...

Οταν ανεβαζω ενα ποστακι το οποιο (με το φτωχο μου μυαλο) βρισκω ενδιαφερον , συνηθως ελπιζω να το βρουν και αλλοι ενδιαφερον και να μοιραστουμε την συγκινηση.

...οποτε αυτο που κανω ειναι να το ανοιγω , να το ξανανοιγω , ποσες φορες ουτε εγω δεν ξερω , για να δω τις απαντησεις και να ανταποκριθω στα διαφορα σχολια απο φιλους αλλα και απο ανθρωπους που δεν εχω συναντησει ποτε μου , πολλες φορες απο την αλλη ακρη της ελλαδας και πραγματικα γουσταρω......

βεβαια ειπα να μην δωσω τροφη για συνεχεια , αλλα στην προκειμενη δεν κυριαρχει αυτο το συναισθημα ετσι που καταντησε , οποτε απο την στιγμη που δεν μου παει η καρδια να δω τις απαντησεις και φτασαμε να το ανοιγουμε (ολοι μας) απλα και μονο να τσεκαρουμε μηπως και κανενας μας ''εκραξε'' περαιτερω η σε ποιο σημειο βρισκεται ο τσακωμος , πλεον δεν βρισκω καμια ομορφια και κανεναν λογο να μην μιλησω πανω σε κατι συγκεκριμενο...

Κατ'αρχην θελω να ζητησω συγνωμη απο τα παιδια που μπορεσαν και αναγνωσαν το ποστ με την καρδια τους και οχι με τις πατημενες βαλβιδες και μου ευχηθηκαν καλα χιλιομετρα , καθως εχοντας πληρη επιγνωση του τι γραφω και σωας τας φρενας , γνωριζω εκ των προτερων οτι αλλαζω πλευση ''κατα καυγα μερια'' και συμβαλλω στο γενικο ''ξεχεσμα'' ολου του κειμενου.

Επισης θα ηθελα να αναφερθω σε μερικα απο τα ατομα που ηρθα σε αντιπαραθεση , κυριως τον vaska οτι επισης εχω πληρη επιγνωση ποτε ''χαλαρωνουν'' οι αντιπαλοτητες και βαζουμε και κανενα ''φατσουλακι'' και καποιο ευθυμο σχολιο για κερασμενες μπυρες για να κουμπωσουν τα ξιφη στις θηκες....

Η κινηση vaska εγινε αντιληπτη και ηταν ο βασικος λογος που θελησα να βγαλω τον σκασμο και να μην δωσω συνεχεια......οι μπυρες θα ειναι κερασμενες απο εμενα φιλε.

....και βεβαια ειπα να μην μιλησω , αλλα δεν μπορω βρε παιδια....μου εχει κατσει στον λαιμο ο reinmeister....

δηλαδη ρε αντωνη ποση ωρα μπορω να ακουω προσβολες πιστευεις?...δηλαδη ποση?

...ανελυσε εναν μαθηματικο τυπο και πες μου...πραγματικα εχω απορια.

Και οχι: ....δεν νομιζω να παρεις απαντηση απο τον γιαννη , ουτε καν διαβαζει τις αρλουμπες σου , οπως επισης και δεν θα τον ενημερωσω ουτε καν εγω , γιατι εχει ηδη στεναχωρεθει , αλλα πιο πολυ στεναχωρεθηκα εγω γιατι εχω ξεφυγει εκατονταδες χιλιομετρα ηδη απο την αρχικη μου προθεση (και διαθεση) απο εκεινη που ειχα οταν ανεβασα το ποστ.

...οτι θες να πεις θα το πεις εδω με εμενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αν ηθελες να κανεις τον χαβαλε σου και να ακουσεις μονο χαρουλες,ας το εβαζες γενικες...

....απ την στιγμη που επιλεγεις τα τεχνικα θεματα και γραφεις-δειχνεις λαθη θα διορθωθεις...

....την δουλεια που εγινε στο μηχανακι σου,θα μου επιτρεψεις να μην την σχολιασω...

...λοιπον εσυ που εισαι ο ''γκουρου'' της μηχανολογιας (η μαλλον ετσι πιστευεις) ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ αραγε εσενα ποιος σε διορθωνει?

Οχι να μην σχολιασεις την δουλεια που εγινε καθως δεν κρινω εγω προσωπικα οτι μπορεις να την σχολιασεις.

Δεν ξερω ποσο ''ψηλα'' εισαι στα ματια μερικων , αλλα αυτο που μπορω να σου πω ειναι ποσο χαμηλα εισαι στα ματια τα δικα μου....(και να φανταστεις οτι σε ειχα συμπαθησει απο τα γραπτα σου παλιοτερα...καλα αυτο δεν παιζει πλεον βεβαια αν σε ενδιαφερει frankly or not ).

....με εσενα ζεφο δεν θα ασχοληθω μια και δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλαμε,οποτε θα σε παρακαλουσα να μην σχολιασεις κι απλως να διαβασεις...

περιμενω...

...αν δηλαδη τωρα πιστευεις οτι με τα λογια σου αυτα δεν (προσπαθεις) να με μειωσεις και τα λες μεσα ''απο καρδιας'' και απο μηχανολογικο ενδιαφερον , ή εγω θελω να ξαναπαω 3η δημοτικου ή εσυ σε ψυχολογο....

Σε ποιον μιλας ρε αντωνη?σου εχω μιλησει ποτε ετσι?

Οι ανωτερες μηχανολογικες γνωσεις σου δινουν καποιο δικαιωμα να προσβαλεις οποιον βρισκεις οτι ειναι ασχετος , ή οτι οποιον βρισκεις εσυ ασχετο και εκανε το εγκλημα να ποσταρει στα μηχανολογικα (κατι που δεν πληρει τις ανεβασμενες προδιαγραφες σου?)

.....κατι σαν: ''μιλησε ο χτεσινος για σιταρι μεσα στο τσιφλικι μου?''

Ακου ''θα διορθωθεις!''

Και στην τελικη υπαρχουν πολλοι τροποι να διορθωσεις καποιον και εγω προσωπικα προτιμω τον ΟΜΟΡΦΟ τροπο.

οπως ο vaska με εκανε να κουλαρω , ετσι με ειχες κανει εσυ απο πρωτυτερα να μιλησω ασχημα (και να μετανοιωσω ομολογω)....βεβαια επειδη μιλησα πριν για πληρη επιγνωση δεν τα ριχνω σε εσενα , αλλα η βασικη μας διαφορα ειναι οτι εγω παραδεχομαι οτι ειμαι μ@λακας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister καλες βολτες και να το χαρεις οσο δεν παει...
    ...μετα απο την χολη να μου ευχεσαι και καλες βολτες στο χωριο μου το λενε ''υποκρισια'' , στο δικο σου μαλλον το λενε ''ανωτεροτητα''

...ειχα ολη την καλη διαθεση να μην πω κατι για την δουλεια που ειδα,αλλα ο τροπος που το αντιμετωπισες ηταν στην καλυτερη ,τουλαχιστον ελεεινος...

...................................................................................................
    ...................................................................................................

...... πας χαμενος φτιαχνοντας μηχανακια...
    ελα ρε μεγαλε...(?!?)
    καλα απο το θρεντ μου τα συμπερανες ολα αυτα??...η ειναι καποιες γενικοτητες που προκυπτουν απο μια τεχνικη εργασια τετοιου ειδους?...γιατι εγω να ξερεις γενικοτητες δεν δεχομαι!

πολλα ΟΥΑΟΥ και απο εμενα!

Η επιμονη σου οτι μετρησες την βαλβιδα με το ματι απο φωτογραφια δινει τροφη να σχολιασω εσενα τον γκουρου εγω ο ασχετος!

(βεβαια η εγω ειμαι γελοιος , η αυτην την στιγμη μελετανε αυτο που μπορεσες και εκανες στο iwata)

περιμενω...
    ...θα περιμενεις πολυ.....δεν νομιζω να σχοληθει ο γιαννης μαζι σου....

...ειπωθηκαν παρα πολλα και δεν προβλεπεται,σε καμια περιπτωση,να μεινουν αναπαντητα...
    ....οσο και αν πιστευεις βεβαια στα σοβαρα οτι θα μπει να λογοδοτησει σε ΕΣΕΝΑ για την μοτοσυκλετα ΜΟΥ!

(δεν ξερω αλλα απο την μια εκνευριζομαι , απο την αλλη το βρισκω αστειο).

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister ....μην μπεις στον κοπο να ανοιξεις διαλογο μαζι μου μετα απο τα παραπανω,διοτι δεν προκειται να ασχοληθω..... [/B]
    ...τελικα περιμενεις η δεν περιμενεις?

..θα ασχοληθεις η δεν θα ασχοληθεις?

....η αφου ξεφυλισες τα manual του R1 και ασχοληθηκες δεν θα ξανασχοληθεις? (εκτος και αν τα θυμοσουν ολα απ'εξω)

Και για να κλεινουμε (φανταζομαι θα απαντηθω αλλα λεμε...)

...το παρακατω αφορα τον μηχανικο και το τεχνικο κομματι της δουλειας...μονον...οποτε σχολια περι χαρας,καβαληματων,βολτων κλπ. συναισθηματικα δεν κολλανε και σε εμενα προσωπικα ειναι παντελως αδιαφορα μια και ουδεμια σχεση εχουν με το ζητημα...
    ...ειμαι σιγουρος οτι δεν πηρες την απαντηση που ηθελες και απο αυτον που ηθελες , αλλα δεν γινεται να πιστεψες οτι τοσο ''κραξιμο'' θα περναγε ετσι...

...και παρτο και αλλιως δηλαδη! οταν σου λεει καποιος ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι ειναι ευχαριστημενος απο τον μηχανικο του και απο την μηχανη του , δεν μπορεις να βγαινεις και να λες οτι θες.

...και τονιζω το ''δεν γνωριζεις'' γιατι αν ειχαμε κατσει απο κοντα και μιλαγαμε φιλικα για το προβλημα μου , και σηκωνοσουνα απο την καρεκλα να σκυψεις πανω απο το μηχανακι (εστω και να το παρεις μια βολτα να δεις τι κανει βρε αδερφε) , ισως να το γνωριζες επι της ουσιας και οχι απο το φτωχικο και ελλειπες μου θρεντ , που απο την μια κατακρινεις και απο την αλλη συμπεραινεις εκ βαθους.

ΥΓ Αντωνη sorry για την ανατοποθετηση των quote σου βαση του timestamp , αν νομιζεις οτι αλλοιωνω το νοημα των γραφωμενων σου πεστο.
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Re sy reinmaster, sorry ego den sas jero edo alla blepo pos yparxoyn kai anthropoi sthn Ellada poy asxoloyntai. Alla blepo epishs pos oloi maxestai metajy sas. Exete magazia sth Ellada?
    Den mporeis na peis re sy, kai me to sympatheio, apo thn SYGEKRIMENH fotografia kai mono, an h valvida einai entajei. Lyse ena R1 moter kataharise mia eisagoghs me asetonh kai pali paromoia pragmata tha deis. Tha pao ejo tora alla an tes ayrio tha bgalo mia valvida apo mia kefalh R1 kai tha paro foto na deis kai monos soy. H kefalh ayth einai OK oxi san toy Zefoy. Epishs den thn exei tripsei aythn thn valvida re sy allios tha blepes to apotypoma pastas sto face/prosopo. Genika sta 2005/6 oi valvides einai OK, an efyge to head gasket no big deal aderfge oi valvides den phgane poythena. An tis tripsane kai tis dokimasane me ygro tha einai ok. Eilikrina elpizo na mhn frezarane opos les tis edres thhs kefalhs. Ayto einai pragmatikh symfora! Tora an o agaphtos Zefos htane o Rossi tha peiraze ayth h mikrh diafora sto seating /kathisma ton valvidon alla sthn sygekrimenh periptosh den nomizo oti ton peirazei. H Sosth lysh tha htan na antikatasthsei OLES tis provlhmatikes valvides, nomizo gyro sta 12-15 eyro h mia kostizei, alla pali an den eixe ayta ta lefta o idiokthths?
    Oso gia to planisma ths kefalhs, giayto eida thn kefalh lamperh lamperh, alla skeftomoyna pos kai den exei katahrisei kai toys thalamoys kayshs? Exeis apolyto dikio gia to timing/xronismo an phre pano apo 10thou apo thn kefalh o xronismos exei metablhthei shmantika. Isos gia ayto einai tora pio pshloropo esto kai meta th doyleia poy egine sth kefalh. Oso gia to oti h valvida einai pio konta sto pistoni, kala krasia, se ayto to R1 montelo h diafora einai ena ghpedo tennis. Telos to heat treatment the valvidas tha nai ok, an den pesane pano kai tis trivane dyo meres th mia synexos, alla den pisteyo pos to kanane re sy, to problhma me tis valvides aytoy toy R1 einai ori einai 2-piece dhl kataskeyasmenes apo 2 commatia kollhmena mazi, ayto einai to adynato shmeio toys. Pano apo 14-15000 ta paizoyn. Mporei na tis allajeis an thes me ferea alla pali ta ejoda erxontai sto paignidi!

Oti egine synolika 100% exei beltiosei to moter toy Zefoy kai den exei metabalei thn ajiopistia toy. Oti yparxoyn alloi tropoi na to kanies isos sostotera ok, alla pali ... lefta, xronos... Ayta ola ajizoyn na ginontai me teleio tropo mono se racing motors opoy to dekato metraei.

Oso gia to xaidema, oraia ekfrash, ontos einai xaidema blepontas tis eikones kai kalytera poy einai xaidema, einai o pio asfalhs tropos na mhn xalaseis thn roh, oi giaponezikes kefales einai poly kales hdh apo thn mana toys, kai afoy o anthropos den eixe flow meter kalytera poy den phge pio vathia. Oso gia ta dividers, sorry man, einai konta stis edres se ayth thn kefalh to megalo problhma epomenos an den peiraje ekei ti nohma eixe na peirakei pio pano... Emena moy fainetai pos to paidi aplos afairese to cast (xaidepse opos les) (cast=ayto to mayro stoys ayloys) kai ayto 100% einai kalh veltiosh se sxesh me to ergostasio.

Telos, filoi, ti peirazei an ekane th doyleia me tis petaloydes pano sto mhxanaki h ston pago ergasias? An einai magas kai den toy epese kamia bida mesa sta ports tote ola einai ok. Merikes bidoyles einai ayto tipota shmantiko.

Ante elpizo kana xristianos na apanthsei mhxanologika an exei kati na pei kai oxi an milao toyrkika agglika kala etc. Giati omologo oti htela na gnoriso Ellhnes poy asxoloyntai me tetoia kai exoyn meraki me moter, jero para poly kosmo apo olo ton kosmo, kai dystyxos kanenan apo Ellada. Gia ayto kai hrtha edo.

...
    Να υποθεσω οτι δεν παιζει να γραφεις Ελληνικα για να μην βγαζουμε τα ματια μας ε?
    Ειναι λιγο κουραστικα και πολυ πυκνογραμμενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Να υποθεσω οτι δεν παιζει να γραφεις Ελληνικα για να μην βγαζουμε τα ματια μας ε?
    Ειναι λιγο κουραστικα και πολυ πυκνογραμμενα
    Re filaraki sto engineering toy Cambridge eimai den mporo na kano install Ellhnika se kanena ypologisth edo xoris an paro adeies apo computer officers klp na exo idiaitero logo giati ta xreiazomai etc etc ... Poly manoyra dhl gia to tipota. Epishs exo na grapso xronia Ellhinika eimai edo 15 xronia, alla omologo einai toso oraia poy grafo tora pali esto kai me Agglikoys xarakthres. Pao gia kamia mpyra ta leme ayrio edo einai 1.45am

Re filaraki sto engineering toy Cambridge eimai den mporo na kano install Ellhnika se kanena ypologisth edo xoris an paro adeies apo computer officers klp na exo idiaitero logo giati ta xreiazomai etc etc ... Poly manoyra dhl gia to tipota. Epishs exo na grapso xronia Ellhinika eimai edo 15 xronia, alla omologo einai toso oraia poy grafo tora pali esto kai me Agglikoys xarakthres. Pao gia kamia mpyra ta leme ayrio edo einai 1.45am
    ΟΚ.Προσωπικα δεν με πειραζει γτ ειμαι νεος, αλλα γενικα ειναι κουραστικα τα γαμημενα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    An katafereis ....
    Φιλαράκι δεν καταλαβαίνω τι λές αλλά καταλαβαίνω ότι δεν απάντησες στο ερώτημά μου.
    Και απαντάω εγώ:
    Ο όγκος που ξέχασες να συμπεριλάβεις είναι ο όγκος που καταλαμβάνει η συμπιεσμένη φλάτζα κεφαλής. Τα σπέκς συνήθως δίδονται από τον κατ/στή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...λοιπον εσυ που εισαι ο ''γκουρου'' της μηχανολογιας (η μαλον ετσι πιστευεις) ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ αραγε εσενα ποιος σε διορθωνει?...
    Εγώ.

@Ζέφος: κρίνοντας από τον γραπτό σου λόγο φιλαράκι, αλλά και το γενικότερο ύφος των απαντήσεών σου, δεν σε κόβω και πολύ ισορροπημένο...
    Η παραπάνω διαπίστωσή μου με κάποιες -λίγες ομολογουμένως- επιφυλάξεις.

Και κάτι ακόμη: την απορία την δικιά μου δεν την απάντησες...:
    πώς ο μηχανικός σου ήξερε από πρίν γιά το χαμηλό επίπεδο των αναγνωστών του μοτόγρ...?
    Τον είχες προειδοποιήσει εσύ..?
    Μήπως, λέω βρε αδΡεφέ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

@Ζέφος: κρίνοντας από τον γραπτό σου λόγο φιλαράκι, αλλά και το γενικότερο ύφος των απαντήσεών σου, δεν σε κόβω και πολύ ισορροπημένο...
    Η παραπάνω διαπίστωσή μου με κάποιες -λίγες ομολογουμένως- επιφυλάξεις.

Και κάτι ακόμη: την απορία την δικιά μου δεν την απάντησες...:
    πώς ο μηχανικός σου ήξερε από πρίν γιά το χαμηλό επίπεδο των αναγνωστών του μοτόγρ...?
    Τον είχες προειδοποιήσει εσύ..?

Μήπως, λέω βρε αδΡεφέ.

Απλα οταν ειχα πει του γιαννη οτι θα το ανεβαζα με προειδοποιησε οτι θα βρεθουν διαφοροι που θα λενε τα δικα τους και θα βρουν ελατωματα απο το πουθενα.

Υποθετω βεβαια οτι δεν εννοουσε απαντες αλλα καποιους συγκεκριμενους (που επιβεβαιωσαν την εικασια αυτη)

...εχω και εγω μια ερωτηση για εσενα:

αληθεια πιστευεις οτι εννοουσε ολο το μοτογρ , και εγω ραδιουργησα εναντια σε ενα φορουμ που συμμετεχω , ή προσπαθεις να με ''ξαναμαλωσεις'' αυτη τη φορα για παρτη αλλων , επισυναπτοντας υποθετικες κατηγοριες?

Με ρωτησες σου απαντησα.Σε καλυψα?

αν μπορουσες να με ισορροπησεις βρε αΔρεφε γιατι μπαλαντζαρησα λιγο.....
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    αληθεια πιστευεις οτι εννοουσε ολο το μοτογρ , και εγω ραδιουργησα εναντια σε ενα φορουμ που συμμετεχω , ή προσπαθεις να με ''ξαναμαλωσεις'' αυτη τη φορα για παρτη αλλων , επισυναπτοντας υποθετικες κατηγοριες?
    Αν ΕΣΥ πιστεύεις και στο ελάχιστο αυτό που γράφεις, μάλλον -αν όχι σίγουρα- υποτιμάς την νοημοσύνη μου.
    Αν ήθελα να σε μαλώσω θα το είχες καταλάβει. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν θα είχα τέτοιον σκόπό.
    Ούτε καν σε ξέρω, καλό μου παιδί.

Με ρωτησες σου απαντησα.Σε καλυψα?
    Απολύτως.
    Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση. Όση τουλ προκάλεσα εγώ.

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 Turbo project...
    από free rider στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 09:04
  2. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16
  3. Πρόβλημα στα R1 2004... Κιόλας???
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2004, 11:47
  4. Neo sugritiko YZF-R1 FIREBLADE GSX-R100 ZX-10
    από greekshadow στο forum Νέα