Το βρήκα! Ένεση (πολλές ενέσεις) για εξαγωγή φρονιμήτη!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
to aristero mou magoulo moudiazei entona kai mE peftei to tsigaro apo to stoma...
Το βρήκα; Ε;
Το βρήκα! Ένεση (πολλές ενέσεις) για εξαγωγή φρονιμήτη!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
to aristero mou magoulo moudiazei entona kai mE peftei to tsigaro apo to stoma...
Το βρήκα; Ε;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασταδιαλα γελαω συνεχεια και μΕφυγαν οι ποοτσες απ το στομα!!!!![]()
![]()
![]()
ολντμαν παρε τηλεφωνο !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ανα
Κατρανα
Φρατα
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Όχι ρε συντεκνε, γιατί τότε θα έγφαφα κάπως έτσι: "δνιεμ προ ντιθ μναλακνιες"Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το βρήκα! Ένεση (πολλές ενέσεις) για εξαγωγή φρονιμήτη!
Το βρήκα; Ε;![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
delosmp, έχεις καμιά σχέση με το Μήτσο στο Χαλάνδρι που λέει ότι το μπροστινό πράμα στη μηχανή λέγεται ψαλίδι και επιμένει πως το πιρούνι δεν υπάρχει?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
εαν πειραξουμε τα μπροστινα παιζει τετοια συμπεριφορα στο εμπροσθιο τμημα?
οι κραδασμοι απο το τιμονι ειναι λογικοι?
εφοσον δεν το εκανε στο πηγαινε και το εκανε στο ελα παιζει σεναριο γαργαλιματος απο επιτηδιους κοπανους?
κανενας καμοια γνωμη παραπανω?
υπενθυμησεις
σωστα psi στα λαστιχα οσα οριζε ο καταστευαστης ελεγμενο 2μερες πριν σε λαστιχαδικο
εμπρος αξονας μη στραβος και σφιγμενος.
delart@
Τι να πειράξετε στα μπροστινά, γαμώ το φελέκι μου ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από delosmp
εαν πειραξουμε τα μπροστινα παιζει τετοια συμπεριφορα στο εμπροσθιο τμημα?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
τι είναι / σόρρυ !! τι χρήση κάνουν τα πάνω βιδάκια και τι χρήση κάνουν τα κάτω βιδάκια?Αρχικά δημιουργήθηκε από delosmp
poio peiraxsan h ti einai ti?
και μετά πάμε στην άλλη ερώτηση
Σορρυ φιλαρακι αλλα δεν τα λες καλα. Εγω στο δικο μου το μοτορι εχω πηρουνι μπροστα και κουταλι πισω. Που κολλαει το ψαλιδι δεν μπορω να καταλαβω μα τον Ανανια. Τελικα ειστε πολυ ασχετοι εδω μεσα. Φευγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
delosmp, έχεις καμιά σχέση με το Μήτσο στο Χαλάνδρι που λέει ότι το μπροστινό πράμα στη μηχανή λέγεται ψαλίδι και επιμένει πως το πιρούνι δεν υπάρχει?
ΥΓ συνεχιζω να διαβαζω μπας και καταλαβω γιατι το πηρουνι μου ειναι δικρανο και οχι κανονικο... εχω μπερδευτει τελικα.
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
εσύ μπορεί να νομίζεις ότι ειρωνεύομαι αλλά η ερώτηση, ή μάλλον, το πρόσωπο στο οποίο αναφέρομαι και η άποψη του είναι πέρα για πέρα αληθινά...Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Σορρυ φιλαρακι αλλα δεν τα λες καλα. Εγω στο δικο μου το μοτορι εχω πηρουνι μπροστα και κουταλι πισω. Που κολλαει το ψαλιδι δεν μπορω να καταλαβω μα τον Ανανια. Τελικα ειστε πολυ ασχετοι εδω μεσα. Φευγω...
ΥΓ συνεχιζω να διαβαζω μπας και καταλαβω γιατι το πηρουνι μου ειναι δικρανο και οχι κανονικο... εχω μπερδευτει τελικα.
το όνομα άλλαξα μόνο για να προστατέψω το μάρτυρα![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ρε θα ξεκολησετε αμα θελετε και ξερετε κατι παραπανω πειτε το και κοψτε τις εξυπναδες μεσα απο το ιντερνετ παλιομαγκες.
εαν σας τα ειχαν επαληθευσει 80% θα ησασταν σιγουροι..εγω τηελω το 95%
εαν ξερετε κατι πανω σε κραδασμους τιμονιου για κ και θελετε βοηθηστε....
μονο μερικοι που εχουν φαει ητα μπορουν να συνενοηθουν ...
γελατε τωρα που τα μοτορια σασ ειναι καλα οταν θα αρρωστησουν η πεθανουν δεν θα ψαξετε και σεις στο ιντερνετ?
delart@
αλλαξε πανα-βρακακι!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κατουρήθηκα.....![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
με τί στοιχεία στο επαλήθευσαν ακριβώς;Αρχικά δημιουργήθηκε από delosmp
εαν σας τα ειχαν επαληθευσει 80% θα ησασταν σιγουροι..εγω τηελω το 95%
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais