Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 109

Θέμα: γληγοροι στο δρομο...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Δεν υποστήριξα ότι η πίστα και τα μαθήματα είναι άχρηστα. Έχω κάνει κι εγώ CSS και με βοήθησε ΠΟΛΥ. Αλλά ως ένα σημείο.

Δες το έτσι. Ένας ταχύς αναβάτης "του δρόμου" θα είναι ταχύς και στην πίστα. Το αντίστροφο, σπανίως.
    γι'αυτό είπα όχι απόλυτο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Το γεγονός πως το δικό μου όριο, κάποιου του μοιάζει γελοίο, μας περνάει από το μυαλό?
    Τι θέλω να πω? Ας θυμηθούμε όλοι μας τον εαυτό μας όταν ξεκινήσαμε να καβαλάμε μηχανάκια.
    Μετά από όσα χλμ έχει κάνει ο καθένας μας, πάμε το ίδιο στον δρόμο?
    Τα 120 χλμ/ώρα που πάει ο Χ προσεκτικός σε μία στροφή, για κάποιον αργό, δεν μοιάζουν υπερβολικά?
    Έχω φίλους (ελάχιστους ευτυχώς) που μετά από 3 χρόνια μοτοσυκλετισμού, ακόμη στρίβουν με το τιμόνι. Για αυτόν, δεν μοιάζουν υπερβολικά και επικίνδυνα τα 80 χλμ/ώρα και το πλάγιασμα σε μία στροφή? Δεν είναι όμως, γιατί το όριο της στροφής είναι 110 χλμ/ώρα.
    Θέλω να πω πως οι εμπειρίες και η μάθηση, είναι για να σε κάνουν καλύτερο, ταχύτερο και ασφαλέστερο οδηγό.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Φιλε δεν σε ξέρω αλλά καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ μαλάκας!
    Απο αυτο και μονο το μήνυμα καταλαβαινω ΠΟΛΛΑ περισσοτερα αγαπητε για την αφεντια σου αλλα δεν πειραζει...υγεια
    Θα το στρωσω που θα παει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    οι συγκεκριμενοι ειναι πολυ εμπειροι αναβατες, πανε ΤΑΠΑ γιατι μπορουν, και δεν οδηγανε και παπακια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό και οι περισσότεροι απλά κράζουν επειδή δε μπορούν να οδηγήσουν έτσι ούτε το παπί τους. Δε διαφωνώ ότι το παρακάνει, αλλά παραμένει καταπληκτικός οδηγός και σίγουρα σας πατάει όλους εντός και εκτός πίστας :P Αν οδηγείς κι εσύ έτσι το ΙΧ σου, σε συγχαίρω

Αυτο ειναι το βρηκες... Ζηλευουμε...

Ε ρε προβληματα που μαστιζουν την κΕνωνια μας

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παντως ουτε καν προσεχετε οτι ΟΥΤΕ στο αντιθετο δε βγαινουν...

επισης ειμαι περιεργος πως θα οδηγουσατε, αμα σας εδιναν μια μηχανη τυπου 996R(!), με εξατμισεις επανω και ολα τα συναφη με ηχο που βγαινει απο την κολαση, σε ενα επαρχιακο στροφιλικι με ασφαλτο γυαλοχαρτο, και χωρις τον κινδυνο να πεταχτει ο μπαρμπας με το ντατσουν...βασικα δεν ειμαι περιεργος...ειμαι βεβαιος οτι θα πηγαινατε με 50 που ειναι το οριο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παντως ουτε καν προσεχετε οτι ΟΥΤΕ στο αντιθετο δε βγαινουν...

επισης ειμαι περιεργος πως θα οδηγουσατε, αμα σας εδιναν μια μηχανη τυπου 996R(!), με εξατμισεις επανω και ολα τα συναφη με ηχο που βγαινει απο την κολαση, σε ενα επαρχιακο στροφιλικι με ασφαλτο γυαλοχαρτο, και χωρις τον κινδυνο να πεταχτει ο μπαρμπας με το ντατσουν...βασικα δεν ειμαι περιεργος...ειμαι βεβαιος οτι θα πηγαινατε με 50 που ειναι το οριο

Ειμαστε κουλαδια ρεει 50 ειναι πολλα, ξερεις τι γινεται αμα σου ερθει ο σερσεγκας απο απεναντι Μηπως εχεις στο γκαραζ καμια που δεν χρειαζεσαι να περασω να την παρω να κανω το τεστ
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ειμαστε κουλαδια ρεει 50 ειναι πολλα, ξερεις τι γινεται αμα σου ερθει ο σερσεγκας απο απεναντι Μηπως εχεις στο γκαραζ καμια που δεν χρειαζεσαι να περασω να την παρω να κανω το τεστ

εχω ενα ΜΒ 21 ταχυτητες αλλα δε ξερω αμα θα μπορεσεις να το πας ειανι πολυ γληγορο

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr

Aν και ειναι νωρις ακομα.....

καλημέρα ,

βλέπω συνεχίζεται η κουβεντούλα αλλά νομίζω πως έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας...

καταρχήν ο blitzerr έχει δίκιο όταν λέει πως κάποιοι ΄συμπέραναν πως οδηγάει με τον ίδιο τρόπο στο δρόμο με τους κυρίους του βίντεο ,
    το ότι πήρε θέση όπως και ο vales υπέρ αυτής της οδήγησης δεν σημαίνει πως και ο ίδιος κάνει τα ίδια ,

όταν κάνουμε μία κουβέντα πρέπει να υπάρχει και ο αντίλογος προς όφελος της κουβεντας!!!

στο θέμα μας τώρα,

προσωπικά εγώ αλλά υποθέτω και άλλοι που διαβάζουν το θέμα δεν αναφέρθηκα στης οδηγικές ικανότητες των δύο αναβατών ,
    σίγουρα είναι πολύ καλοί , και το χουν 99% , και μπράβο τους,

αυτό όμως που με ενοχλέι είναι να συμβαίνουν αυτά σε δημόσιους δρόμους και ειδικά τέτοιους , δλδ επαρχιακούς με τυφλές στροφές ...κτλ

το να πας με 250 ή 300 στην εγνατία , στην ιονία , στην αττική οδό όταν δεν θα βρεις πολύ κίνηση δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα ,

αλλά σε τέτοιους δρόμους είναι επικινδυνο , ανεύθηνο και πραγματικά ανούσιο που το συζητάμε κιόλας.

σίγουρα έχουμε διαφορές μετάξύ μας σαν άνθρωποι , σαν βιώματα , παιδεία, εμπειρίες αλλά θεωρώ πως όλοι θα έπρεπε να καταδικάζαμε τέτοια βίντεο και τετοιες συμπεριφορές σε δημόσιους δρόμους.

ξαναλέω δε ζηλεύω ούτε κατηγορώ τις οδηγικές τους ικανότητες , αλλά κατηγορώ την οδηγική τους παιδεία !!

δεν αποτελούν για μένα παράδειγμα προς μίμηση αλλά προς αποφυγή ...

υγ. φανταστείτε αύριο 10 "πιτσιρικάδες" που είδαν το βίντεο και νομίζουν πως το έχουν να πάνε να κάνουν το ίδιο και να κατάληξουν διαφορετικά ,
    και ναι ξέρω θα φταίει το μυαλό τους το κλούβιο ,
    οι γονείς τους που της πήραν ....κτλ,κτλ...
    αλλά θα φταίνε και αυτοί οι κύριοι που δημιουργούν και επικροτούν δημόσια τέτοια βίντεο ,
    μιας και άθελα τους επηρρεάζουν .

αυτά ....ξέφυγα λίγάκι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παρακαλουνται οι κυριοι "γρηγοροι" του φορουμ οπως δηλωσουν αμεσα την συμμετοχη τους στα motogp τωρα που χτύπησε ο "γιατρος".
    Ειναι κριμα να πηγαινουν χαμενα τετοια ταλεντα σε Μπραλλο , Αϊ Γιαννη και Επιδαυρο.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    παρεξηγημένοι;

Μπα....

Γλήγοροι; ήρθε ο αμάνικος;

αυτος εχει υπογραψει αιτηση του ν. 105 και του επιτρεπετε να μιλαει σε θρεντ που μιλανε για ταχυτητα???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    re pote prolabate 100 apantiseis??
    de mas eixa gia toso gligolo forummmm

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Παρακαλουνται οι κυριοι "γρηγοροι" του φορουμ οπως δηλωσουν αμεσα την συμμετοχη τους στα motogp τωρα που χτύπησε ο "γιατρος".
    Ειναι κριμα να πηγαινουν χαμενα τετοια ταλεντα σε Μπραλλο , Αϊ Γιαννη και Επιδαυρο.

QUOTE OF THE CENTURY !!!!!!!

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    αυτό όμως που με ενοχλέι είναι να συμβαίνουν αυτά σε δημόσιους δρόμους και ειδικά τέτοιους , δλδ επαρχιακούς με τυφλές στροφές ...κτλ

Αν προσέξεις καλύτερα τα 2 βιντεάκια, θα δεις πως οι τυφλές στροφές στις διαδρομές τους είναι ελάχιστες.
    Και όπως ισχυρίζονται μερικοί μερικοί, στροφή που βλέπεις την έξοδό της δεν είναι στροφή.

Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Καλα να το δω ποτε κατι τετοιο στο δρομο...
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 20:15
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 18:41
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2004, 17:14
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 00:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε