Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 109

Θέμα: Ρακί σπιτικό για αγορά Αθήνα;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ηθελα να γραψω πριν αλλα εχω αποροφηθει με το ψαχτιρι για παπι και το ξεχασα..

Τι εννοειτε εμφιαλωση;; Γυαλινο μπουκαλι;;; Ή απλα τυποποιημενο προϊον;;
    Διοτι συνεχιζω να πιστευω οτι με 3 € δυσκολο εως απιθανο να βρεις καλο κρασι.. Μπορει και να κανω λαθος..
    Επισης 3 € τι;; Η φιαλη 750cl, του λιτρου;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miscelano Προβολή μηνύματος
    η φιαλλη φυσικα των 750ml...καντε μια γυρα στα οινοποιεια που βρισκονται κοντα σας...στη κοζανη πχ που ειμαι εγω γυρω γυρω εχει 7...μην περιμενεις να βρεις αυτη τη τιμη στο ραφι της καβας ή του σουπερμαρκετ...εχω δει εγω το μπουκαλι που πουλησα 6.5 ευρω να το πουλανε 35...και μαλιστα εφαγα και πιστολι απ τον συγκεκριμενο....
    Όταν λέμε εμφιαλωμένο, λέμε σε μπουκάλι.
    Όπερ σημαίνει υπάρχει εταιρία (πολύ πιθανόν προσωπική) που φορολογείται κλπ κλπ
    Δεν είπα ότι με 3 ευρώ υπάρχει κρασί σοδειάς 1930 από πύργο, σε βαρέλι από χρυσό και τα ρέστα είπα ότι υπάρχει αξιοπρεπές κρασί που είναι καλύτερο από το 90% των χύμα που πωλούνται σωρηδόν ανά την επικράτεια.
    Δοκίμασε το κόκκινο του Λαφαζάνη και το ξανασυζητάμε

Το να λέμε ότι τα κρασιά που πωλούνται 5 ευρώ κάνουν μόνο για να πλένουμε την εξάτμιση είναι τουλάχιστον ισοπεδωτικό
    Φαντάζομαι ξέρετε ότι τα κρασιά που πουλάει ο παραγωγός 2,5 και 3 ευρώ το μπουκάλι κάνουν στο σούπερμαρκετ ένα δεκάρικο, έτσι δεν είναι ;
    Ή μήπως όταν βγάζουν κρασιά 1+1 δώρο με 7~8 €/ φιάλη μπαίνουν μέσα ;

Επειδή η συζήτηση όμως έχει ξεφύγει, επαναφέρω το αρχικό μου ερώτημα:

Υπάρχουν εμφιαλωμένα τσίπουρα με 6~7 ευρώ το μπουκάλι ή όχι, και αν όχι αυτό είναι λόγω καρτέλ που έλεγε ο Dimmie παραπάνω ή έχει να κάνει με την φορολογία του προϊόντος ;;;

Υ.Γ. miscelano για στείλε κάνα pm που μπορούμε να βρούμε "πράμα" σου στο λεκανοπέδιο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Όταν λέμε εμφιαλωμένο, λέμε σε μπουκάλι.
    Όπερ σημαίνει υπάρχει εταιρία (πολύ πιθανόν προσωπική) που φορολογείται κλπ κλπ
    Δεν είπα ότι με 3 ευρώ υπάρχει κρασί σοδειάς 1930 από πύργο, σε βαρέλι από χρυσό και τα ρέστα είπα ότι υπάρχει αξιοπρεπές κρασί που είναι καλύτερο από το 90% των χύμα που πωλούνται σωρηδόν ανά την επικράτεια.

Το να λέμε ότι τα κρασιά που πωλούνται 5 ευρώ κάνουν μόνο για να πλένουμε την εξάτμιση είναι τουλάχιστον ισοπεδωτικό
    Σωστός ο Αρίστος... συνηθίζω να παίρνω κρασιά αυτού του εύρους τιμών (4-6 ευρώ) είτε κόκκινα είτε λευκά τις περιόδους των Χριστουγέννων και Πάσχα (τον υπόλοιπο καιρό δεν πίνω κρασί, προτιμώ τα τσίπρα ) και όσα έχω πάρει ήταν κλάσεις ανώτερα από το οποιοδήποτε βαρελίσιο-χύμα...... και πάρα πολύ καλά (βλέπε "τζάμι" κεφάλι την επόμενη μέρα μετά από άγρια κραιπάλη) για την τιμ'η τους
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Ενα αξιοπρεπες κρασι μπορει να πουληθει (πχ Καπερνε) και 3 ευρω το μπουκαλι απο εναν μικρο παραγωγο που δεν παει για μεγαλο κερδος.

Ενα καλο τσιπουρο ,τουλαχιστον με τον τροπο που το κανω εγω,εχει κοστος πανω απο 4 ευρω το λιτρο.

https://www.facebook.com/MYLONASWINERY‎

τον σταμάτη τον ξέρω προσωπικά και μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα της δουλειάς του που έχει κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς

τωρα αν κάποιου του αρέσει, αν είναι ακριβά ή όχι, δεν το ξέρω. απλά το ρίχνω ως πρόταση...
    πουτσ@@@@@@@@@

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano

Υπάρχουν εμφιαλωμένα τσίπουρα με 6~7 ευρώ το μπουκάλι ή όχι, και αν όχι αυτό είναι λόγω καρτέλ που έλεγε ο Dimmie παραπάνω ή έχει να κάνει με την φορολογία του προϊόντος ;;;
    οχι φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις τσιπουρο με τοσα λιγα λ7 εμφιαλωμενο...λογω φορολογιας...ειναι εντελως αλλη φαση η εμφιαλωση απο την πωληση χυμα...
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ενα αξιοπρεπες κρασι μπορει να πουληθει (πχ Καπερνε) και 3 ευρω το μπουκαλι απο εναν μικρο παραγωγο που δεν παει για μεγαλο κερδος.

Ενα καλο τσιπουρο ,τουλαχιστον με τον τροπο που το κανω εγω,εχει κοστος πανω απο 4 ευρω το λιτρο.
    επειδη η ποικιλια cabernet sauvιgnon δεν εχει τοσο μεγαλη παραγωγη (600-700kg/στρεμμα αν θελεις να εχεις ποιοτικο σταφυλλι) ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις τοσο φτηνα σε μπουκαλι...χυμα ναι το βρισκεις και με λιγοτερο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εγώ έχω θέμα με το κρασί και ειδικά το κόκκινο, για κάποιο λόγο αν πιω αρκετά την επόμενη μέρα πονάνε τα πόδια μου, μιλάμε τα σέρνω, δε μου το κάνει με όλα αλλά με φτηνά μου συμβαίνει!

Ρακή στην Αθήνα δεν έχω βρει φτηνή και της προκοπής, έχω βρει μόνο για εντριβές. Τσίπουρο έχω δοκιμάσει από πάρα πολλούς μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς με αγαπημένο μου ένα που έβγαζε ένα φίλος απ' τα Γιάννενα στους 17,5 βαθμούς. Αλλά το έχουν μόνο για πάρτη τους τα ρεμάλια. Αν κάποιος ξέρει κάνα καλό σχετικά ελαφρύ τσιπουράκι να μας το πει και αυτό το λέω κυρίως σε εσένα miscelano

Παλαιό μέλος
    επειδη η ποικιλια cabernet sauvιgnon δεν εχει τοσο μεγαλη παραγωγη (600-700kg/στρεμμα αν θελεις να εχεις ποιοτικο σταφυλλι) ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις τοσο φτηνα σε μπουκαλι...χυμα ναι το βρισκεις και με λιγοτερο..
    Μιλαω για δικα μου κοστολογια και τιμες που κανω σε φιλους οταν εχω περισευμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω θέμα με το κρασί και ειδικά το κόκκινο, για κάποιο λόγο αν πιω αρκετά την επόμενη μέρα πονάνε τα πόδια μου, μιλάμε τα σέρνω, δε μου το κάνει με όλα αλλά με φτηνά μου συμβαίνει!

Ρακή στην Αθήνα δεν έχω βρει φτηνή και της προκοπής, έχω βρει μόνο για εντριβές. Τσίπουρο έχω δοκιμάσει από πάρα πολλούς μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς με αγαπημένο μου ένα που έβγαζε ένα φίλος απ' τα Γιάννενα στους 17,5 βαθμούς. Αλλά το έχουν μόνο για πάρτη τους τα ρεμάλια. Αν κάποιος ξέρει κάνα καλό σχετικά ελαφρύ τσιπουράκι να μας το πει και αυτό το λέω κυρίως σε εσένα miscelano
    Αν σε φερει ο δρομος απο Γιαννενα,ολα μπορουν να γινουν.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Τα ποτα ζυμωσης (κρασι, μπυρα κλπ) ειναι χειροτερα για το hangover απο τα ποτα αποσταξης. Δεδομενης βεβαια της καλης ποιοτητας και των δυο.
    Καλο τσιπουρακι ή ρακι, φαγωμενος, μαζι με καταναλωση νερου κατα το πιωμα και θα εισαι φρεσκαδουρα την επομενη μερα..

edit: Γενικοτερα το hangover οφειλεται κατα μεγαλο ποσοστο στην αφυδατωση του οργανισμου που συντελειται απο την αναγκη για υγρα ωστε να μεταβολιστει η αλκοολη.
    Αν βοηθας τον οργανισμο σου ενυδατωνωντας τον με συχνη ποση νερου το hangover σχεδον εξαφανιζεται.
    Τουτεστιν τουλαχιστον δυο ποτηρια νερο ανα μεριδα ποτου. Ετσι κανεις και καλυτερο (πιο ενεργητικο) και με μεγαλυτερη διαρκεια κεφαλι.
    Στο να περναει το hangover εχω παρατηρησει οτι βοηθαει πολυ το μελι και η σπιρουλινα την επομενη μερα.
    Τελευταία τροποποίηση από Bob_o_mastoras; 07/10/2015 στις 15:06.
    MADE IN JAPAN 日本製

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Εγώ ξέρω πάντως ότι η μπύρα δεν είναι ποτό που το πίνεις......απλά το "δανείζεσαι" για λίγη ώρα και μετά το επιστρέφεις στην....τουαλέτα!!!

Δεν έχουμε να πούμε πολλά, ο λαός μίλησε και το κόκκινο του Λαφαζάνη δεν μπήκε στην Βουλή. I rest my case.
    **(καλά θα το δοκιμάσω το παλιόκρασο να δω, )

Το τσίπουρο του πάντως εντελώς αδιάφορο, το δεκαράκι κλάσεις ανώτερο και γευστικά και σαν άρωμα, ο τσιλιλής επίσης (από τα maistream λέω).

τονους με γλυκανισσο, χωρις, παλαιομενο κλπ....εχω 7 μαστερ και 10 διδακτορικα στο αντικειμενο
    ρε πάλιουρα, τώρα τα λένε αυτά; Αν θέλεις, στείλε πληροφορίες. Άνευ γλυκάνισου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

ρε πάλιουρα, τώρα τα λένε αυτά; Αν θέλεις, στείλε πληροφορίες. Άνευ γλυκάνισου...
    Σε προλαβα..
    Ηδη τον περιμενω το Σ/Κ να ερθει Σαλονικη..
    MADE IN JAPAN 日本製

Σε προλαβα..
    Ηδη τον περιμενω το Σ/Κ να ερθει Σαλονικη..
    Περιμένουμε το τεστ ντρινκ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Περιμένουμε το τεστ ντρινκ
    Θα 'ρθει ομως..;; Μου ειπε μπορει, οχι σιγουρα.

MADE IN JAPAN 日本製

Θα 'ρθει ομως..;; Μου ειπε μπορει, οχι σιγουρα.

εγινε μπινια...ηταν να ερθω να ρεξω στον ημιμαραθωνιο αυριο το βραδυ...ελα που ομως χτυπησα σημερα το πρωι και δεν το βλεπω να ρχομαι....

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 3ωρο στην Αθήνα για αγορά κράνους
    από ekkli στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2013, 19:48
  2. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  3. Πληροφορια για αγορα GPS
    από Giannis_L στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 12:26
  4. Ενδιαφέρον για αγορά δικύκλου
    από Godfather στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:08
  5. Οποιος ενδιαφέρεται για αγορά!!!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2004, 22:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •