Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν σε λένε Χάρη, Χαρά ή κάτι παρόμοιο ε;
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πνιγηκα βλαμενε!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πνιγηκα βλαμενε!
![]()
![]()
oxi mhn anhsyxeisΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
είδες φιλαράκι τελικά, που μετά από 7 σελ γουστάρεις...? εκτός αν θες να φύγεις ακόμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από NAYAGOS
oxi mhn anhsyxeis![]()
nai eixate dikio!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
είδες φιλαράκι τελικά, που μετά από 7 σελ γουστάρεις...? εκτός αν θες να φύγεις ακόμη.![]()
![]()
Θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό Τάσε, κάτι δεν πάει καλά για να κρατάμε τους άντρες και να διώχνουμε τις γυναίκες..!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
είδες φιλαράκι τελικά, που μετά από 7 σελ γουστάρεις...? εκτός αν θες να φύγεις ακόμη.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό Τάσε, κάτι δεν πάει καλά για να κρατάμε τους άντρες και να διώχνουμε τις γυναίκες..!![]()
![]()
![]()
Αφου εχετε μερικους γυναικοπνιχτες εδω μεσα....![]()
Τυχαιο; Δεν νομιζω...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Και να θέλετε δε φεύγουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό Τάσε, κάτι δεν πάει καλά για να κρατάμε τους άντρες και να διώχνουμε τις γυναίκες..!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένουμε να δούμε τι καρμπυΛατέρ θα συστήσουν οι ναυαγοσώστες...
Dura lex, sed lex.
ναυαγοσωστες τωρα το προβλημα το ψαχνω και στο βολαν ,οποτε αν καποιος εχει husqvarna 610tc ας κανει εναν κοπο να μας δωσει 5-6 πληροφοριεςΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Και να θέλετε δε φεύγουμε.![]()
![]()
![]()
Περιμένουμε να δούμε τι καρμπυΛατέρ θα συστήσουν οι ναυαγοσώστες...
Ειχες ξαναποσταρει κατι για καρμπ 610, αν θυμαμαι, ανοιξε ή συνεχισε στα τεχνικα και θα σου απαντησω σε ο,τι θες, απ'οσα γνωριζω (δεν ειμαι και ολντμαν...)Αρχικά δημιουργήθηκε από NAYAGOS
ναυαγοσωστες τωρα το προβλημα το ψαχνω και στο βολαν ,οποτε αν καποιος εχει husqvarna 610tc ας κανει εναν κοπο να μας δωσει 5-6 πληροφοριες![]()
Εχω τρια 610, ενα 510, δυο 500 διχρονα και συντομα θα αποκτησω κι ενα 400...![]()
![]()
![]()
ρε συ ειναι καλα μηχανακια τα huqsvarna δηλαδη αν το φτιαξω να το κρατησω ειναι να το δωσω και να παρω κατι αλλο για το βουνο (γιατι πολυ φοβαμαι πως αν μου σβησει αυτο εκει πανω οτι θα την εχω γ.....μ..σει ασχημα)Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Ειχες ξαναποσταρει κατι για καρμπ 610, αν θυμαμαι, ανοιξε ή συνεχισε στα τεχνικα και θα σου απαντησω σε ο,τι θες, απ'οσα γνωριζω (δεν ειμαι και ολντμαν...)![]()
Εχω τρια 610, ενα 510, δυο 500 διχρονα και συντομα θα αποκτησω κι ενα 400...![]()
![]()
![]()
Για καπότες και την χρήση τους δεν έχεις ακούσει τίποτε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
μλκες, δεν υποφέρεστε λέμε! κάποιος mod να με διαγράψει πριν πεθάνω από τα γέλια![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου