Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ντέμι Ρούσσο καλύτερα....![]()
Οριστε, πεταχτηκε και η Μανωλιδου
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ντέμι Ρούσσο καλύτερα....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
:a19:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το "τυχαιο ? δεν νομιζω" μ αρεσει γιατι μ αρεσει κ η φατσα του τυπα που το λεει.
Μακραν η ποιο αηδιαστικη ατακα των τελευταιων ετων για εμενα ειναι το "καλα εεεε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙ" που την ακουμε κ απο της εκνευριστικες γκομενες της TV
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Το "τυχαιο ? δεν νομιζω" μ αρεσει γιατι μ αρεσει κ η φατσα του τυπα που το λεει.
παρε στο 11888 να σου δωσουν το τηλ του να βγειτε ραντεβου
![]()
Ωραίο θρεντ άνοιξε ο ντιμ!
Συμφωνώ ότι έχει καταντήσει αηδία ή μαλλον ετοιμάζεται να καταντήσει αν σκεφτούμε προηγούμενες ίδιες καταστάσεις.
Αρχικά, σα διαφήμιση, εμένα προσωπικά μου άρεσε και γούσταρα. Έγινε ατάκα, και τώρα θα του αλλάξουν τα φώτα. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε με τον "Ξανθόπουλο" άλλης εταιρίας τηλεφωνικού κατλόγου αν θυμάμαι καλά... Οι πρώτες δυο τρεις είχαν πλάκα, γελάσαμε οκ. Μετά έγινε ατάκα το "για τη φουκαριάρα τη μάνα μου...." και του μ@μησαν το κέρατο οι διαφημιστές και βγάζουν ακόμα και σήμερα καινούριες ίδιες διαφημίσεις, και δεν ξέρω αν έχει μείνει έστω κι ένας να γουστάρει.
Κοινώς, ξεκινάει κάτι καλά, πετυχαίνει, κι αντί να κοπεί στη δόξα του επάνω και να σκαρφιστούν κάτι νέο, προτιμούν να αράξουν εκεί μέχρι να γίνει πραγματικά αηδία. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.
Εμένα προσωπικά πάντως πιο πολύ μου τη σπάει αυτό το καρκίνωμα ο gummy bear που έχουν αποβλακωθεί όλα τα πιτσιρίκια με αυτή τη ρομποτίσια φωνή. Παιδιά δεν έχω, αλλά έχω προαίσθημα που μου λέει πως το συγκεκριμένο είναι αρκετά τραβηγμένο. Κάθε φορά που ακούω τη γ@μοφωνή του σε διαφήμιση μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση.
Και μην ξεχνάμε και το άλλο...
Αλέφαντος: Τα πάντα όλα (μέχρι και να φας να πήγαινες, ρώταγες το σερβιτόρο αν έχουν το Χ,Ψ,Ω και σου απάνταγε αυτή τη μαλακία χαζογελώντας...)
Ναι, τέτοια λεγε του να μας τα κάνει τσουρέκια μεχρι να παει διακοπέςΑρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Ωραίο θρεντ άνοιξε ο ντιμ!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ προτείνω να διαβάσει καμιά μελέτη σχετικά με τις μεθόδους του Goebbels!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, τέτοια λεγε του να μας τα κάνει τσουρέκια μεχρι να παει διακοπές![]()
![]()
Θα γουστάρει και θα επανέλθει ισχυρότερος!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Ωραίο θρεντ άνοιξε ο ντιμ!
με ξερεις κι απο χτες?![]()
Σε βρισα εγω?
εδιτ: με προλαβε ο απο πανω!![]()
Εγώ προτείνω να διαβάσει καμιά μελέτη σχετικά με τις μεθόδους του Goebbels!!!!
Θα γουστάρει και θα επανέλθει ισχυρότερος!:rotflmao:
ποιος ειναι αυτος? εχει αλλες μεθοδους εκτος απο τα χερια?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
με ξερεις κι απο χτες?![]()
Σε βρισα εγω?
εδιτ: με προλαβε ο απο πανω!![]()
Εγώ φταίω που σε πήρα σοβαρά?![]()
Πάω στη γωνιά μου.......
Εγώ φταίω που σε πήρα σοβαρά?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wacko:![]()
Λίζα.... έλα... μπανάνα!
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Λίζα.... έλα... μπανάνα!
![]()
κυριε διαφημιστα...
δικο σου ειναι αυτο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε με τι χαζομάρες τσαντίζεται ο κόσμος.
Φτιάξτε ασφαλιστικό, παιδεία κτλ,κτλ και θα λέω όποιες ατάκες θέλετε εσείς
τσαντίζομαι όταν όλοι νευριάζουμε με τους πιτσιρικάδες με τις βλακείες που λένε και κάνουν στην εφηβεία λες και εμείς ήμασταν καλύτεροι και άγιοι στην ηλικία τους
μια χαρά ατάκες είναι και με αρέσουν προσωπικά, σε όποιον δεν αρέσουν ας μην τις λέει και ξυδάκι.
εντάξει και γω έχω βαρεθεί να τις ακούω και γιαυτό δημιουργούνται συνεχώς νέες αλλά όχι και να τσαντίζομαι με μαλακίες, υπάρχουν πολύ πολύ σοβαρότερα θέματα γύρω μας για να εξοργιζόμαστε, νομίζω.
Για αυτοκτονία μιλάμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κανένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κηρίων με τίποτις μποζωλέ και Κανελίδου στο πιάνο θα βοηθούσε ρε Βαγγέλη ή @@ μάντολες ..???![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]