Δε βαζανε καλυτερα Πανουτσο-Καρπετοπουλο στην περιγραφη να παει ο Δελτα-Δελτα σε κανα ΜιΚυμάΟυ μαζι με τον μπιμπίλα να κανει περιγραφες?![]()
![]()
![]()
Δε βαζανε καλυτερα Πανουτσο-Καρπετοπουλο στην περιγραφη να παει ο Δελτα-Δελτα σε κανα ΜιΚυμάΟυ μαζι με τον μπιμπίλα να κανει περιγραφες?![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
"και εδω ειναι μια ευκαιρια μιας και η διαφορα μεταξυ τους εχει μεγαλωσει , καποιος να κερδισει το κρανος του λορενθο που εχει πεντε νικες.... ωχ ; ειπα την απαντηση...______________ ... στειλτε το ονομα σας στο....." "οι αναβατες πενανε πανω απο τΟ τσιμεντο που ριξανε στην πιστα...." ΗΛΙΘΙΟΙ Α.Ε.
xaxaxaxaxa χαχαχαχα....
![]()
![]()
![]()
μενελαε εννοω οτι ειναι επαγγελματιες ηλιθιοι... ειναι εκφραση...
όσο ασχολείστε με τους "αστέρες" της παρουσίασης εγώ απλώς θα γράψω:
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΝΤΡΟΣΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΟΡΕΝΘΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΡΟΣΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝΕΡ!
Να ναι καλά τα παιδιά απολαύσαμε έναν καταπληκτικό αγώνα με υπέροχο θέαμα![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Το καταλαβα...μενελαε εννοω οτι ειναι επαγγελματιες ηλιθιοι... ειναι εκφραση...
Οσο για τον αγωνα...
Ο Πεντροσα επιτελους εκανε προσπεραση αν και παλι ηταν ταραγμενος και στην αρχη πιστεψα οτι δε μπορει...
Ο Ροσι δικαιολογημενα αρκετα επιφυλακτικος σε μερικα σημεια και οχι τοσο σε καποια αλλα...
Ειναι κριμα που η ντουκατι δεν ακολουθει φετος....
Υ.Γ. Ωχ ειπα την απαντηση????
![]()
![]()
![]()
![]()
δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Italian_alphabetΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Ρε παιδια αυτη η ΕΜ Ε ΒΟΥ τι μαρκα ειναι??? Καινουργια???
Αν συνδυάσεις το παραπάνω link με το MV Agusta, θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι η σωστή προφορά είναι εμεβου αγκούστα...
Πως το έλεγε αυτή η διαφήμιση? Καλύτερα να μασας... και μετά μας φταίει ο Διατσίδης
υγ. Το ίδιο κράξιμο έχει φάει και για το Τζιμπερνάου αλλά και άλλα...
Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)
δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Italian_alphabet Αν συνδυάσεις το παραπάνω link με το MV Agusta, θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι η σωστή προφορά είναι εμεβου αγκούστα... Πως το έλεγε αυτή η διαφήμιση? Καλύτερα να μασας... και μετά μας φταίει ο Διατσίδης υγ. Το ίδιο κράξιμο έχει φάει και για το Τζιμπερνάου αλλά και άλλα...
Θες να μου πεις δηλαδη οτι εσυ οταν διαβαζεις αρχικα τα προφερεις οπως προφερεται καθε γραμμα στο αλφαβητο απο μονο του???
Παραδειγμα οταν λες ΔΕΗ το λες ΔΕΛΤΑ ΕΨΗΛΟΝ ΗΤΑ?????????
Αυτο το μηνα μου ηρθε η ΔΕΛΤΑ ΕΨΗΛΟΝ ΗΤΑ εξηντα ευρω.....
Καλο ειναι οταν εχει καποιος καποια αρνητικα να τα αναγνωριζουμε.
Ο ανθρωπος ειναι ολο μπουρδες για να δειξει και καλα οτι ξερει....
Οπως επισης εχω αναγνωρισει κατα καιρους πολλα απο αυτα που εχει προσφερει.
Σε αυτο το πραγμα ομως ειναι απαραδεκτος....
Περα απο αυτο δεν εχω κατι μαζι του αλλα πραγματικα οταν κανει μεταδοση γελαω...
εδω εισαι πληρως λαθος...ιταλικη εταιρια ειναι...εμμε βου το λενε οι Ιταλοι...αυτο ειναι και το σωστο...δηλαδη εσυ την την λες ''μβι φι τεσσερα''???Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Θες να μου πεις δηλαδη οτι εσυ οταν διαβαζεις αρχικα τα προφερεις οπως προφερεται καθε γραμμα στο αλφαβητο απο μονο του???
Παραδειγμα οταν λες ΔΕΗ το λες ΔΕΛΤΑ ΕΨΗΛΟΝ ΗΤΑ?????????
Αυτο το μηνα μου ηρθε η ΔΕΛΤΑ ΕΨΗΛΟΝ ΗΤΑ εξηντα ευρω.....
Καλο ειναι οταν εχει καποιος καποια αρνητικα να τα αναγνωριζουμε.
Ο ανθρωπος ειναι ολο μπουρδες για να δειξει και καλα οτι ξερει....
Οπως επισης εχω αναγνωρισει κατα καιρους πολλα απο αυτα που εχει προσφερει.
Σε αυτο το πραγμα ομως ειναι απαραδεκτος....
Περα απο αυτο δεν εχω κατι μαζι του αλλα πραγματικα οταν κανει μεταδοση γελαω...
μπορει τα μαργαριταρια του δελταδελτα/δυοδελτα να ειναι αναριθμητα αλλα σε αυτο ειναι σωστος...εκτος και αν τον λες εσυ διδι αρα παω και πασο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γμτ γμτ γμτ!
με πήρε ο ύπνος στον γύρο του δδ![]()
έχει κανείς κανα λινκ να το δω? γιατί με το woop δεν βγάζω άκρη..![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
τοσο αργα πηγαινε δηλαδη???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
με πήρε ο ύπνος στον γύρο του δδ![]()
εχω ειχα προσωπικο ξυπνητηρι...με την πεμπτη ακουσα το τηλεφωνημα....![]()
άσε ρε τις κρυάδες και δώσε κανα λινκ :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τοσο αργα πηγαινε δηλαδη???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχω ειχα προσωπικο ξυπνητηρι...με την πεμπτη ακουσα το τηλεφωνημα....![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
εδω εισαι πληρως λαθος...ιταλικη εταιρια ειναι...εμμε βου το λενε οι Ιταλοι...αυτο ειναι και το σωστο...δηλαδη εσυ την την λες ''μβι φι τεσσερα''??? μπορει τα μαργαριταρια του δελταδελτα/δυοδελτα να ειναι αναριθμητα αλλα σε αυτο ειναι σωστος...εκτος και αν τον λες εσυ διδι αρα παω και πασο..
Εχω την εντυπωση οτι οταν μεταφραζεις κατι στη γλωσσα σου δεν υπαρχει σωστη προφορα ουτε κι ορθογραφια.
Τωρα συνηθιζεται να προφερουμε τις λεξεις που ειναι ξενογλωσσες με βαση τα εγγλεζικα.
Το πως το προφερουν οι Ιταλοι δε το ξερω αλλα το να προφερεις ετσι μια φηρμα για να δειξεις οτι ξερεις εμενα προσωπικα μου φαινεται χαζο και με εκνευριζει.....
Τυχαια βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=Fsmmk...ext=1&index=69
Εμ βε
http://www.youtube.com/watch?v=cRPp9...eature=related
Ιταλικο Εμμε Βι
http://www.youtube.com/watch?v=1r37K...eature=related
Οι εγγλεζοι Εμ Βι
Το εμμε βου μαλλον μπουρδα μου κανει....
απο την στιγμη που ειναι δυο συμφωνα κολλημενα ειναι υποχρεωτικο να τα αναφωνεις σαν γραμματα τις αλφαβητου...και στην Ιταλια το Μ ακουγετε ''εμμε'' και το V ''βου/βι''...ακουστηκα ειναι και τα 2 σωστα...δηλαδη εσυ λες Ντουκατι η Ντιουκατι που λενε οι Αγγλοφωνοι...ειπαμε...ολα ειναι σωστα απο τα λινκ που εβαλες...αναλογα απο την χωρα οπου ακους την περιγραφη....με την λογικη σου θα επρεπε να το λεει ''Μι Βητα''...Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εχω την εντυπωση οτι οταν μεταφραζεις κατι στη γλωσσα σου δεν υπαρχει σωστη προφορα ουτε κι ορθογραφια.
Το εμμε βου μαλλον μπουρδα μου κανει....
![]()
απο την στιγμη που ειναι δυο συμφωνα κολλημενα ειναι υποχρεωτικο να τα αναφωνεις σαν γραμματα τις αλφαβητου...και στην Ιταλια το Μ ακουγετε ''εμμε'' και το V ''βου/βι''...ακουστηκα ειναι και τα 2 σωστα...δηλαδη εσυ λες Ντουκατι η Ντιουκατι που λενε οι Αγγλοφωνοι...ειπαμε...ολα ειναι σωστα απο τα λινκ που εβαλες...αναλογα απο την χωρα οπου ακους την περιγραφη....με την λογικη σου θα επρεπε να το λεει ''Μι Βητα''...
Οχι αν ειναι σωστη προφορα οπως λες εγω απλως θα προτιμουσα να πει εμ βι.
Δε κολλαω στο αν ειναι σωστο η λαθος αλλα στο οτι το κανει διαρκως προς εντυπωσιασμο ενω στην ουσια ειναι σπαστικο ολο αυτο με τις προφορες...
Απλως διαβαζει ενα χαρτακι που του εχουν δωσει και προφερει ονοματα και οχι μονο οπως να'ναι μια ετσι μια αλλιως...
Οτι θυμαται χαιρεται γενικοτερα στην περιγραφη...
Τελος παντων επειδη εχουμε ξεφυγει αρκετα απο το θεμα που ειναι ο αγωνας
Η αποψη μου για τον Δι Δι ειναι γνωστη απλως δεν κανει για σχολιαστης αγωνα....
+Πολλά....Ειλικρινά είχαμε ανάγκη ένα τέτοιο αγώνα γιατί μέχρι τώρα με έπαιρνε ο ύπνος.Μονομαχία Rossi-Stoner από τα παλιά,επόμενος αγώνας Laguna Seca που όλοι θυμόμαστε τον επικό εκείνο αγώνα στον οποίο είχαν πρωταγωνιστήσει οι δύο τους,για τον Rossi δε χρειάζεται να πω κάτι, ένα μεγάλο μπράβο στο Stoner που άντεξε την πίεση και ήταν επιθετικός,φοβερός πραγματικά αγώνας...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
όσο ασχολείστε με τους "αστέρες" της παρουσίασης εγώ απλώς θα γράψω:
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΝΤΡΟΣΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΟΡΕΝΘΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΡΟΣΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝΕΡ!
Να ναι καλά τα παιδιά απολαύσαμε έναν καταπληκτικό αγώνα με υπέροχο θέαμα![]()